731
segítség frapshez
  • Apocalipto
    Hali!

Olyan kérdésem van, hogy a fraps miért szeleteli fel a felvételet ilyen 3 perces részekre? Ez nem igazán fekszik nekem, amikor egy 20 perces gameplayt veszek fel..nem lehet ezen állítani?
  • Ironman2
    "Szerezz" be ujat
  • KAKOLUKIA
    Nekem régebbi (3.2.3) van és azon nincs.
  • Ironman2
    Nekem a 3.4.2-es van meg,és a movie fülön ott van a record external input.
  • KAKOLUKIA
    record external input? Nálam ilyen nincs.
    Vagy a beállított mikrofonon veszem fel (akkor veszi ugye a hangomat), vagy az audio input nem tudom mit (akkor értelemszerűen nem veszi a hangomat), de olyankor rossz a hang (össze-vissza recseg, akadozik stb.). Már minden variációt kipróbáltam a realtek beállításoknál is, de sehogy sem megy.
  • Ironman2
    683-as hozzászólás.Csak itt annyi a különbség hogy ki kell venni belőle a pipát
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Hogyan lehet úgy felvenni a videót, hogy vegye a játék hangjait, de az enyémet ne? Némítsam el a mikrofont?
  • 38tibi38
    köszi
  • Ironman2
    Be kell jelölni a record external input-ot a Movie fülön,ha van csatlakoztatva mikrofon,akkor meg kell hogy jelenjen a listában
  • 38tibi38
    Mostmár megy. Am azt meglehet oldani,hogy miközbe veszi a game-et addig lehessen belebeszélni mikrofonnal? Mert én ilyen kritikákat akarok mondani majd.
  • IXEMGabeo
    mutatnia kellene vörösen az FPS-ed...
  • 38tibi38
    Hali. Én a Num Del re állítottam a videó rögzítést de mikor megnyomom játék közbe semmi se történik.
  • janihunk
    Ehhez esetleg tudsz aktivátort vagy valami?
  • lolSL
    3.2.8 - 3rd Feb 2011
    - Greatly reduced CPU usage while recording on most configurations

sexxx
  • IXEMGabeo
    okézsoké...logikus
  • bertino
    itt nem csak a game futasan mulik a dolog.
  • IXEMGabeo
    PC-nél, hogyan lehet csökkenteni a beszaggatásokat? mit szabályoz a 30, 40, 60 FPS-es beállítás, lock framerate, ezek nem tudom micsodák. FPS tudom, hogy a képernyő frissítés másodpercenként, de a Hitman Blood moneynál, ami csontra megy annál nem lenne szabad beszaggatnia még akkor se, ha felakarok éppen venni belőle:S
  • Ironman2
    Jó lesz az! Én is azt használom.
  • IXEMGabeo
    most valami teljes verzió van, remélem ez jó lesz 3.2 es asszem. Majd írok, ha valami nem oké...
  • Ironman2
    Khm.Majdnem irtam olyan csúnyát hogy meg kell crackelni.De nem irok ilyent
  • IXEMGabeo
    üdv, mit állítsak ahhoz, hogy ne csak kb 20 másodpercet vegyen fel a Fraps?? mert kb idegesítő, hogy mindig nyomogatni kell a hotkeyt ahhoz, hogy újra elindítsam a videot...
  • Evin
    Úgyis le kell tömöríteni a videót, miközben össze is illesztheted őket, ráadásul a vágásnál nincsenek kimaradt részek.
    Egyébként más ilyen felvevő szoftverek pl wmv-be is tudnak egyből konvertálni, de azok talán jobban fogják emiatt a gépet, és a Fraps-hoz képest nehézkes a kezelésük.
  • bertino
    mi a turonak ?
  • tomo05
    És milyen más progi van amivel tudok felvenni 3.9-nál nagyobb file-ba?
    Köszi a választ!
  • bertino
    mert igy van megcsinalva a program, azert.
  • tomo05
    Hali! Az miért van, hogy elindítom a felvételt és 3.9GB-onként új file-ba teszi a videót??
  • Evin
    Nyomsz egy feltöltést, feltölti és kész.
  • Ironman2
    Youtub-ban hogyan kell konvertálni?
  • Ironman2
    Tényleg? Nem is próbáltam.
  • Evin
    A normálisabb megosztók, mint pl a Youtube, képesek konvertálni. Szóval ha ez nem vmi csenevész oldal, akkor avi, wmv, mpg videókat is képesnek kell lennie feldolgozni. Kár ezért flv-be konvertálni.
  • Ironman2
    Flash-ba kellene konvertálni,hogy fel tudjam tölteni valamelyik videómegosztóra a felvett asztali videókat
  • Ironman2
    Nem a winrar-ra gondoltam,hanem amit irtál az ajánlottakba.Azért kösz,majd utánanézek.
  • Evin
    Ha Winrar vagy hasonlókra gondolsz, akkor rossz fele tapogatózol. Ilyen eljárással kb pár MB-ot faragsz csak le. Újra kell tömöríteni a videót és a hangot is, és az gigás fájloknál gigás csökkenést jelent!

Ajánlottak:
    video - xvix/divx/h264
    audio - mp3
    program - VirtualDub(avi-hoz), vagy ami jobban tetszik neked
  • Ironman2
    Fraps-al felvett videókat,milyen tömöritő programmal lehet tömöriteni a legjobban?
  • Gman2142
    Hali!
    A 3.2.0-es verzióban van ez az újjítás

"Added loop recording for registered users. Press and hold video capture hotkey to start 30 second buffer"

Ez mit jelent?
  • SirAlo
    Hat nem tudom hogy ismered-e a Combat Arms jatekot, van beepitett video rogzitoje es mar direktbe tomoritve veszi vagyis ahogy felvette mar kicsi a fajl es nem fogja a gepet
  • phalanx
    haha, akkor fogná csak igazán ha még egyből tömöríteni is próbálná szerencsétlen gép
  • SirAlo
    Kiprobaltam valamit: a sajat gepembol egy kabelt bedugtam Outputnak es a kabel masik veget vissza dugtam a hangkartyaba amit beallitottam Inputnak es igy veszi a hangot is a Fraps de maskepp nem lehet megoldani ?
    Lerajzoltam hatha megertitek:
  • SirAlo
    De nektek van a Frapsba es a tobbi programba Record Output beallitas is? Vagy hogy veszi fel a windows hangokat? mert az Input a bejovo hang pl. Mikrofon vagy ilyesmi de a zene , jatek hang az kifele megy es Output de a programba csak Input beallitas van
  • bertino
    persze, hogy lehet.