731
segítség frapshez
  • Solyom2
    Helló!
    Youtube-ra szeretnék videókat készíteni. 4:3 arányú monitorom van, a játék amit fel szeretnék venni 1280:1024 felbontásban fut. Camtasia Studio-ban szerkesztem a videót.
    csak az a baj, hogy rossz a felbontás, már közvetlenül a Fraps felvétel után is mikor belenézek, nem túl szép a kép, de nem tudom, mi lehet az oka. Gyenge a gépem teljesítménye?
  • chase
    Ehhh... nem sikerült a videot berakni :(

• chase
    FRAPS-szal próbáltam gameplay videot felvenni (Need for Speed Rivals), de kb. 40 másodperc után "elfogy a textura" és megáll a játék. Ha kikapcsolom a felvételt, akkor megy tovább a játék és tudok indítani újabb felvételt, aminél szintén kb. 40 másodperc után...
    Mi lehet ennek az oka? A játék és a video két külön HDD-n van.

• LV 426
    nekem ugyanez a bajom, kipróbáltam a lent említett módon, de semmi változás ugyanugy fekete képernyő
  • Csori96
    Megoldottam:
    http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=38833
  • Csori96
    Sziasztok! Eddig tökéletesen működött a Fraps, de nagyjából egy hete csak fekete képeket és videókat csinál. Eddig a 3.5.7-es verziót használtam, de ma ráraktam a 3.5.9-est és reméltem, hogy megoldja a problémát, de nem. Ötletek?
  • denevérember
    Ugyan ez a problémám nekem is... Sajnos sehol nem találtam rá megoldást :(
  • bmwcrash
    Hali!
    Az miért van hogy nekem 1440x900 monitorom van de a 3.5.9 fraps is kétoldalt fekete sávot csinál pedig teljes méret re van téve:(
  • yoda2000
    Üdvmindenki.
    A téma nem biztis ide való, de hátha más is találkozott a problámával.

Mass Effectből veszek fel videókat frapsal. A végeredmény teljesen jó. Szép kép jó hang. De ahogy szerkeszteni akarom dobozhangja lesz. Eddig Sony Vegassal és Camtasia studióval próbáltam. Mindkettőnél ezt csinálja. Esetleg valami ötlet valakinek?
  • kastil
    Sziasztok!

van egy gép (1), van egy másik gép (2) és van a Lan. Meg lehet azt oldani, hogy 1-es gépen játszok, lanon keresztül 2-es géppel veszem, és nincs -fps? Ha valaki tudna erre valami finomságot, azt nagyon megköszönném!
  • marcellalex
    a bandicam nem veszi fel a játékot amit akarok mert elíndítom a játékot és nem a játékmenetett veszi hanem csak az asztalt veszi
  • cataflam02
    Hali all

Nem találtam külön topicot erről ezért itt próbálok szerencsét... olvastam egy a frapsnál jobb felvevő programról.. név szerint Mirillis Action!
    ki akartam próbálni.. de az összes verzió serialja blacklisten van... valaki használja ezt a progit ? hogy tudnám működésre bírni ? :D
  • janihunk
    25 és felette látjuk folyamatosnak.

Joccika07 Simán tedd 30 ra.
  • Joccika07
    Rendben köszönöm szépen és még 1 olyan kérdés, hogy, ha 30, ha 60 fps-re van állitva, mindig 20 körül mozog mikor már veszem, akkor inkább állítsam be 25 fps-re?, és a játék a formula1 2011 1280x1024 ultra beállitás
  • Evin
    Több fps, több képkocka, nagyobb gépigény, nagyobb videó fájl.
    Az európai szabvány 25fps-et használ, de a szem kb 15fps fölött látja a képet folyamatosnak.
  • Joccika07
    Sziasztok. Lenne 1 olyan kérdésem hogy ha Frapsal videózok miben külömbözik a 30 vagy épp a 60 fps ?, meik éri meg jobban,és ha minden igaz akkor movi mékerrel mondják hogy jól lelehet konvertálni?
  • rudymester
    Egy MJPEG felvételi formátum nem rossz és alig terheli a gépet, bár tény, hogy nem én nem BF meg CoD videókat veszek fel.
  • Jakuza001
    Persze hogy tomoritetlen formaban nagy a merete a videonak, ellenben nagy eroforrasigenyu programoknal ellehet felejteni a valosideju tomoritest.
  • rudymester
    Senkit nem akarok eltántorítani a Fraps használatától, pár videót én is vettem fel vele, de kicsit soknak tartottam a rögzítés méretét. Alternatívaként a Bandicam vált be, egyből tömörít és csak tized annyi hely kell neki mint a Frapsnek.
  • BenceNS
    Figyelem mindenki aki nem tudja letölteni , telepiteni , bveállitani a fraps 3.4.7 es verziot
    IRATKOZZ FELL !!!
    Lájkold !!!
     http://www.youtube.com/watch?v=Y-zdBVlBFZc&context=C439f42bADvjVQa1PpcFO5G8HscfgSIIyhXHIR8eEXu7xwHgDd0TU=
  • BenceNS
    Cső! ezzel megtudod csinálni rendesen ingyen ugy hogy a legujjabb 3.4.7 es verziót tudjuk használni korlátlanul--> http://www.youtube.com/watch?v=Y-zdBVlBFZc&context=C439f42bADvjVQa1PpcFO5G8HscfgSIIyhXHIR8eEXu7xwHgDd0TU=
    Sok sikert..
  • sith7
    Sikerült, a 2 vinyó megoldotta
  • sith7
    Értem, rendben
  • Evin
    Ugyanarra a partícióra is lehet menteni, csak nem érdemes.
    Fraps mindegy hol van, de a játék, és ahova felveszel, azt érdemes két külön vinyóra tenni. Nem külön partíción, külön vinyón.
  • sith7
    Értem, van még 1 vinyó, az nincs felírva ... most nem tudom hirtelen hogyan volt, de azt hiszem egy partíción volt a game, meg a fraps is ...

Akkor ha a másikra menti , akkor elvileg jó lehet ?
  • Evin
    Ha a leírás szerint 1 vinód, van az is számít. Külön vinyón érdemes lennie a játéknak, vagy amiről felveszel, és amire felveszel, plusz jobb, ha nem töredezett rajta az adat.
  • sith7
    Az adatlapomon lévő konfigommal miért nem tudok egy ez egyben felvenni akadásmentesen ?
    Miért csak half size - ban rögzít akadásmentesen ?
    Kevés lenne a gépem hozzá ?
  • gsg16
    üdv!
    új vagyok ebben a dologban,még sosem csináltam fraps-el videót.nekem az a gondom,hogy az elkészített video meglehetősen pixeles.a képernyő felbontása 1366X768.a játék is ezzel a beállítással fut.
    itt egy

video
  • gstup
    Sziasztok!

Nálam a következő probléma jelentkezett.Gameplayt vettem fel frapsel és amikor bármilyen szerkesztés nélkül visszajátszom win media playerrel csak egy állóképet játszik le...Esetleg valami megoldás rá? Win 7 64 bit az oprendszer.

Üdvözlettel,
    S.G.
  • Ironman2
    Fel kell telepiteni az alaplapi chipkészlethez az illesztőprogramot
  • 38tibi38
    Hali. Ha a record external input be van pipázva és a win 7 sound is akkor miért nem veszi a hangomat?:S
  • fighter111
    Megoldódott.
  • fighter111
    Kár. ÉS nincs valami más ötleted, hogyan lehetne megoldani a problémám?
  • Ironman2
    Akkor lehetséges hogy csak win7-en jelenik meg
  • fighter111
    Heló!
    Nekem 3.4.3 van meg, de ott sincs external input.
    XP-m van, lehet, hogy csak Win7-en van ilyen?
    Nekem is az a bajom, hogy nem veszi fel a játék hangjait, csak azt amit a mikrofon hall.
  • bertino
    akkor keves hozza a geped.
  • Krisztiam #695
    akkor kevés hozzá a gépem?
  • bertino
    mondjuk mert megterheli a gepet ?!
  • Krisztiam #693
    sziasztok
    az miért van, hogy amikor felveszek játékból fraps-al akkor az szaggat??
  • Apocalipto
    Ja, semmi, visszaolvastam..