731
segítség frapshez
  • Robogo
    Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom,hogy fel tudtam tenni a no limites frapsot el is indul és fönnt kijelzi sárgával a számot...szóval minden ok!De amikor megnyomom az F9-et,hogy vegye föl a videót akkor nem csinál semmit azaz nem veszi föl...Mi lehet a gond?:S

Előre is thanks.
  • nesto
    nem tudtok más felvevőprogit? nekem igazából az a lényeg hogy a játékban fel tudja venni a videót.
  • phalanx
    a fraps alapból aviba vesz fel mindent ... persze utánna nem árt még összevágni az anyagot és végül valami codecel tömöríteni, tudom ajánlani a borzasztó egyszerű virtualdub-ot vagy sony vegas videót
  • emikrisztian
    HI! Vki tudna segiteni??? Ha felveszek fraps-al vidit utána összevágom vmi iszonyú szar minősége lesz...mien konvertálóval lehetne avi-vá tennni??? PLS FONTOS LENNE!!!
  • Basic
    Köszi, de kodek csomagokat nem akarok használni. Vacakoltam vele, most már megy, csak az a baj, hogy fejjel lefelé:D De úgyis át kell konvertálnom őket, szal csak megfordítom, és jó minden.
  • DarkSector
    Egy jó codec hátha segít........:

K-Lite 2.83 full

R.
  • DarkSector
    Cső mindenkinek!!

Ezeket nézzetek meg:
    Fraps downloads

Én ezt használom és nincsen időkorlát meg ilyesmi:
    Fraps v 2.8.1 (Registered).rar

A progi idítása után indítsuk el a rögzíteni kívánt játékot és az F9-el indíthatjuk majd állíthatjuk meg a rögzítést.
    Arra viszont figyelni kell hogy ez kb 10fps-el csökkenti a játék sebességét!
    Ezért az aránylag folyamatos felvételhez 27-30fps-nek kell lennie sárgán!
    És a piros mutatja majd a rögzítés alatti fps-t ami jelen esetben 18-19 környékére megy le.
    Nálam pont ennyi volt mikor felvettem a RBS-Vegas-ból....

R.
  • Basic
    Sziasztok! Remélem tud vki segíteni. Pár napja még minden normálisan ment, de most nem tudom lejátszani a Frapssal felvett videóimat. Ha megnyitom, akkor csak a hangot játszák le a programok. Gondoltam, hogy valami elromlott a kodekoknál, ezért az AviCodec programmal meg akartam nézni, hogy milyen kódolásban van a videó, de azt írta rá hogy unknown.
  • Csoder
    :S
    Akkor passz, nálam így működött, kivéve a 2.8-as verziókkal.
  • Robogo
    Ezt megcsináltam,de sajna így sem indul el!=(
  • Csoder
    Bezony a trial verzió registryje kiüti a tört verziót is. Töröld le a frapsot mindenestül, majd a "trial reset" nevű progival (KLIKK)[vírusokkal vigyázz, állítólag van benne] töröld ki a fraps registryjeit. (Armadrillo -> scan -> clear all, vagy valami ilyesmi.) Végül tedd fel a cracked verziót, nálam a 2.7-es van fennt.
  • Robogo
    Sziasztok!

Kéne egy no limites fraps csak az a gondom,hogyha felteszem a nolimites frapset és elindítom akkor nem indul el és semmitse csinál...Viszont ha azt a frapsot teszem föl ami 30secet tud felvenni akkor az elindul...Nem hiszem,h a crackelés miatt nem indul el,mert olyat is feltettem ami cracked...Mi lehet a gond és mit kell csinálnom,h jó legyen???
    Előre is thanks!

U.I.:Egyik haverom azt mondta,h azzal lehet a gond,h már fönnt volt az a fraps ami csak 30secet tud fölvenni...:S
  • Ombika
    JAh es ugyanezekkel a beallitasokkal ,mint az alattam iro #157 irta csak nekem 30-ra van leveve es hangari is ugyan ez!!!
  • Ombika
    Olyan kerdesem lenne,hogy sokszor ilyen kepet csinal FRAPS ez mitol lehet?
    kep1
    kep2

Ha meg videot akarok kesziteni 30 FPS-re van allitva kurvara akadozni kezd,mikozben C2D fut gepembe es 2 giga ram ??

Fraps 2.8.2 verzio fut !!!

Thx helpet!
  • Sland
    Hali!

Van egy problémám Frapsel

Elöző gépemen minden jól müködött rögzítette a képet és a hangot.
    Jelenleg az alaplapi hangkártyát használom és nem akarja normálisan felvenni a hangot.
    Elvileg a videorögzítés beállításánál lehet "Detect best sound input" és "Use Windows input" között választani, de semmi mást.

A "sound device" egy "SoundMAX HD Audio" és valami érthetetlen oknál fogva a "sound input" : "Mikrofon", pedig ez nem is lehetne, mivel a szóbajöhető lehetőségek:

"What U Hear", "Record Master" vagy "Stereo Mixer"

Valamiért állandóan a mikrofon hangját veszi fel....

Mit lehet tenni ez ellen?

Egyébként mindent megpróbáltam amit csak tudtam. Felraktam mindenhol a mikrofonra a max hangerőt is. Az annyit segített hogy kicsit jobb lett a hang, de még mindig mono volt és recsegett.

Sok fórumon olvastam hogy ugyan ez a hibája emberekenek, és hát sajnos most én is közéjük tartozok.

Jó lenne ha valaki tudna segíteni

üdv

Sland
  • doncarlos
    Hali... Vólna egy olyan gondom, hogy ha regelt frapsot telepítek ,az megy, de ha el akarom indítani akkor semmi... ha viszont nincsregisztrálva akkor elindul, de nem vesz fel hangot... help!
  • Evin
    Állítsd be: Half size, 15-20fps
    Talán ezzel még elbír
  • remus500
    akko mit csináljak vele
    mert különben NBA 07 ben csinálnám a videot és slam dunk -ot akarom felvenni vele
    ....
    nem tudtok segíteni hogy ne akadjon??
  • phalanx
    nem bírja a géped
  • remus500
    hello
    letöltöttem a 2.82-es et és miko benn vok a játékba 1024 X 768 on fut a game és 30 Fps en van de miko venném fe a videót akko meg naon akad.. valaki pls segítsen... előre is köcce
  • Csoder
    Ez sem, nem értem.
    A 2.82-es trial pedig fut. :S
  • svani
    Próbáld ezt:
    nem a legúabb,de nálam működik
  • Csoder
    Hello,
    az vajon miért van, hogy legutóbb ment tökéletesen, ma viszont egyik tört verzió sem fut a gépemen? Duplaklikk után semmi sem történik.
  • xaero
    Hello. Valaki segítsen ,van 1 problémám a fraps-sel.Mikor videót veszek fel, és lejátszom ,miután felvettem, akkor alig lehet hallani hangot.Mert csak annyira ,hogy felnyomom a hangfalat maxra .akkor egy kis hang hallatszik ,de alig,Miért van ez?Segítsetek légyszives!
  • phalanx
    talán mert valami codec-el tömöríteni kéne a videót, próbáld a virtualdub-ot
  • Phonor
    Csöcs all !
    Lehet h elhangzott már a kérdés/válasz ... :D de lusta vok vissza olvasni ebben az esetben ..
    A kérdésem a köv: csítam Frapsal egy moviet 15 perces :D és 2,6 gb XD
    nem lehet ezt vhogy lejjebb vinni? .. mármint a méretét ... mert hát mit is monnyak .. nem egyszerű feltölteni pl egy pályázatra XD
    Aki tud pls írjon .. elörre is köffe !!
  • bőrdíszműves
    hello ALL

kiprobáltam a trial resetet, azonban nkm nem műxik:(
    magából a trial reset progiból a törléseket végre se tudtam hajtani, igy manuálisan töröltem az ott megjelenitett kulcsokat a regadatbázból! de utána sem működött, amikor a t.reset már nem is talált semmit:(

olvasgattam itt h vannak e linkek esetleg egy működő nem triálos verziora azonban amiket találtam ott már semmi sincs:((

amire szüxségem lenne:!

egy, a 2.0 ás fraps nél job minőségben felvevő verziora! lehet az 2.5 is ... mert azt is láttam h jol vesz fel, csak ne triál legyen .. mert beleőrülök lasan a pvp-knél h ki kell centizzem mikor inditsak és van h nem fér bele:(

thx a segitséget előre is!
  • Harkat 89
    Hello. Valaki tud adni olyan linket mibe letöltöd FRAPS-ot ugy hogy ne csak 30 sec jácon le?
  • xt4h
    sziasztok! mivel ez fraps topic:D nekem is lenne egy kérsésem: na a helyzet nem más mint felvétel közben illetve után azt tapasztalom hogy a hang nagyon halk... sokkal sokkal halkbb mint a játékban.a hangkártyán meg a vezerlopultban a hangbeallitasoknal is be van állitva a vonalbemenet maxra. aztan próbáltam a sztereó keverőt az inputhoz ugy is ugyan úgy halk plus még súg is.... cd lejátszóm van még meg mikrofonom... de fingom sincs miért ilyen halk és nagyon idegesít.. ha valaki tud pls segitsen köszi!! -így nem élvezetes a F.E.A.R. visszanézve :P -
  • fery02
    Adódott egy kis gondom a programmal: nem jelzi ki az fps számot a játékoknál. Pedig nincs kikapcsolva, hogy jelezze.
  • Evin
    Itt egy kép(hogy szemléletes is legyen):http://www.fraps.com/download.php
    A movies fülön ott van, hogy F9. Ezzel a gombbal indítod és állítod le a felvételt. Ennyi! A többi beállítást, meg szerintem elég így beállítani: Half-size(fele méret), 25fps(min15)
    Meg nézd meg hova menti, mert elég sok helyet elhasznál pár percért.
  • Matias con Toth
    Sziasztok!
    Szükségem volna a "fraps" nevű progival kapcsolatba egy kis segítségre.
    Hogyan tudok vele felvételt készíteni? Mert még sose használtam és az angol tudásom is gyér és nem bírok rájöni. A 2.7.4 et szereztem meg.
    Ha valaki tud akkor légyszíves segítsen. Köszönöm
  • svani
    Nálam valami nem kóser,mert egyik tört 274-es sem megy.
    Sajnos ez sem.A 250-es viszont jó.úgyhogy a f@szom se érti!
  • Icebird
    nálam ez 2.7.4megy
  • svani
    Ugyan így jártam én is!
    Aztán ráakadtam erre:fraps2.5.0-registerd
    Igaz,nem a legújabb,de "no limit".
    Kibontáshoz a kód: whereisit.org
  • svani
    Valaki nem tudna működő crack-et a 2.74-es verzióhoz?
    Az ide belinkeltek nálam nem jók.
    (azok sem,amiket máshol találtam)
    Crack-oldalakon már néztem.
  • Nwis86
    Szevasztok

vaki + tudná mondani hogy nekem vajon miért nem működik 1ik ful verziós fraps se? régen ment simán aztán fel lett téve az új (triall verzió) aztán amint lett tört változat felraktam, de hiába kattintok rá nem indul el csak villan a kép 2-öt, letöröltem felraktam régebbi regelt változatot az se megy, felraktam a trialt az megy, nem értem. aztán töröltem a registriből minden fraps bejegyzést stb újraindítottam gépet felraktam utána úgy se jó :( szóval bármit csinálok nem indul el csak a fél perces verzió pedig elmúlt 4 évben ment simán és kéne nagyon mert sokat használtam
  • [NST]Cifu
    A Movies fülnél bepipálod a record sound box-ot, és kész. :)
  • HF
    Hogy kell stereo mixre állítani, h vegyen fel hangot?
  • ssolitude
    GameCam. Persze csak eggyel kellene visszaolvasni.
    GameCam
    Nagyságrendekkel rosszabb minőséget rögzít, mint a Fraps. Kétségtelen, hogy kisebb a hardverigénye.