731
segítség frapshez
  • Monoton
    virtual dubbal visszaállitottam 10 fps re :P

igy jonak tunik
  • KILLER2
    Nem lehet. Fogalmam nincs, hogy mi a baj. De megpróbálhatod más FPS beállításon is.
  • Monoton
    lehet azért mert 30 fps re lett állitva?
  • Monoton
    valakinek volt már olyan problémája hogy felvette a videot majd lejátszásnál vagy 10x gyorsabb volt?

mert nekem eza problémám
  • KILLER2
    Azért játékból vesz fel, mert arra van kitalálva. Asztaláról rögzítésre van egy rakat program, pl Camtasia Studio.
  • paler
    Halli All

A Frapssal miért csak játékból tudok felvenni ???
    Nincs rá lehetőség hogy az asztalról(esetleg arról a programról amibe ép dolgozok) is rögzítsek vele ??? Mert ha nem a játékból akarok fel venni akkor hibával kiakad :(
    Esetleg valaki nem tudna egy jól működő verziót küldeni nekem, vagy esetleg linket adni, mert amiket én találtam az mind bugos volt ezen a téren.
  • item
    Megoldva.. thx..
  • Ombika
    Azt meg VirtualDUB-al tomoritsd be es maris jo!
  • item
    Megtenné valaki hogy kimásolja ezt a file-t ? frapsvid.dll

Itt található: c:\windows\system\frapsvid.dll

És ide belinkelné?? Előre is köszi.
  • item
    Üdv az uraknak! Van fraps-om de nemtudom lejátszani a videókat hang van kép nincs. Nem telepitett a fraps csak könyvtáras. Ezt az FPS1 codecet honnan lehet beszerezni ?? Választ előre is köszönöm!
  • Qwerty4
    Te jó ég!
    Hogy lett egy 16 perces gameplay video 4 GB?Nem sok egy kicsit?
  • phalanx
    ha ilyen egyszeű lenne... ezt már próbálta ezerezer ezer ember de senkinek nem jött de azért megpróbálhatod
  • Big Bad Ryder
    Vagy csak simán töröld ki az összes registry-t
    Ha esetleg nemtudnád akkor:
    start/futtatás/regedit itt beirod keresőbe hogy "fraps" és kitörlöd minden megjelenő fájlt.
  • phalanx
    azt már b@szhatod az életbe le nem fogod szedni a trial verziot, így viszont nem fog indulni a full verzio, sokan beleesnek abba a hibába h felrakják a trialt :) egyetlen megoldás ha újrarakod a winfost
  • kollektor
    PM ment , ??
  • Mik
    term. mindent leszedtem előtte
  • kollektor
    a többit uninstalláld előtte !
  • Mik
    hello

az miért van h az unregistered fraps akármelyik elindul, lenne egy regisztráltam az meg meg se nyikkan?
    ill. ha lenne vkinek működő reggeltje az elküldhetné;)
    köszi
  • legolas66
    Hello valaki meg tudná mondani hogy meg lehet-e? oldani azt valahogy hogy több mint 30-másodpercet vegyen fel mert ez elég kevés!
    Válaszotokat elöre is köszönöm!
  • vzoole
    Nekem se ment a hang felvétel az új gépemen, pedig a régivel tök jól szuperált.

Aztán rájöttem hogy ha "sztereó keverőre" állítom a felvételt akkor vesz fel hangot is.

Majd ki kellet szedni a hangkártyát VGA hűtési problémák miatt, így maradt az alaplapi hang...
    De ezzel már sehogy se akart felvenni...

Végül kettéosztottam a kimenetet, 1 megy a fülesre, 2 visszakötve a vonalbemenetre.

Felvételnél a vonal bemenetet kell választani...
    Lejátszásnál a vonal bemenetet le kell némítani hogy ne gerjedjen...
    A TeamSpeaker is megy vele együtt (habár azt nem veszi fel)...

Az egész 500 forintból kijön.

FPS problémára a megoldás a régebbi verzió!

Elég erős gépem van, de az újabb 2.8-as Fraps-ok alatt beszaggat a játék rendesen.
    A régi 2.3-assal semmi gond, észre se venni hogy vesz fel... még a régi gépemen is simán ment minden vele együtt.
  • jimbo5
    Nekem sem jött be a dolog, sőt, már a képet sem veszi ez a sz**...
  • grebber
    Lehet ez okozza hogy nincs hang felvételnél,hogy nem lehet állitani a vonali bemenet dolgot?

• grebber
    Az alapból bevan pipálva!
  • Dj Faustus #308
    #305?
  • grebber
    Hogyan lehet játékból úgy felvenni videót hogy legyen hang is??

Mert bevolt jelölve hogy record sound de a felvételen nincs hang.Mitől lehet ez?
  • jimbo5
    Köszi, meglesem!
  • phalanx
    winfos-ba hangerő beállításoknél, felvétel menüpontban mikrofon helyett kipipálod a vonali hangerőt
  • KILLER2
    Asszem ezt már valahol a Windowsban kell állíteni. Őgy kell állítani, hogy alapban a belső hangokat vegye. Asszem így jó lesz.
  • jimbo5
    Hangot hogy tudok felvenni? Jelenleg ez van benne, és nem veszi a hangot. (nem tudom változtatni):

• KILLER2
    Szeritem tök 1szerű.
  • Yoda001
    jobb, csak kezelhetetlen
  • KILLER2
    Ezzel én is beszoptam. nem tudom, hogy mibe nyúlt bele, de nem sikerült kiszednem. Használj GameCamot, szeritem az jobb.
  • szapor
    Hogy lehet az hogy fel raktam a demo változatát a Frapsnak és leszedtem felraktam a teljeset és nem akar elindulni?Registryt ki pucoltam meg minden és nem jó.Mi lehet a próbléma?
  • tonyr #298
    nekem aw9d lapom wan a hozá kapott hangkártyáwal, és a fraps azt weszi fel, ami a mic-ban hallaccik...
    ha átállitom a mixerre akko + a TS xarakodik...
    wmi 5let ?
  • Yoda001
    XD
  • Yoda001
  • Yoda001
    /-fav . na helo
  • Yoda001
    ja es 25 fps legyen belove!!!!!!
  • Yoda001
    na jo, ra jottem valamire... a felbontast(ahogy a fraps veszi) tegyetek half-ra ne fullo legyen. egy csomo fps-t megtakaritotok vele,nekem igy megy egy csomo jatek fullon es nem akad.. a video vegen kiveheto minden. szoval nem fog zavarni ha kisebb mint ha teljes kepernyos
  • Ombika
    Nekem meg LFS 280-rol 18-ra!! loll!!

Megnezem azt a gamcamot,hatha jobb!! THX