731
segítség frapshez
-
Monoton #331 virtual dubbal visszaállitottam 10 fps re :P
igy jonak tunik -
#330 Nem lehet. Fogalmam nincs, hogy mi a baj. De megpróbálhatod más FPS beállításon is. -
Monoton #329 lehet azért mert 30 fps re lett állitva? -
Monoton #328 valakinek volt már olyan problémája hogy felvette a videot majd lejátszásnál vagy 10x gyorsabb volt?
mert nekem eza problémám -
#327 Azért játékból vesz fel, mert arra van kitalálva. Asztaláról rögzítésre van egy rakat program, pl Camtasia Studio. -
paler #326 Halli All
A Frapssal miért csak játékból tudok felvenni ???
Nincs rá lehetőség hogy az asztalról(esetleg arról a programról amibe ép dolgozok) is rögzítsek vele ??? Mert ha nem a játékból akarok fel venni akkor hibával kiakad :(
Esetleg valaki nem tudna egy jól működő verziót küldeni nekem, vagy esetleg linket adni, mert amiket én találtam az mind bugos volt ezen a téren. -
#325 Megoldva.. thx.. -
#324 Azt meg VirtualDUB-al tomoritsd be es maris jo! -
#323 Megtenné valaki hogy kimásolja ezt a file-t ? frapsvid.dll
Itt található: c:\windows\system\frapsvid.dll
És ide belinkelné?? Előre is köszi. -
#322 Üdv az uraknak! Van fraps-om de nemtudom lejátszani a videókat hang van kép nincs. Nem telepitett a fraps csak könyvtáras. Ezt az FPS1 codecet honnan lehet beszerezni ?? Választ előre is köszönöm! -
#321 Te jó ég!
Hogy lett egy 16 perces gameplay video 4 GB?Nem sok egy kicsit? -
#320 ha ilyen egyszeű lenne... ezt már próbálta ezerezer ezer ember de senkinek nem jött de azért megpróbálhatod -
Big Bad Ryder #319 Vagy csak simán töröld ki az összes registry-t
Ha esetleg nemtudnád akkor:
start/futtatás/regedit itt beirod keresőbe hogy "fraps" és kitörlöd minden megjelenő fájlt. -
#318 azt már b@szhatod az életbe le nem fogod szedni a trial verziot, így viszont nem fog indulni a full verzio, sokan beleesnek abba a hibába h felrakják a trialt :) egyetlen megoldás ha újrarakod a winfost -
kollektor #317 PM ment , ?? -
Mik #316 term. mindent leszedtem előtte -
kollektor #315 a többit uninstalláld előtte ! -
Mik #314 hello
az miért van h az unregistered fraps akármelyik elindul, lenne egy regisztráltam az meg meg se nyikkan?
ill. ha lenne vkinek működő reggeltje az elküldhetné;)
köszi -
legolas66 #313 Hello valaki meg tudná mondani hogy meg lehet-e? oldani azt valahogy hogy több mint 30-másodpercet vegyen fel mert ez elég kevés!
Válaszotokat elöre is köszönöm! -
vzoole #312 Nekem se ment a hang felvétel az új gépemen, pedig a régivel tök jól szuperált.
Aztán rájöttem hogy ha "sztereó keverőre" állítom a felvételt akkor vesz fel hangot is.
Majd ki kellet szedni a hangkártyát VGA hűtési problémák miatt, így maradt az alaplapi hang...
De ezzel már sehogy se akart felvenni...
Végül kettéosztottam a kimenetet, 1 megy a fülesre, 2 visszakötve a vonalbemenetre.
Felvételnél a vonal bemenetet kell választani...
Lejátszásnál a vonal bemenetet le kell némítani hogy ne gerjedjen...
A TeamSpeaker is megy vele együtt (habár azt nem veszi fel)...
Az egész 500 forintból kijön.
FPS problémára a megoldás a régebbi verzió!
Elég erős gépem van, de az újabb 2.8-as Fraps-ok alatt beszaggat a játék rendesen.
A régi 2.3-assal semmi gond, észre se venni hogy vesz fel... még a régi gépemen is simán ment minden vele együtt. -
#311 Nekem sem jött be a dolog, sőt, már a képet sem veszi ez a sz**... -
#310 Lehet ez okozza hogy nincs hang felvételnél,hogy nem lehet állitani a vonali bemenet dolgot?
-
#309 Az alapból bevan pipálva! -
#308 #305? -
#307 Hogyan lehet játékból úgy felvenni videót hogy legyen hang is??
Mert bevolt jelölve hogy record sound de a felvételen nincs hang.Mitől lehet ez? -
#306 Köszi, meglesem! -
#305 winfos-ba hangerő beállításoknél, felvétel menüpontban mikrofon helyett kipipálod a vonali hangerőt -
#304 Asszem ezt már valahol a Windowsban kell állíteni. Őgy kell állítani, hogy alapban a belső hangokat vegye. Asszem így jó lesz. -
#303 Hangot hogy tudok felvenni? Jelenleg ez van benne, és nem veszi a hangot. (nem tudom változtatni):
-
#302 Szeritem tök 1szerű. -
#301 jobb, csak kezelhetetlen -
#300 Ezzel én is beszoptam. nem tudom, hogy mibe nyúlt bele, de nem sikerült kiszednem. Használj GameCamot, szeritem az jobb. -
szapor #299 Hogy lehet az hogy fel raktam a demo változatát a Frapsnak és leszedtem felraktam a teljeset és nem akar elindulni?Registryt ki pucoltam meg minden és nem jó.Mi lehet a próbléma? -
#298 nekem aw9d lapom wan a hozá kapott hangkártyáwal, és a fraps azt weszi fel, ami a mic-ban hallaccik...
ha átállitom a mixerre akko + a TS xarakodik...
wmi 5let ?
-
#297 XD -
#296 -
#295 /-fav . na helo -
#294 ja es 25 fps legyen belove!!!!!! -
#293 na jo, ra jottem valamire... a felbontast(ahogy a fraps veszi) tegyetek half-ra ne fullo legyen. egy csomo fps-t megtakaritotok vele,nekem igy megy egy csomo jatek fullon es nem akad.. a video vegen kiveheto minden. szoval nem fog zavarni ha kisebb mint ha teljes kepernyos -
#292 Nekem meg LFS 280-rol 18-ra!! loll!!
Megnezem azt a gamcamot,hatha jobb!! THX