731
segítség frapshez
-
Solyom2 #731 Helló!
Youtube-ra szeretnék videókat készíteni. 4:3 arányú monitorom van, a játék amit fel szeretnék venni 1280:1024 felbontásban fut. Camtasia Studio-ban szerkesztem a videót.
csak az a baj, hogy rossz a felbontás, már közvetlenül a Fraps felvétel után is mikor belenézek, nem túl szép a kép, de nem tudom, mi lehet az oka. Gyenge a gépem teljesítménye? -
#730 Ehhh... nem sikerült a videot berakni :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#729 FRAPS-szal próbáltam gameplay videot felvenni (Need for Speed Rivals), de kb. 40 másodperc után "elfogy a textura" és megáll a játék. Ha kikapcsolom a felvételt, akkor megy tovább a játék és tudok indítani újabb felvételt, aminél szintén kb. 40 másodperc után...
Mi lehet ennek az oka? A játék és a video két külön HDD-n van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LV 426 #728 nekem ugyanez a bajom, kipróbáltam a lent említett módon, de semmi változás ugyanugy fekete képernyő -
#727 Megoldottam:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=38833 -
#726 Sziasztok! Eddig tökéletesen működött a Fraps, de nagyjából egy hete csak fekete képeket és videókat csinál. Eddig a 3.5.7-es verziót használtam, de ma ráraktam a 3.5.9-est és reméltem, hogy megoldja a problémát, de nem. Ötletek? -
#725 Ugyan ez a problémám nekem is... Sajnos sehol nem találtam rá megoldást :( -
#724 Hali!
Az miért van hogy nekem 1440x900 monitorom van de a 3.5.9 fraps is kétoldalt fekete sávot csinál pedig teljes méret re van téve:( -
yoda2000 #723 Üdvmindenki.
A téma nem biztis ide való, de hátha más is találkozott a problámával.
Mass Effectből veszek fel videókat frapsal. A végeredmény teljesen jó. Szép kép jó hang. De ahogy szerkeszteni akarom dobozhangja lesz. Eddig Sony Vegassal és Camtasia studióval próbáltam. Mindkettőnél ezt csinálja. Esetleg valami ötlet valakinek? -
#722 Sziasztok!
van egy gép (1), van egy másik gép (2) és van a Lan. Meg lehet azt oldani, hogy 1-es gépen játszok, lanon keresztül 2-es géppel veszem, és nincs -fps? Ha valaki tudna erre valami finomságot, azt nagyon megköszönném! -
marcellalex #721 a bandicam nem veszi fel a játékot amit akarok mert elíndítom a játékot és nem a játékmenetett veszi hanem csak az asztalt veszi -
#720 Hali all
Nem találtam külön topicot erről ezért itt próbálok szerencsét... olvastam egy a frapsnál jobb felvevő programról.. név szerint Mirillis Action!
ki akartam próbálni.. de az összes verzió serialja blacklisten van... valaki használja ezt a progit ? hogy tudnám működésre bírni ? :D -
janihunk #719 25 és felette látjuk folyamatosnak.
Joccika07 Simán tedd 30 ra. -
Joccika07 #718 Rendben köszönöm szépen és még 1 olyan kérdés, hogy, ha 30, ha 60 fps-re van állitva, mindig 20 körül mozog mikor már veszem, akkor inkább állítsam be 25 fps-re?, és a játék a formula1 2011 1280x1024 ultra beállitás -
#717 Több fps, több képkocka, nagyobb gépigény, nagyobb videó fájl.
Az európai szabvány 25fps-et használ, de a szem kb 15fps fölött látja a képet folyamatosnak. -
Joccika07 #716 Sziasztok. Lenne 1 olyan kérdésem hogy ha Frapsal videózok miben külömbözik a 30 vagy épp a 60 fps ?, meik éri meg jobban,és ha minden igaz akkor movi mékerrel mondják hogy jól lelehet konvertálni? -
rudymester #715 Egy MJPEG felvételi formátum nem rossz és alig terheli a gépet, bár tény, hogy nem én nem BF meg CoD videókat veszek fel. -
#714 Persze hogy tomoritetlen formaban nagy a merete a videonak, ellenben nagy eroforrasigenyu programoknal ellehet felejteni a valosideju tomoritest. -
rudymester #713 Senkit nem akarok eltántorítani a Fraps használatától, pár videót én is vettem fel vele, de kicsit soknak tartottam a rögzítés méretét. Alternatívaként a Bandicam vált be, egyből tömörít és csak tized annyi hely kell neki mint a Frapsnek. -
BenceNS #712 Figyelem mindenki aki nem tudja letölteni , telepiteni , bveállitani a fraps 3.4.7 es verziot
IRATKOZZ FELL !!!
Lájkold !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Y-zdBVlBFZc&context=C439f42bADvjVQa1PpcFO5G8HscfgSIIyhXHIR8eEXu7xwHgDd0TU= -
BenceNS #711 Cső! ezzel megtudod csinálni rendesen ingyen ugy hogy a legujjabb 3.4.7 es verziót tudjuk használni korlátlanul--> http://www.youtube.com/watch?v=Y-zdBVlBFZc&context=C439f42bADvjVQa1PpcFO5G8HscfgSIIyhXHIR8eEXu7xwHgDd0TU=
Sok sikert..
-
#710 Sikerült, a 2 vinyó megoldotta -
#709 Értem, rendben -
#708 Ugyanarra a partícióra is lehet menteni, csak nem érdemes.
Fraps mindegy hol van, de a játék, és ahova felveszel, azt érdemes két külön vinyóra tenni. Nem külön partíción, külön vinyón. -
#707 Értem, van még 1 vinyó, az nincs felírva ... most nem tudom hirtelen hogyan volt, de azt hiszem egy partíción volt a game, meg a fraps is ...
Akkor ha a másikra menti , akkor elvileg jó lehet ? -
#706 Ha a leírás szerint 1 vinód, van az is számít. Külön vinyón érdemes lennie a játéknak, vagy amiről felveszel, és amire felveszel, plusz jobb, ha nem töredezett rajta az adat. -
#705 Az adatlapomon lévő konfigommal miért nem tudok egy ez egyben felvenni akadásmentesen ?
Miért csak half size - ban rögzít akadásmentesen ?
Kevés lenne a gépem hozzá ? -
gsg16 #704 üdv!
új vagyok ebben a dologban,még sosem csináltam fraps-el videót.nekem az a gondom,hogy az elkészített video meglehetősen pixeles.a képernyő felbontása 1366X768.a játék is ezzel a beállítással fut.
itt egy
video -
gstup #703 Sziasztok!
Nálam a következő probléma jelentkezett.Gameplayt vettem fel frapsel és amikor bármilyen szerkesztés nélkül visszajátszom win media playerrel csak egy állóképet játszik le...Esetleg valami megoldás rá? Win 7 64 bit az oprendszer.
Üdvözlettel,
S.G. -
Ironman2 #702 Fel kell telepiteni az alaplapi chipkészlethez az illesztőprogramot -
38tibi38 #701 Hali. Ha a record external input be van pipázva és a win 7 sound is akkor miért nem veszi a hangomat?:S -
fighter111 #700 Megoldódott. -
fighter111 #699 Kár. ÉS nincs valami más ötleted, hogyan lehetne megoldani a problémám? -
Ironman2 #698 Akkor lehetséges hogy csak win7-en jelenik meg -
fighter111 #697 Heló!
Nekem 3.4.3 van meg, de ott sincs external input.
XP-m van, lehet, hogy csak Win7-en van ilyen?
Nekem is az a bajom, hogy nem veszi fel a játék hangjait, csak azt amit a mikrofon hall.
-
#696 akkor keves hozza a geped. -
#695 akkor kevés hozzá a gépem? -
#694 mondjuk mert megterheli a gepet ?! -
#693 sziasztok
az miért van, hogy amikor felveszek játékból fraps-al akkor az szaggat?? -
Apocalipto #692 Ja, semmi, visszaolvastam..