Ingyen Windows a kalózmásolatot vásárlóknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a minimum...
az önkéntes nyílvántartásba kerülést már nem is említve
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mellesleg oda kell figyelni a boltosoknál, mert ott b?sszák át az embert, ahol csak tudják. Tisztelet a kivételnek.
(no flame, csak személyes vélemény 😊
Ami meg a cikket illeti, igazuk van, ha valakit átcsesznek, és teljes áron kamu CD-t kap, megérdemli, hogy kicseréljék neki, meg az eladó is megérdemli, hogy megb*sszák.
Amúgy ne csak boltokban gondolkozz. Egyik ismerõs anno vett gépet, és rendesen ki volt számlázva neki a w98 (mondom, hogy régen volt) is, de nem kapta meg, sem a CD-t, sem az OEM matricát, csak a vincsire volt felinstallálva.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
És én vásárlóként is megérdemlem, hogy kapjak akkor már a pénzemért normális Windows-t.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Azt szerintetek hogy bizonyítja be az "átlag user", hogy a boltban tették fel neki az XP-t ÉS meg is vette az OS-t. Mert nem hiszem, hogy a boltban papírra felírják, : Windows XP +30000ft... Ha meg igen, akkor a bolt meg is érdemli, hogy megba**a az MS.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Starcraft + Diablo III - esemve
Az amcsiknak nem telik a fizetésükbõl legális windowsra? Ez vicc.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy