22
-
#22 Szerintem dez #11-es hozzászólásában nem feltétlenül a pszihopata kéjgyilkosok és szadisták kreativitására célzott... :P -
SirLord #21 hát nemtom, de havert simán beszopatod, ha mondjuk részeg, és hozzávágsz egy ijen kotont, azt kellö idöben levakuzod, és szétroppantja a farkát -
#20 -Neked is összemegy a mobilod ha napon használod? -
#19 majd valahogy beépítik mobilokba és akkor ezzel is lehet rajolni :) -
#18 jó lesz napenergiás garázsajtónak... -
vegesm #17 műanyag pisztoly? -
#16 Én speciel először jopofa gyerekjátékoknál tudtam volna elképzelni, de nem rossz ötlet a terrorista sem, aki a pisztolyát például műpénisszé hajtogatva viszi át a vámon. -
Commandante #15 Ha még egyszer valaki ideböfögi a "mi lesz ha terroristák kezébe kerül" marhaságot, akkor felrobbantom magam! És vigyázz kisapám, tudom hol laksz, tudom mi a címed, és Te leszel a következő.
Üdv: Juszuf -
#14 :D Ez jóóóóó -
M2 #13 Jaja! Simán csinálnak belőle olyan nyakláncot ami vakufényre lerövidül és akkor a nőknek annyi... -
#12 népbutításra! -
dez #11 A kreativitásra most lesz szükség: hogy kitaláljuk, mire is lesz jó. :P -
#10 Hát ha terroristák kezébe jut nekünk annyi. :D -
vegesm #9 ezt mire fogják használni? mert ha drága lesz semmire -
Fityfirity #8 Ez valahogy úgy van, hogy minél többet tudunk, annál több lesz az ismeretlen is. -
Caro #7 Ja, mindig azt hisszük, hogy már majdnem mindent tudunk, és mindig rájövünk, hogy milyen keveset tudunk.
És ez így megy évszázadok óta.
És így fog menni még évszázadokig. -
#6 és ha a terrorok kezébe jut ? Emlékező bomba!? :0
Mellesleg még mindig nagyon örülök hogy az emberi kreativitás nem veszett ki :) -
#5 Ennél nagyobb baromságot példaként fel se hozhattál volna szvsz :D -
#4 de ha olcso is lesz mire lehet meni vele:!
bemesz boltba meglatad hogy ez a termek huh, arahoz kepest jo nagy, mire hazaviszed fele akkora sem lesz... -
#3 Kérdés hogy mennyibe fog kerülni az előállítása. Az emlékező fémé pl. qrva drága. -
#2 vallatáskor majd a műanyag arcába világítanak, és akkor aztán mindent elmond, amire csak emléxik.. -
#1 Eddig csak az inteligens mosóporok, mostantól az emlékező műanyagok.