Emlékezőképességet kapott a műanyag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Szerintem dez #11-es hozzászólásában nem feltétlenül a pszihopata kéjgyilkosok és szadisták kreativitására célzott... 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hát nemtom, de havert simán beszopatod, ha mondjuk részeg, és hozzávágsz egy ijen kotont, azt kellö idöben levakuzod, és szétroppantja a farkát<#hehe><#vigyor2><#hehe><#vigyor2>

smv
-Neked is összemegy a mobilod ha napon használod?

Starcraft + Diablo III - esemve

Lost Lont
majd valahogy beépítik mobilokba és akkor ezzel is lehet rajolni 😊

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

MerlinW
jó lesz napenergiás garázsajtónak...

[merlinw.org]

mûanyag pisztoly?

atlagember
Én speciel elõször jopofa gyerekjátékoknál tudtam volna elképzelni, de nem rossz ötlet a terrorista sem, aki a pisztolyát például mûpénisszé hajtogatva viszi át a vámon.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Ha még egyszer valaki ideböfögi a "mi lesz ha terroristák kezébe kerül" marhaságot, akkor felrobbantom magam! És vigyázz kisapám, tudom hol laksz, tudom mi a címed, és Te leszel a következõ.

Üdv: Juszuf
smv
😄 Ez jóóóóó

Jaja! Simán csinálnak belõle olyan nyakláncot ami vakufényre lerövidül és akkor a nõknek annyi...<#idiota>
akyyy
népbutításra!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A kreativitásra most lesz szükség: hogy kitaláljuk, mire is lesz jó. 😛

smv
Hát ha terroristák kezébe jut nekünk annyi. 😄

ezt mire fogják használni? mert ha drága lesz semmire

Ez valahogy úgy van, hogy minél többet tudunk, annál több lesz az ismeretlen is.

Gut. Besser. Presser.

Ja, mindig azt hisszük, hogy már majdnem mindent tudunk, és mindig rájövünk, hogy milyen keveset tudunk.
És ez így megy évszázadok óta.
És így fog menni még évszázadokig.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

[HUN]PAStheLoD
és ha a terrorok kezébe jut ? Emlékezõ bomba!? :0

Mellesleg még mindig nagyon örülök hogy az emberi kreativitás nem veszett ki 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Lacc
Ennél nagyobb baromságot példaként fel se hozhattál volna szvsz 😄
akyyy
de ha olcso is lesz mire lehet meni vele:!
bemesz boltba meglatad hogy ez a termek huh, arahoz kepest jo nagy, mire hazaviszed fele akkora sem lesz...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sadist
Kérdés hogy mennyibe fog kerülni az elõállítása. Az emlékezõ fémé pl. qrva drága.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

noss
vallatáskor majd a mûanyag arcába világítanak, és akkor aztán mindent elmond, amire csak emléxik..

________ `_~_\" noss

smv
Eddig csak az inteligens mosóporok, mostantól az emlékezõ mûanyagok.