1735
-
#1415 Én (még nem jött meg a CE szóval nemtudom) ilyesmi minőségű vége-zenét szeretnék még mint annak idején ...
Late goodbye -
#1414 -
#1413 Jó kis szám.
Kár hogy a soundtrackon nem kaptak helyek a fejezek végén levő számok.
Roy Orbison - In Dreams
Erről nem találtam jobbat...
Among The Oak And Ash - Shady Grove -
#1412 Új videó
A szaksajtó véleménye, felvillanó felirat keretében. -
#1411 Passz, még nem néztem végig őket, mert megvártam hogy teljes legyen, de mivel a játék előzményénak szánták, gondolom nem ad magyarázatot semmire:) -
#1410 Erről Alan Wake jutott eszembe:
-
#1409 Egy kis hangulatcsinálás kedvéért, szerintem nagyon illik a játék hangulatához ez a klipp :) -
#1408 HM?Valamit nagyon benéztem akkor vagy nemértem.
Ebben a kisfilmekben nem az alan faszival történnek a dolgok a játékban meg igen akkor most mivan? -
#1407 váóóó, kimaradt :D
mekkoraaaa :D -
#1406 Majd a játékban kiderül ( vagy nem ). Aki válaszol erre kéretik erősen spójler keretbe tenni!! -
#1405 Nagyon jó ez a bright falls.Van pár kérdésem miért kerül mindig a csávó ismeretlen helyekre (erdőbe kell fel stb) és miért reagált úgy a fényre ahogy? -
#1404 Hopp ez nekem kimaradt. Na majd másodjára. Amúgy ep4be lesz egy nagyon epic momentum majd! :D -
#1403 Szintén! Kicsit belendült a dolog, úgy az EP3 közepétől, talán nem is olyan kicsit:) most éreztem rá igazán a harcokra és hogy nyugodtan használjak mindent és nem szabad spórolni a fénnyel, és nem kell tartogatni a tápot későbbre, mert felesleges.
Találtam egy Easter Egg-et ( EP 4 eleje ), csak linkbe hátha valaki fel akarja fedezni, vagy nem tart még ott.
ddd
ddd -
#1402 Ep4 elején vagyok. Egyre jobban tetszik :) Pedig eddig is imádtam:) Nagyon hangulatos :) -
#1401 Na végigvittem. Hát még nem döntöttem el, hogy szeressem vagy utáljam a végét :D -
#1400 Autókázásnál ki sem mertem szállni és felfedzni gyüjtögetni annyira para volt már a dolog:D majd visszamegyek, mert biztos hagytam ott dolgokat és ahogy láttam több felé is lehetett menni.
Autókázás... hát nem egy ótós játék, de a célnak megfelelő, hasonló mint az Alonéba volt. Hangulara itt is hibátlan, ahogy meg lett rendeze a dolog és ez a lényeg. -
#1399 EP 2 vége. A zene megint telitalálat:) jó kis rész volt, rendesen meg kellett küzdeni ( hardon ) igazi szörvájvör a dolog, rendesen bele éli magát az ember ahogy futkosik az erdőben és nem tudod mi jön honnan és mikor. Eszméletlen feeling. És persze az EP2 végén a csavar is ütős volt. -
#1398 Az a jó ha többen vannak egy csoportban. -
#1397 Korrekt teszt! -
#1396 Milyen hypról is van szó? ki hypolta, mikor, mennyit, hogyan? azon kívül hogy nyilvánvalóan egy jó játékról van szó. -
#1395 Na végre nem csak az agyonhájp egyre több helyen rosszakat is mondanak róla.
-
#1394 Hát most így hirtelen nem vágom, de nem emlékszem rá, hogy különösebben gondot okoztak volna.
-
#1393 Szóval mi a ti taktikátok? Érdekelne, mert ott szívtam. -
#1392 [spoiler]Akkor had kérdezzek. A 3. epizód, mikor csak flashbangjeid vannak. Hogy taktikáztad a zsaru-taken-eket, mert én sokat szívtam ott. Nincs még pisztoly, csak flashbang van. [spoiler] -
#1391 Hát volt pár rész ahol haltam párszor pl amikor jön rakat ellenfél meg még egy jármű is. Mindig megpróbálok máshogy taktikázni, használni a környezetet stb. Egyetlen egyszer volt olyan hogy kifogytam lőszerből, de utána megcsináltam úgy, hogy maradt valamennyi. Ráadásul sokszor spórolok ilyen ultimét fegyókkal, mint a flaregun, flashgrenade stb és a végére a semmibe vész :D Második végigjátszásnál majd használom ezeket aktívabban :)
-
xBalázsx #1390 ez azért már jobb... :)
http://www.gamekapocs.hu/cikk/748/1382/Alan+Wake+teszt -
#1389 Igazából, ami engem ebben a játékban leginkább lenyűgöz, az az a képi világ, amivel szinte egy fantasztikus regény kacifántos sorait átadja. Alan csak áll, a rémület a gyomrában van, közben hatalmas fuvallatok tépik szét a fenyőfák ágait... Mindeközben a semmiből egy hatalmas markológép zakatolása hallatszik fel ahogy megindulva maga alá gyűri a gallyakat és a farönköket... Ez mind olyan szépen megelevenedik ebben a játékban. Hatalmas munka van benne :) -
#1388 sikerult, koszi -
#1387 És hogy bírod?:) EP2nél vagyok és jönnek 5en és menekülni sem tudok sokat, mert tarkón dob, meg utolérnek:) ( 6szor haltam meg, most pihentetem ), skuló meg csak 10 van.
-
#1386 Én hardon kezdtem -
#1385 Komolytalan az az írás. Pont ezek azok a dolgok amik megadják egy játék pikantériáját.
Valaki játszik vele Hardon?? -
#1384 Ahogy párszor írtam, most jön még csak a java :D -
#1383 A Hardwired cikke egy faszság.
De tény, hogy holott én megvettem a CE-t, nem tudom hova tenni a játékot. A 3. epizód vége felé járhatok (gondolom, mert elég hosszú), de nem vagyok még igazán elájulva. Gyönyörű a játék, zseniális a fénymanipuláció, meg az egész koncepció-design, de az erdei lövöldözős-menekülős jelenetek (amik azért a játék nagyját képezik) kezdenek kicsit monotonná válni. Ettől fügetlenül tetszik, és könnyen lehet, hogy beleszeretek hamarosan, de nem teljesen erre gondoltam...
Holott én már az Alone in The Dark-nál ott voltam (92-3-ban), és Stephen King - Lovecraft - Poe - Koontz, stb. nagyrészét olvastam és imádom.
Nekem ez még kicsit kevés. Több nappali nyomozós jelenet kellene, a kontraszt hangsúlyozása miatt.
De lehet, hogy még beleszeretek :D -
#1382 "Ehelyett úgy próbálják mesélni, színesíteni a történetet, hogy elolvasható kis bejegyzéseket dobálnak a játékosnak - ezek lennének Alan Wake kéziratának szétdobált lapjai. Ideje lenne 2010-ben belátni, hogy a sztori tálalásának interaktív környezetben millió módja van és a felfokozott idegállapotú, karácsonyi kisállatkák százai által erőszakolt játékosnak nincs kedve kisregényeket olvasgatni. Azt akarja, hogy egyenest a szemébe sugározzák, az agyába szuggerálják az inputot és az input olyan hullámhosszon rezegjen, amit eddig még nem tapasztalt a feldolgozó központja, ezáltal mosolyt és elégedettség érzését keltve az alanyban"
Gratula a cikk írójának, arra sarkalja a népet, hogy olvasni már bűn. no comment... -
#1381 Eddíg szimpatizáltam a hardwireddel... Ezek szerint egy zs kategóriás hentelek mást nem csinálok n+1. gagyi folytatású játékot többre értékelnek... Ez az ő szinvonaluk. Ez a játék meg hatalmas, évek óta nem készült ilyen minőségű munka. Sajnálom, ha valaki szándékosan rontani akarja az image -ét. Mindemellett a a limited Edition van meg nekem, ilyen minőségi cuccokat egy játék mellé se adtak az Ultima 9 óta! -
#1380 -
#1379 Tyű de bonyolult... most telepíthetem fel azt is.
Amúgy thx az infot! -
#1378 Fail:D -
#1377 Lost Odysseyvel remélem sosem fog játszani, mert ott olyan emlékek voltak írásos forimátumba hogy ott helyben kvantum öngyilkos lett volna ez az idióta:DDDDDD -
#1376 "Ehelyett úgy próbálják mesélni, színesíteni a történetet, hogy elolvasható kis bejegyzéseket dobálnak a játékosnak - ezek lennének Alan Wake kéziratának szétdobált lapjai. Ideje lenne 2010-ben belátni, hogy a sztori tálalásának interaktív környezetben millió módja van és a felfokozott idegállapotú, karácsonyi kisállatkák százai által erőszakolt játékosnak nincs kedve kisregényeket olvasgatni"
???? na ne már... aki ezt írta sosem játszott még hasonló játékkal?