1735
  • Macccy
    Én (még nem jött meg a CE szóval nemtudom) ilyesmi minőségű vége-zenét szeretnék még mint annak idején ...
    Late goodbye
  • Totti5
  • Totti5
    Jó kis szám.

Kár hogy a soundtrackon nem kaptak helyek a fejezek végén levő számok.

Roy Orbison - In Dreams

Erről nem találtam jobbat...
    Among The Oak And Ash - Shady Grove
  • Prince23
    Új videó

A szaksajtó véleménye, felvillanó felirat keretében.
  • Totti5
    Passz, még nem néztem végig őket, mert megvártam hogy teljes legyen, de mivel a játék előzményénak szánták, gondolom nem ad magyarázatot semmire:)
  • kirol
    Erről Alan Wake jutott eszembe:

• gergou
    Egy kis hangulatcsinálás kedvéért, szerintem nagyon illik a játék hangulatához ez a klipp :)
  • grebber
    HM?Valamit nagyon benéztem akkor vagy nemértem.
    Ebben a kisfilmekben nem az alan faszival történnek a dolgok a játékban meg igen akkor most mivan?
  • gergou
    váóóó, kimaradt :D
    mekkoraaaa :D
  • Totti5
    Majd a játékban kiderül ( vagy nem ). Aki válaszol erre kéretik erősen spójler keretbe tenni!!
  • grebber
    Nagyon jó ez a bright falls.Van pár kérdésem miért kerül mindig a csávó ismeretlen helyekre (erdőbe kell fel stb) és miért reagált úgy a fényre ahogy?
  • TDC Geronimo
    Hopp ez nekem kimaradt. Na majd másodjára. Amúgy ep4be lesz egy nagyon epic momentum majd! :D
  • Totti5
    Szintén! Kicsit belendült a dolog, úgy az EP3 közepétől, talán nem is olyan kicsit:) most éreztem rá igazán a harcokra és hogy nyugodtan használjak mindent és nem szabad spórolni a fénnyel, és nem kell tartogatni a tápot későbbre, mert felesleges.

Találtam egy Easter Egg-et ( EP 4 eleje ), csak linkbe hátha valaki fel akarja fedezni, vagy nem tart még ott.
    ddd
    ddd
  • gergou
    Ep4 elején vagyok. Egyre jobban tetszik :) Pedig eddig is imádtam:) Nagyon hangulatos :)
  • TDC Geronimo
    Na végigvittem. Hát még nem döntöttem el, hogy szeressem vagy utáljam a végét :D
  • Totti5
    Autókázásnál ki sem mertem szállni és felfedzni gyüjtögetni annyira para volt már a dolog:D majd visszamegyek, mert biztos hagytam ott dolgokat és ahogy láttam több felé is lehetett menni.

Autókázás... hát nem egy ótós játék, de a célnak megfelelő, hasonló mint az Alonéba volt. Hangulara itt is hibátlan, ahogy meg lett rendeze a dolog és ez a lényeg.
  • Totti5
    EP 2 vége. A zene megint telitalálat:) jó kis rész volt, rendesen meg kellett küzdeni ( hardon ) igazi szörvájvör a dolog, rendesen bele éli magát az ember ahogy futkosik az erdőben és nem tudod mi jön honnan és mikor. Eszméletlen feeling. És persze az EP2 végén a csavar is ütős volt.
    Az a jó ha többen vannak egy csoportban.
  • Totti5
    Korrekt teszt!
  • Totti5
    Milyen hypról is van szó? ki hypolta, mikor, mennyit, hogyan? azon kívül hogy nyilvánvalóan egy jó játékról van szó.
  • grebber
    Na végre nem csak az agyonhájp egyre több helyen rosszakat is mondanak róla.
  • TDC Geronimo
    Hát most így hirtelen nem vágom, de nem emlékszem rá, hogy különösebben gondot okoztak volna.

• Voltan
    Szóval mi a ti taktikátok? Érdekelne, mert ott szívtam.
  • Voltan
    [spoiler]Akkor had kérdezzek. A 3. epizód, mikor csak flashbangjeid vannak. Hogy taktikáztad a zsaru-taken-eket, mert én sokat szívtam ott. Nincs még pisztoly, csak flashbang van. [spoiler]
  • TDC Geronimo
    Hát volt pár rész ahol haltam párszor pl amikor jön rakat ellenfél meg még egy jármű is. Mindig megpróbálok máshogy taktikázni, használni a környezetet stb. Egyetlen egyszer volt olyan hogy kifogytam lőszerből, de utána megcsináltam úgy, hogy maradt valamennyi. Ráadásul sokszor spórolok ilyen ultimét fegyókkal, mint a flaregun, flashgrenade stb és a végére a semmibe vész :D Második végigjátszásnál majd használom ezeket aktívabban :)
  • xBalázsx
    ez azért már jobb... :)

http://www.gamekapocs.hu/cikk/748/1382/Alan+Wake+teszt
  • gergou
    Igazából, ami engem ebben a játékban leginkább lenyűgöz, az az a képi világ, amivel szinte egy fantasztikus regény kacifántos sorait átadja. Alan csak áll, a rémület a gyomrában van, közben hatalmas fuvallatok tépik szét a fenyőfák ágait... Mindeközben a semmiből egy hatalmas markológép zakatolása hallatszik fel ahogy megindulva maga alá gyűri a gallyakat és a farönköket... Ez mind olyan szépen megelevenedik ebben a játékban. Hatalmas munka van benne :)
  • Sáska
    sikerult, koszi
  • Totti5
    És hogy bírod?:) EP2nél vagyok és jönnek 5en és menekülni sem tudok sokat, mert tarkón dob, meg utolérnek:) ( 6szor haltam meg, most pihentetem ), skuló meg csak 10 van.

• TDC Geronimo
    Én hardon kezdtem
  • Totti5
    Komolytalan az az írás. Pont ezek azok a dolgok amik megadják egy játék pikantériáját.

Valaki játszik vele Hardon??
  • TDC Geronimo
    Ahogy párszor írtam, most jön még csak a java :D
  • Voltan
    A Hardwired cikke egy faszság.
    De tény, hogy holott én megvettem a CE-t, nem tudom hova tenni a játékot. A 3. epizód vége felé járhatok (gondolom, mert elég hosszú), de nem vagyok még igazán elájulva. Gyönyörű a játék, zseniális a fénymanipuláció, meg az egész koncepció-design, de az erdei lövöldözős-menekülős jelenetek (amik azért a játék nagyját képezik) kezdenek kicsit monotonná válni. Ettől fügetlenül tetszik, és könnyen lehet, hogy beleszeretek hamarosan, de nem teljesen erre gondoltam...
    Holott én már az Alone in The Dark-nál ott voltam (92-3-ban), és Stephen King - Lovecraft - Poe - Koontz, stb. nagyrészét olvastam és imádom.
    Nekem ez még kicsit kevés. Több nappali nyomozós jelenet kellene, a kontraszt hangsúlyozása miatt.

De lehet, hogy még beleszeretek :D
  • gergou
    "Ehelyett úgy próbálják mesélni, színesíteni a történetet, hogy elolvasható kis bejegyzéseket dobálnak a játékosnak - ezek lennének Alan Wake kéziratának szétdobált lapjai. Ideje lenne 2010-ben belátni, hogy a sztori tálalásának interaktív környezetben millió módja van és a felfokozott idegállapotú, karácsonyi kisállatkák százai által erőszakolt játékosnak nincs kedve kisregényeket olvasgatni. Azt akarja, hogy egyenest a szemébe sugározzák, az agyába szuggerálják az inputot és az input olyan hullámhosszon rezegjen, amit eddig még nem tapasztalt a feldolgozó központja, ezáltal mosolyt és elégedettség érzését keltve az alanyban"

Gratula a cikk írójának, arra sarkalja a népet, hogy olvasni már bűn. no comment...
  • gergou
    Eddíg szimpatizáltam a hardwireddel... Ezek szerint egy zs kategóriás hentelek mást nem csinálok n+1. gagyi folytatású játékot többre értékelnek... Ez az ő szinvonaluk. Ez a játék meg hatalmas, évek óta nem készült ilyen minőségű munka. Sajnálom, ha valaki szándékosan rontani akarja az image -ét. Mindemellett a a limited Edition van meg nekem, ilyen minőségi cuccokat egy játék mellé se adtak az Ultima 9 óta!
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Tyű de bonyolult... most telepíthetem fel azt is.

Amúgy thx az infot!
  • AntiHero
    Fail:D
  • Totti5
    Lost Odysseyvel remélem sosem fog játszani, mert ott olyan emlékek voltak írásos forimátumba hogy ott helyben kvantum öngyilkos lett volna ez az idióta:DDDDDD
  • Totti5
    "Ehelyett úgy próbálják mesélni, színesíteni a történetet, hogy elolvasható kis bejegyzéseket dobálnak a játékosnak - ezek lennének Alan Wake kéziratának szétdobált lapjai. Ideje lenne 2010-ben belátni, hogy a sztori tálalásának interaktív környezetben millió módja van és a felfokozott idegállapotú, karácsonyi kisállatkák százai által erőszakolt játékosnak nincs kedve kisregényeket olvasgatni"

???? na ne már... aki ezt írta sosem játszott még hasonló játékkal?