1735
  • Totti5
    LoL, Max Paynét várt? hát ez nem az, pedig ugyan olyan profi munka, csak ez más műfaj. Amúgy olyan sok horror játék van hogy belefulladunk?:) Silent Hill és a Siren-en kívül ebben a genbe nem volt még ilyen játék. A Resi5 meg ugye már nem horror. Talán még a Dead Spacét is ide lehet sorolni, az sem lett egy tömegjáték, mondjuk ezt is imádtam, de a második rész nagyon daráldának tünik már sajnos:(
  • Totti5
    Ha Alan Wake CRre vágysz akkor lehet már lekésted. Mivel erősen limitált, az előrendelőkön kívül, nagyon nem lehet hozzájutni, és ahogy nézem a boltokat a Limited mindenhol vagy elfogyott, vagy már le is vették és csak sima verzió van. Nem jelenti azt hogy nincs már, de ha kell akkor gyorsan nézz utána.

ui: 576ba még van, de pl másik 5 boltban már nincs.
  • TDC Geronimo
    :D
  • kirol
    Hardwired beszámoló:

".......
    Itt állunk egy horror/thriller játékkal szemben, aminek a fejlesztése az elvártnál kétszer annyi időt vett igénybe. Képtelen bármi újat felmutatni, a sztori egy összevissza zagyvaság, a játékmenet pedig az állandó ismétlés és kihívások hiányában dögunalmas. Kezdek hinni az Apogee/3DRealms vezetőjének, Scott Millernek, aki azt állította, hogy a Max Payne készítésekor számos alapötlet, köztük a bullet time tőlük és nem a Remedytől származik. Az Alan Wake egy elavult játékelemekből építkező klisébomba. Kizárólag magas monotonitás tűrésű játékosoknak ajánlott. Ez nem az a Remedy, akit megismertünk a zseniális Max Payne első két része által. Lehet vissza kéne térni a kaptafához és akciójátékot készíteni."
  • TDC Geronimo
    Na 5. epizód letudva. Nagyon nehéz lesz, de holnap fejezem be utolsót. Hát elmúlt évek egyik legmeghatározóbb játéka számomra. 4. fejezettől nagyon beindul az egész. Remélem jön sok sok DLC epizód ami nyújt majd közel 2 órás szórakozást. Én vevő leszek összesre az is biztos.
  • statique
    Szia,

Ahhoz hogy az avatar tartalom benne legyen a dashboard award-ok közt, először is telepítened kell a fejlesztői kommentárokat a bónusz lemezről, utána be kell menni a játékba és az options-ben be kell kapcsolni a kommentárok menűpontot, utána adja meg a tartalmat, ami az eredeti Alan Wake ruha (nem kapucnis kabát) egyébként.
  • Noninnyó
    Köszönöm szépen a részletes leírásod. Nagyon jól hangzik.
    Gondoltam megveszem előre, mert mivel limited, nehogy elfogyjon, és ne gyártsanak egyszer csak többet belőle. Max míg nincs boxom, hallgatom a soundtrack-et és olvasom a könyvet :). Ennél jobb kiadás valszeg nem lesz.
  • Neogan
    Üdv!

A könyvre nem lehet panasz, kemény kötésű, beleolvastam, és ha jól vettem ki ez egy FBI-jelentés szerű anyag, és még tartalmaz egy Alan Wake által írt horrorsztorit is :)

A bónusz lemezen fejlesztői interjúk vannak (így készült, Remedy-stúdió stb...), képgalériák, az eddigi trailerek (köztük olyan is amit sosem adtak ki), egy fejlesztői kommentár amit telepíteni kell és a játék options menüjében lehet bekapcsolni (ezt még nem próbáltam ki). Tartalmaz még két témát, pár gamer picturet is.

Én a bonus dvd-t nem tudtam PC-n lejátszani sajnos. Szerintem nem is lehet.
  • Noninnyó
    Hali srácok!

Ugyan nekem nincsen boxom, de azon gondolkodom, hogy megveszem a collectors edition-t. Idén szeretnék összespórolni egyre, és hát a játék attól még nem baj, ha megvan előbb :).
    Ahogy néztem, nagyon korrekt kis csomagot állítottak össze, csupa finomsággal. Akinek a gyűjtői megvan, elmondaná, hogy milyen a könyvecske? Nagyon érdekelne. És a bonus dvd-n milyen cuccok vannak? Ez utóbbi gondolom csak box-ban olvasható, nem?
    Aki válaszol, annak előre is nagyon köszönöm.
  • Sáska
    sziasztok, egy lama kerdesem lenne...
    a dashboard avatar menujeben van egy awards menupont, ahol elvileg az alan wake itemeket lehetne az avatarhoz hozzaadni. valamiert nekem ez nem elerheto; latom, hogy ott az item, de azt irja, hogy "play tha AW limited edition bonus disc". Hiaba unlockoltam a bonus cd-n az avatar picture-t, valamiert nem akarja az igazsagot:-), pedig a ket dashboard theme gond nelkul megy.
    ha valaki tudja mi a megoldas, plz help! thx
  • TDC Geronimo
    Most fejeztem be 4. epizódot...ennél indul csak be igazán az egész. Voltak kurvajó részek megint

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rock koncert a farmon az eszméletlen volt :D

A végén a zene meg...a játékban az eddigi legjobb szvsz. Nem akarom, hogy vége legyen :(
  • Prince23
    GB videóteszt
  • kirol
    Szerintem se hasonlítsuk össze, más stílusú!
    Nekem nagyon tetszett!
    AW EP1 -et meg most vittem végig, jó volt, csak nem sok semmi történt benne és már csak 5 fejezet van. :(
  • gergou
    A Fahrenheit is igazából ilyen volt, de annak a játéknak van egy nagy aduja, a hó, és minden amit azzal csinál, én pl, ha esik a hó, azonnal eszembe jut :) Ami az Alan Wake -et illeti, itt nem csak néha kell gombokat nyomkodni. Igazából egy dolgot tudnék felhozni negatívumként, azt, hogy a környezet destruktívitálhatósága szinte nulla. Minden más viszont annyira művészi szinten van, hogy kár lenne bárkinek kihagyni :)
  • Macccy
    OFF Ja, nem, félreértetted ... a 16GB -os pendrive-ra telepítem. Amúgy pár hétig használtam csak dvd drive-al és a hangján kívül semmi negatívum. Meglepően gyors töltés, játék közben sem láttam cache problémát (GTA Episodes sem) és a melegedés már jó ideje nem áll fenn (Jasper rev). Legalábbis nálam kézmeleg levegőt kever hátul és két oldalt hűvös.
  • Totti5
    Teljesen más stílus és más hangulatú a HR, mint játék nem tetszik, mert túlnyomó része qvik tájm event, de a történet, grafika, tálalás, a megrendezett cselekmények nagyon ott vannak. Na az tényleg olyan mint ha filmet néznél, csak közbe gombokat is kell nyomkodni itt ott:)
  • gergou
    jaja :D
    Igaz azzal nem játszottam lévén, hogy nincs ps3 am, és a Fahrenheit az egyik kedvencem, de sztem látatlanban mondom, Alan Wake üti, rendesen :)
  • Totti5
    Ez már inkább Heavy Rain hangulat lassan 1 hete :D
  • gergou
    hm...
    Mintha az időjárás is ennek a játéknak kedvezne :) Itt Zegen hatalmas viharos idő van egész nap :)
    Ami a lényeg, le vagyok nyűgözve, hatalmas játék! A nextgen történelmében az első, ami tényleg padlóra vágott, és nem a technika miatt, hanem mert rengeteg munka van benne, és sugárzik az egészből, hogy minden részletet sokszor átgondoltak. Nagyon nagy játék :)
  • kirol
    Azt hittem vagy 10. Mondjuk mindegy, mert az összidő számít, nem az, hogy hány fele van osztva.
  • TDC Geronimo
    Eddig kb 6 és fél óránál járok, de ahogy már leírtam meghallgatok minden rádió/tv adást, párbeszédet, meg nem rohanok előre, hanem elnézek mindenhova. Állítólag még csak most indul be az egész...hát ha még ennél is jobb lesz akkor hepi leszek :)
  • TDC Geronimo
    6
  • kirol
    Hány epizód van? Remélem sok!
  • TDC Geronimo
    Most csináltam meg 3. epizódot. Asszem pihenek kicsit ezután :D
  • gergou
    Én is EP 2 elején járok épp. Meg kell mondjam évek óta nem játszottam ilyen minőségi cuccal. Rengeteg munka van benne, és az egész tényleg olyan már, mint egy film. Kiváncsi leszek a folytatásra :)
  • Totti5
    Mindenki teljes erőbedobással játszik?:) EP2 elejéig jutottam. EP1 végén a zene telitalálat volt!! nem merem hallgatni az a zenei cdt mert lespójlerezi a dalokat:)
  • baaka
    Meg fogod szokni.
  • red13
    Én másfél éve vettem boxot, kegyetlen nehéz volt átszokni, mindig lestem a gombokat mi micsoda. :D Több mint 10 éven át PS kontrollert használtam, de azt kell mondjam a boxé sokkal jobb, fogása, anológ elhelyezkedése, a ravaszról meg nem is beszélve.
  • kirol
    Kipróbáltam Alan Wake -et, hát durván jó, félelmetes meg minden.
    Csak kicsit hozzá kell szoknom a kontrollerhez, mert így újonnan fura és harcolni így nem egyszerű.
  • Totti5
    A Metro tökéletes boxon. A legszebb boxos FPS és perfektül optimalizált is.

Too Human egy cypber világra épülő akció rpg. Anno végigvittem és nagyon bejött az erős story és a világa, ami egészen egyedi és nagyon szép nem mellesleg, max az irányítás lehet egy kicsit zavaró, de csak meg kell szokni aztán olyan szinten lehet aprítani hogy csak na:D egy méltatlanul leértékelt xbox ex, persze nem hibátlan, de túl szigorúak voltak vele anno.
  • Voltan
    Én a helyedben azért vennék hozzá egy vinyót is, nem hülyeség az, hogy fel tudod pakolni a játékokat rá. Kíméli az olvasót, halkabb, és nem melegszik annyira a cucc, ami ugye elég kardinális kérdés Boxon...
  • Voltan
    LOL, Metro 2033 Xboxra?
    PC-n kurvajó kis stuff, de Boxon?
    Na mindegy. Megvettem ma én is az AW CE-t, és valóban impozáns a cucc. Plusz ugye hozzámvágták a Too Humant, amivel még nem játszottam. Tetszik ez a hozzáállás.

Amúgy meg jó játékot, és gratula a vételhez!
  • Macccy
    Nice! Gratulálok és jó játékot!
    (Én is most vettem gépet, főleg ALAN WAKE miatt, de amikkel eddig játszottam se bántam meg, sőt! Tényleg jó ez a Box. Bár én Arcade -ot vettem + van 16GB pendrive)
  • TDC Geronimo
  • Louis Cyphre
    Kép:
  • TDC Geronimo
    Meg a 2 analóg kar. Itt most nem az elhelyezésére gondolok.
  • Louis Cyphre
    Megvan!:)
    Ez a "Too Human" nem tudom milyen játék, az "Alan Wake" mellé adták ajándékba.
  • Macccy
    OFF NE csináljátok már lécci ... Ez az Alan Wake topic. Ne itt beszéljétek meg, gagyizzátok le egyik-másik gép kontrollerjét. Az lesz a vége, hogy megsértődik pár PS3 fan és bejön vélemény osztani ... Ne

Most mindenki Zh -zik? Ja nem, biztos már mindenki játszik a játékkal ... Tudom már unalmas ez is, de végülis akkor mi hiányzik az itthon vásárolt Collector's Edition dobozából? Mert már fogy a türelmem a külföldi rendelésre várni.
  • Totti5
    PS3 kontroller 10 éve ugyan azon a fapados formán alapszik, ami mára egy elavult sok mindenre használhatatlan pl FPS és autós játékra, mert a ravaszok egyszerűen csak szarok. A fogása messze nem olyan kényelmes, mint az ergonómikusan a kézbe belecuppanó 360é, tökéletes gombákkal és ravaszokkal. Amiben szarabb a 360as az a Dpad kialakítása.
  • DarkSector
    nem sértődtem meg, én nem gép fan vagyok hanem játék fan....ezt többször is több helyen irtam...mindegy min játszom csak legyen Resident Evil-Devil May Cry-Dead Space

:D

jah arra érted hát külalakra, eléggé fura, mint egy elhizott csirke, de kényelmes szerintem, már nem mint ha a ps joy nem lett volna kényelmes vagy pc.

de a ravaszgombok allul tetszenek hogy mint autos játékoknál pl egy gázpedál.
    meg először furcsáltam hogy az analog bal oldali fellül van, de rájöttem hogy így kényelmes, mert már nincs játék ami alap iráyitásként a nyilakat használná, és akkor miért is legyen a nyilak az alap helyen, és miért kell ps meg pc joy-nál lenyulni a karrt ami hosszú távon valóban kényelmetlen, persze ezt én is csak azután tudtam megérteni, miután vettem és játszottam vele, haverom nekemis hiába magyarázta előtte.

jah és hogy nem domború, amiről ugye nem ujdonság a játékosoknak hogy hamar kikopnak a recék, és néha igen igen lecsuszhat az ember ujja, itt meg homorú, és beleül az ember ujja....kicsit stabillabb fogást biztosit...