1735
-
#1455 jah én akkor is megveszem, pc-re nem fogom letölteni....az biztos, akkor teljen inkább el egy év, mire megszerzem a pénzt. -
#1454 nekem nem kellemetlen, én megveszem majd....elköltötte mindenki a lovét a PoP-ra meg előtte a Splinter-re....:D -
#1453 Gémszaron olvastad? több helyen is habzó szájjal írták meg, csak kifelejtették megemlíteni hogy ez Europára vonatkozik. Amerikai eladások és Japán sincs benne, mert ott később jött ki. A legtöbbet pedig nyilván Amcsiba adták el, azt hogy mennyit majd kiderül.
AW horror játék ami szűkebb réteghez szól mint az RDR. 88 ezer nem nagy szám, sokkal többet el kellett volna adni, de ez nem a játék hibája jelen esetben. -
#1452 Rosszkor jött ki ilyen egyszerű. USbe egyidőben jelent meg pl red deaddel, de nálunk is csak 1 hét van közötte. Sokan gondolom RDRt vették először és nem mindenki volt olyan mint én, aki megvette mindkettőt :D Később fogyni fog ez csak most elég rossz volt az időzítés. Én nem féltem a 2. részt se. -
#1451 Olvastam a hírt.Elvileg az csak Eu-s eladás volt UK nem volt benne.Meg azt sem értem miért akarják már az első hónapban megváltani a világot az eladással.1 év múlva biztos 1milla fölött lesz! -
#1450 Kellemetlen kicsit!
Én, hogy őszinte legyek, bár tény, hogy nem szép dolog, de örülök neki, mert itt hülyítették évekig a jónépet, hogy jön PC-re, aztán meg mi lett! -
#1449 most nézem írják hogy nem fogy a játék.
de bazzeg nem a játék nem fogy hanem pénze nincs az embereknek.... -
#1448 -
#1447 Sam Lake volt Max Payne arca. Sam Lake (is) írta az Alan Wake -et. ... na és Alan Wake mit írt? Ez egy kurvajó kör!
Amúgy viszonylag szűkös időm miatt az Episode Three -nél tartok. Majdnem mint egy TV miniseries úgy jön nekem, két naponta délután-este egy epizód! Eddig úgy számoltam, hogy olyan 6-7 óra (!) tiszta játékidőm van benne (Hard). Nem futok csak ha muszáj, mondjuk néha le is sétálok a kitaposott ösvényről, bár nagy a para a ködben, sötétben ... Első két epizód egyaránt nagyon jók voltak. A borzongatás után az epizód végi zenék királyak!
Egyetlen hiba velem van, nem volt egyszerre több fejezetre időm, félbe pedig nem bírnám hagyni! -
#1446 Köszi! -
neszoljalbe #1445 Fénnyel kell lezúzni a markolót , ha van flashback ed akkor azt használd , 3 at hozzávágsz , azt már el is tűnt -
#1444 Sami Järvi -
#1443 Ki írta az Alan Wake sztoriját? -
#1442 Lényegtelen -
#1441 Hi
Utolsó pályán a hídnál kirvára nem akar össze jönni, a markolóig jutok. Még is mi a fanét csináljak azzal a szarral? Lőjjem le mint a kombájnt? xd
De amúgy el se jutok oda, egyszer sikerült, a kibaszott retkes hídja -
#1440 a 2. DLC nem 27én jön. Azt elírták. Annak a dátuma nincs még bejelentve. -
#1439 The Signal
Releases July 27th. - 800 Microsoft Points
In this first downloadable content pack we find Wake tracing a threat unlike anything he's ever encountered before -- and yet one he's intimately familiar with. In order to make sense of it all, he must follow the Signal
The Writer
Releases July 27th. - 800 Microsoft Points
Our second downloadable content pack, "The Writer", finds Wake in strange circumstances; now fully aware of the thing that opposes him, he must survive one increasingly nightmarish situation after another. -
red13 #1438 Én a Night Springs hatására kezdtem el nézni az 59-es Twilight Zone sorozatot, mivel arról lett mintázva. Eszméletlen, le is daráltam az első évadot, szerény 36 részt. :D
A Max Payne-es dolog, meg durva. Kedvet is kaptam a játékhoz. -
#1437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhhá, most olvastam, tehát a Night Springs TV sorozat néhány epizódjának megírásához is hozzájárult Alan a múltban ... Később valószínűleg kiszállt, Barry kérésére sem akarta folytatni. -
#1436 Igen, az áttörés, elhajlás a balták, sarlók elől nagyon fontos! Már rögtön a történet elején, a rémálomban megtanít rá és enélkül sokszor lehetetlen átjutni az árnyékokon. A fényben belépve valóban ment, a sötétség és a vihar lenyugszik olyankor és eltűnnek ... De nagyon kellemesen para így is. Amúgy meg játszanak veled a genyók ... Ki van centizve, ha nem vagy elég ügyes, nem ugrasz el jókor (és nem lassítod őket az elemlámpa fényével) akkor gyakran a fényártól karnyújtásnyira állítják beléd az utolsó baltát ... -
#1435 De biztos, persze van amikor be kell röffenteni, de a fényben van a mentés ez a lényeg nagyon sokszor, főleg azokon a részeken amikor erődbe kell menni, menekülni, futkosni. -
#1434 "mindig van egy villanyoszlop a közelben"
Hát?! Ez nem biztos, meg nehéz azt megcsinálni, hogy fel is kapcsolt, mert közben míg nyomogatod az "A"-t, kinyírnak. Nekem is szerencsém volt szerintem. -
#1433 Minden villanyoszlopnál ment és akik előtte követtek eltünnek, éppen azért van így hogy lőszer nélkül is lehessen játszani, és mindig van egy villanyoszlop a közelben. Olykor nehéz, de ép ez a lényege az egésznek, van amikor csak egy hajszálon múlik. -
#1432 Eddig nagyon béna voltam a harcban, de most a 2. epizód közepe környékén volt alkalmam gyakorolni.
Történt ugyanis, hogy elfogyott a lőszerem és volt még vagy 4 támadóm. Rohangáltam össze vissza mint a mérgezett egér, hátha találok valahol lőszert, de sajnos nem találtam. Találtam viszont egy bekapcsolható villanyoszlopot és fényt tudtam csinálni, amibe pont belejött az utolsó támadóm - a többi valahogy eltűnt, míg egy korábbi fényben álldogáltam -
és megsemmisült szerencsére.
De rohadt idegesítő volt, hogy nem tudok semmit se tenni ellenük lőszer nélkül, pl, se rúgni, se semmi, ráadásul ők gyorsabban futnak, mint én és csak elhajolni tudok a támadások elől. Na szóval itt sikerült ezt mozdulatot elsajátítanom, ami később még biztosan jól fog jönni. -
#1431 Ja és most a spoiler észrevételeim (aki végigjátszotta olvassa, mondja el mit gondol, de lécci úgy, hogy a játék további epizódjait még ne lőjje le) (ja és ha már volt róla szó, nem olvastam el az általatok írt spoiler részeket, mert még csak most kezdtem ugye)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd kiugrott a szívem a vigyorgó pofámon át, amikor meghallottam MAX PAYNE hangját, Alan egyik kézirat részletének (Sudden Stop 1-2) felolvasása közben!! Te jó Ég! Nem hittem, hogy egyik kedvenc játék hősömet viszont hallom még! Ez ismét egy állati szép húzás volt a Remedy részéről!
De tovább megyek ... Alex Casey = Max Payne ? (ugye tudjuk, hogy Alan bestseller regényeinek főszereplője Casey volt)
Létezik, hogy Alan írta Max Payne akció-thriller drámáját, esetleg akkor tájt, amikor két éve télen New Yorkba költöztek és évszázados hóvihar tombolt??
Aztán ott vannak a könyvek amikkel Alan olyan sikeres lett:
Return To Sender
What I Can't Forget
Alex Casey (címre lehetne akár a Max Payne)
The Things I Want
The Fall Of Casey (ez akár a Fall Of Max Payne)
És még egy, kicsit másik dolog: a Végtelen Határokra hasonlító sorozat, amit a TV -ben nézhetünk néha esténként, a címe ...
Night Springs ('A Sötétség Virágzik') ... hmm, a város neve pedig ... Bright Falls ('A Fény Elbukik') ...
-
#1430 Hú. Mindenhol kifogytak a készletekből szinte, itthon is alig maradt, de mindenképp kintről akartam a DLC ticket miatt. A legtöbb áruház már előrendelésben kiadta az összes Limited Collector's Edition -t! De aztán mikor feladtam és megrendeltem a simát, megláttam a GAME.CO -nál készleten a gyűjtőit, ráadásul pontosan ugyanannyiba került mint a sima (39.90 £). Persze hamar lemondtam a simát és meg is rendeltem a másikat! Két (!!) nap alatt kiküldték és most itt van. Igényes, rengeteg tartalom amit napokig el lehet böngészni és nem utolsó sorban szép dísz a könyvespolcon is ...
Nah de akkor a játékról ... Lányok-fiúk! Ez marhajó!! Haaggyjuk a fanságot, ez simán k*rva ütős lett! Először is a látvány, amibe bele lehet kötni néhány textúra és száj-szinkron miatt, de mi a frásznak, hiszen minden más borzasztóan látványos. Én sem értettem, amíg nem töltöttem vele pár órát. Ha beállítod a TV-t/monitort/játékot a megfelelő fényerő szintre, melyet egyébként javasol is, akkor az egyszeri játékos a textúrák pixeleinek számolása helyett tuti meregetni fogja a szemét a sötét helyszíneken, de még ekkor sem kellemetlen a látótávolság. Az elemlámpa és minden fényforrás hihetetlen jó, nem vagyok biztos benne, de pár perc gondolkodás után sem tudtam felidézni szebben megvalósított fényeket a múlt címeiből. Az időjárás dinamikus modellezése, a mozgó környezet, növényzet, a globális fizika egészen a kisebb tárgyakig menően ... mind, mind technikailag kiváló szerintem! Hangok, effektek - nem vagyok vájtfülű - abszolút rendben vannak és a zenék ... < Pont így mosolyogtam fülig érő szájjal, amikor felcsendült a zene az első epizód végén, vagy akár az étteremben! A zenekari művek epikusak és fokozzák az adrenalint, ha szorul a hurok. A harcokkal kapcsolatban néhányan mondták, hogy nem jó. Én azt mondanám így az első epizód után: brilliáns, pedig nem vagyok mazochista! (két hete van csupán XBOX360 -am, előtte sosem fogtam a kezemben kontrollert pár percnél hosszabb ideig és mióta megvettem, HL2 -vel és GTA -val "gyakoroltam") A kihívás pont jónak ígérkezik, Hard fokozaton is álltam neki.
Szóval így gyors Alan Wake értékelésnek a részemről ennyi: nem vártam, lemondtam róla, elfelejtettem rég, két hónapja hallottam, hogy XBOX only ... két hete vettem egy BOX -ot (más okokból is) és most ezt a tényleg nem mindennapi kiadást, végre ... eddig úgy tűnik simán megérte mind a 40 fontot! -
#1429 nekem is van nehany CE jatekom (pc-re), de eddig ezt tartom a legigenyesebb kiadasnak; egyaltalan nem bantam meg, hogy a limited edition-t vettem meg, foleg, hogy csak 5 euroval volt dragabb.
-
#1428 Megérkezett!! At last! Alan Wake Limited Collector's Edition egyenesen angliából. Gyönyörű kiadás ez, most már én is mondhatom, példás kötés, szép tokok, jó minőségű, anyagú könyv. Ahogy mondják:
"A must have" ...
Elkezdtem, de még csak kevés időm volt, Alice eltűnt, volt némi suspense, de többnyire csak mászkáltam a kompon, az étteremben és az erdőben és nézelődtem. Csudaszép ez na!
Most melóban vagyok. Asszem olvasom a könyvet ... -
#1427 Elkezdtem másodjára is, de hiába a lineárisabb játékmenet és a sok scriptelés, így is marhára élvezem még másodjára is. Sőt egy rakat dologra most jövök így rá utólag, hogy hoppá ez és ez emiatt meg amiatt volt meg van így. Remélem tömnek minket DLCvel majd :D -
#1426 David Bowie Space Oddity - ( AW végefőcím dal ) -
#1425 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Valamint Alan utolsó mondata bassza a csőröm. Nevezetesen az "its not a lake, its an ocean" Hogy mit akar ezzel mondani...azt se vágom."
Magára arra az erőre utalt,amivel az írásával formálni tudta a történteket.Az az erő nem csak egy kis tó nagyságú, hanem akkora mint a tenger. Egyikben manuscriptben leírja ezt,olvasd őket végig
Amit red 13 mond #1423-ban, pont az a helyzet. Tom beleírta Alan-t a sztorijába,amolyan utolsó esélyként,mert tudta hogy a sötétséget nem tudja legyőzni -
#1424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most megnéztem a végén a cinematicot megint és azt látni, hogy ahogy alan ír úgy mozog Rose szeme és a háttérben az FBI agent meg hát nem tudom :D Olyan mintha ő írna. Nagyon zavaros az egész, remélem DLC részekkel helyre rázzák a dolgokat, mert ahány ember annyi teória kb. -
red13 #1423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meglehet, hogy Alan csak egy kitaláció, mondjuk Tom kitalációja, és azért hozta létre őt egy könyvben, hogy legyőzze Barbarát... -
#1422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tünt mint ha tényleg csak Alan élte volna ezt át, mert a város ott állt, mindenki él és virul mint ha mi sem történt volna, de az utalás megvolt hogy mégse... vagy elinzétik DLCkel, vagy folytatása lesz, csak ne jusson a Half Life 2 sorsára, mert ott is WTF lett a vége -
#1421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem tudom nekem az jött át, hogy ugye megírta a történet végét, ezzel megmentette Alicet, de ő maga viszont nem meghalt, hanem a sötétség fogságába esett és ott is maradt. A végén mikor meg mutatja a fesztivált, abból nekem az jött le, hogy ezek a dolgok meg is történtek meg nem is. Lehet csak Alan elméjében történt az egész viszont a végén Rose-on és az FBI ügynökön lehetett látni, hogy őket elragadta a sötétség és továbbra se szabadultak tőle. Lehet őket kihagyta a történet végéből alan és ezért ők továbbra is a sötétség fogságába ragadtak. Valamint Alan utolsó mondata bassza a csőröm. Nevezetesen az "its not a lake, its an ocean" Hogy mit akar ezzel mondani...azt se vágom. Marha sok kiskapu maradt nyitva. Azt se tudni igazán mi lett Barryvel meg a sheriffel. Na mind1 jöhet a második rész, de azért ilyen cliffhangerrel befejezni nem volt szép remedy! :d -
#1420 Végigvittem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit WTF. Amit sugall hogy Alan halt bele hogy utána ugrott, Alice meg kimászott és él, de hogy miért képzelte ezt, vagy mi is volt ez az egész azt nem zárja le.
Remedy minőség, akárcsak a Max Payne volt és ebbe felhasználták mindazt ami annak az erőssége volt, ez látszik is. Hasonlóan maradandó és emlékezetes alkotás, de még arra is rátesz egy lapáttal. -
#1419 áááá, eszméletlen, mekkora volt már!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rokk koncert, tiszta Brütal Legend feeling volt:))))))) -
#1418 Új fanméd tréler Inception film zenével Alan Wake Inception trailer -
#1417 Nem mondom melyik lesz, de nagyon jó az credit zene is a végén :) -
#1416 Klasszikus! Gondolom itt sem lesz máskép az eddigiek tapasztalaátból kiindúlva. Játék közbeni dallamok, rádió zenék, epizód végi zenék nagyon passzolnak bele.