1735
-
#1575 OFF Háát Totti, SH4-től kezdve szerintem vészesen esett a színvonal, nem volt már erős főtörténet, legalábbis olyan biztos nem ami európai ésszel értékes és felérne, összekapcsolódna James vagy Harry vagy akár Heather sorsához. Átment egy borultabb túlélő horrorba, háttérbe szorult a jó történet. De ez csak én véleményem. SH2 viszont tuti a "legszebben" megírt volt.
Geronimo: Há' én nemtudom, szerencsére sokat nem árul el. Jó lesz az meglepetésnek!
A Live élőszereplős anyagról kiderült már valami?! -
#1574 Első kép a "The Signal" DLCből
-
#1573 SH1 az etalon, de az összes rész imádtam + a PSPst is és a film volt a csúcspont:) -
#1572 Mafia és a Silent Hill 2 mekkora játék! -
#1571 Alan Wake rajongókért mindent ... !
Ha még éjszakás leszek jövő hét közepén, akkor talán feltolok pár hasonlóan fontos részt. Összességében persze a 130 oldalból legalább 110 tartalmaz lényeges információ morzsákat, kiegészítő történeteket, jelentéseket, de mindet nem scannelem be, szelektálok. Így is kb egy órám ment rá képszerkesztéssel, feltöltéssel, linkeléssel együtt.
Töltsétek és Jó olvasást! -
#1570 Én már le is szedtem gyorsan. Köszönjük a munkádat, ezer hála és köszönet -
#1569 NA kérem, csináltam még ... ALAN WAKE FILES könyv scan, fontosabb részek ... töltsétek mielőtt leszedik ...
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
7. oldal
8. oldal
9. oldal
10. oldal
11. oldal
12. oldal
13. oldal
14. oldal
15. oldal
16. oldal
17. oldal
18. oldal
19. oldal
20. oldal
21. oldal
22. oldal
23. oldal
24. oldal
-
#1568 Én már megköszöntem nekik levélben (tudom, sok szabadidőm van)! Amúgy nekem is ever-toplistás, talán így: #1 MaxPayne #2 Mafia #3 AlanWake #4 SilentHill2 #5 BatmanAA
Totti: Hát igen, az eleje amikor még jóval nyomasztóbb tényleg kellemes borzongás, de azért rám később is rámhozta a frászt és nem a szokványos beijesztős módon, hanem a helyszínekkel. Például rámjött a para a hegyen, a romos ház alagsorában ahol sárgával fel van írva mindenhova, hogy "Tom" és a földszintjén, ahol minden lépésre nyikorgott a korhadt deszka padló(úhh). Aztán rámjött a hidegrázás a rendőrség épületében is, amikor a helikopter kulcsát kerestük (úú itt az emeletre fel se mentem!) ... Szóval kellemesen paráztat végig. Talán csak a 6. Epizódban nem nyomasztott, mert itt már én is tudtam, ahogy Alan is, hogy ez le lesz játszva, csak Én, a Sötétség és a .38-as refkó! -
zkas #1567 ...nah már nem volt sok amikor abbahagytam
Köszönöm szépen Remedy ezt a csodálatos játékot. A sok játék közül amivel eddig játszottam, az Alan Wake foglalja el mostantól a 3. helyet. (1. Jedi Academy, 2. a CoD2; mind2 a multi miatt. Rengeteget nyomtam velük. Még ma is előveszem néha őket.) Ez a játék képes volt elérni, hogy a stáblistát végignézzem, eddig ilyenre nem volt példa.
Érettségi után, 100% hogy újrakezdem nightmaren. -
#1566 Mindegyik jó volt. Én az elejét élveztem, amikor nem kellett rohanni, érezni lehetett hogy paráztatni próbál, nem volt eksön minden méteren, ez a legjobb része ezeknek a játékoknak, aztán persze beakciósodnak és a parakeltés is csökkent. -
zkas #1565 Episode 6 betöltve :) eddig a negyedik a kedvencem :) -
#1564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wake lemerül a tóba és megírj a történet végét. Ezáltal megmenekül a csaja. Bright Falls meg be happy mert ők hiába tudják mifolyik itt nem akarnak róla tudomást venni.
De pontosan mi érdekel? -
norbika1990 #1563 valaki le tuddná irni nekem mi történt pontosan a 6-ik fejezetben
köszönöm -
norbika1990 #1562 valaki le tudná nekem irni mi történt pontosan a 6-ik fejezetben??
köszönöm
-
#1561 Aztán ha lehet valami normális oldalra töltsed fel ,mert mindegyikre "photo not found"-ot ír! -
#1560 Én speciel nem nagyon ismerek képes tárhelyeket. De akár be is zippelheted, és feltolod valami ingyenes tárhelyre, az is jó. -
#1559 Szívesen, csak mondjatok valami fasza nem-ideiglenes helyet, ahová feltolhatom és linkelhetem a képeket, mert erről is kib*szták amit feltettem kevesebb mint 24h alatt ... Ezt nevezem Limited Alan Wake Files-nak! -
#1558 Előre is köszönjük szépen a munkádat -
#1557 Nem hivatalos fordítás. Amúgy residentevil.hu "készitői" készítik. -
#1556 Hű, állati rendes se voltam még szerintem ... Szívesen!
Seth: Há' nemtom, végülis munkában vagyok, és mint olyan, ráérek. Meglehet, hogy lehúzok nektek még pár részt ma este is ... Amolyan EPIZODIKUS formában!
Kirol: Igen ez angol, de szerintem marhajó! Bár ezzel tudom nem vagy kisegítve, ha nem tudsz jól angolul ...
AntiHero: Lesz? Te fordítod vagy ki? Én nem hallottam róla, hogy hivatalból csinálnák, de sokakat érdekelne. -
#1555 Lesz belőle teljesen , magyar verzió hamarosan. -
#1554 Bakker én azt hittem ez magyar nyelvű! :( -
#1553 Az egész könyvet nincs kedved beszkennelni? :) -
#1552 Köszi szépen, ez állati rendes tőled :). Le is gyűjtöm tüstént. -
#1551 Kértek itt közületek páran scan-t az Alan Wake Files-ból. A horror sztorit ezennel tálalnám ...
ALAN WAKE'S ERRAND BOY
1-2. oldal
3-4. oldal
5-6. oldal
7-8. oldal
9-10. oldal
11-12. oldal
13-14. oldal
15-16. oldal
17-18. oldal
19-20. oldal
-
#1550 Mi a csoda lesz ez? Baromira kíváncsi vagyok már ... -
#1549 Igen! Egy raktár, később, talán az Episode 5 vége fele volt! A Poets of the Fall-t konferálta fel a rádiós műsorvezető, mint feltörekvő rockbandát! A szám ami megszólal pedig a War, egy szám az új PotF albumról! Nagyon illik arra a részre, hallgatni kell a szövegét! De számomra a bakelit lemezes Poet and the Muse c. szám szövege visz mindent! -
bcrics #1548 http://globalgame.hu/news/10171/Alan_Wake_eloszereplos_video -
#1547 Lehet nem 50, de rohadt sok.
Végeztem az EP 3-al. Király volt! -
#1546 Volt még egy hasonló rész ahol ha a rádiót bekapcsoltad ment a zene és közbe kellett írtani, de a koncert az mindent vitt:D -
zkas #1545 még nem is végeztem (még van 2 episode), de már tudom hogy a rock koncertért újra fogom tolni nightmaren :D -
#1544 Nem mondod:D:D:D a frém akkor is leesik ezt lehet érezni, de nem vészes. -
#1543 Totti5: Jelzőfénynél néha átmegy látványos bulllllet-tiiiime kamerába, de gondolom nem arra gondoltál. Viccet félretéve én tényleg nem tapasztaltam egy kicsit se, de lehet csak annyira lefoglalt az Élmény ...
Kirol: (OFF) 50?? Ühh! Amúgy el tudom képzelni, van néhány játék, aminél az engine nem tökéletes és ha sokminden mocorog, meglassulhat kicsit. Alan Wake NEM ilyen! Én a GTAIV -nél tapasztaltam ilyet, de az ott is a motor 'sajátja' és hát nem kevés dolgot kezel (tömeg AI, animációk, fizika). Gondolom a PoP -nál is ilyesmi áll fenn. Bár a GTAIV konzolon még mindig folyékonyabban fut, mint a PC-men, hiába a sok giga ram és a 9800GTS, nagy falat az ... (ON) -
#1542 A Jelzőfénynél alapból bullet time szerű hatás van:) -
#1541 Én lassulást nem vettem nagyon észre, ellenben PoP-ban olyan lassulás van néha, amikor 50 ellenfél támad rád, hogy az már szembetűnő. -
#1540 jelzőfénynél van némi lassulás, meg amikor 5 féle fényforrás egyszerre kezd el robbanni, meg füstölni, de amúgy nem volt -
#1539 Belassult? Én egyetlen lassulással sem találkoztam az Alan Wake-ben, komolyan, pedig sokszor rendezősre vettem a kamera mozgatást! A színpadnál sem volt semmi probléma, kétszer zúztam végig a rock koncertet Hard-on, annyira tetszett, Nordic Metál! -
Csak77 #1538 Fantasztikus ez a játék! Én a gyűjtői verziót vettem meg, de nem bántam meg. Igaz, néha érezni lehet, hogy picit belassul a játék, főleg a nagy akciók közepén(a színpadi résznél kicsit gáz volt néha), de szerintem így is kihozták a maximumot a gépből. Remek játék!! -
zkas #1537 10/10 leadva :) -
#1536 Srácok .. psszt .. Ha lehetek kicsit "fanboy", szavazzátok ti is meg a szerintetek megérdemelt pontszámot az Alan Wake-nek a Metacritic-en! Ne miattam, hanem mert megérdemlik a készítők! Így is igencsak szép eredmény a 9.0 de én azért írtam egy short review-t és adtam egy 10-est! (remélem a Remedy már kalapálja az újabb epizódokat)