Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez engem nem idegesít jó munkához idõ kell és szerintem nem is baj ha nem adnak ki minden nap infokat/képeket/videókat!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Ja, lehet.

De most komolyan. K**** régen elkezdték már csinálni és semmi.
Hihetetlen.

grebber
Most azt csinálják hogy only 4 magos procin és sm4.1-es dx10.1-es karin fusson csak <#ravasz1><#eplus2>

Alwares
Minden bizonnyal technikai gondjaik vannak. A legutóbbi, tavaszi hírek szerint is eléggé szaggatott a rövid demó...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

kirol
Na ezek is úgy kussolnak, hogy még 2008-ban se lesz semmi. <#szomoru1>

Valamit nagyon elkúrhattak, mert már nem kevés ideje fejlesztik, halasztgatják. Egyik játékkiállításon se voltak ott.

Én anno azért vettem ezt a gépet, hogy ha 2006 végén, 2007 elején megjelenik, akkor fusson.

Na erre most lassa 2008 lesz, és semmi.

kirol
Pláne hogy anno már demót is prezentáltak.

szucsy89
nah nem lesz idén pedig ezt a játékot várom a legjobban a StarCraft2 után....már a max payne-el is sokat játszottam, nagy kedvencem, és a képek+videók alapján ez a játék is király lesz, csakhát az a kérdés hogy mikor....ráadásul nem tudom hogy miért nem lehetett legalább egy videót összeütni az e3-ra...azért sztem a rajongók is többet vártak ennél a semminél
grebber
Erre csak azttudom mondani HAJRÁ és remélem lesz DX10 XP-re mert nemkell csicska Vista!

kirol
A szemfüles játékosok nyílván észrevették, hogy Alan Wake bizony nem jelent meg az E3 rendezvényen.

Shane Kim, a Microsoft képviseletében igen bõbeszédû volt az egyik beszélgetés során, amit a Game Informer magazinnal folytatott. Elmondása szerint az Alan Wake névre keresztelt játék nem fog kijönni 2007-ben, hiába szólt errõl néhány híradás. A következõ dolgot viszont tessék óvatosan kezelni. Kim szerint vizsgálják a lehetõségét egy Windows XP-re kialakított DirectX 10 csomagnak és a Live használatának is. Reméljük a legjobbakat :).

GS

Na itt is van. Erre mást már nem is lehet mondani. B@szódjanak meg!

kirol
Hát kb.!

grebber
Hogy mi nagy halasztások 2008-ra!<#idiota>

kirol
Hú hát hogy mi lesz itt karácsonykor!

grebber
Alan Wake még idén!
<2007. július 11. @ 10:04 - Alwares>

A korábbi latolgatások hamisnak bizonyultak, hiszen még idén a boltokba kerülhet, a Max Pay-t is jegyzõ fejleszõ, a Remedy Alan Wake-je.
A játék a Games for Windows keretprogramban érkezik, de Visa-ra várhatóan nem lesz szükség a futtatáshoz. A játék nagy valószínûséggel az õszi játék-dömping után, karácsony táján kerül a boltok polcaira. Bár minket már az esetleges gépigény érdekelne leginkább.

info: Gamestar

kirol
Inkább. :)

Gideon Wieth
http://www.thesource.hu/index.php?md=res&org=frm&PL=6&gl_sr_term=alan+wake
akarom mondani itt:D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
http://youtube.com/watch?v=xl_IgqME38A

itt találtam, de akkor valszeg, elfelejtettek frissíteni..

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kirol
Szerintem nem. Legalábbis nem idén.

Gideon Wieth
Jól láttam hogy a game jön Xboxra is és hogy még idén ? :)

Noninnyó
Ez nem a Max Payne mozifilm. Ez a Payne & Redemption fent van myspace-en is. Külföldi fanok csinálják. Az igazi Sam Lake által írt film szerintem még sehol sem tart, még a szereplõket sem castingolták.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grizzly21
remélem nem basszák el

kirol
kirol
Hát röviden, tömören, valamint igényesen megfogalmaztad a véleményedet.

Amúgy 30 FPS az elég kevés. Mert bejön egy effekt és hova ugrik le róla, negatívba? Az kizárt, hogy te bármit is fix FPS-el tudsz játszani.

Én titkon bízok, hogy 2008 januárjában kijön, és addig azért lesz még olyan pc, amiben nem 2 magos cpu lesz. Bár más nem érdekel.<#vigyor3>

Engem se érdekel a terjedelem, jövõ hónapban veszek úgyis egy 500 Gb-os HDD-t, szorítok majd rajta helyet neki.

ejjj; de várom már ezt a gémet; ígéretesnek tûnik; ha tudja hozni sztoriban és játékélményben a MP 2t áhhhh; egy darabig meg lesz a szórakozásom

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

grebber
Reagálok :D

1.Leszarom mennyi fps-t produkál konzolon mire kijön addigra fog menni szépen jó gyorsan pc-n.

2. Pff 1 mag két mag mire kijön a game 2 magos cuccnak már illene alapnak lenni szinte mindenkinél de ez csak az én véleményem!

3. Olyan szinten leszarom milyen adathordozon jön ki:D

kirol
Milyen jó, hogy mindenütt mást írnak.

"Megmutatták nekik a realtime demót, amelynek 3D motorját igyekeztek konzolbarátra faragni a fejlesztõk, hogy X360-on is meglegyen a 30 fps.'

Szóval PC-n simán ment 30 FPS-el, csak Xbox360-on nem. Aha.

"Érdemes lesz dual és quadcore PC-n futtatni a játékot, mert szépen durvul a látvány összhatás."

Már mikor mondták, hogy 1 magos CPU-n el se fog indulni. Szóval tényleg ég és fölt lesz a különbség az egymagos CPU-n futtatott és a min. 2 magos CPU-n futtatott verzió között, mivel elõbbin indításnál csak egy hibaüzenetet kap majd a játékos, míg 2 magoson el is indul. Hát igen, szembetûnõ különbség lesz az biztos.

"Ettõl függetlenül nem terveznek gigatextúrákat, ráfér majd egy DVD-re az Alan Wake."

Na de kimondta, hogy milyen DVD-re milyen tömörítéssel. Mondjuk egy 8,5 Gb-os lemezre, és mire felinstalláljuk lesz 14 GB.

"A játékot DX9 videókártyával, plusz normális dualcore processzorral is lehet futtatni.. Vistán."
Jó, ezt már részben elõbb megbeszéltük. Dx9 es VGA-val rendelkezõknek szerencse.

"A demót ATI Radeon X1900 kártyán, 2GB memóriás gépen mutatták be az újságíróknak, egész jól elõjött a HD képernyõn az élsimítás effekt."

Hát reméljük a legjobbakat.

Ezt a demót igazán kiadhatnák nekünk is.

grebber
Mégha tudnám mi az az RSS.

kirol
Amúgy Pc Gurun nincs RSS?

kirol
Én is ezt várom a legjobban, a sztori jónak tûnik és nagyon szép is. A gépem már megvan hozzá. Legalábbis remélem, hogy elég jó.
De mikor lesz még 2008 vége.<#szomoru1>

grizzly21
ez lesz az kedvenc játékom már érzem, hihetetlenül profik, a max payne után nem tudnak hibázni. a képek is meg a story meg minden amit lehet tudni, ez a design, nem semmi.

grebber
"A Remedy az újságíró kollégának bemutatott egy játszható demót, mely kétmagos gépen, két giga memóriával, egy ATI Radeon X1900 kártyával csont nélkül futott bekapcsolt élsimítással, HD képernyõn, azaz egy ilyen, ma már közép-felsõkategóriásnak számító rendszeren el fog kocogni a cucc. Egyelõre tehát ennyivel lettünk okosabbak; akinek aktuális a gépfejlesztés, és pénze is van rá, mindenképp érdemes meglépnie, már csak az Alan Wake miatt is megéri..."

PC gurus cikkbõl

kb. ez van a PCGuru-nál is, csak bõvebb
kirol
Hú megdöbbentõ volt nagyon ezt a cikket olvasnom anno.

Már vagy egy fél éve tudjuk, hogy csak Vistán megy. Ezek valamit eléggé benéztek, hogy most jöttek csak rá.

A gáz az majd az lesz, ha csak 4 magoson fog menni.

Viszont az utlsó mondatot nem értem teljesen, hogy ez most mit akar jelenteni.

grebber
Az Alan Wake is Vista exkluzív lesz.
<2007. június 15. @ 15:58 - Alwares>

Az Alan Wake kapcsán korábban már riogatták a játékosokat olyannal, hogy a program mennyire is jól fog futni a 4 magos rendszereken, most egy újabb döfést kaptunk, miszerint a játék csak Windows Vista operácios rendszerrel fog elindulni.

A YouGamers interjújában ugyanis a Remedy-s fejlesztõk pont erre a kérdésre is válaszolnak. Már a Halo 2 PC-s verziója kapcsán is volt ilyesmi, hogy egy független cég majd megoldja, hogy Xp-n is elinduljanak ezek a programok, kíváncsi vagyok hogy így lesz ez az Alan Wake esetében is, vagy a Microsoft még mindkettõ elõtt lelövi-e a céget. Az interjúból egyébiránt még kiderül az is, hogy a játék gyakorlatilag két motorral készül, hiszen a PC-shez és az Xbox-oshoz nem lehetett ugyanazt használni, és PC-n már most a fejlesztés korai dátumában stabil 25 fps-el lehet játszani, igaz a konzoloson a motor tartani tudja a 30-at is.

info: Gamestar

ajem kisa
Találtam egy gyengeusz videot, ne engem izéljetek a minõségéért!;)

nem tom, jó kérdés :D
bigfoot
arra értettem hogy a Take2 adta el,miért??
Max Payne jogok kinél maradtak???

dehogy, csak már nem a Take2 a kiadójuk hanem a Microsoft
bigfoot
a cikk szerint eladták a Remedyt,tényleg?

kirol
Nekem Corsair XMS2 Pro -m van 800 Mhz -s, viszont 43ezer volt 1 GB.
Jelenleg még most is 35000 HUF az 1 Gb.

És jó lenne egy pár a mostani mellé, de ugye ez rohadt drága.

Ennyiért, mármint 30 körül amit írtok Geil -bõl 2 GB-ot lehetne venni.
At jó ram, mert lehet inkább kiszedem ezt a Corsairt, és annyiból veszek helyette 2 GB már RAM-ot.

lol h igy tologatják már... max payne-ek kedvenceim (olyan szinten h 2 hetente végigtolom a 2-õt:D) de ennek meg olyan gép kell majd h el se fog indulni a mostanin

Noninnyó
Ha lenne zs-m, biztos vennék már most ezt-azt. Itt Pécsen most (áfásan):
P5B Deluxe - 41000
C2D E6600 - 52800
2x1GB Geil Kit - 33240
Asus 8800GTS 320MB - 73320
Kb 200 ropi most, nyárig remélem még lejjebb mennek. A jelenlegi kasznit meg eladom. Diploma-pénzbõl szándékozom megvenni :).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

dante3
Azzal már biztosan szépen fut majd a game! Legalábbis remélem.
Én a helyedben a ramot már most megvenném,nagyon jók az árak most!
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (Chip BGA, 1.8~2.3VV, , SPD: 4-4-4-12) 32794 Ft Élettart. gari

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Noninnyó
Meglesz, no para :). Nyáron fejlesztek. A célom kb: P5B Deluxe, E6600, 2GB Geil, 8800GTS.

dante3
Akkor elkezdhetsz új gépre gyüjtögetni!szvsz

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Noninnyó
Ezek idióták, fikázni könnyû mindent. Én szvsz idén legjobban az Alan Wake-et várom, mert nagyon nagy Max Payne fan volnék :). Jön idén több nagy név is persze, de nem hinném, hogy vérszegény lenne a játék. Én lehidaltam az eddig látott képektõl, a hangulatuktól. Jó lesz ez.

az a lényeg ne legyen belõ stalker, de duke nukem forever végképp ne..
kirol
Napszak váltakozás:

Azért ez már hihetetlen, hogy csak valamikor 2008-ban jelenhet meg leghamarabb.<#szomoru1>

Gamekapcson találtam:
grizzly21
amikor megjelenik nem lesz nagy dolog a 2magos cpu