1735
-
#575 Egy jatek nem azert lesz bukta, vagy siker, mert a rossz windows os-en adjak ki. Pc-n mar eleve ritka ha sikeres egy jatek.
Amik vista only jatekok voltak, es sikertelenek lettek, azok szar jatekok voltak...en oszinten szolva kb a HL2 ota nem lattam nagyon kiemelkedo jatekot PC-re, ami nagyon szomoru...
jo hir viszont, hogy mar biztosra veheto a SC2 ezevi megjelenese. (off). -
#574 Reméljük este fog. Lehetne valami belőle a 19:25-ös MS konferencián. -
ldavid #573 aszittem' már történt valami -
Zóanagyvarázsló #572 Leírtam, hogy nem melékeztem a szóban forgó interjúra, ezzel elismertem, hogy a te értelmezésed szerint hülyeséget írtam. Ha egy kicsit olvasol a soraim között, akkor arra is rájössz, hogy pontosan mire gondoltam.
Azt pedig nem várom el, hogy elsimerd, butaság egy ki tudja mikor megjelenő játék DX10-exkluzivitása miatt panaszkodni (egyébként ez bőven lehet még Box- vagy DX11-exkluzivitás is, szóval van nagyobb veszély is). Végül is mindenkinek joga van ehhez, ahogy itt az SG-n a mocskolódáshoz is. A továbbiakban nem érdekel a téma. -
#571 " Az az igazság, hogy sosem mondtak semmi határozottat a DX10-ről, a Vista-exkluzivitásról " -ez csusztatás vagy hogy jobban érsd hazugság jó volna ha legalább egyszer az életbe elismernéd ha hülyeséget írsz.
Jelen pillanatban 2009 jun 1 az Alan Wake vista only fogad el.
-
Zóanagyvarázsló #570 Akkor még az volt a terv, hogy az Alan Wake-kel fogják nyomni a Vistát, ugye ez már felejtőssé vált, egy DX10-only Alan Wake is a Win7-et tudná eladni. Egyébkétn nem emlékeztem az említett interjúra, remélem magkapom ezért a méltó büntetésem a sorstól
Itt egy frisseb interjú, ebben már kevésbé egyértelműen jelentik ki a Vista-exkluzivitást, bár a sorok között olvasva valóban erre erősít rá, de ugyanakkor a hleyzet változékonyságát is mutatja. Azóta viszont eltelt újabb másfél év, szóval ezek alapján a jelenlegi stratégiájukat - vagyis a Microsoftét - nehéz meghatározni. De mivel úgysem jelenik meg egyhamar, teljesen fölösleges aggódni. -
#569 Szokás szerint csusztatsz olvas utána egy rakás cikket és interju olvastam erröl itt egy és amig ebben a témában nincs uj infó addig bizony vista only a játék ami persze már most az E3-on változhat. -
#568 Vagy már a Windows 8 is! :( -
Zóanagyvarázsló #567 Az az igazság, hogy sosem mondtak semmi határozottat a DX10-ről, a Vista-exkluzivitásról és a megjelenési időpontról. Szerintem mire egyáltalán lesz esélye megjelenni (pláne PC-re), már elterjedt lesz a Windows 7. -
#566 Nekem mint felhasználonak édes mindegy. -
#565 a dx10 nem parasztvakítás csak a fejlesztők nem használják ki rendesen
azért a kettő nem ugyanaz -
#564 Tapasztalatból mondom az összes eddig kijött only vista dx10-es játék totál bukta volt ezt ugye nem vitatja senki.
Ha idén kijön ez a játék a vistások nem fogják sikerre vinni mivel alig van vistás gamer.
A Win7 meg nov-dec-re jön ,mire elterjed az egy fél év minimum.
A többség köztük én is azért nem állt vistára , még ha a gépe meg is volt hozzá , mert a dx10 csak parasztvakitás.
Tavaly direkt feltetem probaképp a vistát a crysis miatt és hát annyira minimális volt a dx9-hez képest a különbség hogy nem érte meg a idiota hardver követelmény miatt lecserélni az xp.
A dx11 miatt majd megéri átállni a Win7-re de hol vannak még dx11 kártyák és föleg játékok ?
A legegyszerübb az volna ha kapna xp támogatást vagy még eltolnák egy-két évet és akkor aztán már ugyis mindenkinek win7-te lesz.
-
#563 Hát én se, de komolyan. Hisz W7-ben még dx11 is van. :D -
#562 nem értem miért lenne ezért bukta? -
#561 erről is kb 2 éve volt szó
2007 nyarán emlékszem még maguk a fejlesztők mondták hogy lehet hogy lesz xp-re is dx9-el -
#560 Olvasatok utána dx10-es játék lesz ezért lesz pc-re bukta ,maga a játék ettöl még lehet atom jó. -
#559 Ez abszolute lényegtelen. Olyan nincs, hogy Vista only, hisz akkor W7-en is megy. Ha még így is lenne, ezért a játékért bármikor felteszem a W7-et! :)
Kidobhatnának egy demo -t és azt 100x végigvihetnénk a megjelenéséig. :D
-
#558 nem hiszem hogy vista only lenne,még akkor jelentették be exkluzívként amikor még meg sem jelent a vista és nem látszott hogy mekkora bukta lesz
ha xp-re nem is,7-re tuti kijön (de szerintem xp-re is) -
#557 Pc-re oltári bukta lesz mivel vista only lesz -
#556 Nagyon itt lenne az ideje a megjelenésnek, kíváncsian várom a fejleményeket! -
#555 Régóta nagy a csend Remedy horror játékának háza táján. Most azonban bíztató információk érkeztek.
A Brightfalls.net (Alan Wake rajongói oldal) szerint hamarosan újabb részletes információk, videók, és képek fognak érkezni a több éve csúszó Alan Wake-ről. Az oldal szerint jövő hétfőn, az E3 nulladik napján, a Microsoft sajtókonferenciáján fog hosszú idő után újra visszatérni a Remedy horror játéka. Azt, hogy az expón kipróbálható verzió is lesz e majd még nem tudni, de nagy valószínűséggel rengeteg gameplay jelenetet látni fogunk majd a játékból, és talán végre fény derülhet a game pontos megjelenési dátumára is. -
#554 E3-on kint lesz ugye? -
#553 És?
Ez az Alan Wake topik. Nekem speciel szóval ez kell. Ezért is írtam. -
#552 Ja olyan bejelentéseket amiből kb ez lesz az 1 ami pc-re is jön! -
#551 Úha az nagyon faszán hangzik. -
#550 Game Fork, állítása szerint tuti belsős infókkal rendelkezik, és teljesen elképesztő dolgokat állít. Véleménye szerint az idei E3 királya a Microsoft lesz, mert olyan bejelentéseket visz magával a show-ra, hogy mindenkinek leesik az álla. Game Fork már tolja, az Alan Wake kipróbálkható verzióját, amely szerinte iszonyat jó, rettentően parás, és elképesztően nyitott, és az E3-on mindenki megnézheti.
Bárcsak így lenne! -
#549 Na végre már valamit ki is jelentenek, már időszerű lenne nagyon, alig várom már. -
#548 Alan Wake: a Remedy segítségre szorul!
A Remedy segítséget kér az Alan Wake fejlesztéséhez az Imagination Studios-tól.
Továbbra is csendben folynak a fejlesztések az Alan Wake körül, minimális információk szivárognak és általában azok se túlságosan érdekfeszítőek. Aktuális hírünk arról szól, hogy a Remedy segítséget kért az Alan Wake motion capture kivitelezéséhez az Imagination Studios-tól.
Lasse Seppänen kifejtette, hogy mennyire boldog, hogy együtt dolgozhatnak az Imaginationnel, hiszen ez a játék karaktereinek csak jót tesz. Reméljük így lesz, és azt is, hogy hamarosan konkrétabb információval is ellátnak minket, mondjuk az E3 alkalmával.
info: Gamepod -
#547 Felraksz egy W7-et és kész. Most nem tökmindegy? -
#546 hát ja semmi esély az xp.re. -
#545 biztos hogy DX10-re pályáznak csak -
#544 Akkor XP-re semmi esély? -
#543 Hát ja, akkor csak arra is készül. -
#542 Akkor nemcsak vista hanem wondows 7 is! Szóval nem kell parázni! -
#541 az igaz csak Vista!!!
akkor gondolom only DX-10 -
#540 vista exklúzivként volt bejelentve -
#539 olvasni kommenteket csak aprilisi "tréfa" volt. -
#538 Tényleg Vista only lesz windows terén?? -
#537 http://www.gamekapocs.hu/hir/14962 -
#536 Hm valahol voltak új infok de egyszerűen nem találom hol asszem Hardwireden volt ahol a MAG képekkel volt keverve hírben.
Ott írták hogy egész jól állnak a fejlesztéssek és hogy egy core 2 duu cpuval meg 8000-es szériás Geforce-al már elég szépen fog futni!
Ha elégedettek lesznek vele akkor fogják kiadni.