Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne már h csak több magos procin menjen... basszák szájba.. 😞:'(:'(
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Addig csak nem lesznek pofátlanok halasztani! 2008-ban már toljuk eme remekmûvet!
Next PC upgrade: 2022
2007 vége - 2008 eleje, vagy valami ilyesmi. De majd továbbhalasztják 2009 telére.
De 1 magos CPU-n nem indul majd el. Mondjuk akkor meg már vagy 10 magosak lesznek.
De 1 magos CPU-n nem indul majd el. Mondjuk akkor meg már vagy 10 magosak lesznek.
tudunk valamit a megjelenésrõl ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Hát nem tudom mennyire megbízható, elvileg 2007 elején jelent volna meg a játék Vistán. Bár anno még korábbra volt ígérve.
nem tudom, a Remedy megbizhato azért és a screenshotok elég biztatoak. hivatalosan mi az álláspont?
egyébként nekem egyértelmuen a MP2 az eddigi kedvenc akciojátékom, tökéletes a játék, ugyhogy remélem ez közeliteni fog ahhoz a szinthez.
egyébként nekem egyértelmuen a MP2 az eddigi kedvenc akciojátékom, tökéletes a játék, ugyhogy remélem ez közeliteni fog ahhoz a szinthez.
szerintem nem, de az elsõ kép kurwa szép, jó lehet ebbe az erdõbe barangolni
vista és dx 10 ?:S azt hittem mp 2 motor lesz, az faintos volt.
egyébként ez egy nagyon király játék lesz, szerintem a MAxPAyne minden idõk legjobb akciojátéka, remélem ez is nagyon oda fog verni. Még a végén emiatt veszek uj videokarit, eddig egy játék sem mozditott meg ebben (ati 9600xtm van most)
egyébként ez egy nagyon király játék lesz, szerintem a MAxPAyne minden idõk legjobb akciojátéka, remélem ez is nagyon oda fog verni. Még a végén emiatt veszek uj videokarit, eddig egy játék sem mozditott meg ebben (ati 9600xtm van most)
hát nem pont rád gondoltam 😄 de még neked is kell DX10 a 8800-hoz,
meg egy Vista (ha még nincs)
meg egy Vista (ha még nincs)
a mostani Pcguruban van egy 4 oldalas elõzetes, nem sok újdonság derül ki ugyan belõle, de elvileg GTA szerûen lehet majd kocsikázni Bright Falls-ban, és az epizódok teljesítése után nyílik majd mega teljes környék, ami kb 100 négyzetkilóméter.
már csak egy gép kell, meg vista, meg DX10... <#idiota>#idiota>
már csak egy gép kell, meg vista, meg DX10... <#idiota>#idiota>
Hát ez már a videón is látszott, hogy a környezet iszonyat brutál lesz, viszont volt ott is egy motorház, ami nagyon gagyin volt kidolgozva.
Hogy az út milyen, hát nincs vele semmi baj szerintem ,csak a fekete foltokat nem értem. Milyen kocsi húz folt aszfaltcsíkot?
Hogy az út milyen, hát nincs vele semmi baj szerintem ,csak a fekete foltokat nem értem. Milyen kocsi húz folt aszfaltcsíkot?
Nagyon durva.
Néhány dolgot viszont tudnék negatívumként említeni:
1. kéepn az út nagyon rusnya
2.A 2. képen a kocsi jobb oldalt nem illik oda.
De a természet,meg az atmoszféra istenkirály.
Néhány dolgot viszont tudnék negatívumként említeni:
1. kéepn az út nagyon rusnya
2.A 2. képen a kocsi jobb oldalt nem illik oda.
De a természet,meg az atmoszféra istenkirály.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ember, már alig várom..
megmozdul majd ez egyáltalán DirectX9 alatt is?
megmozdul majd ez egyáltalán DirectX9 alatt is?
Elvileg 3 új kép:
Nem túl nagy felbontásúak. Az utolsó akár egy avatár is lehetne itt fent, ha már nincs semmi.
Nem túl nagy felbontásúak. Az utolsó akár egy avatár is lehetne itt fent, ha már nincs semmi.
Hm, azért én még el tudok képzelni ezt-azt... 😊 Mindenesetre jó irányba fejlõdik a dolog... Majd ha minden fûszál 3d-s lesz, és fizika hat rá, pl csapást lehet bele taposni, vagy gabonakört... 😊 Na, az majd szép lesz. Esetleg a 100%-osan rombolható, összeomló(!) környezet...
Hát, az még vagy 10 év. Bár abban igazad van, hogy sokkal szebb nem biztos hogy lesz, max a mûködése valósághûbb...
Hát, az még vagy 10 év. Bár abban igazad van, hogy sokkal szebb nem biztos hogy lesz, max a mûködése valósághûbb...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha lenne már ide is beirtuk volna!
Amúgy elnézve a Crysis-t meg ezt nemtudom hogy ezektután már lehet-e szebb is majd egy game.
Amúgy elnézve a Crysis-t meg ezt nemtudom hogy ezektután már lehet-e szebb is majd egy game.
Next PC upgrade: 2022
A Pc Guru-n azt írják, hogy a megjelenés 2007 nyara.
Most ez lenne a valós, vagy csak nem tudják, hogy elhalasztották 2008-ra?
Most ez lenne a valós, vagy csak nem tudják, hogy elhalasztották 2008-ra?
a Max Payne 3 már készül, csak nem a Remedy csinálja...
közben a Gamekapocs is írt a késésrõl, platformot nem írtak szóval valószínû mind2 késik
De úgy is elhalasztják a PC-set is vagy 2010-re, tuti.
Pedig ezt a játékot vártam, azt hittem 2007 elején jön a Vista -val.
Pedig ezt a játékot vártam, azt hittem 2007 elején jön a Vista -val.
valószínûnek tartom, ezzel is jobban tudná majd a Vistát eladni a MS, mert az X360 ha úgyvesszük már eléggé elterjedt
Mondjuk ez kimaradt belõle:
"Most azonban kiderült, hogy a játék csak 2008-ban jelenik majd meg Amerikában Xbox 360 platformra. Hogy ez a PC-s megjelenést hogyan befolyásolja azt nem tudni, de az biztos, hogy ha megjelenik, akkor ütni fog, méghozzá hatalmasat!"
Tehát ez Xbox360 megjelenési dátuma.
Reméljuk a PC-set csinálják elõször, és az hamarabb jön majd.
"Most azonban kiderült, hogy a játék csak 2008-ban jelenik majd meg Amerikában Xbox 360 platformra. Hogy ez a PC-s megjelenést hogyan befolyásolja azt nem tudni, de az biztos, hogy ha megjelenik, akkor ütni fog, méghozzá hatalmasat!"
Tehát ez Xbox360 megjelenési dátuma.
Reméljuk a PC-set csinálják elõször, és az hamarabb jön majd.