Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valszeg úgy hogy mivel pc-re nem jön, már kevésbé foglalkoztat minket az egész

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
Ezt meg hogy érted?

Shep
Ez a "szar" játék minket már nem érdekel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Comic-con INGAME
szinte ugyanazt mutatják be, amit a júniusi E3-on....

jóhogy imádják, abból gazdagodtak meg
Shep
Ja imádják, de a boxot jobban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ugyanaz az MS aki egyébként tagja a PC Gaming Alliance-nek és ha kérdezik akkor mindig elmondják, hogy õk mennyire imádják a PC-t... 😊

Why so serious?

Shep
Dehogy hanyagolták, csak jött a nagy M és megmondta, hogy nálunk a kiadás joga, szóval kuss csak xbox ezért azt gyúrjátok.

Snexi
arra még nem gondoltatok hogy nem azt jelenti hogy nem sikerült fejleszteni,hanem azt hogy hanyagolták?

grizzly21
persze, hogy csak duma..a MP2-vel sem volt gond, ezzel se lett volna, ezek profik.

Shep
Hát ez csak duma, valamit mondani kellett.

reaper4
" PC verziójának fejlesztése nem zajlott olyan flottul, mint azt mi hittük." magyarul bénák 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grizzly21
az MSnek nincs olyan nagy haszna abbol ha megjelenik pc-n is, de xboxon en elgondolkoznek csak emiatt is..najo nem. de majdnem elgondolkoztam😊

Shep
Azért mekkorát röhögnék ha jövõ év tavaszán tovább tolnák a megjelenést aztán még tovább és tovább ... Egyébként mocsokság az egész, pár éve bemutatóztak ,hogy hú de frankón kihasználja a 2 magos procikat, pc-n ilyet még nem láttatok (akkor, ma már annyira nem nagy szám az egész) és erre tessék. Már csak azt várom mikor nyilatkozzák le, hogy a warez miatt nem lesz pc-s verzió. Pedig szerintem pont ez az a játék amivel PC-n is kaszálhatnának, de hát õk tudják.

kirol
Hát ennyi volt!

Egy kicsit gerinctelen húzás ennyi év ámítás után.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Miért? Gears of War 2 sincs PC-re.

Ron Ragm
Na igen. Sonynál kérdéses lenne, de pont a Microsoft ne adná ki PC-re?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shep
Olvastam, de hiszem ha látom. Sok mindent kellene mégsem történik meg, majd pont egy játéknál lesz másként ha 12 évig csak el voltak.

grebber
DNF halála te hol olvastál ilyenrõl? Jön az 2011-ig vagy 2012-ig ki kell adniuk különben raklap pénzt fizethetnek.
Inkább kiadnak valami lószart DNF névem (lehet nomrálisan meg is csinálják) csak hogy ne kelljen fizetniük.

Next PC upgrade: 2022

grizzly21
Az MS-nek ebben nagy penze van, hogy ne (vagy csak kesobb) jojjon ki PC-re.

Shep
Egyébként ez a lesz PC-re, nem lesz valahogy engem már hidegen hagy, ami jön azzal játszunk ami meg nem azzal nem. Különben is a DNF halála óta érdemes még egyáltalán várni valamire? 😊

Shep
Szerintem még a millió sem, nem hogy az 1,5.

Vass Gábor
ja ja most vettem észre nagyon állati.

grebber
Már csak Szeptember 29-ig kell várni és jön.Nagyon kíváncsi leszek a pc-s eladásokra meglesz -e a 1,5 millió belõle! Resident Evil 5-rõl beszélek!

Vass Gábor
Ja hát végül is lehet mert a resit is megcsinálják pc-re, és a boxos verzió már ezer éve kijött.

Prince23
De lesz PC-n, csak sokkal késõbb, ennyi aze gész. Pl Resident Evil 5 esetében, vagy SF4

Shep
Akkor elõbb kiabáljál, vagy mit tudom én nyugodjál le és utána írjál be ide 😊 Egyébként meg lesz majd PC-re szerintem, csak elõbb megvárják míg a többség megveszi boxra aztán kiadják PC-re is.

Vass Gábor
De ha felhúz valami akkor nagyon be tudok gurulni, és amire legalább 4 éve várok már, meg nagyon állati lenne.

Shep
Te figyelj már, trágkárkodás nélkül te nem tudsz hozzászólni egyetlen topichoz sem?

Vass Gábor
Szinte tudtam hogy ez lesz szakadjanak meg a kurva annyukba, nem lesz pc-s verzió már tényleg.
A gamestaron van a hír.

Prince23
Hétfõn kiderül, most nincs nálam (helyette egy másik van, addig is)

Shep
Tényleg végül megoldódott a boxos problémád?

Prince23
Ez mondjuk igaz, Gears of war 2 tökéletesen kézhez áll, viszont az Army of Twot kissé nehézkésebb, de az is megoldható. Magyarán: nem idegesítõ.

azért a célzás nem olyan könnyû analóggal
bár szokás kérdése az egész

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
TPS-t lehet boxon irányítani😊 sõt még fps-t is, bár azt még nem próbáltam.
TPS boxon gyakorlatilag olyan mintha egy autót vezetnél a controllerrel, de lehet tévedek.

Shep
Milyen érdekes, hogy vagy 2 éve még ott menõztek ,hogy mi, hogy kihasználjuk a 2 magos procikat és az nagyon kell majd neki. Mutogatták az elõadásban az élethû tájat, meg a forgószelet, erre most itt ez az xbox dolog. Jó lesz ez never done-nak is. Inkább jöjjön a DNF 😊

lehet, bár én sem szeretem
grizzly21
azert az beszaras lenne, ha csak xboxra jonne ki..nem is ertem hogy a faszba lehet iranyitani eger nelkul egy ilyen jatekot..szanalmas

Sam Lake:
"We are fully concentrated on the Xbox 360 version.
Other than that the plans are up in the air and open.
Once we get this version done we'll see."

van a cikk alatt egy rövid videó, az most új, vagy csak én nem láttam eddig?
a feleségére nem emlékszem az eddigiekbõl
grebber
Hát nemgondoltam hogy mind oda megy ez egyértelmû de ha egy 39dolláros gamet veszünk abból szerintem olyan 10 dolcsi odacsurran és 100.000db esetén az már 1 millió dollár ez nekik lószar összeg de kötve hiszem hogy a portolás költségeit nem fedezné.

Snexi
évhit hogy hogy a példány számával bekell szorozni az árát és annyi a bevétel,szóval nem olyan biztos hogy az a 100ezer megérné
kevés pénz megy a kiadóhoz

grebber
Ha én cég vezetõ lennék akkor majdnem összes xboxos fõleg saját cimet simán portolnám összeset pc-re.
Igaz nem menne el belöle annyi millió mint konzolon ,de 100.000 fölött lenne az eladás és az már bõven megérte.De hát ezek tirpák parasztok leszarják a játékosokat.

Snexi
hát nem igazán érdekel 😄

Bence94
tudom tudom " Ha te lennél a vezetõ meg az atyaúristen akkor mit csinálná?".De mint te átlag ember te se örülsz nem?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Snexi
ha te lennél a cég vezetõje te melyik platformot preferálnád,azt amin kis bevétel lesz vagy azt amin oriási (szerencsés esetben)

Bence94
már unom ezeket a pénzéhes cégeket basszus.mindent megvesznek fõleg ms.aztán kijön a játék valamelyik konzolos pedig ezért is jobb a konzol mert elõbb jön rá...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Vass Gábor
Ja nagyon halad arrafele a rohadt éledbe.

Shep
Lassan már ez is never done lesz, mint a Duke.

Vass Gábor
Csak itt pontosan van írva.