Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennél is a fejlesztõk mondták, hogy nemlesz...
akkor hazudtold meg õket ha ugy jobban tetszik...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és ebben a cikkben derül k, hogy nem is foglalkoznak vele, legalábbis most x360 ex ként kezelik...persze lehet, mint a gears of war vagy többi 1 év után lesz port. de rövid idõn bellül tutira nem...
gs cikk
És ez már biztos.
Az Alan Wake-t már évek óta várom. Az E3-as trailer megerõsített abban, hogy nagyon jó game lesz. Remélem kijön PC-re is elõbb-utóbb. Nehogy az legyen, mint a Fable 2 esetében. Ott már nem látok esélyt PC megjelenésre.
www.gportal.hu/bioshock
Megeshet, hogy tényleg ien lassan halad a fejlesztés.
Olyan rohadt nehéz lenne nekik más jeleneteket összevágni és kiadni!<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Lefogadom, hogy legbelül ti is vágytok egy konzolra. és ezt kár is tagadni😊)
csak jelenleg nincs pénzetek rá, és azért álltok így dolgokhoz. csak magamból indultam ki, évekkel ezelõtt engem is a pénz szomorított, hogy nem lehet boxom. és lám 3 évet kellett várjak. és most a pc-m bosszúbol beadta a talpast 😄 mindig lefagy. na ez cska egy kis kitérõ volt.😊
ui: most is kitartok pc mellett is. nehogy valaki köcsög konzolosnak nézzen 😊)
Nem szar a PC, jómagam is PC-n szeretek játszani és ameddig a Blizzard PC-re fejleszt addig nem fektetek konzolba. Ugye Blizzard nem évente ad ki játékokat és amit kiad az se a magas gépigényérõl híres, ellenben a minõség az baromi jó. Azért mondtam a konzolt mint lehetõséget mert így gondolom másrészt baromi sok QQ-t olvastam mostanában az ilyen PC-s honlapokon, ugye a Dante's Inferno se jön PC-re... meg amúgy is, minden késve jön vagy szarul(GTA 4 portolás). Nem érdekel ki min játszik, csak leírtam errõl az egész PC vs. konzol vitáról a véleményem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyik platformról sem mondanék le. ez a kettõ kell, be vagyunk bíztosítva, már akinek két gépje van otthol.
mert nyílvánváló rts-t pc-n élvezetesebb játszani, sõt azon KELL... meg amúgy is vannak dolgok, gémek, ahol boxon jobb, és ez fordítva is igaz. pc-re értve
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
wedge31: neked is ezt akartam írni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez sose fogod látni pc-n, fõleg fable 2-õt, mert a gears2-nek meg van az esélye pc-re a megjelenés, ha már boxra kijött az összes DLC. de ez is jelenleg csak remény.
és tényleg, nem hittérítésként mondtam az érveket.
grebber: sztem TV-re sokkal kockázatos számítógépet csatlakoztatni, fõleg full HD-ra. Meg egyébként is vezetéknélküli controllerrel bárhol is játszhatol. pl az egér és a bill (már akinek vezetékes) az távolságban korlátozott.) és persze kényelmetlen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezek az érvek ellen ugyanilyen sulyu ellenérvek is vannak pl a kockulás pont azért álltál át konzolra mert " kocka " vagy és keveseled a pc-és felhozatalt akiknek ez elég azok pont hogy valszeg nem kockák.
"szerintem jobb az ágyból Full HD-n, lefeküdve gammázni, mint a PC elõtt 1-3 méteren belül mereszteni a szemedet állandóan"
Mert ez csak konzol esetében lehetséges mi na ne röhögtesed már ki magad!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is pontosan 3 éve terveztem, hogy veszek egy boxot, és csak most jött el az a pillanat!
Controllerrel nem kell félni, nagyon is szokhatóak, TPS-ek, autós játékok egy az egyben tökéletesek az irányításban. csak tapasztalatból mondom ezt, és még csak újonc box tulaj vagyok. Resident Evil 5 már K.O. Irányítással semmi gondom nem volt, pedig nem egy magazin, X360 magazin panaszkodott, hogy rossz az irányítása.
Bohóckodni?
szerintem jobb az ágyból Full HD-n, lefeküdve gammázni, mint a PC elõtt 1-3 méteren belül mereszteni a szemedet állandóan, az már egyébként is kockulás 😄D
És még haverrel is jót szórakozunk.
öngyilkosság az már egy más tészta 😄
"Amúgy te is csak azóta játszod magad mióta megvetted azt a szart"
De legalább tényleg beismerem, hogy pc-re már nagyon kevés JÓ cím lesz.
de most én nem szarozom a pc-t, ne hogy azt hidd.
Ennek meg vannak az okai, hogy már nem fejelsztenek annyit pc-re, mint régen, pár évvel ezelõtt.
lesz, csak sokkal késõbb, hivatalosan tavasszal jön a boxos verzsa, nem gond: nyáron pedig a pc-s. ennyi az egész
egy évszakot ki lehet bírni mondjuk, csak aza gond, hogy pc-n manapság minden késik, ami boxon vagy ps-en kijött, nem mellesleg jó sokat is késik.
Jó a pc bõven az a pár cím ami meg nem jön pc-re hát nem jön nem dõl össze a világ.
alig van rá már valamilyen játékcím, ami boxra is kijött...
Splinter cell 5 is nagy máknak köszönhetõen jön ki PC-re. és az is késni fog vele, elõbb lesz 360 verzsa, mint pc-s