1735
-
#1135 Már hamisítják is a dobozt?! :D -
#1134 megbaszhatom eredeti az igzbogzom -
#1133 nemár :/ -
#1132 Vmi van a torrent oldalakon :) -
#1131 Walkthrough videók Hakkinennel -
#1130 jah SSF 4 91% jah miben mérték ezt gyorsaságban hogy mien gyorsan pörög a lemez? -
#1129 Itt az újság többi tesztjének az eredménye
Alan Wake 87 %
Lost Planet 2 82%
Modnation Racers 88%
Fifa WM 2010 88%
No More Heroes 2 86%
Infinite Space 85%
Super Street Fighter 4 91%
Sin and Punishment : Successor of the Skies 81%
Nier 64%
Skate 3 86%
Asszem megmutatja mennyire lehet komolyan venni :D
Remélhetőleg holnap már jönnek értelmesebb reviewek nagyobb oldalakról. -
#1128 Nyilván más játszva és kívülről, de számomra egy ilyen játékban
nem (-) pont az erdőben való gyakori bóklászás. -
#1127 Gametrailersen van egy 4 részes developer walkthrough. Most kerültek fel. -
#1126 Gamepro, Germanys most important Console-Magazin gives Alan Wake 87%!!!
Graphics:
+
Landscapes
Locations
Special effects
-
Animations (WTF)
some strong Tearing
10/10
////////////////////////////////////////////////// ///////////////
Sound:
+
very coherent music
good space
good Bass
English dubs included
-
poor German Synchro
9/10
////////////////////////////////////////////////// ///////////
Pro and Contra
+
Setting coherent
exciting story to think along
TV-Series Flair
many chekpoints
-
in a playful way not much Highlights
many forest walks
Camera in battles not optimal
////////////////////////////////////////////////// //////
CONCLUSION
Beautiful Mystery trip into the land of Stephen King and Co. For hardened terror fans to soft
Score: 87% -
#1125 Utólag jöttem csak rá én is, de mindegy a lényeg hogy az első tesztek már ma kint lesznek :) -
#1124 no, majd szerdán. Pár újság adhat csak ki tesztet mától. -
#1123 Ma járt le az embargó, jöhetnek az első tesztek :) -
#1122 Soha! :( -
#1121 pc-re mikó lössz? -
#1120 wow de jól néz ki. 13kért elég igényes kiadás :o -
-
#1118 Zsír. Bár ha jobban belegondolok így még nehezebb lesz a várakozás :D -
#1117 Na MS kicsit előrébb hozta az embargó feloldásának idejét. Hétfőn már özönleni fognak a reviewek meg médiaanyagok. -
#1116 thx a vlaszokat, nah iten van akkor a magyarázat arra, hogy miért nagy a terep kidolgozott a grafika, és interaktív a környezet...
mert könnyitenek a procin.
bár ha a videókban látottakat kapom a monitoromra, már elég nekem... -
#1115 Elmagyarázták, hogy elég komplex az AW felbontása. Több mint 10 féle felbontásban renderel az engine szituációktól függően és a végén egy 720p-s jel formájában továbbítja a képernyőre. A végeredményt láthattuk párszor :) -
#1114 sub HD - 520p valójában. -
#1113 miaz hogy 520p vs 720p? nem hd minőségű az alav wake? -
#1112 Olvasgattam a hivatalos fórumot, néhány érdekesebb dolog:
- Nem fogunk látni LOADING feliratokat játék közben, kivéve ha meghalunk vagy játékállást töltünk be. A betöltés az átvezetők alatt történik, így nem szakítja meg a játékmenetet.
- Az átvezetőket nem csak átlépni, de megállítani is lehet, így ha csörög a teló, akkor sem maradsz le semmiről.
Ráadásul az összes átvezető bármikor megtekinthető újra a menüből.
Érdemes beleolvasni a hivatalos fórumokba, csak az 540p vs 720p topicot kerüljétek messziről. Félelmetes hogy az emberek a felbontáson vitatkoznak, mikor ilyen mocskosul jól néz ki a cucc -
#1111 én manapság a történetbe reménykedek, a mai legtöbb játék látványvilágával nincs tul nagy gond, a tartalommal annál inkáb. :S -
#1110 Szerintem se lehet úszni, csak a látványvilág sokkal szebb, mint a gameplay -ekben.
De majd megnézzük a saját szemünkkel, és akkor vitassuk meg. Így tök felesleges. :)
Reméljük szép lesz meg jó, meg minden. :D -
#1109 valóban?
a vizet biztos pc-n programozzák, ahhogy az összes létező játékot, de ez nem cg volt az is biztos.
ha a fényekkel ien minőségig jutottak, majd egy francos víztükröződéssel fognak elbabrálni??? :P
mellesleg a viz csak háttér elem lesz szerintem nem lehet majd benne úszni. -
#1108 Hát itt az elején a víz egyebek túl szépek, hogy igaz legyenek.
Nem tudom xbox360-on lehet e programozni, szerintem nem, szóval a szerkesztőből nyilván látszik, hogy valami csúcs, X magos PC-n fut a játék. -
#1107 számomra is elsőre hihetetlen, de van állítólag 2 vagy hány 12perces ingém realtime videó, akkor ugy minimum biztos ki fog nézni.
és ezen csodálkozom, hogy nagyon szép, és tartalmas, hogy ezt 1 dl-dvd-re hogy tették rá??? :D -
#1106 Franc mondta, hogy hazugság. Annyit mondtam, hogy teccccccc és jó lenne, ha TÉNYLEG így nézne ki, amikor otthon játszol vele. -
#1105 Szerintem kiveszik:( Ezért is megy hozzá a To Human -
#1104 Felvetettem azt a kérdést AW fórumon, hogy azok az országok is kapnak-e DLC tokent, ahol nincs odaírva, Ez volt a válasz "To the best of my knowledge, all copies of Alan Wake will ship with the DLC token. I don't know about any country-specific arrangements there, but I suppose it's not inconceivable that there might be some. Still, as far as I know, everybody who buys the game should get the free DLC token. " Emiatt azért reménykedek hátha nem kell majd külön megvenni az első DLCt. -
#1103 nézd meg a gameplay-eket, mikor belejátszanak ugyanezt látod, akkor az is hazugság? -
#1102 Így van. Nem véletlen írják mindenhol, hogy a mostani konzolgeneráció egyik legszebb játéka. -
#1101 Szépen játszanak a fényekkel ennyi... így fog kinézni. Ebből a gémből egy deka render nem volt sosem. Csak ingém vagy cutscane. -
#1100 Jó vóóóóna, ha tényleg így nézne ki x360-on. Tartok tőle, hogy ez render...
Az a vízparti kastélykép...
Majdnem kocsiba ültem, hogy odautazzak... :D -
#1099 -
#1098 most hogy ezt láttam már nem is tetszik...:D -
#1097 Alan Wake - Technik-Video -
#1096 Ja ez a launch trailer. Itt van HDbe