1735
  • Seth
    A "gagyi SG kalózok-okoskodók" ugyanazzal játszanak,mint amivel te fogsz megjelenés után, miért ne lehetne értékelni ?
  • hpnx9020
    Már megint a gagyi SG kalózok-okoskodók értékelnek egy meg sem jelent játékot.+60-on fent van már a neten és garantálhatóan nem ps2-es szint.Persze ha 55 cm es tv-n nézed akkor az nem is ps2 szint.Vegyetek tv-t-erősítőt aztán utána teszteljetek.
  • TDC Geronimo
    Eddigi összes review
  • Sephi
    Ehezz meg annyit, hogy attol hogy a setting kurva szep es jol ossze van rakva, az nem jelenti azt, hogy a grafika szep. En konkretan az assete-kbe kotottem bele.

De kurva jol van osszerakva az teny. Casual jatekot eszre sem veszi a bibiket.
  • Sephi
    2007-es szintu grafika, a Mass Effect elso reszenek szebb volt.
    Kozepes sztori, inkabb jo mint rosz.
    Helyes :)
    Otletes? Mi az otletes benne? Lampaval vakits ellent majd lojj? Ezt fejts ki bovebben plz.

• Totti5
    Gyönyörű grafika.
    Nagyon jó sztori.
    Bőőőven 10 óra feletti játékidő.
    Ötletes, beszippant, nem enged el.

Mi kell még? ja a játék:)

Remélem eladásokban is nagyon sikeres lesz és igény van ilyen játékokra még ma is.
  • Neogan
    sorry korán van :)
    link
  • Neogan
    így gyorsabb
  • Neogan
    Elen Vék rivjú :) (spoilermentes)
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=507&article
    Alan Wake első ránézésre
  • TDC Geronimo
    Mármint a sajátjaidon?
  • buldozer99
    Alan Wake Live akit érdekel:D
  • Sephi
    Jaj, nehogy felrerts kerlek, csak nagyon jol mulatok az ilyen jellegu hozzaszolasokon. Semmi szemelyes :)
  • Sephi
    Na, jo jatekot mindenkinek, remelem tetszeni fog nektek ez a jatek es nem er warezolni!

• TDC Geronimo
    6os lett vagy mi?
  • Sephi
    :DDDD
  • Sephi
    :D
  • DarkSector
    nem akarok vitázni, a multiplatformokat x360-ra fejlesztik mindig először ebbe bele lehet kötni, de nem nekem kell bizonyitani....
  • TDC Geronimo
    Sose volt PC only cím. Az egy dolog, hogy a 4 magos procikat vele prezentálták és úgy volt, hogy jön PCre is, de az AW eredeti tervek szerint az x360 egyik nyitó címe lett volna 2005ben :D Ehhez képest csúsztak "kicsit", de ahogy a twitter bejegyzéseket meg egyéb oldalak véleményét olvasni megérte.
  • Sephi
    Az tovabba se zavarjon, hogy ez eredetileg PC-re jott volna ki. Itt nem az atirasrol volt szo sajnos.

De ahogy latom a hype hozza a hatasat, tetszik a nepnek. Remelem lesz sok eladasa.

Sokan azert fognak panaszkodni, hogy egy 2007-es jatekot 2010-ben jatszhatnak. Marmint azok akik mindenaron bele akarnak majd kotni.
  • TDC Geronimo
    "There is a great debate going on about games as art. Alan Wake is definitely art, and is well written enough to keep my wife and I on the edge of our seats from beginning to end. If I can admit something, and give Alan Wake the biggest compliment I can bestow, I’d tell you that I had a nightmare about the game the night after I completed it. No horror game has ever managed that feat or even come close. It may have taken them five years to kick it out of the door, but Remedy has created a masterpiece. Alan Wake is a title that other companies will attempt to reproduce and emulate for a long time to come."

Ez a része tetszett :)
  • TDC Geronimo
    Na hogy on is legyen. Első review 95/100

na kezdem is olvasni :)
  • DarkSector
    és a poén ott van hogy brutál dolog volt pc-n még az a 12% is, mert ott a 8vagy10 millionak kellett a 12%-át venni....:D
  • Sephi
    Birom az ilyen beszolasokat. Semmit nem tudsz errol megis olyan magabiztosan irod. Vagy tevedek?
  • Totti5
    Anglia eladások %oksítva.

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Xbox 360 (89%) PC (12%)
    Battlefield: Bad Company 2 (16+) Xbox 360 (50%) PS3 (41%) PC (9%)
    Call Of Duty: Modern Warfare 2 (18+) Xbox 360 (72%) PS3 (21%) PC (4%)

Van kérdés? nincs kérdés.

ui: az egy dolog hogy pécén is fejlesztik, az meg egy másik hogy arra is optimalizálják, ami álltalában a legbonyolultabb feladatok egyike szokott lenni, a millio különféle hardwerelem ( system, user error ), opreációs rendszer elem, driver, ati, nvidia, egy mag, két mag, három mag stb stb stb... miatt

Olyan jól megvolt a topik amíg a warezpistikék nem jelentek meg ma:(((( valamit tenni kellene vagy -fav lesz nagyon gyorsan.
  • DarkSector
    bocs hogy beledumálok de igaza van ebben pc-n fejlesztik, de az xbox fejlesztői környezetben ahhoz hogy pc-n tudjanak vele játszani, vissza kell codolni pc-s környezetre.
    ezt nem tudom mennyi pénz, ebben lehet igazad lenne, hogy megérné nekik, és nem sok lové, de tutira így ebben a fejlesztői környezetben nem lenne elég hogy változtatás nélkül pc-re kiadjáák...

nem értek pontossan énse hozzá, de valamennyi meló az lenne vele.
    bár engem annyira nem piszkál ez a téma, csak jelenjen meg és legyen minnél olcsóbb...:D
  • grebber
    Ez a meg sem érné akkora kamu duma hogy ennél nagyobbat hazudni már nehezen lehetne.

Mivel pc-n csinálják ugye mint mindent szinte nem igen sok pénzbe kerülne a portolás.Ha 200ezer db eladnának.Annyit kb féllábon röhögve eladnának PC-re már visszajött a ráfordított zsé + profit is van.Csak ugye minden suttyó paraszt meg akar gazdagodni egy szaros játékon.Aki a kicsit nem becsüli az meg is érdemli a nyomorát.
    Ennyi a véleményem kár a warezra fogni.
    Csak ugye hogy nézne az ki azért nem adjuk ki pc-re mert nem minden dolgozonk vehetne + 3 új nyaralot + 5 ferrarit.
    annak örülök legalább haverok kárositják őket konzolon.Igaz röhögnek rajtam ert én nem játszahtok vele.De majd eljön ennek is az ideje ha occsóért lesz warez box.
  • TDC Geronimo
    Többek között ezért sem adják ki. Meg se érné egy ilyen kis stúdiónak az a sok ráfordított munka. Sok ratyi úgyis lewarezolná :p
  • DarkSector
    jah meg a LOST PLANET 2 is
  • grebber
    LOL minek sírsz nem értem konzolra a hupikék törpikék is elfogy olyan szinten hogy lesz folytatása.Ez nem pc nem értem a parát.
    Az a pár százezer ember nokedli xbox warezon.
    Nem adják ki pc-re meg is érdemlik konzolon warezolják le!
  • Vass Gábor
    Nyugi úgyse tölteném le mert nincs boxom
  • TDC Geronimo
    nagyszerű, most majd minden 2. hsz remélem ez lesz...

Itt a legtöbb ember megveszi, mert szeretne 2. részt és szeretné támogatni az igényes játékok fejlesztőit, de ezt egyesek úgyse értik :p
  • Vass Gábor
    Fent van már a torrenteken a játék.
  • TDC Geronimo
  • grebber
    Ne nekem írd.Én egyenlőre még nem szántam rá magam hogy konzolt vegyek és elkezdjem azon is a warezt!
  • TDC Geronimo
    pf elég szomorú
  • grebber
    Nem beszélj mások nevében!
  • TDC Geronimo
    Jó minket ez nem érdekel :y

Alan.Wake.RF.XBOX360-NGRP
  • DarkSector
    :D