Predator 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott begyógyította "kis"<#nyes>#nyes> sebeit. A lakás lakója (nyanya seprûvel) meghallotta, és be akart menni, de A Predator keresztülrohant s fürdõszoba ajtón és elmenekült.
szerintem tök jó film volt mindkettõ
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A játékban:
1.Hõlátás
2.Alien látás
3. Predator látás
És ezek azért vannak, hogy a játékban könnyebben boldogulj, és nem a valóságnak megfelelõ. ( a Sci-fi valóságnak <#vigyor>#vigyor>)
majd mekfejtem :)
a lekjobb: amikor eldobja a Disket és a tehéntestek meg csak hullanak lefele :)
1. Infravörös (hõlátás)
2. UV fény látás
És még van 3, amit nem tudtam megállapítani
A Predator 2-ben, az nem tetszett, hogy amikor levették a maskját, utána is infravörös látása volt
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
a filmben ami nekm nem tetszett:
a predator látása piros. holott a gameban meg a filmekben más vagyis kék (infravörös). A Predator disk-jét is megváéltoztatták :/ nekem nem natyon jött be. Meg azért ha vki olvasta könyvben az Avp-t abban az Alienek gyengébbek (mert a filmben télleg túl hamar leattakolják a Prediket :(.
jah és a ragadozó filmekben a Predator feje kicsit jobb volt fõleg az 1. részben. a 2. ban a predi feje kicsit nyomott volt :/
ha már 2 igazi nagy "gyilkológépet" engednek össze akkor legyen ütõs a story
Esetleg mégtöbb alien leosztása a predator részérõl!<#eplus2>#eplus2>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Az Alien képregéynek késõbb jelentek meg mint a Predator képregények.
Csak azt nem tom h miért pont az Alien film lett hamarabb???
De azért voltak(vannak) még képregények is
Én személy szerint rajongok minden Predator-os filmért. Az elsõ két rész a legtutibb abból is az elsõ a legjobb :). Azért nem sokka marad el a második sem.
a DNA az egy ritka szar tákolmány... arról inkább nem is beszélek
Valóban jó lenne ha készítenék az eredeti Ragadozó 3-at nagyon kíváncsi lennék rá. Ráadásul a mostani effektekkel meg pláne fasza film lenne... csak vmi ütõs story kéne semmi több...
Bár ez a vágott verzió vmi förtelmesen szar lett...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
osztja is az igét rendesen de idézni most nem akarom :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha lesz folytatás akkor nem az 1. Swarci alakította figuráját kéne belevinni. Lehetne a testvére is, Rock el is játszahtná a testvérét, de õ meg a Jonny Bravo filmen dogozik/fog dolgozni most. A testvére sem egy cingár fickó, de nem tartom feltétlenül fontosnak, hogy megint valami izomember vs. Predator legyen. Sõt ezért is jobb volt a 2. mert egy hétköznapi átlagos zsaru vette fel ellene a kesztyût. a koncepciót sem érteném igazán, ha behoznák ugyanazt a figurát. Mint az Alienben Ripley, agyon ajnározott, agyoncsépelt, rókabõr momentum. Az Alien sem Ripley-rõl szól és a Predator sem Dutch Schaeffer-rõl (így hívták asszem). Nincs igazam?
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
How much can you take,before you snap?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nemtom hogy a könyvben volt-e elöbb alien és predator vagy filmben és utána jelentek meg a könyvek de ha könyv volt elöbb akkor valószinüleg ez az alien koponya trófa inkabb ezért volt(mivel a könyvekben is van Alien Vs Predator)
(remélen lehetett érteni vmit a mondandómból :D)
hol volt még a retek, mikor a tékákban már ott volt a DNA. Csak azért nem néztem meg, mert a hátulja alapján nem igazán emlékeztetett a predator-ra
Arra én se számítok, hogy visszatér(fõleg politikusként<#gunyos1>#gunyos1>)
Én is imádom az elsõ részt!!! A második már annyira nem tetszett.
Egyébként nagy Van Damme Fan vagyok és kiderült, hogy eredetileg õ játszotta volna a Predatort az elsõ részben. De végül is mégsem õ játszotta. Sok sztorit ismerek ezzel kapcsolatban. Ha érdekel titeket, akkor majd leírom õket. Egyébként a weblapomon több információt találtok az elsõ részrõl:
Jean-Claude Van Damme magyar rajongói oldala
Ha érdekelnek a sztorik, akkor jelezzétek és megosztom veletek nagyon szivesen.
<#wink>#wink>
Hát ez még korántsem biztos, hogy õ rá osszák a szerepet, gondolom kopogtatnak egy páran azért a szerepért! De nekem semmi bajom nem lenne vele.
A Swarcinak itt már nem lessz "I'm back!" nem olyan fitt õ már, fönleg ahogy most elhízott.