Predator 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead
Az egyik panelház falán megkapaszkodott egy csõben a Predator, az kiszakadt a helyérõl és a szemben lévõ háznak dõlt. A fal kitört, amin a Predator beesett a fürdõszobába.
Ott begyógyította "kis"<#nyes> sebeit. A lakás lakója (nyanya seprûvel) meghallotta, és be akart menni, de A Predator keresztülrohant s fürdõszoba ajtón és elmenekült.

hali!

szerintem tök jó film volt mindkettõ
RelakSfromhome
nem emléxem, csak valami olyanra, hogy a bérlakásban potyog a fal. De lehet, erre is rosszul emléxem :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ez volkt az 1-ben is. Levette, és sokkal világosabb lett a kép...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dead
Csak nem a filmben!

A játékban:
1.Hõlátás
2.Alien látás
3. Predator látás

És ezek azért vannak, hogy a játékban könnyebben boldogulj, és nem a valóságnak megfelelõ. ( a Sci-fi valóságnak <#vigyor>)

SLICK
mind1 szerintem mindenre van vmi látási módja... ettõl olyan "csaló" :DD

PrasCo
Az AvP gameben detto ezek vannak, ott a harmadikat a haverom simán megmagyarázta "elektromágnesesség-látással". NYheheehe. :D A lényeg, hogy van egy olyan vizsönje, amivel az alieneket érzékeli.
SLICK
már elfelejtettem de a DNA-ban van egy olyasmi sárga színû látás de az béna :(
majd mekfejtem :)

SLICK
jah az is ratyi lett :/

a lekjobb: amikor eldobja a Disket és a tehéntestek meg csak hullanak lefele :)

Dead
Azt meg tudja mondani vki, hogy a kettõben miket lát a Predator a vision mode-ban?

1. Infravörös (hõlátás)
2. UV fény látás

És még van 3, amit nem tudtam megállapítani

Dead
Sztem mindkét részben jól nézett ki a Predator.

A Predator 2-ben, az nem tetszett, hogy amikor levették a maskját, utána is infravörös látása volt

JGTC
így van, és az az idegesítõ, hogy az az egy alien egyedül kinyír kettõt az elején

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

SLICK
ott a pont.
a filmben ami nekm nem tetszett:
a predator látása piros. holott a gameban meg a filmekben más vagyis kék (infravörös). A Predator disk-jét is megváéltoztatták :/ nekem nem natyon jött be. Meg azért ha vki olvasta könyvben az Avp-t abban az Alienek gyengébbek (mert a filmben télleg túl hamar leattakolják a Prediket :(.

jah és a ragadozó filmekben a Predator feje kicsit jobb volt fõleg az 1. részben. a 2. ban a predi feje kicsit nyomott volt :/

SLICK
kár érte pedig nekem ez a PRedator tetszett meg legfóképp a maskja miatt :)

Dead
A story úgy gaygi, ahogy van. Inkább az akció jelenetekre feküdtek rá jobban.

SLICK
amúgy kivi lennék rá mi az extra

Dead
Szegény Predator, itt már Alien farokra van szúrva<#rinya>

SLICK
hát nem hinném h vmi extra lenne hozzá. mert valóban a történetnek másképp kellett volna alakulnia sztem...
ha már 2 igazi nagy "gyilkológépet" engednek össze akkor legyen ütõs a story

SLICK

JGTC
Valaki látta már az AVP díszdobozos változatát? És ha igen akkor van-e benne valami kis plusz kombat, vagy ami kihat a történet még részletesebb megismerésére?
Esetleg mégtöbb alien leosztása a predator részérõl!<#eplus2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dead
Anno ilyen volt, a mozikban a poszter......

SLICK
hát nem tom õszintén... én így hallottam de sry

SLICK
Sztem azért mert akkor már képregénybe megjelent az AvP... De a Predator mivel vadász gondolom sok kis bolygón hóhérkodott és sztem meg elég jó ötlet volt egy alien koponyát belevinni a filmbe az télleg jó lett :)

Dead
Az Alien mediában, a film volt legeslegelõször. Onnan indult a diadalmenete.

SLICK
én úgy tom h képregények voltak elõszõr. És ráadásul Predatoros képregény született meg elõszõr...
Az Alien képregéynek késõbb jelentek meg mint a Predator képregények.
Csak azt nem tom h miért pont az Alien film lett hamarabb???

Dead
Az Alien koponyához: Hát azt nem tom megmondani, hogy mér került bele, de elvileg a sima Predatorban nem léteznek Alienek.

Dead
Elõször volt Alien film, utána a Predator, és sztem csak utánna jöttek a könyvek

De azért voltak(vannak) még képregények is

Dead
Elég furcsa lenne, ha már van 2 és 1 nem lett volna<#beka2>

SLICK
megérkezett az legnagyobb PREDATOR fun emberetek :PPPPPP

Én személy szerint rajongok minden Predator-os filmért. Az elsõ két rész a legtutibb abból is az elsõ a legjobb :). Azért nem sokka marad el a második sem.
a DNA az egy ritka szar tákolmány... arról inkább nem is beszélek

Valóban jó lenne ha készítenék az eredeti Ragadozó 3-at nagyon kíváncsi lennék rá. Ráadásul a mostani effektekkel meg pláne fasza film lenne... csak vmi ütõs story kéne semmi több...

datango
nem ! ... ez a ragadozó 2 !

datango
az nemsemmi jelenet !<#nyes>

Esrohnoil
Hehh... AVP címû tavalyi filmet láttad? :)
Bár ez a vágott verzió vmi förtelmesen szar lett...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Killgore
KibVszott madarak :D

Amúgy atom jó film, mind!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

JGTC
meg amikor megijed a háztetõn a galamboktól a Danny Glower,
osztja is az igét rendesen de idézni most nem akarom :)

Punkerwork
a legjobb az öreg lány volt a seprûvel, azon mindig jót röhögtünk Myth-éknél :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Waterhorse
Szerintem a 2. jobb volt. Azt megnéztem vagy 10x, többet mutatták a Predatort, több Predatort mutattak, és különben is jobban ütöttek a Predis jelenetek mint az 1-ben. Most ezzel nem írom le az elsõt mert az is tetszett.

Ha lesz folytatás akkor nem az 1. Swarci alakította figuráját kéne belevinni. Lehetne a testvére is, Rock el is játszahtná a testvérét, de õ meg a Jonny Bravo filmen dogozik/fog dolgozni most. A testvére sem egy cingár fickó, de nem tartom feltétlenül fontosnak, hogy megint valami izomember vs. Predator legyen. Sõt ezért is jobb volt a 2. mert egy hétköznapi átlagos zsaru vette fel ellene a kesztyût. a koncepciót sem érteném igazán, ha behoznák ugyanazt a figurát. Mint az Alienben Ripley, agyon ajnározott, agyoncsépelt, rókabõr momentum. Az Alien sem Ripley-rõl szól és a Predator sem Dutch Schaeffer-rõl (így hívták asszem). Nincs igazam?

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

szerintem hogy ha vki olvasott predatoros vagy avp-s könyvet az tudja hogy a predatorok az univerzum minden sarkába járnak vadászni, tehát találkozhattak alienekkel is. ergo szerintem az alien fejnek nincs különösebb jelentõsége. esetleg a könyvekkel teremt némi kapcsolatot.

How much can you take,before you snap?

soulhunter
volt predator 1??????????????

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Adam5
öö

Nemtom hogy a könyvben volt-e elöbb alien és predator vagy filmben és utána jelentek meg a könyvek de ha könyv volt elöbb akkor valószinüleg ez az alien koponya trófa inkabb ezért volt(mivel a könyvekben is van Alien Vs Predator)

(remélen lehetett érteni vmit a mondandómból :D)

Dead
Ja!
Sztem ez egy fricska az Alien filmeknek, amely megmutatja, hogy rz a jobb<#miaz>

Adam5
nemtom megfigyeltétek-e de a Predator 2 végén amikor a csávó nézi a koponya trófeákat akko van köztük egy Alien koponya is :P

na azok vannak meg nekem is. szerintem marha jóra sikerültek, fõleg az elsõ két rész.

Dead
Az Jég és Vér

Dead
Öhöm.........

Az AvP regények vannak meg: Préda, Háború, Vadászok bolygója

a betondzsungel, meg a vér és jég (vagy jég és vér????) ? és milyenek? érdemes õket elolvasni?

RelakSfromhome
Ehh, fiatal tacskó! <#ravasz1>

hol volt még a retek, mikor a tékákban már ott volt a DNA. Csak azért nem néztem meg, mert a hátulja alapján nem igazán emlékeztetett a predator-ra

Dead
Én olvastam a könyveket(meg is vannak itt a szomszéd szobában a polcon<#nyes>)

Arra én se számítok, hogy visszatér(fõleg politikusként<#gunyos1>)

Sziasztok!

Én is imádom az elsõ részt!!! A második már annyira nem tetszett.

Egyébként nagy Van Damme Fan vagyok és kiderült, hogy eredetileg õ játszotta volna a Predatort az elsõ részben. De végül is mégsem õ játszotta. Sok sztorit ismerek ezzel kapcsolatban. Ha érdekel titeket, akkor majd leírom õket. Egyébként a weblapomon több információt találtok az elsõ részrõl:

Jean-Claude Van Damme magyar rajongói oldala

Ha érdekelnek a sztorik, akkor jelezzétek és megosztom veletek nagyon szivesen.

<#wink>
JGTC
nem olvastam még de ráveszem magam valamikor mert érdekelne

Hát ez még korántsem biztos, hogy õ rá osszák a szerepet, gondolom kopogtatnak egy páran azért a szerepért! De nekem semmi bajom nem lenne vele.
A Swarcinak itt már nem lessz "I'm back!" nem olyan fitt õ már, fönleg ahogy most elhízott.

Dead
Nekem ez a Rock nem nagyon jön be. Nem túl szimpi színész. Szerintem nem tudja helyettesíteni Svájcinégert<#fejvakaras>