Predator 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead
Lehet, hogy az dicsõséges, de ha meghalnak mit ér? Mer annyi Alien között, azért nem olyan egyszerû, mint a játékban.

Panzermeyer
Igen, olvastam egy jó pár hónapja valahol, de h. hol arra már sajna nem nagyon emléxem.

mov ah,4ch int 21h end

Egy halom rendezõt tudék elképzeni a feladatra. A gond az hogy valszeg ugyanaz lesz az eljárás mint az AVP (meg még sok hasonló filmnél manapság) esetében. Nem egy igényes nagy költségvetésû fimet csinálnak, hanem alacsony költségvetés+olcsó szinészek+minnél olcsóbb kivitelezés lesz a cél, hisz azzal is fognak kaszálni. Ilyen körülmények között egyetlen neves és magára valamit is adó rendezõ sem fog szóba állni velük, még ha õt kivételesen meg is fizetnék.
Habár pl. Sandy Corollának odaathatnák a dolgot. Biztosan szivesen rendezné akár ingyen is ha kap egy kis szabad kezet, a Batman: Dead End-del meg már bizonyította hogy ért a témához.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Unknow
Hát mondjuk valami nagyobb nevû rendezõnek. 😊 A lényeg,hogy ne legyen elcseszve 😊 Bár mi errõl hiába vitázunk, sajna dönteni nem mi fogunk 😊
ezt te olvastad vhol??

How much can you take,before you snap?

Panzermeyer
Azt nem tudom, h. írta-e már vki, de mintha kérdezték volna, h. h.-an is került oda az alien koponya a predatorok hajójára a 2. részben.
Na, ez a rendezõ poénja volt. Gondolta csinál 1 jó kis geget, mert megtalálták ezt a koponyát a kelléktárban. Ennek köszönhetjük egy rakás jó regény születését 😊

mov ah,4ch int 21h end

oké hogy elvesszük tõle, de akkor kinek kéne odaadni??? nekem per pillanat senki sem jut eszembe akit alkalmasnak tartok rá. hacsak nem tarantino 😊)))
bár õt nem érdekli az ilyen stílus úgyhogy nem hiszem hogy elvállalná. pedig õ aztán hitelesre csinálná

Esrohnoil
Igen de a rendõr végül is legyõzte a Predatort.
Az a f@sz AndersEn meg bekaphatja... <#mf3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Unknow
Ez nem gázos 😊 Ugyanaz a sztori mint amikor a Predátor 2 végén a rendõr megkapja a pisztolyt. Csak itt elmagyarázták mi mire való 😊 Amint mondtam már elõbb is , és már más is mondta: az viszont gáz,hogy a csaj életben maradt miután megsértette a predátort! Aki nem érti amúgy,hogy a pred miért segített a csajnak : aki megöl egy alient az valamit jelent már a szemükben 😊 Fõleg mivel mindezt közelharci fegyverrel tette. Amúgy sztem elkéne venni Paul W. Andersontól ezt a filmet mert hazafogja vágni. A Resident Evilt is elcseszte anno szerintem... Egyetlen normális filmje van (már ha elnézzük neki azt,hogy egy picit sántít a sztori) ez pedig az Even Horizont. Oda kéne adni valaki másnak...
szerintem az is elég gázos volt, amikor pajzsot adott neki, meg elmutogatta hogy mire kell!<#wilting>

ok, hiányosságok nekem is vannak ezen a téren, de a lényeg hogy Dachande szembeszállt a királynõvel (ha jól emléxem fegyver nélkül) ami azért em kis szó!

amúgy meg láttam az összes avp, alien, predator filmet, és azt csak beollóztam egy interjúból.

PrasCo
Hja, nem konkrétan ezen akadtam fent. Pont ellenkezõleg: Nem értettem, hogy a nõt hogyhogy nem ölte meg? Elvégre õ is csak egy alacsonyabbrendû préda. Feltételezem, azzal, hogy a pred életbenhagyta, valamit nagyon elcseszett klánügyileg. :-)
Igaz, de egyással is bármikor leállnak párbajozni ha úgy érzik hogy a másik megsértette õket. Pl. amit a vezér mond az szent és sérthetetlen, bármi ellentmmodás/ellenszegülés párbajt jelent. A nõ viszont ráordít a Predatorra, amit a predator megtorlatlanul hagy. Itt teljesen mindegy hogy a nõ hány Alient ölt meg, meg hogy hogyan tette azt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

PrasCo
Na de állj. Nem épp az imponál nekik, ha valaki puszta kézzel / lándzsával szed szét egy alient? Mert lõfegyverrel, pláne olyan célkeresõbizbasszal, ami nekik is van, azért ismerjük be, nem olyan nagy hajjdemeló. Én egész eddig azt hittem, hogy azt "ismerik el" teljes gyõzelemnek, amit kézimunkával <#smile> gyaktak le.
Punkerwork
jó könyv szeretem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Akkor csak jól emlékeztem.😊 97 rémlett nekem is, de lusta voltam elõvenni a filmet, a fönyv itt van a gépen, abban néztem meg. Ott 95 van, úgyhogy úgy döntöttem hogy mással keverem. Egy halom 90 környéki film játszódott 97-ben, pl. a T2 is asszem.

Dead
97

A Predator 2 anno a jövõben játszódott, a '90-es film sztorija szerint '95 nyarán nyomultak Los Angelesben. Más kérdés hogy a '95 már tíz éve a múlt.
De ettõl függetlenül a 2 öt évig a jövõben játszódott, hogy a kérdésedre válaszoljak.😊

Dead
Lehet, hogy úgy nyilatkozott, hogy mrg sem nézte a filmet<#vigyor5>

Esrohnoil
"Az Alien és a Predator filmek a jövõben játszódtak"
A Predator filmek mikor játszódtak a jövõben? 😄D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dead
Az újoncok átvették az irányítást, az embereket simán legyõzték, de az Alienek rendesen megnyírbálták õket.

Dachande-nek, nem sikerült legyõznie az Alien királynõt<#sir>, hanem Machiko Noguchi az ûrhajó mentõkabinjának az ajtajával vágta le a fejét.

Az AvP filmben meg azért voltak gyengék, mert az 'member-ek<#wink> elcsórták a Plazma fegyvereket.

amúgy szerintem eléggé el szokták baszni azzal az ilyen filmeket, hogy nem veszik figyelembe az alapokat. ennél például a képregényeket.
amúgy szerintem az alienek nem tudják ilyen könnyen legyõzni a predkokat, sõt nehogymár kettõt is egyszerre 😊)
azt hiszem a prédában volt az amikor a predkok balesetet szenvedtek leszálláskor, és az újoncok vették át az írányítást, és nem csak az alienekkel hanem az emberekkel is harcoltak. ja és azt hiszem az is abban volt amikor az öreg vezér Dakande (vagy vmi ilyesmi) egyedül szállt szembe a királynõvel és legyõzte! akkor most hol van itt a hitelesség??

tudom hogy kicsit off de hátha vkit érdekel:
Lesz AVP2!
Persze ez nem nagy hír. Az ALIEN vs PREDATOR anyagi nyeresége után nem volt kérdéses, hogy a Fox elõbb vagy utóbb belefog egy újabb filmbe. De hogy ilyen hamar hivatalos forrásból kapjunk információt, az már meglepõ...

A 20th Century Fox Film elnökhelyettese, Tom Rothman a SCI-FI Wire-nek adott interjút a Saturn Awards átadásán Los Angeles-ben:

"Persze, hogy készíntünk egy újabbat, az elsõ sikeres volt!" mondta Rothman, miután átvette a Life Career Award-ot.

"Az új AVP filmben a szörnyek TÉNYLEG a mi világunkba jönnek." Az Alien és a Predator filmek a jövõben játszódtak, az AVP elszigetelve a Déli Sarkon. Épp itt az ideje, hogy "MA" találkozzunk szembe velük. A második rész tényleges kapocs lesz a két sorozat között.

"Még nagyon az elején tartunk, hogy áthidaljuk a szakadékokat."

igen, elsõk között néztem meg, de miért kérdezed????

Unknow
A "tökéletes prédánál" más a helyzet. Nem hiába mentek csak 3an 😊 Csoportos vadászat már más téma 😊 Mondom ez nagyon bonyolult. A kaszt rendszerük elég érdekes ezeknek a dögöknek 😊
Punkerwork
idõrendet kifelejted, a filmek hamarabb voltak aszem, illetve biztos hogy az elsõ film után jöttek a könyvek.

JGTC
ja, meg a csaj egészjól bírta a Déli Sarkon a klímát egy szál pólóban

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dead
És akinek sikerült lenyomni 1-et, azt beavatottnak nyílvánították.

Most jut eszembe, hogy a Predator filmekben nem volt jel a homlokukon, tehát nem is vadásztak Alienre. Ezért, nem teljesen érthetõ az a koponya a trófeafalon.<#nemtudom>

Dead
A könyvekbe, úgy volt, hogy voltak kb. 15-en, abból 3 beavatott (1 vezér. 2 segítõ) a többi meg tanonc. Mindenkire jutott Alien, akit levadászhatott. (Persze voltak akik meghaltak)

Unknow
Hát ha jól megnézed a film csak egy üzleti húzás volt 😊 Sajna a hibákra nem figyeltek oda. Mondok mégegy érdekességet. A nagy hidegbe még csak a szereplõk lehellete sem látszódik...na ennyire figyeltek oda a részletekre 😊
Unknow
Gondolom a vezetõjükre gondolsz 😊 Az nem beavatott volt,hanem nehéz gyalogos😊 Õk járnak a csapatok elején asszem 😊 Alienek ellen nem küldenek tapasztaltakat a predátorok és soha nem is segítenek azokon akik nincsenek még felavatva. Szigorú kaszt rendszer van náluk.
SLICK
Nah még se én vok a nagy fejes Predator téren... igaz nem olvastam a könyvet.
Most plusz infokkal gazdagodva télleg komolyabban gondolkodtam azon h az AvP egy ritka ratyi film :/

Én ha tehetném újra rendezném és forgatnám az AvP-t és télleg ütõsebb storyt kelene kitalálni

Noninnyó
Predator-ban is csak a külföldi verzió a vágatlan. Anno megrendeltem azt is. DTS + dupla lemez ---> ezt érdemlik ezek a lények.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Nekem megvan az eredeti dvd. Van asszem 11 kimaradt jelenet 5-6 percben, de csak külön nézhetõk meg. Jó lett volna, ha benne hagyják a filmben, ennyivel is hosszabb lett volna. És valszeg nem lesz belõle Director's Cut soha :-(

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Dead
Akkor kéne egy vágatlan verzió
Megvan valakinek a DVD, mert ott nem tom vannak e kimaradt jelenetek

Dead
Gondolom te is olvastad az AvP könyveket 😊

Dead
Az egyik Predi egy beavattott volt, és egy tanonc élte túl(a végéig), mivel mielõtt ráugrott a facehugger, azelõtt véste bele a jelet a homlokába, jelképként harcos tudása miatt.

Punkerwork
AvP-t nagyon durván megvágták hogy a korhatárt megkerüljék 😞

Unknow
Na hamár itt vagyok belekotnyeleskedek 😛 😊

AvP:
A filmben a prediket azért nyírja ki olyan könnyen az alien mert azok csak KEZDÕK 😊 Ez a beavató szertartás náluk,hogy "férfivé" érjenek. A predátorok maszkja is sok mindent megmutat.Itt most nem a külsõ hanem a belsõ megjelensére gondolok. Minnél fejlettebb egy predátor maszkja annál tapasztaltabb. Akiket a filmben láttunk külön külön kasztba tartoztak amúgy. Ez nagyon tetszett nekem,hogy végre láthattunk több fajta predátort is a filmben 😊 Más részt ami nagyon nagy hiba ,hogy a néger csaj beszól a predátornak. A predátoroknál ha valaki az útba áll, vagy olyan dolgot csinál mint pl a kedves fõhõsnõnk akkor az azonnali kihívás életre-halálra! A másik ami nem tetszett,hogy a predátorok abszolút nem is így harcolnak. Biztos sokan olvastatok már a halál táncról. Na szal ez is kimaradt... Aztán,hogy a predátor páncélját átmarja az alien sav. Na most nem azért de ez is egy marhaság 😊 A végén pedig a legnagyobb hiba amit elkövethetett a rendezõ, az,hogy felkerül egy alien a predátor hajóra. A predátorok FOLYAMATOSAN szkennelgetnek és semmit nem hagynak figyelmen kívül. Azért összességében egész türhetõ mozi volt.

Predátor 1-2: Szerintem alapfilmek 😊 Nem igazán tudok negatívumot mondani 😊

Érdekesség: A predátor 1bõl a predátor2ben a ragadozó a beton dzsungelbe kerül át. Ez egy átvitel volt,hogy lássák,hogy ott ,hogy állja meg a helyét a ragadozó. Hogy miért? A predátorok mindig bizonyítani akarnak,hogy minden téren õk a legjobb vadászok. Ez azért van,hogy bizonyítsák férfiasságukat a predátor nõknek (mert vannak ám ezek is) akik !!!kétszer!!! akkorák mint a hímnemûek. A predátorok ezért is vadásznak fõként,hogy bizonyítsák rátermettségüket és dominanciájukat. A trófea gyûjtés is emiatt van 😊 Nem viccbõl vannak ott a koponyák sem a hajón 😊
JGTC
szerintem az volt a baj azzal a filmel hogy hamar kivégezték az elején a két Predatort+ rohadt rövidre sikerült a film

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dead

Dead
Háááááááááááát

Izéééé

Nem is tom

Az avp történetét úgy építettem volna fel, hogy 2 sztori legyen benne pl. amikor elmennek az antarktiszra, a bálnavadászfaluba, találtak volna vhogy egy ûrhajóroncsot pl. amiben le van hibernálva egy férfi/nõ (ripli féle sztorit még lehúzhatták volna 1x) akit 1904-ben hûtöttek le, és mondjuk amnéziája lenne, bevinnék a piramisba, lassan elõjönnének az emlékek, visszatekintések stb, a legvégén meg csak õ maradna életben. Eszébe jutna akkor hogy egyszer már életben maradt 100 éve. (ripli 2) És mondjuk lehetne benne egy élijen... vmi újfajta. Nekem ez a forg.k. jobban bejött volna.

CodeRed
Hi all! Én nem olyan régen /pár hónapja/ néztem meg a 2.ik részt majdnem 30 éves fejjel, és rögtön meglestem 3x is egymásutánban.Valamikor régen láttam valami német csatornán, de ott is csak a végét.Hát óriási film ez a Predator2.Az AvP egy rakás kaki, nem is szabadott volna megcsinálni.Legalábbis nem ilyen harmatgyenge sztorival.Az egyetlen "pozitívuma" hogy a Wailand vállalat /anno az Alien-ben és a késõbbi részekben mint a "cég" szerepelt/ atyja is szerepet kapott a filmben.A késõbbi Bishop nevû droid /Aliens/ ugyebár az alapítórol lett mintázva.Szal visszatérve a Predator2-re nemcsak a látványvilág és a 80-as évekre jellemzõ igényesség miatt lett olyan nagyszerû film, hanem a mostani filmekre abszolute nem jellemzõ, karakterek hihetetlen mértékig való kidolgozásának.Kezdve Danny Glover karakterétõl kezdve a legutolsó szereplõig.A mai filmekbõl fõként ezek a dolgok hiányoznak, aztán a story.Ha megnézitek a "régi" filmekben a maiakhoz képest 100x kevesebb az akciójelenet és mégis sokkal ütõsebbek.....Visszatérve a Predator-hoz, az egyik legjobb ebben a mûfajban szerintem.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Dead
Csak sikerült <#beka3>

Dead

JGTC
Tényleg az Avp-ben a piramisban lévõ fegyverek azért voltak hogy az arra érdemes kiválasztottak a harcban megszerezzék maguknak és használják az alienek ellen. Tehát ezek a stukkerek azoknak a Predatoroknak jártak akik "kiérdemelték" azt.<#wow2>
De a Praedator1-2 ben meg mindkét Ragadozónak volt ilyen mordálya, vagyis õk már túl voltak elötte egy jó kis alien írtásra.<#wow1>
(Pillanatnyilag ez magyarázatom arra, hogy miért volt ott az a koponya a 2.részben!)

JGTC
nem baj,legalébb egy páran látták

Dead
Nem igaz!!!!!!!!<#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Dead
Mivel mostantól hivatalosan is<#smile> Predator 1-2 topic lett, az 1 részbõl beszúrok 1képet.........

Dead
Az ám!<#worship>