Predator 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Egyébként a DNA3 ótvar volt, egy szaros pinyóba játszódott(lehet a "retek klubb"-éban)
Emlékszem amikor megláttam a tékában ezt a gagyit úgy csaptam le rá mint gyöngytyúk a takonyra.
Mindannyian a média martalékává váltunk😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Nem is hivatalos folytatás, elvielg köze sincs az elsõ két filmhez, csak a magyarok adtak neki Ragadozó 3 címet.
DNA Ragadozó 3
Én személy szerint nem tekintem hivatalos folytatásnak, mert az az egyik legrosszabb film amit láttam valaha
egyébként nekem nagyon tetszik mind a kettõ film pedig nem vok nagy PREDATOR fan, jó lenne ha folytatnák!!!!!!<#eplus2>#eplus2>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Predator 2 (1990)
Directed by
Stephen Hopkins
Writing credits
Jim Thomas (characters) & John Thomas (characters)
Cast overview, first billed only:
Kevin Peter Hall .... The Predator
Danny Glover .... Lieutenant Mike Harrigan
Gary Busey .... Peter Keyes
Rubén Blades .... Danny Archuleta (as Ruben Blades)
Maria Conchita Alonso .... Leona Cantrell
Bill Paxton .... Jerry Lambert
Robert Davi .... Captain Phil Heinemann
Adam Baldwin .... Garber
Kent McCord .... Captain B. Pilgrim
Morton Downey Jr. .... Tony Pope
Calvin Lockhart .... King Willie
Steve Kahan .... Sergeant
Henry Kingi .... El Scorpio
Corey Rand .... Ramon Vega
Elpidia Carrillo .... Anna
az elsõ utolsó 15 percében egy szót nem ejtenek, és emiatt lesz megdöbbentõen jó

Viszont az nem tetszett, hogy a Plazmából ilyen csillagszórós izé lett, de ez csak egy kis szépség hiba
Ami az ismeretlenség elvesztését illeti, hát igaz, de azért a pörgõs akció jelenetek kárpótolnak érte(sztem)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.