Predator 1-2

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is nagy predator fan vagyok. bár a filmek annyira nem jöttek be. na jó talán az elsõ. olvasta vki a könyveket? én az avp regényeket olvastam és azok rohadtul bejönnek, csak ajánlani tudom mindenkinek!!

How much can you take,before you snap?

JGTC
Én olvastam amikor az AVP-kijött, hogy a harmadik részben visszahozzák az Arnold alakította szereplõt de most a Rock fogja eljátszani.

Egyébként a DNA3 ótvar volt, egy szaros pinyóba játszódott(lehet a "retek klubb"-éban)
Emlékszem amikor megláttam a tékában ezt a gagyit úgy csaptam le rá mint gyöngytyúk a takonyra.

Mindannyian a média martalékává váltunk😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Mhosah Myth
Igen ez is közrejátszott... De leginkább azért nem vállalta mert még nem volt igazán jól.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Dead
Én úgy hallottam, hogy akkora már befutott színész volt, és nem adtak neki annyi pénzt, amennyit kért, ezért nem válalta el

Dead
Akkor jó<#ravasz1>

Mhosah Myth
Nem az ReTeK klubon láttad? Csak mert én is láttam egy bizonyos Ragadozó 3at de utólag kiderült, hogy azt a címet a gyökér RTL adta... Ez körülbelül olyan cím mint a Gagyi Lovag aminek az eredeti címe The Black Knight! Szóval nem kell bedõlni ennek a szemét kereskedelmi tv-nek... Viszont én Arnold fan vagyok és sajnálom, hogy nem õ volt a 2-be de ha belegondolok õ tényleg inkább jobb volt a dzungelbe katonaként mint a városba szóval lehet így volt jó! Egyébként azért nem õ volt a 2be mert füstmérgezést kapott az 1. rész végén és nem tudott a 2-ben játszani... <#rolleyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Alien
"Én személy szerint nem tekintem hivatalos folytatásnak, mert az az egyik legrosszabb film amit láttam valaha"

Nem is hivatalos folytatás, elvielg köze sincs az elsõ két filmhez, csak a magyarok adtak neki Ragadozó 3 címet.

Dead
VAn vmi folytatása, de KUR*A SZ*R!!
DNA Ragadozó 3
Én személy szerint nem tekintem hivatalos folytatásnak, mert az az egyik legrosszabb film amit láttam valaha

JGTC
a második résznek ilyennek kellett lennie... mert végül is az derül ki az elsõ részhez képest, hogy járják a galaxist és nem véletlenül kerültek ide a Föld-re mint ahogy az tûnik az elsõ részben

egyébként nekem nagyon tetszik mind a kettõ film pedig nem vok nagy PREDATOR fan, jó lenne ha folytatnák!!!!!!<#eplus2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

KM
IMDB

Predator 2 (1990)

Directed by
Stephen Hopkins

Writing credits
Jim Thomas (characters) & John Thomas (characters)

Cast overview, first billed only:
Kevin Peter Hall .... The Predator
Danny Glover .... Lieutenant Mike Harrigan
Gary Busey .... Peter Keyes
Rubén Blades .... Danny Archuleta (as Ruben Blades)
Maria Conchita Alonso .... Leona Cantrell
Bill Paxton .... Jerry Lambert
Robert Davi .... Captain Phil Heinemann
Adam Baldwin .... Garber
Kent McCord .... Captain B. Pilgrim
Morton Downey Jr. .... Tony Pope
Calvin Lockhart .... King Willie
Steve Kahan .... Sergeant
Henry Kingi .... El Scorpio
Corey Rand .... Ramon Vega
Elpidia Carrillo .... Anna

Dead

Dead
Bocs, asszem elírtam 1990-es film

az elsõ vitathatatlanul király film, a második pedig egy középszerü folytatás lett
az elsõ utolsó 15 percében egy szót nem ejtenek, és emiatt lesz megdöbbentõen jó

Dead
Azért, az nagy újítás volt a filmben, hogy kibõvült a fegyvertára.
Viszont az nem tetszett, hogy a Plazmából ilyen csillagszórós izé lett, de ez csak egy kis szépség hiba

Ami az ismeretlenség elvesztését illeti, hát igaz, de azért a pörgõs akció jelenetek kárpótolnak érte(sztem)

Bandew
Az elsõ sztem is nagyon jó volt. De a második rész már kevésbé tetszett, mert elvesztette a legnagyobb lényegét, az ismeretlenséget.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dead
Igaz régi filmrõl van szó (1997), de én most kaptam meg szülnapomra és nagyon nagyon nagyon tetszett.
Azt tudni kell rólam, hogy nagy Predator rajongó vok( az elsõ részt kb. 15x megnéztem)

Sz'al ha láttátok és tetszett, akkor ide leírhatjátok a véleményeteket róla!

← ElőzőOldal 4 / 4