Predator 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
de van rá remény!ugyanis várnak arra hogy a se magyar nyelven tudják megjelentetni
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Mégegyszet köszönöm DEAD. Jól esett<#taps>#taps>
httP://aptoys.atw.hu ALIEN PREDATOR TOYS
Mikor megkaptad a figurát, azt kaptad amit vártál, mert sokan panaszkodtak néhány cuccra!?
bõvebb információ: www.aptoys.atw.hu (minden amit a figurákról tudni kell)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szal ezek a játékok a hivatalos AvP film alapján készültek el. Itt megnézhetitek õket.
Én már meg is rendeltem ezt a szépséget, ami elvileg ma érkeezik meg 😊
[/img]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Raphael Adolhini
1715
De mintha a képregényen több írás lenne.
Sztem itt nagyon szépen van megrajzolva a Predator, csak lehetne egy kicsit színdúsabb.
ha nem ilyen 😊))))
How much can you take,before you snap?
+ még vagy 6-ot, csak van köztük 107 oldalas is, azért nem raktam be többet.
Azt néztem, hogy olyan sok hülyeség van ott. pölö: Batman vs Predator
Alien vs Predator vs Superman vs Batmen
De ami a pálmát viszi az a JLA Predatorok(röviden: az Igazság Liga harcol, az ugyan olyan szupererõkkel rendelkezõ Predatorokkal, mint õk. kész röhej<#szomoru1>#szomoru1>
Van még ilyen?
JÖHET!
------
Mellesleg a 2. rész végén átadott pisztoly és gazdájának a sztorija is meg van írva regényben, ha jól tudom. Egy volt középsulis osztálytársam mondta még évekkel ezelott. Azt nyilatkozta róla, h. nagyon jó regény.
mov ah,4ch int 21h end
Lehet, de direkt ott voltak a Plazmák, tehát, ha azzal gyilkolják le az Alieneket, akkor is befogadják õket.
Ki tudja pontosan mi történt akkor amikorról a fegyver származik?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"de ha meghalnak mit ér?" -> Ne emberként gondolkodj, hanem predatorként. :-) Ha nem képesek így megölni egy alient, nem érdemlik meg, hogy a klán befogadja õket, mint "felnõtteket". Hát nem?