13
  • arty
    a celeronM egyetlen hátránya, hogy nem tudja visszavenni az orajelét (és amugy is lasabb, mert a kess fele) - ergo az akkut leszivja :)
  • tehen_m
    Ez celeron M ami régebbi gyártástechnológia kevesebb cache és kisebb órajel.
    (Tulajdonképpen "régebbi" pentium m)
  • blaze
    Intel Celeron = a hibássan gyártott (selejt) Intel Pentium processzorral.
  • dez
    Már nem is kapható olyan újabb proci, amiben ne lenne benne (ki-be kapcsolhatóan) a 64 bites támogatás... :)
  • asysoft
    Aki manapság 100 ezerért 32 bites CPU-t vesz, az meg is érdemli. Amúgy abban egyetértünk, hogy egyelőre CSAK a 64 bit miatt felesleges váltani, de ha már vált valaki, a 32 bites eszközöket jobb, ha elfelejti.
  • Felfedező
    Szerintem fölösleges 100 ezret kidobni egy 64bites procira... amikor még igencsak csekély a támogatása...
  • dez
    "Előbbi árlistáján a legtöbb kategóriában nincs változás, az árcsökkenés kizárólag a Pentium M processzorokat, illetve az alaplappal együtt szállított Centrino csomagokat érinti."

"A pálmát ezen a téren az 1 GHz-es ULV Intel Celeron M processor 373 viszi el, amelynek ára 161 dollárról 144 dollárra esett, ami 10 százalékos csökkenést jelent"

Mintha némi ellentmondás lenne itt. Vagy a Celeron M = butított Pentium M? (Én úgy tudtam, nem.)
  • grebber
    Jó hogy csökken,de én lehet hogy duplamagos procit fogok venni csak előbb legyen kapható és nem legyen nagyon drága.
  • irkab1rka
    a notebookban úgyis lassan csere kellene, végre cserélném mobilra..
  • Killgore
    Végre egy értelmes döntés:) Ebben versenyezzenek, ki tudja olcsóbbért eladni :D
  • smv
    én meg 1 dobot
  • reaper4
    dettó :)
  • UnnameD
    Ez jól jön, most akarok majd a64 et venni