Hiánycikk a vírusirtó a 64 bites Windowsra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
De ez nem is baj. Addig jó ameddig nem kell. <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

h4x0r
"Hiánycikk a vírusirtó Linuxokra" :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Zsoltika 007
Már kijött a Symantec antivirus 64Bites változata is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Már van vírusírtó. Szóval téma lezárva. <#eplus2> Tegnap raktam Nod32-t. És szupper. Igaz még bétás, de nem zavar.

A köznyelvben az is csak vírus. Ja, és a vírusírtók azokat is keresik. 😊

az nem vírusírtó, hanem spybot search.
(még nem olvastam a hozzászólásokat)
1. vírusok sincsenek 64bitre...
2. azt hiszik ezzel betehetnek M$nek, csak az nem jut eszükbe, h M$ kidob egy vírusírtót és nincs más alapon (+ beépített) villámgyorsan elterjed. A végén meg csodálkoznak, h vírusírtók területén is monopolra jut.
Pedig épp nemrég volt itt is hír róla, hogy megvettek egy kisebb vírusírtó céget. Már be is van építve a havi update-ekbe (havonta letöltõdik, és 1x lefut). Azt nem tudom, más terveik vannak-e vele.

jó lenne egy vírusírtó winfosba, de akkor sírnának csak igazán a szoftver gyártók, h ms elveszi a piacot, és el is venné 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Ja. Viszont "az összes többi 32 bites cókmók" az elég sokmindent lefed 😊, pl. a freeware-eket, vagy a személyes használatra ingyeneseket, stb.

milliárdok. milliárdokról beszélhetünk...
a linuxtól való félelemnek pedig nem ez lesz az oka(ha lesz)<#dumcsi>

én csak azt nem értem a multimilliomos microsoft miértnem kezdett már régóta neki egy vírusírtó kifejlesztésében és karbantartásában, amikor ez nem egy szempontból a saját érdeke is lenne lévedinie a végfelhasználókat
így jóval kevesebb lenne a panasz a winfosra, azaz több fogyna belõle a piacon, azaz nem kellene egyre inkább tartania a linuxtól...

Az, hogy a 64bit-est újra meg kell venni. Gondolod hogy csak úgy letöltheted és valamilyen utonmódon beadod neki a 32bit-es license-ét? 😊 Az úgy nem üzlet a szoftvergyártóknak.
neonlight
AVAST rule. otthonra még ingyenes is.

Mr Manson
AVAST az támogatja 64bitet

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
hö?

hát akkor én erre nem teszem fel majd egybõl az Internet (Chello) Driverét
Killgore
Symantec

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Ez a SAV melyik? Solomon? Symantec?😊 Esetleg más?

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Visszafelé kompatibilis, de ez a legtöbb antivírushoz nem elég. Az AVG egyik fejlesztõje pl valami olyasmiról beszélt, hogy a vírusirtónak hozzá kellene férnie minden könyvtárhoz, de ezt a kompatibilis üzemmód alatt nem teheti meg. A gondok miatt ezért inkább a telepítésnél megáll és nem hajlandó felmenni😊
Tiny Firewallból van már 3-4 hónapja publikus beta native 64 bites verzióból, május végére ígérik a finalt. Egyébként abból van native 32 és 64 bites valamit Itaniumos verzió is. Viszont az nem freeware termék.
bon
A munkahelyemen használom a SAV Corp Edition 9.0.3.1000 HUN váltózatát és tartalmazza 64bit-es virusírtott. Úgyszintén a Symantec Client Security 2.0.3.1000 HUN is tatalmazza. Mindkettõ kapható is. Volt szerencsém már a 10-es váltózathoz is abba is benne van. De az még tudtommal nem kapható.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem vágom.. A SAV Corp. tökéletesen megfelel otthoni használatra. Csak nem a szerver, hanem a kliens telepítést kell választani az elején.. Ja, hogy nem olyan csiricsáré, mint a NAV200x, meg nem reklámozza félképernyõs ablakban boldogan ha fogott valamit? Cserébe legalább jól mûködik... ja, és nem "lejárós".
Zsoltika 007
Tényleg ez most hogy megy? Visszafelé kompatibilis 32 bites progik felé? Én úgy tudtam hogy igen.

#7 Amúgy tényleg így kéne tenniük ha volna egy kis eszük (a kis cégek) most betörhetnének egy új piacra.

Ezt nem értem. Ha már láttál is belõle 64 bitest (pontosabban 64-bit kompatibiliset!), sõt "az összes 32 bites cókmókra" is igaz ez, akkor mi lassítja?

A hülyék arra nem gondolnak, hogy aki egy újonnan induló piacon (ami idõvel átveszi a régi helyét) megveti a lábát, az sok késõbb is lojális felhasználót nyerhet meg magának...

Symantec AntiVirus-t már láttam 64 bites verziót.

Szerintem ugyanez érvényes az összes többi 32bit-es cókmókra. Ez további lassító tényezõ a 32bit-rõl 64bit-re átállásban.

Szerintem.
Punker
na most én is azt mondom hogy a Symantec bek@phatja, nem azért vettem meg a NIS05-öt hogy ne tudjam használni majd 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Killgore
Majd meglesznek azok a vírusirtók is, ha majd ezerszám jönnek a jó kis vírusok, és akkor majd lesz hoppá😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

smv
😄DD

Starcraft + Diablo III - esemve

Mr Manson
az a szar hogy aki használná az se tudja, igy jó hogy nem terjed

pff.. de gáz.<#nevetes2>