Készül a 64 bites Office
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Ha csak 32 bites változókat használ (integerben), akkor az újrafordítás nem nagyon hoz gyorsulást, sõt a program által használt memóriaterület sem lehet nagyobb, mint elõtte. (Csak ha azt a 32 bites OS a 4GB alatt is korlátozta.) Néhány OS-függvény is más (gondolom ezért nem mennek a driverek - ez mondjuk nem nagyon értinti az átlagos programokat, azoknak 64 bithez új függvények vannak, és a régiek is megvannak, vagy ilyesmi
Starcraft + Diablo III - esemve
/*WTF?!*/
Azért ez engem zavarna.
Háááááát ezen lehet agyalni.
Egy 800-as duron nyekereg a gépemben, és elgondolkodtam az upgrade-en😊 (ideje már😊)))
Én is nézegettem, hogy lehet, érdemes lenne 64 bites hw-t venni. De én még várok vele.
Az, hogy egy forrást a 64 bitesre fordítod valóban semmi hátránya nincsen, és csak ritka esetben tapasztalható plusz. A winre hiába jelennek meg a kereskedelmi szoftok is tömegesen 64 bitesre optimalizálva, ha a kismillió olcsó, vagy ingyenes (freeware) alkalmazásokhoz sok idõ kell. Jó le lehet warezolni, de sok értelme nincsen. ugyan az történik majd, mind 16-32 bitre váltáskor. Megjelenik egy számtech magazin cd mellékletel, és a egyre több 64 bitre optimalizált cucc lesz rajta. Kb: 2 év, mire teljesen kifutja magát, és legalább 70%-ban a 64 bites cuccok fognak rákerülni. A tisztes felhasználó aki nem warezol most is a free cuccokkal rakja tele a gépét, ha nincs pénze a méregdrága kereskedelmi szoftok megvásárlására. (mondjuk nem õk vannak a többen😊
Én abból indultam ki, ha most csinálnék egy upgrade-et, és 64 bites architektúrát vennék, milyen szoftot tudnék feltolni? Pontosabban melyiket érné meg? A SuSE-t. (nem komázom a suse-t😞 ) Ha hardveresen fel is készültem 64 bitre, szoftveresen még a linuxal is csak próbálkozni érdemes, hát még a winnel ami csak most jelent meg?
Magyarán várok. Kb: 1 évet😊 Addig a 800 Mhz fog duruzsolni nálam😊)) Mert valóban, minek vennék akkor 32 bites p4-et?
/*WTF?!*/
(mielõtt még bele kötnél, nem érdekel milyen OSt használsz, csak a gondolatmenetre figyeltem fel)
A 64 bites XP-n gondolom majd a 64 bites játékok jól fognak hasítani. - Mig sajnos a 64 bites linuxon meg nem.
Zoldalma: hogyan gondolod, hogy a Suseban is 32 bites... perszes van egy két dolog amire oda kell figyelni, amikor 64 bitre irjuk a kódot, de olyat, hogy 64 bites source meg 32 bites source még nem hallottam...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ha 64 bites vasam van, semmiképpen nme érdemes még rá mást teni, mint linuxot, és abból is a SuSE félét.
Az ugyanis erre van optimalizálva, és a jó suse-s hagyományokhoz híven, kb: 2000 alkalmazás jár hozzá.
Tehát ott van esélyem is kihasználni a 64 bites technológia elõnyeit. Ha viszont feltolok egy wint, akkor eléggé leszûkítem a lehetõségeimet. Ha 32 bites módban futtatok progikat minek a 64 bites vas? Ha pedig van vas, akkor minnél több 64 bites progit akarok használni nem? szvsz szerintem ha nem szerverben gondolkodik az ember, egyenlõre nem érdemes a 64 bites vasakra áldozni. Bár ha linuxos vagy, még lehet PowerToy a kezedben.
Nem baj, ha valami optimalizálva van a drága pénzen megvett vasra, az sose hátrány...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.