1721
-
#1520 ejha :D -
#1519 én nem, de hallottam olyanról, aki látott olyat, aki kint volt :P -
#1518 volt vki 15-én ünnepélyen? -
#1517 up :DD -
#1516 hát, itt az idő:D -
ricky #1515 én még sose korcsolyáztam... -
skristof #1514 jaja, ismerős... nekem is kell egy 20-30perc amíg belejövök.. bár a lassításra még nem jöttem rá :D csak a palánk :DD -
#1513 én sem tudtam tavaly, másfél óra alatt egész jól belejöttem. 1 honapja megint voltunk osztállyal, akkor 40 perc alatt jutottam el ugyanarra a szintre kb.:D többxör kéne járnom, akkor tudnék rendesen, de igy mindig elfelejtem -
skristof #1512 nemtom nem vagyok otthon :(
de már nagyon várom a pénteket, megyünk korizni. bár nem tudok, de sebaj :) -
#1511 na mizu Kaposváron?:) -
#1510 faja -
#1509 hehe, épp ezaz, h nálunk nincs hova lépni:D -
#1508 annyira csak nem szar a vonal... reméljük -
#1507 ok. de emelnek szvsz mindenhol, mert az előfizetők 99% a lépne a szolgáltatótól és ezt ők is tudják. -
ricky #1506 jah, igen, akkor még úgy volt, de közben kiderült, h lehet a 4et sem fogja bírni, holnap jönnek mérni (elvileg) h mennyit bír a vonal! -
#1505 aham
de nem upc-s -
#1504 kábeles neted van? szerintem azt is fogják emelni (lásd. upc) -
#1503 én is örülnék, ha megemelnék ...:) -
#1502 te írtad a #1488 ban , h kéred a "javítást" és ha összejön akkor 2 helyett 6 on nyomod... -
#1501 engem viszont igen és én örülök , h megemelték... ha nem is 8 ra , de így is 3x gyorsabb.
-
ricky #1500 ezt hogy érted? -
#1499 ha visszaveszik akkor is tudsz.. gyorsabban -
#1498 nekem aztán tökmind1 h emelnek-e, engem 1általán nem érint. -
ricky #1497 az legalább működött és tudtam netezni... -
#1496 jó fejek vagytok. ahelyett , h örülnétek az emelésnek... jobb lenne ha maradt volna a régi? -
skristof #1495 én is voltam, kaptam is lisztet a képembe :]
amúgy tényleg jó volt, csak marhahideg volt hozzá.. aztán le is léptem kosármeccsre:) -
ricky #1494 tegnap volt! Jó volt, volt egy csomó műsör meg felvonulás, csak kicsit hideg volt! -
#1493 mikor volt? én nem voltam. -
ricky #1492 Voltatok a farsangi felvonuláson? -
#1491 pff
hát igen, az akárra elég nagy hangsúlyt fektettek akkor :) -
ricky #1490 furcsa volt,. h úgy hírdették, h "akár 8 mbps" is lehet. Most már tudom miért írták oda, h "akár"!!! -
#1489 ne már,
mekkora lol ez a t-onlány -
ricky #1488 hát épp ez a probléma, h múlt hét kedden megnövelték az adsl-t kaposváron (nekem 2ről 8ra) és nem bírja a vonal... Ezért szakad meg állandóan... Most kellett kérnem h csökkentsék le a sebességet!! -
#1487 de otthonról netezel nem?
és azért még növelik a sávszélt nem?
amúgy nálunk nagyon gázos a t-onlineos net, mert 1000éve mikor felpakolták a kábeleket az utcákban, nem gondoltak arra, h valaha is létezni fog adsl, igy a kábeleket egy az egyben le kéne cserélni. szal adsl csak a település egyik részében van - lol. szerencsére a kaposnet besegitett a falu többi részének net ügyben, csak hát az meg nem fog mostanában növelni:S -
ricky #1486 thx, a tied is jó :) -
ricky #1485 hát nálunk pl ezen a héten rossz az internet, mert nem bírja a vonal a sávszélességnövelést, és csőtröés volt a házunk előtt. Szóval se víz, se internet :((( -
#1484 hát, akkor mesélj vmi kaposváros sztorit :) én nemtok túl sokat...:S -
#1483 De klassz a logótok ricky, Rage47!!! :) -
ricky #1482 Na mi újság emberek??? nagyon kihalt a topic! -
#1481 semmilyen uw-s oldal nem jön be, gondolom náluk van a bibi akkor