1721
-
skristof #1560 relatív.
voltál már pesten? :) -
csgj #1559 szasztok Kaposváriak! :) Gondoltam írok ide vmit, ha már kaposvári vok... Ja, és meg szeretném kérdezni, hogy csak én látok ilyen sok szemetet a belvárosban, vagy másnak is szúrja szemét a szemét (xD)? -
ricky #1558 hát azért lehetne jobb is... majd a gazdász napok... :DD -
#1557 egyetemi napok
jók lesznek a pógramok
szar lesz a közbiztonság
meg sok a kö..
XDDDD -
ricky #1556 én nem tudok róla, nekem e-mailben írtak róla, meg iwiw-en jelöltek be! -
ricky #1555 helló! -
skristof #1554 egyetemi napokról van valami webszájt? -
#1553 mikor nyit a strand? XD -
#1552 -
#1551 üdvözlünk kis körünkben^^ -
#1550 jaja :) üdv! -
#1549 Jéééé most látom csak h van ilyen kaposváros topic is:D -
ricky #1548 lassan jön megint a szoba szülinapja, ha jól emléxem tavaly 700 hozzászólás volt, úgyhogy az utóbbi évben többet írtunk :) -
ricky #1547 BHÜK :DDDD -
#1546 én se maradjak ki :) BHÜK :P -
#1545 Boldog húsvétot én is :)) -
#1544 köszi, és én is mindenkinek boldog nyuszit kívánok!:) -
ricky #1543 Boldog nyuszit mindenkinek!!!!! -
#1542 ami jó az jó :) -
#1541 örülök, hogy tetszik:) -
#1540 nagyon ügyi vagy te lány :) tetszik. ha nem bánod addig berakom aktuálisnak ezt amíg nem készül el anim-ba :) tök állat :D -
Ez hogy tetszik? Még nem animált, de ha tetszik akkor megcsinálom:)) -
ricky #1538 :P
Popeye-ben néztük... -
skristof #1537 a Tv adta :)) -
ricky #1536 Nem tudjátok hol lehet nézni holnap a BL meccset? -
#1535 oks, majd neki állok:) -
#1534 hátőőőő. vmi kaszással kapcsolatos (mint a mostani) darkos animáltra gondoltam. nem vok túl kreatív sajna. az a zöld levélke :) is rajta lehetne meg a név (reaper). :D megadtam az alaphangot :) -
skristof #1533 nekem már megvan a jegyem is, csak azt nem tudom, hogy lesz-e vmi előzenekar..
mert ha nem az elég gáz lenne, hogy 8kor kezdődik a koncert és mondjuk 10re vége is lenne :\ -
ricky #1532 én lehet, de nem biztos! -
skristof #1531 én kinntvoltam 15én, bnőm táncolt is, nekem nagyon tetszett és Szita is jó beszédet mondott. nem volt semmi extra, csak kis fujjolás a koszorúzásnál ..
pénteken meg kárpátia koncert. jön vki? -
#1530 Hát, mivel ilyen szépen megkértél...:) Animáltat még nem nagyon csináltam, de megpróbálhatom:) Milyet is szeretnél? XD -
#1529 na akkor :) ööööö izé nem csinálnál nekem 1 animáltat? ha szépen megkérlek? meghívlak pizzázni is :D (hamár 1 helyen lakunk :)) -
#1528 én :)
thx -
#1527 ki csinálta a logódat? elég profinak tűnik. -
#1526 köszi :))
"vadállat logód" :DDDD
-
#1525 milyen vadállat logód lett :) meg azok a kis növények a háttérben :D kira -
#1524 aludni. dejó is az :D a hosszú élet titka :) tartsd meg jó szokásod :) -
#1523 jah csak nagyon kevés :( -
#1522 én tv-ben láttam egy-két részletet, de a vége felé gondolom, mert délben keltem:D de jó is volt az a 4 nap szünet... :) -
#1521 állítólag sokan voltak (spanom szerint) és hál istennek nem a fújjolásé volt a főszerep (somogyi szerint) :)