1721
-
#919 táncsicsba járok. pécsre szeretnék menni, tesom is ott van, meg ott van legközelebb egyetem, ahol olyan szakok vannak, amik még érdekelnek:) -
#918 és te hova mennél el, ha mehetnél???
Milyen suliba jársz? -
#917 hát persze...:D -
#916 hát az nincs messze, gondolom zajlik ott is az élet:)))) -
#915 taszár -
#914 Látom este már nincs itt senki:((((
-
#913 Rage hol laksz?? -
#912 Azthiszem Budapest felé fogok költözni, vagy legalábbis közelébe valahova, itt él 2 nővérem is.De azért az elég elszomorító hogy hogy 20 évesen nem tudok egy városban(Kaposvár) semmi szórakozási lehetőséget találni, nem????
A plázát 3 perc alatt körbejárom:),buliba nem járok akkor meg mit csináljak????
Valami tipp???? -
#911 Én pedig már elmúlt 40. ;) -
#910 Engem is nagyon sok minden köt ide,azért mégis 20 éve taposom a flasztert -
#909 :DD -
#908 igaz, nem itt lakom, csak suliba járok:p -
#907 Jobb klikk a képre és "kép mentése más néven..." ;) -
#906 Ne fogd vissza magad. Menj, ha menni akarsz.
Én maradok ;)
Engem ide köt minden és a várost is szeretem, a maga "jóságával" és bajaival együtt. -
#905 én megyek is el, amint tudok:) -
#904 kaposvárt azért nem szeretem , mert nem szökőkutakra van szükségünk meg szép terekre,parkokra hanem munkahelyre és minden egyéb megélhetési lehetőségekre.Én ezt így gondolom.minden ismerősöm menekülne a városból.
Én is gondolkodom rajta erősen.Itt születtem de egyre jobban nem tetszik. -
ricky #903 Egész jó képek lettek!!!
Nem tudod nekem elküldeni a kaposvári képeidet e-mailben vagy MSNen? -
ricky #902 Ott lakik a mamám mellette... -
#901 Ma du. végre rászántam magam és elmentem a belvárosba, illetve a kettős kereszthez (akinek ez mond valamit) fotózni. Hááááát. Született pár érdekes kép (197 db). Majd pakolom fel szépen sorba az erre érdemeseket ;) ide, illetve ide is. -
#900 uh:/ -
#899 Kenny-t kilötték egy idöre úgy látom:/ -
#898 -
skristof #897 még az idő is szebb lett :) -
#896 én is ;) -
#895 Sziasztok!!!!!!
kicsit eltűntem de itt vagyok:))))))))))))))))))) -
#894 ahogy végigmentek 4 sávoson.. :D -
skristof #893 én motorostalira neveztem be... hát nem volt semmi
-
ricky #892 Voltam este a Kossuth téren. Ha minden nap ilyen "tömeg" és hangulat lenne a városban, vagy legalábbis azon a részen, egész jó lenne. Először azt hittem, h rossz helyen járok! -
ricky #891 Én lehet... Attól függ milyen lsz a hangulat a városban... -
#890 Se -
#889 én nem. -
skristof #888 jön vki? -
skristof #887 ja, megvan:
-
skristof #886 az újlaki motorstalálkozó mai programjár tudtok valami infót? -
skristof #885 nem is volt rossz :) kár h nemigazán lehetett hangulatot teremteni.. de kellemes zenét játszottak, mint ahogy számítottam is :) -
#884 Igen arra gondoltam, illetve én is így hallottam.
(+ Hrutka Robi) -
ricky #883 lehet én is lenézek, majd meglátom milyen kedvem lesz! -
skristof #882 az a holnapra :)
amúgy köszi h figyelmeztettetek, este énis megyek Jamie koncertre ;) -
ricky #881 Kitöröljem vagy maradjon? Az mikorra vonatkozik? -
skristof #880 áááá, csak sikerült rossz napot bemásolnom
bocsi, szóval a mai program:
Festők városa hangulatfesztivál
Kaposvár, Kossuth tér, Fő utca és környékük
16.30.: Kossuth tér, Bohémek találkozója. Fesztiválköszöntő hangulatképek felvonulása szamárháton és két keréken. Lovagias lovagok és úriasszonyok, fiúk a grundról, dadák a parkból, kimenős cselédek és piaci kofák, piktorok és bohó bohémek. Polgármesteri köszöntő. Fesztiválnyitó fúvósokra és táncos lábra. Közreműködők: Ametiszt Tánccsoport, Együd Árpád Művészeti Iskola néptánc tanszaka, Mikrokozmosz Művészeti Iskola társastánc tanszaka, Perfect Dance Táncsport Egyesület, Katolikus Gimnázium Koncertfúvós Zenekar.
17.00.: Rippl-Rónai parafrázisok, elektrografikai kiállítás az Európa parkban.
17.00.: Gulyás László vándormuzsikus előadása síppal,dobbal, nádi hegedűvel
17.00.: Adelmann Gusztáv képzőművész kiállítása, Gyergyai Kollégium, Damjanich u. 17.
18.00.: Nyakikláb, Csupaháj, Málészáj, bábjáték a Ládafia Bábszínház előadásában.
18.30.: Black & Proud Énekegyüttes műsora.
18.30.: Molnár Péter grafikus-festőművész kiállítása. Pannon Galéria, Kontrássy u. 1.
20.00.: Mozaik, válogatás a 2005. évi utcatárlat műveiből, Együd Galéria, Csokonai u. 1.
20.00.: Jamie Winchester és Hrutka Róbert koncertje.
Minden nap:
Képzőművészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és művészeti egyesületek műhelybemutatói május 26-28 között.
Hancúr-tér a Fő utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzőművészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézműves foglalkozás.
Ördögszekér Kézműves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népművészek zsűrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.