Aranylemezen a Pariah!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Most kezdtem a játékot, de furamód állandóan megy a tag elõre. Pedig nem nyomok semmit, nincs beragadva semmi. Már mindent kipróbáltam, ami tõlem telik. Esetleg van valakinek ötlete?
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Most lesz meg a game. Na majd ha nyomtam írok ide valamit. bár 3cd az kicsit kevésnek tûnik egy nagy kaliberü játéknak nem?
-----][----www.di.fm-----][------
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
naon fasza csak marha rég yáccottam fps-el és hamar meghalok<#szomoru1>#szomoru1>
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
jóó lenne ha találna servert mert egyedul boklászni azon az egy szem pályán eléggé unalmas 😞
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(