Aranylemezen a Pariah!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem faxa! az mp-demot nem tom megunni 😄. csak rég nem jáccottam igazi, pörgõs fps-el és igy multiban mindig megdöglök, köszönhetõ ez az ellenfelek ugrálás közbeni hihetetlen célzásának és a 128/64-es net min. 200-as pingjének 😄.

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

NEOreg3
hm végefelé már nagyon az lett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok!
Most kezdtem a játékot, de furamód állandóan megy a tag elõre. Pedig nem nyomok semmit, nincs beragadva semmi. Már mindent kipróbáltam, ami tõlem telik. Esetleg van valakinek ötlete?

20 perc után uncsi lett... <#banplz>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

whisky
Baba a game!

FeketeFény
hihó!
Most lesz meg a game. Na majd ha nyomtam írok ide valamit. bár 3cd az kicsit kevésnek tûnik egy nagy kaliberü játéknak nem?

-----][----www.di.fm-----][------

unom már az ilyeneket? Túlkoros vagyok? 😊))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

AnarchoiD
en beleneztem, de area51 magasan veri... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nem néz ki rosznak<#nevetes1><#nevetes1><#email>
nahh mostmaa megen 😊)

naon fasza csak marha rég yáccottam fps-el és hamar meghalok<#szomoru1>

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

a MP demo jó volt
hmmm a multi demoja hááát
jóó lenne ha találna servert mert egyedul boklászni azon az egy szem pályán eléggé unalmas 😞

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

egy ujabb hentelj le mindenkit mert mindenki teged akar holtan jatek....

Killgore
Fasza játék!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

NEOreg3
már a képek is unalmasak, remélem a játék nem lesz az

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
nagyon király lesz!!!

smv
Jól néz ki

Starcraft + Diablo III - esemve