Vietcong 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nekem bejött és sokaknak mivel sikerült annyit eladni hogy lesz folytatása.Legalábbis anno ezt irták.

Next PC upgrade: 2022

jointeer
szerintem a vietnamos játékok közül a legszarabbul a shellshock nam'67 sikerült. nekem egyáltalán nem jött át a feeling meg tps...áhhh

köcsög

panther112
Most néztem át régebi játékok grafikáját, men of valor vietnam... és nem lesz ez olyan rossz

Falconer
Remélem nem, de én már bízom annyira a játékokban, miután a Driver hármat is nagyon vártam és hatalmas csalódés lett a vége.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

jointeer
már nagyon várom a 2. részt, már az elsõvel is teljes mértékben meg voltam elégedve. eltekintve néhány bugtól. csak lehet, hogy ezt összecsapják?

köcsög

grebber
Hát ha csinálok majd a 2-ben egy szervert és nem dobálja ki az embereket akkor nálam már jobb mint az 1.

panther112
Szerintem jobb a video, mint a képek. A fegyverek meg egyenesen gyönyörûek.

grebber
Van pár új kép a Hardwireden

Hát a videóban lávõ bejátszások alapján,ez igen csúnyácska egy játék lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Falconer
Köszi

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Serpa
Falconer
Nem megy a letöltés sajnos 😞

grebber

panther112
köüszi

R0sc0
angolul meg ez:
http://www.pterodon.com

R0sc0
http://www.pterodon.cz/

panther112
hivatalos weblap?

...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Látom megint nem tudsz olvasni mert nemtudom rajtad kivül lát-e valaki olyat az irásomban hogy a "grafika a lényeg".
Annyit irtam sokat nyom a graf.A doomban amugy tényleg csak a graf a pozitivum már ha a doomnál tartunk,mert a többi része hot unalom.

pedig az a neked való ha a grafika a lényeg... <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Azért nem csak megvakulni akarok a nagy sötétségben.

Falconer
Hát én is fogok, ez több mint valószínû, de ha a játékmenet nem lesz elég jó, és még a grafika is gyenge... Remélem tudja kompenzálni

forza milan
ez igaz!én is ezt vettem észre a képeken!nekem is sokat számit a graf,de attól jáccok majd vele lehet!

Falconer
Meglepõen nem illik össze a játék egésze és a fegyver kidolgozása grafikailag. Ha megnézitek, akkor egy HL2 minõségû stukker van egy oda nem illõ környezetben... Furcsa

go doom3...

grebber
Hát az igaz.De FPS-eknél nálam sokat nyom a graf.

R0sc0
<#worship><#worship>
a grafikárol meg annyit hogy a gta san andreast sem a grafikájáért szeretjuk.

forza milan
azér nemrossz,csak a grafikán vagyok fennakadva,de hát nemérdekel mosmár!

forza milan
hát ha 50 fegyver,meg a többi akkor nem lesz azé rossz ez!de nemigaz már,hogy nemlehet normális grafot csinálni!

grebber

Nahar
jó a szandálos vietcong! 😄
Jól hangzik az 50 fegyver+multiba 64 játékos! A grafika elég szablonosnak tûnik,az arcokról meg nem is beszélek...de türhetõ game lesz szerintem!

Motorola Defy

R0sc0
nezd meg a logo bal felsõ sarkát <#taps><#taps>

forza milan
még mindig nemtudni mikor jön ki?

grebber
Co-op-ra kiváncsi leszek.

R0sc0
sok érdekes hír ujjab fan site:
http://vietcong2.lobogames.com/

Falconer
Én fõleg a városra leszek kíváncsi...
Az egyben + az volt nagyon poén, legalábbis nekem, hogy venzúrálatlan változat volt, és olyan káromkodások mentek benne... lol volt nagyon. Meg volt berakva valami hülyesége a készítõknek, vmi olyasmi volt, hogy ment a csapat a Rosenfilddel vmi szigetes vizes terepen, és vhogy be tudtam neki szólni, mire visszaugatott, én megint mondtam vmit, aztán az arc elszállt a levegõbe mint egy rakéta, mintha egy aknára lépett volna... Pedig aknáknak nyoma sem volt, a karakterem meg röhögött... én is 😄 Aztán a következõ eligazátásnál már úlyra ott volt, sajnos. Nagyon nem bírtam azt az arcot

R0sc0
Már én is belátom hogy ennek a játéknek nem a grafika lesz az erössége! DE ha olyan jó története lesz mint az egynek és a két kiegészitõének akkor szerintem minden bizonnyal akik eddig is szerették a vietcongot és annak a feelingjét nem fognak csalodni. 64 fös szerverek plusz vezethetõ jármüvek? egyenesen királyság.
remélem efyre több info lát majd napvilágot.

grebber
Nem lesz ez rossz.

R0sc0
Gamespot prewiev:
http://www.gamespot.com/pc/action/vietcong2/preview_6124085.html

R0sc0
+ egykét új hír:
-Battles based on real events taking place in the ancient city of Hue
-Drivable vehicles in multiplayer mode
-Gritty, street-by-street, urban combat
-Each mission flows seamlessly into the next, without passing through a menu system
-New and updated character classes for MP
-A single player campaign for each side, US and Vietcong
-Realistic team battles in the multiplayer mode with up to 64 players
-Co-op Missions for up to 8 players against AI
-50+ authentic weapons
-Immersive and atmospheric gameplay

R0sc0

R0sc0

R0sc0
Új Képek!!

Azért a grafika nem minden! Az els? rész egy igényesen megírt program volt,nem egy sietve kiadott, összecsapott bugos szarral volt dolgunk - jó történet, részletes, történelemhu kidolgozás, és nagyon jó feeling. Nekem az olyan apróságok jöttek be nagyon, mint a missionök közt a bunkerben mindig változott a berendezés, a tárgyak nem ugyanott voltak, télleg mintha valaki lakna ott, a fegyvereket a raktárban veszed magadhoz meg ilyenek. Sokkal jobb mint vmi steril menü. Fasza program volt, remélem a 2-est sem csapják össze, és okoz néhány kellemes meglepetést!

És külön jó az online pályákon való offline gyakorlási lehet?ség. Pár "LOL!!!" és "LAMER!!!" beírástól talán megment minket ha nem egyb?l élesben nyomjuk online. 😊

forza milan
akkor ettöl a gametöl se várhatunk király graphicot,mi?kár...

grebber
Hát sok olyan gamet adnak ki manapság és még fognak is aminek a grafikája nem a korhoz illõ.

Jó a Vietcong fõleg multiban.
Csak ne dobálná ki a csinált szerverem az emberkéket 😞

Falconer
Nekem is tetszik meg örülök is neki, hogy lesz, csak a grafikájára nem tudom ráfogni, hogy szép, ennyi. Ettõl függetlenül biztos vagyok benne, hogy meglesz és végig fogom vinni.

R0sc0
látom nem lehet meggyözni titeket<#falbav>
de mindegy, mert én örulok a vietcongnak még akkor is ha nem lesz valami egetverõ grafikája. Nekem az egynek a játékélménye nagyon lenyugozott, remélem a kettõnek is hasonlo lesz, foleg multiba jármuvekkel, 64fos szerveren.

Falconer
Hát igen, ez olyan mint a Driver3, jó a játék, de a grafika szar

panther112
hát igen nekem a vietcong a kedvenc fpsem, hiába a rossz graf...
elnézve a cod2 képeit, 2 külön világ.
szerintem ez a graf botrányos, pláne h még meg se jelent...