Vietcong 2

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
A graffal meg el lehet lenni, de ha azt vesszük, hogy 2005végén jelenik meg a game, akkor nagyon rossz. Mondjuk egy évvel ezelõtt ez jó lenne nagyon, de most...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ez egy költöi kérdés volt, de mindegy...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

R0sc0
szerintem meg várjuk ki a végét.
Én nagyon birom az 1. et még most is néha szoktam multiba nyomni. A 2 grafikája szerintem elég szép. Persze nem egy HDR tech, de attol fuggetlenul szerintem nem rossz a graf.

panther112
nagyon gáz ez a grafika.... de mondjuk sztem így is jó lesz

forza milan
tök jó ez a v2-s logo.

R0sc0
hálám jeléül kapod.
OFF meg ne ide

Falconer
Mit puszilgatsz? Buzi e vagy? <#ticking>

R0sc0
köszönöm a belinkelést <#puszi>

Falconer
... ú j r e g ...

Falconer
Egész jó! <#eljen>

Falconer

R0sc0
csak azt nem tudom mi a halalért nem jeleniti meg.

R0sc0

R0sc0
csináltam egy logot az témának:

nem lett a legjobb, ha lesz idom majd csinalok egy jobbat.

Falconer
Nemrossz, de valahogy nem vagyok elragadtatva tõlük, például az embereknek valahogy még mindíg nagyon mû fejük van

R0sc0
<#worship>

forza milan
aztaaaaaa
😄

grebber
Két új kép: 1.2.

két szingli kampány fog helyet kapni a Vietcong 2-ben, az amerikai, illetve a vietkong, ahol egy utászt fogunk alakítani. Lehet fenni az AK-47-eseket!
a játék a Hue város elleni offenzíva körül fog bonyolódni
lesz "offline" quickfight mód, ugyanúgy, mint az elõdben
több, mint 50 (!!!) fegyver lesz a játékban, habár ennek az arzenálnak döntõ többsége csak a multiplayer módokban kap szerepet
a kor követelményeinek megfelelõen a multi mód 64 játékost enged hepajkodni, vezethetõ jármûvekkel és egyéb finomságokkal
lesz co-op mód, bár itt külön, szeparált missziókról beszélünk, nem pedig a szingli kampányról

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Igen, a papírfegyver is biztosan.

Punker
<#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

forza milan
😄

R0sc0
most év vége..
év végére meg tavasz 😄

jointeer
az1 elég jó volt. föleg hogy nem csak az amcsik oldalán lehet tolni. szerintem élethü.

köcsög

forza milan
kb mikorra jön ki a game?

grebber
Multiztam az 1-el én is mint az állat csak 1 baj volt.
Csináltam szervert mindig hétvégén azt jöttek haverok külföldiek azt nyomtunk,csak mindig kidobott embereket a szerverem nem tudom miért 😞

Remélem fasza lesz a 2 grafikája 😊

Next PC upgrade: 2022

trident
Én is így gondolom. Az elõzõ rész is nagyon jó volt.
Nekem "átjött" a hangulata, leginkább a multiban. Nagyon kellett figyelni, melyik bokor mozdult meg...😄DD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Falconer
Az elsõ rész nekem elõször egy kicsit furcsa volt az irányítás miatt, de aztán nagoyn megszerettem és végigvittem, meg multiban is játszottam. A grafikában volt néhány gond, de összességében jó volt, reméljük ez is az lesz. Az meg kifejezetten jó, hogy nem csak a 2. világháborús játékok nyomulnak

Talán nem papírfegyverünk lesz. Akkor talán megérdemli a feltelepülést.

na király..
csak mostánság elég sok világháborús gém van.. és igy veszít a minõségébõl...<#ejnye1><#ejnye1>

__|__ ________(*)________

R0sc0
Bejelentették a Vietcong 2-t a Pterodon fejlesztésében. Ezek szerint az elsõ rész és annak kiegészítõje kielégítõ eladási adatokat produkált. Még ma is ezrek nyomulnak velük multiban. A játék teljesen új motort kapott, az meg már egyértelmû, hogy új szingli és multi pályák is lesznek benne 😊 Játékmenet ügyben igyekeztek megtartani az elsõ rész jobb tulajdonságait és azokat kiegészítették néhány új képességgel. 2005 vége van tervbe véve a megjelenésre.

info: gamestar.hu

R0sc0

← ElőzőOldal 11 / 11