Vietcong 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Hopsz, ez így hirtelen jött! A 2K games a holnapi nap során a nép közé hint egy fullextrás-mindentbele multiplayer demót a Vietcong 2-bõl. Capture the Flag, DM és TDM módokban élvezkedhetnek a kíváncsi játékosok, maximum 64 fõig. A finomnak hangzó epertortán pluszban még díszeleg a marcipánkocka: harc során tapasztalati pontokat szerzünk, melynek segítségével plusz, választható karakterek válnak elérhetõvé. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
képek
"A Vietcong rajongók bizonyára örömmel fogadják a hírt, miszerint a Pterodon már a várva-várt második rész multiplayer demonstrációjának készíti elõ a terepet. A fejlesztõstúdió honlapján elhelyezett közlemény szerint a bemutató készülõben van, ám pontos dátummal egyelõre nem szolgáltak az urak, illetve a többjátékos bemutató pontos tartalma sem ismert jelenleg. A demót a kiadásért felelõs 2K Games fogja publikálni. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#taps>#taps>
USA: Colt 1911A1, Smith & Wesson Model 39, Smith & Wesson Model 27 .357 magnum, GP35, Thompson, Sten, US-M3, Sterling, Ingram Mac 10, M16, M14, CAR 15 (M16 commando), FAL L1A1, CARABINE M1, Winchester 70, Garand scope, M14 scope, Remington M40 scope, Winchester 70, Remington 870, Trombone, M60, BAR, frag grenade M26, M79, Claymore, Browning M2 cal .50, LAW M72, Smoke grenade M18.
Vietcong: Stechkin APS, Tokarev, Makarov, Revolver Nagant, Revolver .38, PPSH-41, PPSH-43, MAT 49, Scorpion, AK47, SKS Simonov, Tokarev SVT40, Stg 44, Mosin-Nagant, Dragunov, Mauser kar98, SVT40 scope, Baïkal IZH-43, Degtyarev DP2,
DP2, Grenade, ZB37, VZ58, RPG7.
Mortar 81 mm
Valamint van pár új kép a Pterodon oldalán.
VC2 képek
bocs a nagy képért 😊)
Lehet hogy nem lesz szép graf, de nem az a lényeg. Szerintem nem csunya és egy jó játékmenet mellett, simán hozzhatja azt a szintet amit az elsõ hozott.
AMi bejött 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egybekent azt halllotam hogy lesz benne egy vietcong mission is, de ebbe nem vagyok biztos.
A Vietcong viszont minden idõk legjobb hangulatú, legelmésebb fps-e, talán csak a Line of Sight zenéje veri.
A multi engem nem érdekel, szerintem az fps-multi 1 nagy rakás sz*r, még az AA a legkevésbé, pl. a cod az no comment, pedig a single rész nem volt olyan rossz ott se.
a 2rõl pedig annyit, hogy kár hogy vietcong kampányban nem lehet amcsikat irtani pedig az lenne az igazi..😊))
köcsög
köcsög
amugy az ingyenes kieg télelg szép nem tudtam róla 😊
mellesleg nem sok olyan csapat van aki miután kiadta az alapjátékot ékiad még egy INGYENES kiegészítõt.