Vietcong 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jointeer
>:/

köcsög

Falconer
Ja, holnapi nap.. sry 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Félreértesz, a demo mikor jön?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

R0sc0
szerinted?
nézz már fel a bannerre pls.

Falconer
Kurvajó, mikor jön?

grebber
Na erre kiváncsi vagyok milyen lesz.

Next PC upgrade: 2022

<#eljen><#worship><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hardwired:

"Hopsz, ez így hirtelen jött! A 2K games a holnapi nap során a nép közé hint egy fullextrás-mindentbele multiplayer demót a Vietcong 2-bõl. Capture the Flag, DM és TDM módokban élvezkedhetnek a kíváncsi játékosok, maximum 64 fõig. A finomnak hangzó epertortán pluszban még díszeleg a marcipánkocka: harc során tapasztalati pontokat szerzünk, melynek segítségével plusz, választható karakterek válnak elérhetõvé. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

UnknownAsshole
Jahjdejó! Magyar ! ! !<#circling><#crazya><#vigyor2><#finom><#nevetes1>

jointeer
dejolesz a vietkampany:o

köcsög

R0sc0
rengeteg uj kép van!
képek

R0sc0

Falconer
Az nem baj, hogy vki a nácikat utálja, nem muszály SS egységekkel menni, elég lenne a szimpla wehrmacht is....

UnknownAsshole
<#violent><#vigyor2> KARAJ <#vigyor>
R0sc0
<#worship><#worship>

Új preview és pár új kép a Pterodon oldalán.

576:

"A Vietcong rajongók bizonyára örömmel fogadják a hírt, miszerint a Pterodon már a várva-várt második rész multiplayer demonstrációjának készíti elõ a terepet. A fejlesztõstúdió honlapján elhelyezett közlemény szerint a bemutató készülõben van, ám pontos dátummal egyelõre nem szolgáltak az urak, illetve a többjátékos bemutató pontos tartalma sem ismert jelenleg. A demót a kiadásért felelõs 2K Games fogja publikálni. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

R0sc0
ja és 2005 october 7. a hivatalos megjelenési dátum.

Interview
Lesz benne vietcong kampány!

R0sc0
Új infok egy intejuban
http://www.gamecloud.com/article.php?article_id=1184

Szerintem jó játék lesz a képekbõl ítélve!Nekem az elsõ része is nagyon tetszett.
<#taps>

jointeer
azért én vevõ lettem volna az amcsigyilkolászázban a vietkampányban.

köcsög

Még nem láttam sajnos. <#szomoru1>

jointeer
jármûvek?

köcsög

Fegyverek:

USA: Colt 1911A1, Smith & Wesson Model 39, Smith & Wesson Model 27 .357 magnum, GP35, Thompson, Sten, US-M3, Sterling, Ingram Mac 10, M16, M14, CAR 15 (M16 commando), FAL L1A1, CARABINE M1, Winchester 70, Garand scope, M14 scope, Remington M40 scope, Winchester 70, Remington 870, Trombone, M60, BAR, frag grenade M26, M79, Claymore, Browning M2 cal .50, LAW M72, Smoke grenade M18.

Vietcong: Stechkin APS, Tokarev, Makarov, Revolver Nagant, Revolver .38, PPSH-41, PPSH-43, MAT 49, Scorpion, AK47, SKS Simonov, Tokarev SVT40, Stg 44, Mosin-Nagant, Dragunov, Mauser kar98, SVT40 scope, Baïkal IZH-43, Degtyarev DP2,
DP2, Grenade, ZB37, VZ58, RPG7.

Mortar 81 mm

R0sc0
a fegyverek nagyon szépek. a Colton, m16 A1en még a gyártási szám is látszik.

jointeer
az m16os képek olyanok mint a far cry

köcsög

Pontosítok: release date: 7th of October 2005. (A hivatalos oldal szerint)
Valamint van pár új kép a Pterodon oldalán.
VC2 képek

jointeer
félek tank miatt olyan lesz mind medálofhonor de nem

köcsög

R0sc0
jaj
bocs a nagy képért 😊)
Lehet hogy nem lesz szép graf, de nem az a lényeg. Szerintem nem csunya és egy jó játékmenet mellett, simán hozzhatja azt a szintet amit az elsõ hozott.
AMi bejött 😄

Zs0lt1
száz 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

forza milan
nem lett kicsit nagy kép ez?ebkénr meg nem valami hu de szép grafika,de kipróbálom azér majd!😄

R0sc0

panther112
Nem próbáltam, majd lehet h megnézem. De én általában nem szeretem a multi fps-t.

amugy szeriotnem is uncsi de ez van ezt kell szeretni..., amugy nekem nem spec azal van bajom hogy nncsenek anémetek hanem ugy általában megölik iylesmivel a változatosságot

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ezzel az a probléma hogy a mai néemtek még jobban utálják a nácikat mint a többiek... (kivéve a neonácikat de azok emg mindenhol vannak 😛)

Falconer
Kéne már valami német fejlesztöcég ami csinálna egy jó kis játékot, amivel a németek második világháborús sikereit dolgozza fel. Elég uncsi, hogy mindegyik játék ennyire egyoldalú szerintem is.

jointeer
a gépigényére kíváncsi vagyok

köcsög

Release Date: 10/04/05
Gamestats

jointeer
mármint vietkong kampány?

köcsög

R0sc0
nemtudom hogy probáltad e már a multit a pterdon szerveren, 50 férõhelyes, a stream pályán, szerintem ez ut. a 2ben viszont nagyobb pályák lesznek 64es szerverekkel.

Egybekent azt halllotam hogy lesz benne egy vietcong mission is, de ebbe nem vagyok biztos.

panther112
A Shellshock szeretim egy szemét, én 5 percig játszottam vele, az a szint, aminél jobb egy elmésre megírt flash-játék is.
A Vietcong viszont minden idõk legjobb hangulatú, legelmésebb fps-e, talán csak a Line of Sight zenéje veri.
A multi engem nem érdekel, szerintem az fps-multi 1 nagy rakás sz*r, még az AA a legkevésbé, pl. a cod az no comment, pedig a single rész nem volt olyan rossz ott se.

jointeer
persze a nácikat csak gyilkolni kell...pff...milyen primitív hozzáállás

köcsög

jaja de ezt 2.vh-s gameknél már megszokhatuk hogy ilyesmit nem lehet :///

jointeer
ety kis on: a kieg csak egy single pályából áll meg sok multiból meg új zene meg új felület de fegyver az sajna nem lett új pedig vártam.

a 2rõl pedig annyit, hogy kár hogy vietcong kampányban nem lehet amcsikat irtani pedig az lenne az igazi..😊))

köcsög

jointeer
nemértem nekem bejönnek a háborút feldolgozó játékok a shellshocknál valami hiányzott pedig nagyon szerettem volna azt is szeretni. kell valakinek?

köcsög

de kirpobáltam sajnos, sok is volt nekem egy életre 😄
amugy az ingyenes kieg télelg szép nem tudtam róla 😊

R0sc0
ezek szerint te nem probáltad ki az elso részt.

mellesleg nem sok olyan csapat van aki miután kiadta az alapjátékot ékiad még egy INGYENES kiegészítõt.

a szar is el lehet manapság adni 😛