531
-
#211 Kijött egy másik multi demó.
" Ez a változat egy új kiegyensúlyozott multis pályát rejt, mely a Tiger Falls névre hallgat, és ki lettek szürve a villodzó effektek, melyek az egész képernyőt beborították. " -
Peugeot #210 hajrá !!! -
Myron #209 ez már keményen OFF de nem itt próbáltam összeszedni hanem a FEAR topicban :D -
#208 Én megmondom, azért, mert nyáron a játék fejlesztők meg kiadok, meg adminisztrátorok is nyaralnak. Legalábbis többen, mint ősszel. -
Peugeot #207 egyetértek és ne a vietkong topogba probáld gyüjtögetni a bünetöpontjaidat ! -
#206 ehh
neked is kedves barátaid vannak. Ennél jobb dolgot nem tudtatok volna kitalálni??
Ha következőnek is hasonlo terveid vannak akkor szerintem inkább fusss 6 kört a házad körul vagy menny és ásd fel a kertet. -
Myron #205 az nem véletlenül van, direkt teleflameltem egy haverral egy topicot hogy ki tud többet szerezni 1 nap alatt... én nyertem :D -
Peugeot #204 egyetértek ! csak gondoltam nem szolok bele !de most már ...... -
#203 huh ez nagyon értelmes hozzászolás volt. Ha három buntetőpontom lenne akkor félnék bekapcsolni a gépet..
^^ -
Peugeot #202 igaz ! biztos megvan rá a magyarázat ! -
Myron #201 mert béna vagy :D -
#200 N végre.. csak azt nem értem miért jon ki minden játék suliidőbe. Bezzeg augusztusban semmi.. Pedig akkor lenne jó mert akkor van ideje az embernek. Viszont igy csak hétvégén..
Ha meg hétközbe is játszik az meglátszik a teljesítményén. -
#199 MÉÉG 11 NAP !! -
Peugeot #198 -
#197 MÉÉG 12 NAP ! -
#196 Nagyon jó ! -
Peugeot #195 aha az jo -
#194 Néha van, néha nincs! :Ð -
Peugeot #193 hello nem tudtok rola vannak magyar szerverek is ??? -
#192 szerintem a hangkártyadrivered frissisd. -
Kommandant #191 Sziasztok!
Nem tudjátok mitől van az, hogy akár melyik fegyverrel lövök nincs lövés hang csak egyszer.
Pl.:Stg-44-el lövök és csak 4-5 másodpercenként van lövés hang.
Van erre megoldás?
Már többször letöltöttem és újra installáltam. -
Thanatos #190 szvsz igy a legjobb, inkább lemondok az ilyesmiről és sokkal kevesebb cheater lessz..., ez már jó pont a szememben :) -
#189 mindenra azt hiszi.
Picit érzékeny anticheatot sikeült összehozni.
ui: ne üssetek erősen az asztalra mert egy kissebb rázkodástol már azt hiszi hogy chatelunk
:)) -
atwe #188 Ne huzátok a procit mert azt hiszi hogy cheat -
#187 Áhh, akkor nálam is az lesz, mert az fut.. pff.. Nah, majd később kis fogom tudni próbálni... -
Thanatos #186 ha bármilyen fps kiiro progi megy akkor irja kia cheatet..., nekem ati tray tools -nál csinálta... :) -
#185 Mekem akkor irta ki hogy cheat-elek ,amikor a FRAPS-Progi be volt kapcsolva! -
#184 szintugy.. -
Myron #183 nekem is írta hogy csitelek pedig nem -
#182 Bazzeg, cheatingel kidob minden szerverről, pedig semmi ilyesmi nem fut nálam... >( Frissen feltelepítve... -
Szabyka #181 Senki ? :( -
Hát ez nagy szivacs! Lécci töröld amiket elcsesztem ! -
#179 -
#178 -
#177 Nem lessz az fekete csak lehetőleg ne legyen kipipálva ezeközül egyik se!
Mert nekem is fekete ha kipipálom valamejiket(csak azt nem tom mejiket :Ð)
-
#176 Ja van csak nekem valamiért egy két fegyvernek hiányzik a skine és ezért fekete :(
De amugy szoktam vele nyomni -
#175 ha kijön egésznap ezt nyomom -
#174 ti szoktatok multizni a demóval?én ign tele van fegyverrel kira -
#173 Van HUD csak azokon a szervereken nincs ahol azt állitották be hogy ne legyen!
Na ezt jólmegaztmontam
Amúgy énis naon várom! -
#172 Nemtom nekem hol van HUD hol nincs :)
Egyik szerveren van a másikon nincs. Amugy nekem bejön a játék s, főleg az hogy a végső relaseban már lesznek járművek, és tobb mint 50 fegyver.
Már várom.!!