A Microsoft megtiltotta a Longhorn képek közzétételét

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eztet nem értem 😞
People couldn’t believe it, nor can I personally but I sort of understand it. Simply put - 5048 sucks. One year on and look what we’ve been given and seen of Longhorn. Chris Pirillo put it nicely, “it looks like ass” and another classic - “Only Microsoft could have an OS where you have a Windows 95 icon, a Windows XP icon and a Windows Longhorn icon in the same window” referring to My Computer in 5048, I’d post a screenshot but hey, I can’t.

Az 5048 egyszerûen szar. Már csak egy év van hátra, és Chris Pirillo szerint csak a Microsoftnak lehet olyan operációs rendszere, amelyben egy ablakon belül van Windows 95, Windows XP és Longhorn ikon.

És ehez a szalonképtelen grafikus felülethez kell a 3ghz+1gb ram...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Mit lehet látni egy képen ? 3 ikont és egy hátteret ,az a titkos ? Röhely
jointeer
ezt most miért kellett...

köcsög

"A Microsoft arra kérte<..>"
"A szoftveróriás azzal fenyegette meg<..>"

azé nem mindegy<#nezze><#idiota>
Laci73
Még kiderül, hogy MacOS-ra hasonlít! (ez is) 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Nem tudom más hogy van vele, de bennem fel megy a pumpa, ha meglátom a "szabadalom" szót!

← ElőzőOldal 4 / 4