A Microsoft megtiltotta a Longhorn képek közzétételét

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
számtech tanárnak készül a gyerek, láccik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jujj!!
miben? hogy beállítod a programok kompatiblitiását?
Az foglal vagy 120 kb-t.
Vagy??
A játéokok jobban futnak xp-n, ennyi.

Ott a pont!

A kinézetnek semmi köze a belsõhöz, a maghoz.
Ugyanúgy, mint a régi BKV jármûveknél. Lehet kivül szép, tiszta, ha belül rossz a technika, nincs karbantartva, csak leportalanítva, és fordítva.

Mike at home
egyebkent alapvetoen a Windows is egy oprendszer, csak az MS rapakolt erre 5 tonna mindenfele frincfrancot, hogy az egyszeru jonep - akinek esetleg meg azt is nehez felfognia, hogy a Windows az nem az Office, megvegye
es el kell ismerni azt a tenyt is, hogy az MS volt az elso, aki irodai programcsomagot - tehat amit Gizike is tud hasznalni - magyaritott

az megint mas kerdes, hogy az oprendszerrel egyutt miert kell nekem az egesz eszcajgot megvennem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

h4x0r
"Én megértem, hogy a szar gépedre nem akarsz Longhorn-t telepíteni, ami persze képtelenség is lenne... nameg persze egy elvakult Linuxosnak kisebbek az igényei..
ami megintcsak nem csoda."

Nem szar a gepem, csak regi. Lenyeges kulonbseg. Amugy a jo gepre sem tennek Longhornt. De nem elvakultsagbol. Egyszeruen nem tetszik. Nekem az oprendszer "csak" egy keret a programjaimnak, az a magikus reteg a gep es a videolejatszo kozott :-)

Es a Linuxosoknak ne hogy azt hidd, hogy kissebbek az igenyei. Egyre tobb program van Linuxra, beleertve a jatekokat is, egyre tobben fejlesztenek ra, es ez nagy szo (Linuxnak, ertelemszeruen). Csak mondom, hogy haverom egy eve kb. vett egy uj gepet, meghozza eleg jot, es o meg FreeBSDt rakott ra (megerdemli :-), azon muvelodik. Mellesleg egesz nap fordit, de az a masik veglet :-)

"Én másképp gondolkozok mint te, dehát nem vagyunk egyformák.."

Igen, ez igy van, es en meg is probalom tiszteletben tartani.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Mike
az autónál maradva, pl. egy chiptuningnak nem az a lényege, hogy kiteszek a 10" kijelzõt, amin 3d-s graikonok mutatnak mindenféle érdekes dolgot, meg a vezérlõprogram lejátsza a DVD-t, emg zenél, meg énekel, mert akkor megette a fene

Mike
az autó oprendszere nem maga az autó, hanem csak az alapszoftver
ami irányítja a benzinbefecskendezést, a fékezést, kipörgést, stb
a csilivili belsõ ingyombingyom, amit látsz, az nem oprendszer

Mike
ne keverd a véleményalkotást az ész osztással

arról nem beszélve, hogy mennyire rossz vitastratégia az, amikor nem a témáról beszélsz, hanem személyeskedni kezdesz

asysoft
Én MacOS X-ek közötti különbségekre értettem.

/*WTF?!*/

Felfedező
Én megértem, hogy a szar gépedre nem akarsz Longhorn-t telepíteni, ami persze képtelenség is lenne... nameg persze egy elvakult Linuxosnak kisebbek az igényei..
ami megintcsak nem csoda. <#eplus2>

Én másképp gondolkozok mint te, dehát nem vagyunk egyformák..

h4x0r
Az ilyen mondasok nem eppen az esz megletere utalnak <#vigyor1>

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Felfedező
Hát ha te ezt komolyan gondolod akkor csak sajnálni tudlak... Tudod egy trabantal is el lehet menni pl. franciaországba... de nem hiszem, hogy sokan megtennék..ha
érted mire gondolok.

Felfedező
Szerintem meg csak az osszon észt akinek van is... nem gondolkodtál még ezen?<#hehe><#eplus2>

Mike
hát nem az ÉS-be írtam, az fix

akaropd, hogy megfogalmazzan szabatosabban? hány karakter legyen? 30-40k elég lesz? 😊
a tiszteletdíjamat meg majd utald át (elég lesz karakter/ft, nem vagyok mohó, ez csak egy fórum 😊

Macc
De rosszabbul sem😊))

h4x0r
Wow, jobban nem is lehetett volna ezt megfogalmazni :-)

Mike
hát szerintem meg oprendszer csak egy héj, egy alap, fontos dolga van, az pedig nem ez. persze a sok majomnak ez a lényeg
nézzen ki csicsássan

azért egy OS 9-rõl X-re frissítés "javítócsomagban" érdekes lett volna, de tény hogy pl Panther (10.3) és Tiger (10.4) között nincs akkora strukturális változás, mégis meg köll venni...

az OS X (10.3.8, még nem a Tiger "csak" a Panther) gyorsabban gyorsabban indul az 500MHz-es G3 iMac-emen 256mb memóriával mint az XP SP2 a 3000-es Athlon64-emen 1GB memóriával... (pedig mind2 a bekapcsolástól számítva egy percen belül bejön)
kiváncsi vagyok hogy egy 2001-es intel vagy amd hardveren mennyi lenne az sp2 😊

SoDI---
az oprendszer szórakoztat, ez lenne dolga? te nagyon el vagy tévedve

A XXI. százaban nem 80-as évek beli fogalmak szerint kellene gondolkodni, tudod...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Mike
te kis szarka 😊

Mike
BG tud magyarul? <#wow2>

Mike
sõt, ha nem akarsz DivX filmeket nézni, akkor egy P200 is megteszi, egy 2D-s Hercules kártyával

95-ben is volt élet
irodai alkalmazások tekintetében meg mi változott?
böszmébbek lettek a szoftverek
csicsásabb az op rendszer
de ma is lehet simán netezni, táblázatot, szöveget szerkeszteni, zenét hallgatni még Win95 alatt is

Mike
az oprendszer szórakoztat, ez lenne dolga? te nagyon el vagy tévedve

Mike
csak nem vett meg az M$ kilóra? vagy ingyér csinálod ezt?

Mike
vagy mégsem

Mike
jah, irodai rendszerhez 3D-s grafkártya, hát hogyne

Én ki vagyok békülve a Longhornal, de ez kicsit sántít.

"úgy tûnik a processzorok sebessége nem fog olyan látványosan növekedni, mint ahogyan az várható volt évekkel ezelõtt, emiatt a Longhorn igényeit is csökkenteni kellett"

Szóval ha lenne fasza proci, akkor szarnának az optimalizálásra egy op. r. megírásakor?

Ugye az igényeit csökkentették (optimalizáció), nem pedig a képességeit.

s1lkforrent
Majd veszel te is egy Designed for Microsoft(R)Windows(R) Longhorn cimkéjû dobozt mint a többiek..<#idiota>
Amúgy rettegni nem kell, a 98 is futtot 486-oson, szerintem ennek is elég lesz egy 2,6 GHz-es Celeron(R), uhh 512 rammal. Bár eccerû Win95 asztallal még ennyi sem kell.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

smv
Hát, nemtom mit várjak. Én szeretem a csicsákat, szeretem jól érezni magam a gépem elõtt, látni, hogy szépen néz ki, de már az XP is szaraxik rajta. 😞 Hogy lesz így csili-vili Longhornom? 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

asysoft
Hja, Bill Gatesnek annyira nincs tapasztalata, hogy nem vette számításba az optimalizálást😊

/*WTF?!*/

asysoft
Igen, ez igaz. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy vajon akkor is elég lenne-e a 128MB RAM a futtatásához, ha olyan mértékben növekednének az órajelek, ahogyan azt szerették volna...

/*WTF?!*/

SoDI---
1 évvel ezelõtt mást mondott

Ja, bazzeg, de azóta ooptomalizáltak rajta egy évet!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Winem lenne, akkor 2k-t tennek. Miert nem XP-t? Mert lassabb.

Azért lassabb, mert kompatibilisabb a win9x-szel.

Ability
... és kit érdekelt, hogy akkor mit mondott? A lényeg, hogy mégse kell neki olyan erõs gép.
Mellesleg a legújabb nyilatkozata szerint 128MB RAM-al szerelt gépben is jól fut majd a Longhorn (persze extrák nélkül)
asysoft
Igen, ezt mondta MOST, de 1 évvel ezelõtt mást mondott. Ráadásul az általad beidézett szövegben is megemlítik a változást, miszerint lényegesen gyorsabb hardware-fejlõdéssel számoltak.

/*WTF?!*/

Felfedező
Akkor leírom azt is amit BG nyilatkozott:

"Gates elmondása szerint egy 512 MB memóriával szerelt számítógép napjaink processzorával és grafikus kártyájával elegendõ lesz ahhoz, hogy kihasználja az új operációs rendszer valamennyi képességét. Ez jelentõs változás az eredeti tervekhez képest, amelyek lényegesen gyorsabb hardverfejlõdéssel számoltak -- úgy tûnik a processzorok sebessége nem fog olyan látványosan növekedni, mint ahogyan az várható volt évekkel ezelõtt, emiatt a Longhorn igényeit is csökkenteni kellett."

Ezt még csak pár napja mondta...

Felfedező
Bill Gates talán jobban tudja a követelményeket... mint az SG!! Már több mint egy éve 4-6 GHz-es prociról beszélnek ami baromság a köbön

"Mert azt üzeni neked, hogy telnek az évek, és közben van fejlõdés, és ez rohadt jó érzés!!"

Ezt az érzést sokan kihasználják, vagyis inkább eltérítik..

[HUN]PAStheLoD
Keress vissza az SG cikkek között a Longhorn rendszerkövetelményeire.. 1 tera hely a winyón, sokgigaherz , pár giga ram.. pedig FORRADALMIAN új technológiák lesznek benne, nálam ez nem azonos azzal, hogy RENGETEG ERÕFORRÁSÉRT nézhetek egy szép nagy jpg-t

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

h4x0r
Nem akarok beszalni egy ujabb flamebe, de megsugom, hogy nem mindenki akar egy uj gepet venni, csak azert, mert uj dolgok kerulnek bele egy oprendszerbe. Pl. eleg arra gondolni, hogy ha nem hasznalod a gepet tul szamitas- es/vagy grafikaigenyes feladatokra (jatek, 3D, stb.), akkor nem erdemes uj gepet venni mondjuk minden evben. Pl. en mar 3-4 eve megvagyok a kis PIII-asommal. Nagyon jo gep, megbizhato, stb.

Ugyan Linuxot hasznalok, de pl. ezekre a gepekre, ha Winem lenne, akkor 2k-t tennek. Miert nem XP-t? Mert lassabb. De a 2k-t, ha jol tudom, nem fogjak mar sokaig tamogatni. Akkor mi legyen ezzel a geppel? Csereljem le, mert uj oprendszer jon ki? Tudom, ez tulzas egy kicsit, de nem hiszem, hogy egy 128 Mb memoriaval rendelkezo PIII-son a Longhorn vagy XP gyors lenne. Ezert marad a Linux vagy a Win2000.

Ja, amugy az Xorg nalam kib@szott gyors (relative), mert a gepemre optimalizaltam. Mintha nem is lenne szuksege eroforrasokra. Minden gyors, minden jo.

Have peace :-)

SoDI---
Valószinû. 😊 Utánna meg le.

XP után se nagyon rakták vissza az emberek a 98-at. Eltekintve néhány "minden a csicsa" mániástól.
Azért kell a csicsa, mert szórakoztat.
Mert azt üzeni neked, hogy telnek az évek, és közben van fejlõdés, és ez rohadt jó érzés!!
Ezért...

asysoft
Röhögj, ha akarsz, de tényleg ezt nyilatkozták anno😊

/*WTF?!*/

asysoft
Tény, hogy a Windows 2000 nagyon hasonlít az XP-re, de azért (a felületen kívül) vannak különbségek, például a bootolási idõ sokat csökkent, kiegészült pár otthoni felhasználók életét megkönnyítõ funkcióval (pl ADSL-hez nem kell pppoe meghajtót felrakni, bejelentkezõ-képernyõ, stb). Lehet, hogy belefért volna egy (meglehetõsen méretes) frissítésbe, de ez nem hozott volna pénzt. (Ha már itt tartunk, sztem a MacOS X-eknél is beleférnének egy frissítõcsomagba az újítások.)
"Jó kis marketing fogás minden egyes kiadásnak tök új nevet adni😉" Hja, Intel (Pentium2-P3), AMD (Athlon->AthlonXP), meg még pár cég is alkalmazza😊
Amúgy: jégkék rulez😊

/*WTF?!*/

Felfedező
Én inkább röhögök ezeken a szánalmas rosszindulatú túlzásokon... <#nevetes2><#nevetes2>

smv
Valószinû. 😊 Utánna meg le. De muszály lesz longhorn, me m$ mikor rájön, hogy mindenki szarik bele az új rendszerébe, gyorsan kidobáltat egy csomó olyan progit, ami csak longhornon megy... Így kénytelen lesz mindenki váltani. XP-nél is csinált ilyeneket, ako mé pont Longhornon ne folytatná?

Starcraft + Diablo III - esemve

SoDI---
Itt mindenkinek nagyban sír a szája, de azért, ha megjelenik a Longhorn, mindenki egybõl fel fogja rakni :-)

SoDI---
És ha elindítasz valamit akkor pofádbaröhög a win hogy: várj.... elõször táncol egyet az ablak és csak utána kerül háttérbe/záródik be.

<#nyes><#vigyor2><#ravasz1><#wink>

Oldal 1 / 4Következő →