A Microsoft megtiltotta a Longhorn képek közzétételét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miben? hogy beállítod a programok kompatiblitiását?
Az foglal vagy 120 kb-t.
Vagy??
A játéokok jobban futnak xp-n, ennyi.
Ugyanúgy, mint a régi BKV jármûveknél. Lehet kivül szép, tiszta, ha belül rossz a technika, nincs karbantartva, csak leportalanítva, és fordítva.
es el kell ismerni azt a tenyt is, hogy az MS volt az elso, aki irodai programcsomagot - tehat amit Gizike is tud hasznalni - magyaritott
az megint mas kerdes, hogy az oprendszerrel egyutt miert kell nekem az egesz eszcajgot megvennem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ami megintcsak nem csoda."
Nem szar a gepem, csak regi. Lenyeges kulonbseg. Amugy a jo gepre sem tennek Longhornt. De nem elvakultsagbol. Egyszeruen nem tetszik. Nekem az oprendszer "csak" egy keret a programjaimnak, az a magikus reteg a gep es a videolejatszo kozott :-)
Es a Linuxosoknak ne hogy azt hidd, hogy kissebbek az igenyei. Egyre tobb program van Linuxra, beleertve a jatekokat is, egyre tobben fejlesztenek ra, es ez nagy szo (Linuxnak, ertelemszeruen). Csak mondom, hogy haverom egy eve kb. vett egy uj gepet, meghozza eleg jot, es o meg FreeBSDt rakott ra (megerdemli :-), azon muvelodik. Mellesleg egesz nap fordit, de az a masik veglet :-)
"Én másképp gondolkozok mint te, dehát nem vagyunk egyformák.."
Igen, ez igy van, es en meg is probalom tiszteletben tartani.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ami irányítja a benzinbefecskendezést, a fékezést, kipörgést, stb
a csilivili belsõ ingyombingyom, amit látsz, az nem oprendszer
arról nem beszélve, hogy mennyire rossz vitastratégia az, amikor nem a témáról beszélsz, hanem személyeskedni kezdesz
ami megintcsak nem csoda. <#eplus2>#eplus2>
Én másképp gondolkozok mint te, dehát nem vagyunk egyformák..
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
érted mire gondolok.
akaropd, hogy megfogalmazzan szabatosabban? hány karakter legyen? 30-40k elég lesz? 😊
a tiszteletdíjamat meg majd utald át (elég lesz karakter/ft, nem vagyok mohó, ez csak egy fórum 😊
nézzen ki csicsássan
kiváncsi vagyok hogy egy 2001-es intel vagy amd hardveren mennyi lenne az sp2 😊
A XXI. százaban nem 80-as évek beli fogalmak szerint kellene gondolkodni, tudod...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
95-ben is volt élet
irodai alkalmazások tekintetében meg mi változott?
böszmébbek lettek a szoftverek
csicsásabb az op rendszer
de ma is lehet simán netezni, táblázatot, szöveget szerkeszteni, zenét hallgatni még Win95 alatt is
"úgy tûnik a processzorok sebessége nem fog olyan látványosan növekedni, mint ahogyan az várható volt évekkel ezelõtt, emiatt a Longhorn igényeit is csökkenteni kellett"
Szóval ha lenne fasza proci, akkor szarnának az optimalizálásra egy op. r. megírásakor?
Ugye az igényeit csökkentették (optimalizáció), nem pedig a képességeit.
Amúgy rettegni nem kell, a 98 is futtot 486-oson, szerintem ennek is elég lesz egy 2,6 GHz-es Celeron(R), uhh 512 rammal. Bár eccerû Win95 asztallal még ennyi sem kell.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Starcraft + Diablo III - esemve
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Ja, bazzeg, de azóta ooptomalizáltak rajta egy évet!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Azért lassabb, mert kompatibilisabb a win9x-szel.
Mellesleg a legújabb nyilatkozata szerint 128MB RAM-al szerelt gépben is jól fut majd a Longhorn (persze extrák nélkül)
/*WTF?!*/
"Gates elmondása szerint egy 512 MB memóriával szerelt számítógép napjaink processzorával és grafikus kártyájával elegendõ lesz ahhoz, hogy kihasználja az új operációs rendszer valamennyi képességét. Ez jelentõs változás az eredeti tervekhez képest, amelyek lényegesen gyorsabb hardverfejlõdéssel számoltak -- úgy tûnik a processzorok sebessége nem fog olyan látványosan növekedni, mint ahogyan az várható volt évekkel ezelõtt, emiatt a Longhorn igényeit is csökkenteni kellett."
Ezt még csak pár napja mondta...
Ezt az érzést sokan kihasználják, vagyis inkább eltérítik..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ugyan Linuxot hasznalok, de pl. ezekre a gepekre, ha Winem lenne, akkor 2k-t tennek. Miert nem XP-t? Mert lassabb. De a 2k-t, ha jol tudom, nem fogjak mar sokaig tamogatni. Akkor mi legyen ezzel a geppel? Csereljem le, mert uj oprendszer jon ki? Tudom, ez tulzas egy kicsit, de nem hiszem, hogy egy 128 Mb memoriaval rendelkezo PIII-son a Longhorn vagy XP gyors lenne. Ezert marad a Linux vagy a Win2000.
Ja, amugy az Xorg nalam kib@szott gyors (relative), mert a gepemre optimalizaltam. Mintha nem is lenne szuksege eroforrasokra. Minden gyors, minden jo.
Have peace :-)
XP után se nagyon rakták vissza az emberek a 98-at. Eltekintve néhány "minden a csicsa" mániástól.
Azért kell a csicsa, mert szórakoztat.
Mert azt üzeni neked, hogy telnek az évek, és közben van fejlõdés, és ez rohadt jó érzés!!
Ezért...
"Jó kis marketing fogás minden egyes kiadásnak tök új nevet adni😉" Hja, Intel (Pentium2-P3), AMD (Athlon->AthlonXP), meg még pár cég is alkalmazza😊
Amúgy: jégkék rulez😊
/*WTF?!*/
Starcraft + Diablo III - esemve
<#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>