27
-
DOT #27 Akinél a win normális hardveren "szar lassú" az valamit nagyon elb@sz. Talán nem kéne összevissza belegányolni a lelkébe, és akkor menne normálisan... Ehhez nem kell hozzá "érteni", de tudni kell használni, mint minden mást. Őszintén, csak sajnálni tudom azokat, akiknél 2két hét-egy hónap egy installáció élettartama.. Nálam több év szokott lenni. Sőt, a munkahelyemen is megy sok gép, és nem kell b@sztatni őket, pedig van a félőstől a hardcore userig mindenféle. Egyik cégnél a szervert akkor szoktam látni, ha áramszünet miatt le kell állítani. Aki szétcseszi magának, az ne a wint sz@rozza, hanem gyakoroljon önkritikát, ha tudja mi az.. -
the Godfather #26 Semmi gond a windozzal, tudni kell használni. A legnagyobb gond vele az hogy, régi tehnologia agyonfoltozva. Minden ujdonság vagy lopva, vagy megvásárolva volt. Nagyjábol ezért érik támadások a wint. Sajnos az egészséges konkurencia hiányzik, és addig is ezzel kell beérnünk. -
#25 Ezt már mástól is hallottam , de ez az érteni kell hozzá annyira általános és nevetséges ... én ki merem jelenteni, hogy értek hozzá, és mégis szar, hát ez van .. nem kell elfogadnod az állításomat, mivel pont annyi érv áll mellette mint a tied mellett.. -
#24 -
Ateq #23 1. Egyáltalán nem irigykedem wazze! Csak sajnálom a felhasználókat, hogy már ez is elég, egyre csökken az igény minden téren...
2.
Nálam is "gyors", 2Ghz/512 már elég egy OS-hez, ez is vicc.
Bizonyos programok miatt használam, mivel erre írják.
Egyébként sokat hangolom telepítés/tükrözés után/előtt, hogy használhatóvá tegyem, ez persze nem a 98 vonalra vonatkozik, az annak idején is mindennél szarabb volt (NT-vonal már jobb). Leszedem azt a rengeteg idióta "felhasználóbarát" segédfunkciót.
Hogy még miért fosh az erőforrások kezelése stb..., abba most nem megyek bele, lexikonok telnének meg.
Neked nyilván azért teszik mert még - vagy inkább már - nem láttál mást!
Pár másodperces boot idő, és amire SOHA nem kell várni, és a HW mégis lassabb? -
#22 Nekem semmi bajom a Win gyorsaságával, hasít ezerrel pedig nincs valami atomerős
Configom, de rá kéne jönni, hogy a Windows-t nem csak feletelepíteni kell hanem érteni is kell a helyes használatát...
-
#21 Imádom amikor a sok irigy emberke fröcsögő szájjal fikázza a MS-t.... -
Ateq #20 Egyetértek. Senki nem lopott annyit mint géc és hordája, jó marketingel eladta/elterjesztette a fosh rendszerét, (részben)elpusztítva minden mást ami jó volt.
A "progamozói" soha nem voltak a helyzet magaslatán, a hatalmas w!ndow$ nevü hibahalmazukkal és tetü lassú kódjaikkal. Egyébként miért foglal egy operációs rendszer több Gb-ot, nem csoda, hogy lassú mig egy program végiküzdi magát ezen bugware-en. De az üzlet az üzlet, majd vesz a kedves felhasználó még RAM-ot, még processort. A mellékes, hogy egy rendes rendszer 100x gyorsabb lenne a gépén...
Ajánlom a Silicium Völgy kalózai című filmet egész jó. -
Mihail #19 bill gates az egész grafikus windowst lopta, a worddel és az excellel együtt. más szellemi termékével tett szert nagy sikerre. -
Mihail #18 Budapestet ne akarjuk már összehasonlítani New Yorkkal! Azért van egy kicsi különbség! A világon nincs még egy hely, ahol ennyi rassz él együtt, jól összezsúfolva. A másik probléma pedig az, hogy mindegyiknak megvan a saját kis identitás-tudata. Nem véletlenül használják az "Afro-american", "Cuban-American", "Mexican-American", "Hispanincs" vagy "Latinos" termöket. Úgyhogy elkerülhetetlenek a feszültségek, mivel bionyított, hogy az ember a saját rasszához vonzódik erősebben normál esetben, és a többivel előítéletei, fenntartásai vannak. -
#17 Ha ott is úgy lesznek karbantartva a gépek, mint itt az iskolák többségében, akkor épp az ellenkezőt fogják elérni -
FTeR #16 gonosz leszek ( pedig én mindig védem őket) bill azért akarja az oviban, hogy informatikát (pontosabban Windows alkalmazást) tanítsanak, hogy a gyerekek a legfogékonyabb időszakban megkapják a Win dózisukat, így felnőtté vállásuk után megfelelő keresleti tábórt biztosítsanak. M$nek már a távoli jövőre is gondolnia kell. -
FTeR #15 ez nem igaz, vagyis urban legend...úgyhogy ne is hangoztasd. -
whitehawk #14 Múltkor még ki akart rúgni többszáz embert egy európai kutatóközpontból.... LOL Régóta téma, hogy több PRos és marketinges van az MSnél mint programozó. -
#13 Szerintem sokkal jobb nyugat-európa, rengeteg szempontból. Akkoris oda mennék ha az USA-ba könnyebb lenne kijutni. Még szerencse hogy nem:) -
#12 BG vérbeli vadkapitalista. Neki teljesen mind1 az is, hogy milyen országban van, amíg az a legprofitálóbb. -
greekboy #11 "Mesz az utcan es egy elmebeteg fobe lo. (Egy ismerosom igy jar NY-ban... nagyon jo kis hely)" Azért ez Budapesten, a Keletinél is előfordul. Ja és azért az amerikaiknál nem mindenki hülye, nem véletlenül ott van a szilicíum völgy, pedig régebben az is nagy semmi volt. Steve Jobs, mind-mind amerikai kis senkik voltak a 70-es evekben (bár Steve Wozniak lengyel volt). Bill Gatesnek úgy néz ki van esze és 1996-ban amikor megvette a Microsoft a Hotmailt 400 millió USD-ért, nem felejti el, hogy Bhatiától vette, egy indiai fickótól, aki a 80-as években kb. 200 dollárra érkezett az USA-ba! Aztán a Yahoo alapítója között az egyik kínai, a google inc-nél szintén is van egy külföldi (orosz). Szóva Bill Gates rájött arra, amire az okos politikusaik nem, hogy USA saját magával basz ki. -
#10 Erdekes ezt hallani. Eddig azt hittem, hogy csak elfogult vagyok, amikor azt mondom, hogy az amcsik hulyek. Amugy nagy kulonbseg, hogy mig az amcsi szakember a sajat, szuk szakteruleten verhetetlen, addig ha egy kicsit elmegyunk ettol a terulettol, maris hasznalhatatlan. -
#9 Meg is érdemli M$, eddig kiszipolyozta az informatikai ipart, most pedig rájár a rúd. -
#8 khm... jart -
#7 Arrol van szo, hogy az ameriakiak hulyek mint a fold (atlagban). Sok nagyon magasan kepzett szakemberuk van, de a tudatlanok aranya egyre no, koszonhetoen a futoszalag eletmodjuknak, a politikajuknak, fogyasztoi tarsadalmuknak. Az elso lepesben (bar ez mar regota bevett szokasa amerikanak) most toborozzak a jol kepzett embereket. A kovetkezo mi lesz? kitoloncoljak a hulyeket?
JZO: te is gondolkodjal kicsit, tenyleg oda akarsz menni? Nyugat europaban nem tudnal szinvonalas allast talalni?
Ne higgyetek mar hogy amerika akkora nagy szam, ahol az embereket felelemben tartva egyre tobb joguktol fosztjak meg. Meg a fegyvertartas is milyen jo ott. Mesz az utcan es egy elmebeteg fobe lo. (Egy ismerosom igy jar NY-ban... nagyon jo kis hely) -
Frenzy #6 Azt ugyan nem értem, hogy a kiskorban bevezetett informatika tanítás mitől fog majd az egyetem végén jobb szakembert képezni :)
Inkább talán a felsőoktatást kéne megnyomni kicsit nem? -
#5 igen, itthon meg dolgozhatok a jó sok munkával, szorgalommal és idővel megszerzett tudással, semmi pénzért! Pár évre szívesen kimennék. Hitellel nem akarok eladósodni, ebből a fizetésből pedig soha sem fogja futni nem hogy kocsira, de még házra sem. -
#4 Azért mert az usában szar az oktatás, úgy kell megoldani a problémát, hogy más országok adófizetőinek pénzén kiképzett szakembereket kell oda vinni, hogy az usa hasznát gyarapítsák. Jellemző. -
Sityi #3 Mi a szösz? A gazdasági érdek még az amcsi lokálpatriotizmuson is képes felülkerekedni? -
sirtomi #2 Hiába van sok informatikus munka nélkül az Egyesült Államokban, ha mind béna a külföldiekhez képest.
A nagy cégektől nem várható el, hogy a rosszabb szakember alkalmazzák, csak azért mert az amerikai. -
#1 Igaza van Gatesnak...