Franciaországban jogellenes a DVD-k másolásvédelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Légy éber, a választások közeledtével egyre sûrûbben küld majd A Vezér tüntetésre, nehogy lemaradj:))))
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ez mindenféle másolásvédelemre vonatkozik. A magyar törvényekben is benne van a biztonsági másolat készítésének joga, ezért már eddig is jogsértõ volt nálunk is mindenféle ezt akadályozó kiadói buziskodás. Csak nálunk mindenki eltûri birka módjára a törvénysértést.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
ez esetben mind1, hogy vhs vagy dvd vagy pda a cél. mind1 olyan szempontból is, hogy bár a jog megvan, ha élek vele mégis rámhúzzák a vizes lepedõt.
a törvényt csak neked és nekem kell betartani, a multiknak - mint annyi példa mutatja - nem.
ps: többszörös jogsértõ vagyok, mivel elsõ dvdimrõl mind készítettem ripet, hogy kísérletezgessek videótömörítgetéssel. se én, se más soha meg nem nézte ezeket, de bontottam a rendet, börtönben a helyem 8(.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Van nálunk egy olyan szervezet, ami az ég világon semmit nem csinál, ellenben mindden esetben tartja a markát, amikor egy zenét akarsz felhasználni.
A legjobb példa, hogy egy Multi mobilcég multimédiás bemutatkozó CD-jére kellett feltenni az amúgy igen ismert reklámokban is használt zeneszámát -és nyilván többszörös jogokkal rendelkezett rá, sztem kilóra megvette az egész zenekart (nem magyar)- de a MAHASZ, az bezzeg tartotta markát. Milyen jogon? Nem hinném, hogy ebbõl az a zenekar bármit viszont látott volna....
neveltetésedet hol szerezted? emberek is voltak ott?
Azaz vagy másolásvédelem és másolás jogdíj nyente az üres adathordozókra ez azonnali 20-40% árcsökkenés.
Vagy nincs másolásvédelem és akkor másolási jogdíj üres adathordozokra. Ne akarjanak már nálunk is két lovat megülni egyszerre!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
azért utál pár millió embert egységesen, mert hülye. :) Ne kérdezzél már triviális dolgokat.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
De ez tényleg dicséretes lépés. <#taps>#taps>
A másolásvédelemre költött pénzt egyébként is fordítanák arra, hogy olcsóbbak legyenek a dvd-k, mindjárt többen vennék meg!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(Meg a vásárlók izlésének változásait nem követõ piacpolitika miatt elszenvedett bevételkiesést mindenfélére ráfogó manipulált "elemzések" bambán nézõ fejekbe.)
Y
Hihetetlen, hogy mi folyik a csigazabálóknál...