27
  • Hegyikecske
    Engem a 7650re emlékeztetnek... Az is így ilyen nagy bunkófonról indult és a színes kijelző miatt méár csúcsnak számított, és még 1 évvel ezelőtt is felsőkategoriás teló volt, mert ne mvoltsok új konkurens... Aztán most h. ontják ki egymásbóül a jobbnál jobb telókat mire megvehetnéd már ott is az újabb... Nekem 3650esem van tökéletesen meg vagyok vele elégedve egy éve még ez is csúcskategoriásnak számított :)de ma se rossz.. Szal ez meg az anno 3310esre emlékeztet... nagy karier áll amögött is, sok évekig az volt a high-tech (a saját kategoriájában=fiatalaok köre) mert lehetett vele telefonálni meg smsezni :D 5-6 év mulva ezeknek se lesz méár semmi baj a méretükkelm, mer ezt azér mellényzsebbe nem tudnám hordani:D
  • Antychrist
    van egy ötletem én vettem egy olyan telefont ami telefonálásra való (motorola v70) meg egy pda-t
    ami nem volt drágább egy ilyen mobilnál visszont sokkal többet tud...
  • Sliders
    Bárki bármit mond Nokia a teló mester. Fantasztikus. Nekem a 7650-től kezdve iylen telóim vannak. Szinte az összes S60 volt kezemben és használtam is. Egyszerűen az első perctől kezdve szerelem volt.

Most 6630-asom van és nagyon megvagyok elégedve vele. Egyetlen negativum számomra a memóriakártya kapacitás kicsisége, legnagyobb is csak 256MB rs mmc amit láttam. De asszem a zsánerem az N91-es lesz. 4 giga vinyó. Nahh végre.

Akinek meg nagyok az vegyen női telefont, és nyomkodja körömheggyel. Egészen egyszerűen szerintem nem túlméretezett az összes nokia sem. Az s40 meg pont azoknak van akik kisebet akarnak :)
    Na de mi a frásznak kéne olyan picinek lennie, miért jó az hogy alig lehet nyomkodni. Nokia nagyon jókat gyárt.
    Az olyanok szoktak csak olyanokat mondnai akik álltalában irigyek, mert nekik nem lehet: sznobok, bunkosfonosok, feltünési viszketegség etc. Szerintem pedig valaki nyitott az ilyenre, és ennyi.
    Szerintem pedig egyetlen Samsung és egyetlen Siemens meg sem közelíti a nokiárt.Hiába 100ból 70 mobilos ezt ajánlja :D
  • MrTressy
  • Ratty
    Erről nem nyitok vitát:P Nem és kész:D
  • MrTressy
    vegyél sx1 et abban van mp3, rádió és még jó pár ngages game is fut rajta.Max a gombjait kell megszoknod :)
  • PeeTeR
    N70 meg ugyan az mint a 6681 csak N70...
  • PeeTeR
    bazzeg ezek olyanok amik 8-10eve voltak. Bunkofonok basszus... N91 kb. akkor mint az egykori Ericcson GH-198 (Teglafone)

En meg mindig maradok inkabb a Sony Ericcson K750i -nel es a W800 -nal.
  • Ulkesh
    "A video felbontása élvezhetetlen, tehát az egész semmit sem ér.."

A videomagnod a polcon ekkora felbontast tud (352x288), akkor ezek szerint az is elvezhetetlen, es semmit sem er..

"az akku sem bírja sokáig"

12 napot irnak keszenletre...
    Ettol eltero velemenyed csak akkor lehet, ha mar tesztelted a keszuleket, mait igencsak ketlek..

---

"érdekes Samsung már 640*480-nál tart.."

Ja, bejelentettek..
    Ez meg meg is fog jelenni..
  • Anee
    mit sem ér a jó objektív ha szer lesz a szoftvere....és azért a Sony a szoftvert adja a K750-W800-S700 hoz...VHS videó?érdekes Samsung már 640*480-nál tart...ráadásul ezek a telók döhöm nehéz téglák amellett még nem is egy szépségek...igaz gazdag májerköltöknek menőzni jó lesz:)
  • p00h
    észhez tért a nokia...
  • Ratty
    Azért nem lesz az 5-6 év:P Az n-gage is 25-30 pénz körül van már:)
  • smv
    Mennyibe fog ez vajon kerülni... De pont mint a szines telóknál, megjelenésük után 5-6 évvel már lesz nekem is. :)
  • tigeroo
    nekem egyáltalán nincs szükségem ilyen extrákra..
    csak telefonálni/sms-ezni lehessen + néha játszani (3510i)
  • Yv@n
    Hát szerintem kinézetre elég fos az összes.
  • Tetsuo
    A video felbontása élvezhetetlen, tehát az egész semmit sem ér.. az akku sem bírja sokáig, úgyhogy..
  • Ratty
    Na én veled értek egyet:) Mióta megvettem a 3650-em beleszerettem a nokia okostelefonjaiba. Eskü enélkül már el sem tom képzelni az életem. Télleg mindenre használom, és totálisan testreszabható, ja meg ott van a többezer s60-ra fejlesztett cucc:))) És most akarok beszerezni egy n-gaget is, mert kéne valami mp3 lejátszó, az ipod meg drága:)
    Ezzel már csak az a baj, hogy még legalább 2 év mire nekem ilyenem lesz:DD
    Hajrá Nokia, csak így tovább:) Nagyon jó irányvonala ez a fejlődésnek, és a többi cég sehol nincs. Talán az n91 dizájnjába tudnék belekötni, de 3650 után szavam nem lehet:)
  • irkab1rka
    10 perccel azelőtt, hogy virust kapsz rá :)
  • ATi
    én nem tudok belekötni ezekbe a telcsikbe!
    sokat tudnak és jól is néznek ki... csupán annyi bajom van, hogy mikor lesz nekem ilyenem?
  • yy
    nekem teccenek
  • Munch
    Kíváncsi vagyok, hogy milyen minősége lesz a 2 megapixeles kamerának.
    Mindesetre ez pozitív fejlődés a Nokia részéről!
    Jó kis telók lesznek...
  • Sub
    Tehát a Nokia olyan PDA-kat gyárt amelyek képesek telefonálni.
  • Hedgehunter #5
    n 90 megveszem mikor kijon, amugy van benne mp3 Ezt itjak:
    Download and play multimedia files (video and music)
    Stream media files from compatible media portals
    Full-screen video playback on the phone to view downloaded, streamed or recorded video clips in larger size
    Played formats (decoding): MP3, AAC, Real Audio, WAV, Nokia Ring Tones, AMR, AMR-WB, AMR-NB, AU, MIDI, H.263, JPEG, JPEG2000, EXIF 2.2, GIF 87/89, PNG, BMP (W-BMP), MBM, eAAC+ and MPEG-4
  • akyyy
    az N90-es még jó i slene, ha lenne benne mp3....
  • Seaweed
    Hat a tudasukkal nincs is bajom....nekem mar joideje a kinezet szamit csak..
  • Cactus
    Nekem nagyon bejönnek a telók...legalábbis szolgáltatásokra nagyon jók. Persze nem hiszem, hogy az átlagemberek egyhamar ilyenekkel fognak szaladgálni. Bár az is igaz, hogy addig különleges, míg nem szaladgál mindenki ilyenekkel ;)
  • Seaweed
    Uhh de uber szarul neznek ki..kiveve az N70...de az meg erosen hajaz az SE telefonok designjara!