8857
  • Sheltem
    Én nem azt nem bírom amikor valaki kritizál egy játékot. Én azt nem bírom ha valaki olyan kritizálja akinek a hozzászólásából ordít, hogy segghülye hozzá és köze nincs a stratégiai játékokhoz.
    Most iszok egyet a tigris gyilkos M8ra .
  • bekefi7
    Köszönjük KingPunisher. Egy " Hülye vagyok ehhez a játékhoz, mert a taktikai érzékem kimerül két gomb nyomkodásában" hozzászólással sokkal rövidebben is kifejezhetted volna magad.
  • CAC
    :))
  • Hector Troy
    hogy gyün ideja noszájsanyci?
  • CAC
    A hungarian titans oldalán egyszer már volt szerencsém kiosztani egy szaggértőt coh vs dow2 témában.
    Nincs kedvem mégegyszer lefutni azokat a köröket. Legyen annyi elég, hogy kb olyan a viszonya a 2 játéknak egymáshoz, mint a nagy Ő-nek az útszéli szakadt kurvához.
  • bgabor
    És ezt nevezed te jól sikerült hozzászólásnak? Akkor te se olvasol túl sokat. Ez maximum a középiskola első olsztályában számít jólsikerült hozzászólásnak.

A DOW2-ről meg annyit hogy az a CoH erősen lebutított változata. Tudod, hogy a hozzád hasonlóan gyatrán fogalmazó hülyegyerekeknek is legyen mivel játszani, akik a CoH-hoz csírák.

Szóval takarodjál csak vissza a DOW2 topicba.
  • Hector Troy
    Mondjuk attól hogy nem tudsz vele játszani, nem biztos hogy a játék a "rakat szar". Köszi a kommentet amúgy.
  • AndrewT
    ízlések és pofonok, meg preferenicák kérdése. ez is egy vélemény, és mint ilyen, tiszteletben tartjuk, de attól még nem feltétlenül értünk egyet vele.
  • mascarun
    Szerintem megtarthattad volna magadnak!
  • m0tTh0w
    Remek. De mi továbbra is játszani fogunk vele. Bocsi.
  • KingPunisher
    Nah ezt eredetileg dow2 topicba irtam de olyan jol sikerült gondolom megosztom veletek is biztos örültök neki ..

Hát ez igy igen butaság. Gondolom te is az a player vagy aki honapokig évekig tolta CoH-t majd ránézett erre is pár nap erejéig..
    Igy van megy a fogocska de nyomok neked egy idézetet hogy tanulj valamit a harc valodi természetéből..
    "csatában erőt érvényesíteni két modszerrel lehet : manőverezéssel és közvetlen harccal , de a manőverezés és a közvetlen harc változata annyi féle lehet hogy ne győzzük kimeríteni.."
    Cohba mi van? bekurod házba a mg-t mögé rakod a AT gunt kis homok zsákokat építesz kihozol egy armored cart m8-at és iszonyat szinten microzol mint a mérgezett egér..
    Itt nincs ilyen itt kevés osztag van és nem az dönt ki menynit tud kattintani hanem hogy ki használja a harc törvényét jobban..
    Az meg hogy visszavonulsz és nincs veszteség elárulta nekem hogy nem értesz a játékhoz.. visszavonulás adott esetben olyan hátrányt okoz amit nem lehet megforditani..
    CoH pályáin főleg több vs többe sokszor artyharc megy semmi skill semmi taktika odabsassza löveget azt ha pont ott vagy elment az osztag..
    Mivel nem látod honnan lő és épp hova igy ergo szerencse dönt.. Ebbe hol a stratégia ?
    Idiota játék az.. meg armored car előre hátra megy tolat beköp pár lövést meg m8 kering a tank körül azt szarrá lövi mert nem tud ráfordulni az ágyu..
    Hát ez hol taktikus ?? rakat szar az nem játék.. Az dönt ki tudja m8-at jobban megforgatni a tigris körül..
    Dow2 mérföldekkel taktikusabb játék.. Mert
    "Tömegeket harcba vezetni ugyan az mint keveseket harcba vetni a lényeg a formában és az elnevezésben van"
    és érted mivel nekünk nincsenek hadvezéreink csak 2 kéz a billyentyű meg az egér igy minél több egységet kell microzni annál kevesebb idő van taktikázni.. tehát kb a dow2 osztagszám az ideális ..
  • Fifus
    Hát nem, a francba, nagyon összerakták szerencsétlent.
  • bekefi7
    Akkor úgy hiszem Fifus, mi nem mostanában hagyjuk abba a cohozást:)
  • Fifus
    Én 20.000-ért.
  • bekefi7
    Ha belegondolok, hogy én 25.000 Ft-ért vettem meg az alapot, meg a kiegészítőket.....
  • mascarun
    Akció a CDgalaxis nál!

Company of Heroes: Tales of Valor [PC] - 3490 Ft, internetes rendeléssel -10%: 3140 Ft
  • Fifus
    És mind a négy nemzet választható multiban.
  • CAC
    Először is gratulálok, jó választás volt. :)
    Másodjára, no para, magában is 100%-ig játszható.
  • CAC
    Ahogy lee mondta, természetesen futni fog. 2 grafikai beállítás dx9 alatt csak high lehet maximálisan, míg dx10-nél akár ultra is. Mondjuk ehhez olyan k vga is kell.
  • Vackor1024
    Hali.

Megrendeltem a Company of Heroes: Tales of Valor-t de nem olvastam el a mellékletet, tehát ez egy kiegészítő lemez, vagy egy önálló játék?
  • dave10000
    Rendben kösz.
  • lee56
    Persze hogy fut ha a minimum gépigyényt megüti a géped.. Azt hiszem csak a textúra beállításoknál lesz egyel magasabb fokozat dx10ben, aztán ennyi is volt amivel több vistán vagy win7-en.
  • dave10000
    Akkor ezek szerint ha felrakom akkor is fut xp-n ?
  • dave10000
    Igen az xp lemaradt :) am a pcgurun a letöltéseknél.
  • CAC
    Ezt az oltári baromságot hol olvastad?
    Egyébként a Vista is Windows. Szerintem te az Xp-re gondoltál.
  • lee56
    Hát a logika azt súgja, igen :)
  • dave10000
    Üdv.

Ha felrakom az 1.70-es patch-et akkor tudok Windows-on is játszani mert 1 oldalon ezt találtam "A folt teletömi DX10-es effektusokkal a játékot, így természetesen kizárólag Vista-tulajdonosok számára javasolt." Vagy ez csak annyi, hogy a Vistasok tudják ezt alkalmazni ?
  • Petersson
    Sziasztok!

Keresem a CoH: Tales of Valor-t vagy CoH:Opposing Fronts-ot. Ha netán valaki belefáradt.
    Magam részéről meg rendelkezek 2db felesleges alap verzióval, 800Ft/db árral.
  • Quent1n
    A volksok a játék elején jók azért mgkkel megtámogatva. Csak ügyelni kell arra, hogy az amcsi infek ne rohanhassanak rájuk mert arra könnyen ráfázhatsz. A sima grenadiers-ek jobbak de csak 4en vannak és nem is olcsók. Cserébe fejleszthetők de hajlamosak könnyen elszórni a fegyókat mint a rangerek. Na meg van granyójuk is ugye. Játék elején a sima volksal nincs gond stun gránátokkal lehet velük szépen aprítani.
  • mascarun
    Nekem a régi tört verzió az nem kért lemezt!
    Most az origi is csak ha nincs net vagy ha a relic baszakszik!
  • CAC
    Ez stratégia függő. A volksok a gyengébbek egyébként of korsz.
  • CAC
    Akkor neked tört van szerintem. Az eredetinél mindenképp fel akar menni a játék a relic szerverére, hogy autentikálja az accountod, serialt, játé eredetiséget.
    Ha nincs net, akkor be kell tenned a lemezt.
    Lehet, hogy régen tört volt, és a hist file buher miatt tudtál net nélkül, lemez nélkül játszani.
  • V43 1105
    Aknavető ? :-) nem páncélökölre gondolsz ?
  • Hector Troy
    mármint tudom h 3-mat sebeznek, de érdemes manpowert rááldozni ha nem az aknavetőjük v. mashinegunjuk miatt kellenek?!
  • dave10000
    Rendben kösz bár eddig nem kellett hozzá net.
  • Hector Troy
    WM-nél melyiket érdemes, volksgranadiereket, vagy t2-es granadireket csinálni szerintetek? a t2-esek sima puskával jobban harcolnak?
  • CAC
    Ha eredeti a játékod, és van élő netkapcsolat, akkor nem kell hozzá a dvd.
  • dave10000
    Üdv.

Lenne 1 kérdésem. Ha elkezdem felrakosgatni a patch-eket akkor is megy majd cd nélkül a játék (eredeti) ?
  • Jossua
    Srácok haverommal nyomnánk TOV. 2vs2-ben akiknek van kedve az írjon
  • CAC
    Pontosan. Sokszor jobb, sokszor ugyanolyan, néha uncsibb. :)
    Egészséges mértékben majdnem minden hobbi jó.