Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haha hozol egy pumát és vége^^ ugye viccelsz most halottál már aknáról sticky bombáról Rangerrõl. Bõvebb fueles mapokon (semois) könnyen szaladgál M8+bar együtt

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Ja csak a BAR 60 fuel. És azzal csak infantry ellen lesz jó. Hozol egy pumát és vége. Fõleg mivel vagy BAR vagy motor pool...és a legtöbben inkább motor poolt választják pont emiatt.

Hát szerintem meg legnagyobb imba a automatikus BAR minden osztagnak US oldalon. A T2 def-el meg ki lehet törölni egy inf doktrina Arty ellen.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

1v1ben se vészes a helyzet😊 Mapfüggõ inkább. USnek ott a strafe, ab , t17 stb. WMnek meg ott a t2 defensive, medbunker, a KT a puma stb. A probléma ott kezdõdik, hogy a mapok teszik imbává a játékot😊

Abszolút német gyõzelem^^ Perpill a 2xWM tõl félek a legkevésbé 2xUSt játszván. Nem azért mert gyengébb, hanem mert tisztán alap frakciók közti gamek mindíg kiegyensúlyozottabbnak tûnnek. Brit meg PE esetében sokszor a rape or be raped eset áll fenn😊

Eredeti gamed van? Szívesen kihívnálak egy 1v1 US vs Werh menetre én lennék US bár régen játszottam velük, de megnézném mit csinálsz ellenük.

nna felraktam az OF et, ez nam tartalmazza az elõzõ kieg küldetéseit...

de az új egységek tetszenek, kár hogy most meg multizni nem tudok <#nyes>

nna mindegy semmi nem tökéletes..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem 2v2ben van gondom az telejesen más mint az 1v1 ott csapatmunka kell jó játékosok ellen. De nekem 1v1 van bajom velük.

bajgunar
Háát Wehrmach-t amcsi ellen???
Nagyon béna az, aki nem tudja elverni az amcsikat a wehrmacht-al!!!
2v2 -be (2wehr. VS 2amcsi) abszolut német gyözelem.
kérdés:

OF et ha letöltöm, a single kampányok végigjátszhatóak?

és ha igen telepítés elõtt le kell szedni az eredeti coh t?

Áhh kész vagyok US-tõl. Számomra már egyértelmûen bebizonyosodott hogy két hasonló tudású játékosból 98% hogy US nyer werhmacht ellen. Inf doktrina+bar+M8 vagy armor+M8+bar és ennyi. Sajnos látszik az amerikai mentalitás US-nek kell a legerõsebbnek lenni nincs mese.

tojas1
Sikerült

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tojas1
Sziasztok!!
Egy kis segítség kéne!!

A "Best" pályán a németekkel hogyan kell a hidat felrobbantani??

Elõre is Köszönöm

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Igen..az, hogy nem vonulnak néha vissza egybõl az kegyetlen. Meg elakadnak visszavonulás közben vmi roncsban jármûben akármiben és szép lassan meghalnak mind. 😄

De igazad van, tényleg gáz. Sajna a relic a 2.3.valahányas peccs után már csak ilyen gáz. Komolyan mondom nincs olyan játékalakalom, hogy új bugra ne lelnék. Mostanában a néha vissza nem vonuló egységek idegesítenek épp.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ja amugy kösz mindenkinek... már lényegtelen nemláttam az idegtöl azért nem copyztam be sry😊

hehe ez igy van pont ezt csináltam meg,valoban müködik igy.. de azért elég gáz hogy igy kell megoldani nem?!

Már le volt írva itt a fórumon is, hogy mi ilyenkor a teendõ. Installáld fel az OF-et, majd a mûködõ géprõl kopizd át az egész thq mappát a program files-ba, és írjad felül az ott lévõ fájlokat.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

formatuq
esetleg ha egy kepet, vagy a teljes hiba uzenetet megirnad, tudnank segiteni....

"valami diferent" sok fele different lehet. pl:

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

kéne a teljes hibaüzi

20 szor ujraraktam 20 szor leszedtem ujra a patheket, meg ujraraktam a wint is .... ennyit a diferentröl, ugy szar ahogy van.. egyépként halottam hogy másnál is volt már. Megoldás nincs! legalábbis ösem tudta megcsinálni

robotnyk
az a valami diferent nyilván a lényeg lenne, amiért nem megy...
Nemhiszem el ujraraktam a gépet is de ugyanaz... ezért vegyen az ember eredeti játékot... gratulálok a relicnek

sziasztok olyan gondom van,feltettem a coht a laptopra is de nem tudom patchelni.. valamit kiir a 2 patch felénél valami diferent .... nemértem mert a másik gépnél felment..

alap coh val tök esélytelen online az "új" egységek ellen sajnos...

marad a single, ott tudom mire számíthatok <#szomoru1>

formatuq
hat, akkor a jatek legelvezetesebb reszet nem ismered meg.

Nem kell felvilágosítani, nyugodjál le, én egyáltalán nem játszom online, (nem is tervezem) ezért kérdezõsködöm az ottani viszonyokról.

Igazi Férfi Wehrmacht-al játszik VP low res online 😊

Mondjuk aki belép egy annihilate+high res hostra, az vessen magára. A hidas pályák is gyanúsak, azon tobzódik a sok arcade szökevény.

Mindig azt kell használni, amire szükség van. Mi értelme van az REnek, ha mondjuk támadni kell és esetleg az axis meg tolja a medbunker spamot meg a 88as lövegeket? Azt RE vel a büdös életben ki sem szeded , viszont commandoessal vagy artyval igen.

Ja csak a ranked matchek egytõl egyig vp controlosak egyrészt, másrész vp control nélkül igazából eléggé axis power lenne😊

Felvilágosítalak hogy a kommandós doktrina nagyon jól használható késhegyre menõ villámgyors ütközetben. 1v1 ben ritkán használják a Royal aritery doktrinát de 2v2 3v3 4v4 használják. Szerintem az annihilate fõleg high res-el unbalancot eredményez.

Miért, amúgy online szoktak más doktrínát is választani a britek? Van értelme a kommandósokkal meg a tüzérekkel bohóckodni egy késhegyre menõ, villámgyors ütközetben? Különösen nagy pályán, ahol a pálya közepére kéne építeni a 25 fontosokat, hogy elérjék az ellenséges bázist. Egyáltalán online szokták a 25 fontosokat bázisbombázásra használni?

Én is az annihilate-et preferálom. Nem szeretem ha idõre mennek a dolgok, amúgy is eleget kell kapkodni a keményebb annihilate meccseken.

Ha már amúgy is évek óta játszunk együtt, akkor csak tudni fogom mire gondolsz😄

Inkább tessék csak online játszani! Ennyi idõ alatt a világot meg lehet váltani😊

Rendben. Majd ha fáradt leszek, megfogadom a tanácsod.

madmanic:
Gondolom annihilate volt. Tessék vp-t játszani.

5 óra 59 perc alatt nyomtam le 4 hard ai t 3 normál segítõvel <#ravasz1>

barátnõm költözni akart..

formatuq
cac, nin3 vagyok, szoval pihenhecc kicsit

formatuq
latod, valaki ismeri a game-t, nem csak szereti 😊

Megjött a Tales of Valor. Meglehet rendelni itt: Tales of Valor RENDELÉS [#wave
Ott van a churchil után a pont. Csak utána lusta volt nagybetûvel kezdeni a mondatot😊 De értelmezem neked a lényeget: Akkora nyomást kell gyakorolni a britre, hogy kényszerbõl válasszon RE-t. Onnantól kezdve meg már könny dolga van az embernek.

Bizony az én koromban már nemigen okosodik az ember. De hát minek is, amikor itt vannak az olyan ifjú titánok mint te, akik szmájlik nélkül belehánynak valamit a közösbe, majd viccre hivatkozva frappánskodnak még egy kört. Metakommunikálj már, ha poénkodni akarsz.

Churchillel briteket megverni? Te mirõl beszélsz? Engem aztán nem érdekel, hogy beszólogatsz itt mindenkinek, mert a hozzád hasonló emberek érdektelenek, de legalább fogalmazni tanulj meg, mert így még az se derül ki, mit is akartál mondani. Na nem mintha ez akkora baj lenne. <#hehe><#levele>

formatuq
en pedig imadom, mikor pl Tiensin-nel akkora nyomast merunk a fereg brit-re, hogy mast nem tud, churchil. a leg egyszerubb megverni vele a brittet.

formatuq
sajnos, te meg mindig nem lettel okosabb, es a viccet se szereted/erted

Igaz! 1. Az elején nem hagyod hogy felépítsék. 2. 2db Pak vagy PIO hamar szétszedi.

A pakokat sajna szétkapják a mortar pitek.

Én most Britek ellen a 2 Pak stratégiát használom Werhmachtal már a játék elejétõl nem ad sok esélyt nekik és sokszor bejön. Megvettem a DOW II ezért most egy kicsit azzal ismerkedem. De Britekkel én 90% empla nélkül játszok most jelenleg nem sok értelme van építeni mert nem nagyon lövöldöznek az ellenségre.

Ti egyébként összevesztetek vagy mi ez a fenenagy spanolás? Régen nem fújtatok egymásra emlékeim szerint.