Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Lehet valahogy magyaritani a CoH OF steam verzióját?
Olompumpa, ez a progi megcsinál mindent a letöltött mappal.
Nem biztos, hogy a játék kalózverziójával mûködni fog. Mostanában szinte folyamatosan kapható leértékelve a játék, tényleg 1-2K HUF-ért multizhattok, érdemes megvenni az eredetit.
sziasztok, segítséget szeretnék kérni,
barátaimmal leporoltuk ezt a nagyszerû játékot (CoH 1.0 - más verzióval nem sikerült belõni GR-en 😞 ..?..), és gamerangeren keresztül szeretnénk tolni, de más pályákon, mint a hivatalos választék.
nyomoztunk már több napot a neten, de mindig ugyanabba a problémába ütközünk:
-dev az ikonnal - ok
bemásoljuk az sga fájlt , ahova kell, de nem látszódik a játékban a map.
ha pedig nem sga mapet sikerült letölteni a netrõl, hanem egy mappányi filet, akkor látszódik a választható mapok közt, de nem indul el. 😞
Ha tud valaki erre egy megoldást, kérem jelezze! Elõre is hálás köszönet, és ha Szegeden jár vendégem egy sörre! 😊

Emberek, miért nem a rajnogói oldalra jöttök eszmét cserélni?!
www.company-of-heroes.hu

Én sokat köszönhetek az SG fórumának, mert itt találtam rá elõször a magyar közösség néhány szimpatikus figurájára, de aztán, hogy lett szép, magyar weblapja a játéknak (cikkekkel és streamekkel, meg minden), már csak ritkán nézek ide vissza. Nem illik más weboldalt reklámozni, tudom, de a cél egy: legyen nagy magyar CoH tábor! Regisztráljatok a rajongói oldalra (is) emberek!
Köszi. Világos volt.
A lementett replay nem videó formátumban van lementve, nem tartalmaz sem képet, sem hangot. Ezt nem lehet konvertálni. Ez csak a meccs "alakulását" tartalmazza, amit ha a játékban megnyitsz, újra meg tudod nézni, hogy mi történt. De ilyenkor a játék grafikai motorja dolgozik újra, az alkot képet, ergó mintha újra játszanál. Ezért felvenni csak a FRAPS nevû programmal tudod a replayt, ami ha jól tudom avi-ba ment, aztán õt tudod átkonvertálni szinte bármivel, amire vannak megint csak jó programok.
Remélem érthetõ voltam és segítettem...

Hali.
Nem tudja valaki, hogy a replayt milyen progival lehet átkonvertálni normális videó formátummá? Avi, Mp4 stb.
Ha egy CD-kulcs alatt csinál új level 1-es profilt, akkor mindegy, mert a rendszer az elért legmagasabb szintjének megfelelõvel teszi össze. Viszont a Humble akcióban én is vettem kettõ anthology-t, ez tulajdonképpen 6 RO logint jelenthet, egyenként 5 profil lehetõséggel, tehát simán kapok level egyest elég sokáig...

Ettõl függetlenül nem nagy élmény sokkal a szinted alatt lévõvel játszani, ezt egy ambiciózus, fejlõdni és izgalomra vágyó ember tudja.
Hecker007
Szerintem inkább azért hogy legyen kivel játszania, különben lehet belõle tanulni is sokat, meg kell nézni a replay-t és akkor látod hogy kb mit hogy csinál és néhány ilyen után már könnyebben felismered hogy milyen taktikával is van dolgod és esetleg jobban tudsz védekezni vagy éppen támadni.

antgecc
Ez oké, ez annyi, hogy egy nagyon jó játékossal van dolgom. Elõfordul sc2-ben is 😊 Ami kérdéses számomra, hogy miért jó egy ilyen jó játékosnak Lv1 mögé bújni. Hogy gyenge ellenfeleket kapjon és "büszkén" nyerhessen?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egy smurf inkább abban nyilvánul meg, hogy óramû pontossággal fejleszti határozott irányba az egységeit, jól mikróz és rád kényszeríti az akaratát.
Ha ellenfelednél túl gyorsan van, ami kell és tehetetlenség érzés vesz rajtad erõt: smurf-fel van dolgod.
V43 1105
Ha szerencséd van fogsz még ki kezdõket, de akár egy profi , vagy jobb játékos is hiheti azt rólad, hogy profi vagy..! engem azért mert egy Victory Pointot körbe drótoztam le smurföztek 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

antgecc
Köszi a segítségeket 😊 Lv5-ön megragadtam kicsit, nehezen jutok tovább. Úgy vettem észre, hogy a steam-es és humblebundle-s akcióknak köszönhetõen akad még olyan kezdõ mint én. Vagy könyörtelenül felmossák velem a padlót, vagy elég könnyen nyerek. Ritkák a kiélezett csaták, de azért akad 😊 Coh2-re talán összejön a Lv10 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mióta a rendszer már a cd-kulcsot veszi alapul, semmi.

Régi és nehezen tanulható játék ez. Itt kicsi a szórás a sok viszonylag jobb játékos közt, igen kevés a tényleg kezdõ. Ha ezen túlteszed magad és kb 10-es szinten vagy, már jól szórakozhatsz.
antgecc
Egyébként mi értelme ennek a smurf dolognak?

antgecc
Még sc2 után is nagyon tetszik a játék és a csaták, de a matchmaking rendszer, meg a többi háttér dolog, nem tudom hogy nevezzem (pl lejátszott meccs után az ellenfél profiljának megtekintése), az options menü, bindelések és invert mouse hiánya borzalom.

Na ahhoz hozzá tudok szólni: az úgy lehetséges, hogy sajnos tele vagyunk smurf-fel, vagyis low levelûnek beállított profiszerûvel.

Épp ezért a szintekkel már ne is törõdj, túl régi és nehéz ahhoz a játék, ha van valami akció, páran megkóstolják, aztán menekülnek... Az a 10 000 ember aki fenn van, már nem kezdõ, legfeljebb fanatikus amatõr.
antgecc
Milyen dolog ez már, hogy nálam (Lv 5) alacsonyabb szintûek úgy vernek rommá, hogy közöm nincs a játékhoz...

antgecc
Van valami megoldás arra, hogy mouse wheel lenyomásakor fordítva mozogjon a kamera (tehát, ha lefelé húzom, lefelé menjen a kamera)? Amolyan starcraftosan. A jelenlegit egyszerûen nem bírom megszokni.

http://www.coh2.org/
antgecc
Tudnátok ajánlani jó livestream oldalakat?

V43 1105
Itt ilyesmivel nem foglalkozunk ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szevasztok hol szoktatok multizni valaki segítene hamashi szeró vagy egyéb ??
Épületben kb zöld fedezékben vagy, ezért jár a bónusz védelem, fõleg álló unit esetén, de flamer unitok a zárt tér miatt hamarabb kivégeznek, mintha nyílt terepen lennél. Ennyi a titok.
antgecc
Hogy mûködik ez az épületben lévõ katonákra lövöldözés? Zöld fedezéknek számít? Vagy ennél bonyolultabb? Kapnak a benne lévõk vmi bónuszt? Hogy van ez pontosan? wiki-n nem találtam errõl semmit.

V43 1105
Volt ahol azt írták megy vele.. múlt héten megvettem ugye ezt az akciós csomagot, feltettem és.. ha elindítottam akkor nem tudtam bejelentkezni a profilba, de volt hogy igen... most a rendszer volt túlterhelt, vagy a játék nem komálja a blitzzet ? 😄

Egy mod akármilyen jó is, nem hivatalos, tehát igen, lehetséges.
Tier egyes épületbõl jön a municiós kocsi, szerintem az nem tud pótolni, viszont T2-bõl az Infantry HalfTrack igen, az megfelel egy elõretolt HQ-nak.
Aztán van ugye a sima elõretolt HQ, amit nagyobb, megszállható épületek átalakításával érhetsz el, mellettük állva szintén megy a reinforce.
V43 1105
Steames COH, összeakad a Blitzkrieg móddal.. lehetséges ez ? 😞

antgecc
Köszi a segítséget!

Akadt még egy kérdésem: Panzer Elite-nél, van amikor a muníciós kocsi mellett állva pótolni tudom a kilõtt katonáimat, és van mikor azt írja HQ kell a közelben és nem pótol, pedig elötte sem álltam HQ mellett, mégis küldött utánpótlást. Hogy mûködik ez?

Automatch-ben fõleg, folyamatosan kb a szintednek megfelelõkkel rak össze, néha erõsebbekkel, akik legyõzésével gyorsabban fejlõdsz.
Szerintem húzd fel magad közepes szintig, és akkor több magyarral is játszhatsz majd a BP szobából, kevés a valódi 3-as szintû.
antgecc
3-mas szintû vagyok jelenleg és azt szeretném megtudni, hogy tudok online játszani velem egyszintû, nagyon kezdõ játékosokkal. Segítséget elõre is köszönöm!

Köszi szépen a felvilágosítást!
a másik kódot akkor kell beírni, mikor a CoH-Opposing Fronts kampányaival szeretnél játszani. Ugyanis ha a Tales of Valor kóddal tetted fel, akkor annak a kampányai "vannak nyitva" és a másikak le vannak "lakatolva". Ha a Company of Heroes: Opposing Fronts kódjával regelsz, akkor a Tales of Valor kampányai vannak "lelakatolva". És mikor rákattintasz, kéri a kódját.
Ha beírtad, már "meg is nyíltak" a kampányok.
én az egyik koddal feltetem és azóta megy rendesen online..a másik kodot nem kérte sehol.és a tales of valor van fent szoval nemértem mire jo a másik kodom?!
Mert általában külön van az alapjátékhoz, és külön a kieghez. Ha jól emlékszem nekem is Anthology van, és a mellékelt manual leírja, hogy melyik seriallal kell installálnod a játékot, s melyiket kell utólag hozzáadni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nekem is elõjött hogy kéri a dvd-t és ha betettem akkor sem engedett be..A reliconline szórakozott.csináltam egy jelszoresetet azután pedig jovolt...

Vki megtudná mondani hogy amit vettem COH:Anthology-t miért van 2 db kód belül?
antgecc
Danke!

Ez is elõfordul, próbáljátok újra és újra, be fog hamarosan engedni. A RO-val sok gond van, vacak a hálózati szoftver és rendszer.
Ez az 5 millió se segít, hogy kiadhassák a márciusi nagy címeket.
antgecc
Hát, 3-mat játszottam, de ahogy látom bõven van mit tanulni. Nagyon fura a Starcraft 2 után 😊 Tudna valaki, valami oldalt ajánlani, lehetõleg magyarul, ahol szépen el van magyarázva, hogy mit, miért, hogy? Alap stratégiák, mit mi után illik gyártani, stb...

vettem is 2 packott 😊
antgecc
Sztornó, elindult. Repair kellett neki.

antgecc

antgecc
Tudna vki segíteni?

Steamen vásároltam a játékot, feltelepítettem a két kiegészítõvel együtt. Indítanám Steambõl, de nem csinál semmit. Kiírja hogy indítás elõkészítése, utána eltûnik a felirat és kész, semmi nem történik. Akármelyiket indítom (alapjáték v kiegészítõk) nem indul el.

Van erre vmi ötlet?

Hecker007
Nálam is ezt csinálja néha, a rendes dobozos verzió, van net is, berakom neki a lemezt erre kiírja a verify media szöveget és cseszik továbbmenni.

Havernál olyan van most a steam-es verzióval hogy nem engedi belépni a profiljával, 3 napja vette a játékot aznap jó volt, tegnap 1x sikerült belépnie, azóta semmi, annyit ír hogy a profil "busy", erre van valami megoldás esetleg?

Ilyen nálam is van, de nekem volt elõtte dvd-s verzió is. Olyankor kéri, ha nincs net.
mascarun
Üdv!

Olyan gondom van hogy megvettem a STEAM-en a Tales of Valor-t és most disc-et kér! Mivel a STEAM en vettem így nincs Disc-em!
Ilyenkor mi van?

Na sikerült is megoldanom😊Szóval adkias ezt csináld és jó lesz:
Lépj be: C:windows/system32/drivers/ect­/ és a host nevû fájlt kivágás asztalra áthelyezed,megnyitod,kitörölsz belõle mindent és elmented!
Ha ez kész:http://cohpatch.relic.com/
errõl az oldalról szedd le a tales of valor english patchet.Az összeset és sorba telepitsd.Ezután belépsz és már enged is accountot létrehozni😉