8857
-
Fifo #8537 Ha elérte volna a honlap,amit tervezett cac, hogy magyar coh portál és búvóhely és találka és egyéb, akkor tán nem is hallanál. De így csak nem szeretném, hogy a beleölt meló kukázódna. De ha menni kell, hát menni kell, majd beletörődök. Csak tudod, a vénségem, ha mást nem, annyit jelent, hogy nehezen tolerálok már dolgokat és erőszakosabban ragaszkodok hozzájuk, mint 20 évesen. -
szoszibá #8536 "A youtube-on se az észt osztom, csak a saját kommentálásom hallatszik, szórakoztatok csupán, ha az oldal gáz, vagy egyáltalán bármi gáz, csináljon mást aki akar, cac segít a szerkesztésben. Egyszerűen annyi történt szerintem, hogy mi itt ragadtunk, míg mások lekoptak, és az oldal így olyan lett, amilyenné az a pár ember tette."
Ez teljesen igaz, csak hát ez most hogy jön ide? Nem is erről ment itt a vita eddig... -
Fifo #8535 A youtube-on se az észt osztom, csak a saját kommentálásom hallatszik, szórakoztatok csupán, ha az oldal gáz, vagy egyáltalán bármi gáz, csináljon mást aki akar, cac segít a szerkesztésben. Egyszerűen annyi történt szerintem, hogy mi itt ragadtunk, míg mások lekoptak, és az oldal így olyan lett, amilyenné az a pár ember tette. -
szoszibá #8534 Fifus mostmár komolyan mondom hagyd ezt abba. Minden kommentemet személyes sértésnek vélsz és úgy állítod be mintha egyes egyedül téged fikáználak a site hibáiért vagy úgy ámblokk. Sajnáltatod itt megad, meg noob-ozol, meg játszod a szentet. Meg egyáltalán, mért viseled te ennyire a szíveden a site sorsát??
Nem te mondtad természetesen, de mondták. -
Fifo #8533 Szerintem nem mi mondtunk ilyesmit, mikor életünkben nem voltunk 11-esek 1v1-ben. -
Fifo #8532 A fansite most különben olyan amilyen, olyan motyók vannak rajta, amilyen és amennyi, szerintem nem GR magyar fordítás akart lenni, na de ki formálja mássá: doki, én, akik miatt híznak a topikok?
Nem hinném, hogy kifulladt a lendület, csak valóban más módszerek kellenek. Mi kevesek vagyunk, ennyit tudtunk. Mert én és doki pl noobok vagyunk, csak szerettük volna, ha felkeltjük az érdeklődést, de látom az ellenkező hatást értük el, kudarc az egész szerinted. -
szoszibá #8531 Igen itt is azok aktívak akik a fansiteon. Pont azért mert ott pofázás megy a játékról mint itt, legyen az bármilyen pozitív hatással egy újoncra, mi meg toljuk az ipart keményen...
Más típust preferálnak mint én, nem néztek le, csak közölték, hogy akkor menjél játsszál 1v1-et legyél 11-es aztán talán lehetsz klántag, meg majd akkor szemeteljem ott a topicot basic-es meccsek kommentálásával, ha már játszottam sok 1v1-et is. Ez volt a lerázás és elutasítás. -
Fifo #8530 Cac kitörölte a ranked meghatározásomat. Pedig milyen jó hasonlat volt. -
NovaTerra #8529 De könyörgöm itt is angtecc-nek azok segítenek, akik alkotják a fansite gerincét.
Szerintem mindenki megértette, hogy "leszarod". Nem is azzal van a baj. Hanem abból alakult ki ez az egész, hogy azt mondtad elhajtottak.
Csak azt kellene megértened, hogy ottaniak más típust preferálnak, mint te. és ez nem lenézés.
Én is játszottam szerintem a csoportotokból néhány emberrel. 2v2 ashen meg én. Jól is tolták. 3v3-ztam is, úgy, hogy 5-ből csak 1 embert ismertem névről. Mondták, hogy menjek fel TS-re. De mondtam, hogy nem jó a headsetem, na most úgy meg minek menjek fel.
Ráadásul a többség már szerintem nem is játszik, én sem. -
szoszibá #8528 Most mit mondjak, úgy se fogsz feljönni. Most részletezzem mért jó az ha feljössz és ott van vagy 8-10 ember akivel együtt játszhatsz?? Akár 1v1 akár 4v4-et. Számtalan okból jó...
És nekem mi értelme lenne a site-ra járnom, aktívkodnom, postolgatnom? :) -
Fifo #8527 Nem vagy túl segítőkész. -
szoszibá #8526 Egyébként mi értelme lenne TS-re mennem?
Semmi. -
Fifo #8525 Úgy értem, a COH2-ben már nem lesz ilyen, ebben természetesen benn marad, ez a játék már ilyen marad, ha marad még RO egyáltalán. Én pl, ha nem lesz RO, nem játszom többé. -
Fifo #8524 Egyébként mi értelme lenne TS-re mennem? Maximum valakivel AT-zni, az meg ugye elég sokáig frusztráló, mert pár hónapig csak loss lenne. A ranked magányos sport. Az oldal meg jobb portálnak, akik így játszanak, mint egyszerre jelen lenni és beszélgetni játék közben. Tudom, hogy nem csak 3v3-aztok, a TS elérhetősége az oldalon is megvan, aki kérte, megmondtuk, de mind én, mind doki, de akár Zsoci is úgy értünk rá ahogy és olyanok a körülmények amilyenek és egymással pl mi hárman elég kevésszer játszottunk basicet. -
szoszibá #8523 Amit linkeltem az basic meccsek voltak igen, mert ő arra a típusúra volt kíváncsi. Nyilván hostolni csak ott lehet. Az összes többi, így a lag cheat is működik rankedben is.
Programozási hiba igen, tudnak róla igen, de nem, nem foglalkoznak vele. Főleg most, hogy csődbe mentek és a SEGA alá kerültek, szerintem teljesen hátat fordítanak a továbbiakban ennek a játéknak. -
Fifo #8522 Ez így egy nagy programhiba, és ha tudnak róla Relicnél, talán foglalkoztak vele. -
Fifo #8521 Ezek mintha basic meccsek lettek volna. -
szoszibá #8520 Klinikai eset jah.
egyik
másik -
CAC #8519 Tudsz ezekre valami linket?
Tecsődön amit találtam lobby cheat-re az egy sima Lobby képernyő volt mindenféle konkrétum nélkül.
Őszintén megvallva nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember, akinek ez örömet okoz. Mert, hogy ha valaki képtelen veszíteni, és drophackkel egy bukott játékból, az még érthető emberi viselkedés. De hogy mindenféle élvezet (játék) nélkül csak elrontsa mások élvezetét, az már klinikai eset. -
szoszibá #8518 Sajnos nem, de tényleg. Hivatalos fórumon is elismerték, tudnak róla. Videó is van róla youtubon stb... -
CAC #8517 Szerintem a Lobby cheat és az utoljára említett csak netes bug. Tudtommal csak drophack és maphack létezik. -
szoszibá #8510 Na de, hogy legyen egy kis ON:
Maphack, oké ismeri mindenki.
Syncerror, jó benyomják elején vagy ha vesztésre állnak, általában loss.
Lagcheat ennek nem tudom a rendes nevét. Ez olyan, mint mikor valaki lagol, csak itt egyetlen egy akadás van kábé 4-5 másodpercig aztán kiírja hogy nyersz, de majd a relic eldönti kinek adja be a win-t, mert a másikat ledobta a gép. És ez mindig loss, természetesen.
Na de emberek, ilyet még nem pipáltam.
LOBBY cheat: Belépsz egy szerverre, látszólag kidob, mert visszakerülsz a lobby-ba, de ő mégis rá tud indítani. Elindul a meccs, amiben benn se vagy és loss.
ÉS AMI A LEGJOBB (direkt végére hagytam):
Csinálsz szervert, belép valaki - az ég világon semmit nem csinál - majd kilép. ÉS INSTANT LOSS! Mi a tosz? Találkoztatok már vele?
-
CAC #8508 Hát nem tudom...én nem játszom rankedot mégis szólnak hozzám a niggerek. :)
Ellenben, ha tovább folytatódik itt az offtopic, kénytelen leszek elővenni a törlőceruzám. -
Fifo #8507 Te jöttél ide a felfújt, belterjes-szagú lufival -
szoszibá #8506 Jól mondod, ITT. :D De tényleg utoljára: senkivel nincs bajom, csak azt fogalmaztam meg, hogy csak azt tekintik teljes értékű tagnak a site-on aki inkább rankedet játszik, mintsem basic-et. Ennyi az egész ez lett felfújva. Peace! -
#8505 Eddig nekem itt mindenben segítettek, holott 1 db kommentem van a fansiteon. -
szoszibá #8504 Hát így... -
Fifo #8503 hm, ja, így jártam. -
szoszibá #8502 Mit mondjanak meg a többiek is? Mi a frankó? Csúnya, de leszarjuk a fansite-ot. Minek jönne ide más is elmondani a véleményét a ts-esek közül, mikor olyan mértékben leszarják az oldalt ahogy van. Nem akarják se jobbá tenni se rosszabbá. Egyszerűen nem használják kész. Vagy mire vagy kíváncsi, hogy más visszajelzés is kellene? Az ottani seggnyalást meg csak én hoztam fel mint személyes véleményt, mert ezt láttam, látom. A többieknek ehhez nincs köze. Még egyszer mondom és utoljára, hogy nincs senki közt ellentét, senki nem néz rossz szemmel senkire. Leszarom a basic előnyeit hátrányait, mondtam, nem vagyok kezdő!!
De megint itt jön az ki amiért elhajtjátok az embert a búsba a site-ról, NEKTEK MÉG MINDIG CSAK AZ A SZENT! A KURVA 1v1. Szóba nem álltok olyannal aki nem játszik 1v1-et, és nem aktívkodik a site-on replay elemzéssel meg egyéb faszsággal. -
Fifo #8501 Viszont jöhetne más is a TS-ről, megmondani a frankót. -
Fifo #8500 Itt írtam egy hosszú, kissé tagolatlan reklámot a ranked meccsek védelmében, kiemelve a basic hátrányait, de aztán mégis kitöröltem, szeretném befejezni tényleg, nem fogunk közös nevezőre jutni, csak a flame-et szaporítjuk és hamarosan top topic leszünk itt. -
Fifo #8499 Végül is itt a végefelé már mindenféle okok miatt, mindenki eltűnt, ketten voltunk dokival, tényleg gáz, kár bohóckodni két vén pöcsnek, én nem azt mondtam sose, hogy amit csinálunk az szent, hanem hogy jöjjön bárki és csináljuk másképp, ha kell.
De kialakult a "TS-es"- vicces leírni, mint csoportjelző- csapat, akik valóban többen voltak, mint az oldalon. Nem én tettem és nem is doki ilyenné, együtt nem csináltunk semmit, ki így, ki úgy. Az hogy ti se szóltatok bele a "fansite-osok" dolgaiba, titeket is minősít. A lehetőség megvolt, sokak számára egyszerűbb a fansite és jobbak a szolgáltatásai, mint a TS-nek.
Hagyjuk, irányt nem mutatsz, csak a hibáinkat soroltad. -
Fifo #8498 A Fansite fontos volt nekem, ha valaki az alapokat kérdőjelezi meg, el kell gondolkodnom. -
conshilla #8497 A személyeskedést hagyd meg a cimboráidnak. Nem vagyunk haverok, úgy tudom. És mivel idősebb is vagyok, úgy érzem, kikérhetem magamnak. Szóval a reklámot nem kell elolvasnod, annak szól, aki nem ismeri. Neked azért magyaráztam el többször, mert láttam, hogy nem érted, amit olvasol. Ha azt olvastad, hogy nem foglalkozunk a kezdők replay-eivel, akkor nem érted, amit olvasol. Nem akarok senkit sem csábítani, csak megteszem a tőlem telhetőt, hogy akit érdekel a téma, és új, tudjon róla.
TS-en normális embereket ismertem meg eddig: Tenkes, Neuro, Zede, és még mondhatnék. Myke-kal mostanában játszottunk pár kört TS-en. Téged eddig nem ismertelek apafasz, de, és "nem bántásnak mondom", nem is akarlak jobban megismerni.
A kihívást egy jó lehetőségnek gondoltam, hogy összehozzam a két csapatot, kár, hogy ezt sem értetted. -
szoszibá #8496 Most megint mi bajod van? Ne bőgjél már? Mutass rá hol basztatlak én téged? Nem veled van bajom, nem is a munkásságoddal. Nem értelek tényleg. -
Fifo #8495 Minden tisztelet, mi? Aztán ömlik a flame. De nem etetlek tovább.
Valószínűleg sikerült elérned, hogy eltűnjek az oldalról meg majd innen is, meg mindenhonnan, ahol gyengélkedtem. Tavaly mikor Cryxus trollkodott, megfordult a fejemben, hogy lementem a videókat és törlöm a youtube-os fiókot, csak több száz GB lenne. Lehet, hogy azt is leszarom, nem volt osztatlan siker. Nem találok szavakat, szeretném, ha másokat is megkérnél a többségből, hogy fáradjon fel ide és erősítsen meg, hogy mindez igaz, amit gondoltok. -
szoszibá #8494 Érzem az iróniát a "hangodon". Nekem nem az oldallal van bajom, inkább csak conshilla hülye reklámozásától ráz ki a hideg. Meg attól, hogy milyen sokszor és milyen módszerekkel akar mindenkit odacsábítani. Értem, hogy sok munkája van benne, de akkor is. Meg hát a "közösség", akik kerek perec elhajtottak, mikor mondtuk, hogy mi basic-elünk inkább. Hát jó, mondtuk mi és a TS-en azóta is van egy összetartó, nagy létszámú csapat, akik kurva jókat játszanak egymással.
És a fansite-osok? Volt egy HFS vagy mifasz klánszerű próbálkozás, aztán mi lett abból is...
-
Fifo #8493 Hiába töltenék játékkal több időt, nem azért nem tudnék úgy játszani, mint az ajnározottak, hanem mert kopott reflexeim vannak, így, hogy mégis csináljak valamit, amivel nem leszek középszerű: kommentárokat készítek, mert szeretem a hangom. Ennyivel járulok hozzá az oldalhoz, ahhoz a sötéthez. :) -
szoszibá #8492 Jah és egy fontos dolog, nehogy félreértés legyen:
Én eddig teljesen más hitben éltem, fel se tételeztem volna, hogy ekkora problémák vannak a "TS-es" és a "Fansite-os" játékosok közt. Eddig azt hittem, jó mindenkinek, amit csinálunk ott. A youtube-ról is ezt hittem.
1. Nincsenek problémák köztünk SEMMI AZ ÉG VILÁGON, pont azért senki nem nyit a másik brigád felé, ergó szarunk a másikra. Teljesen párhuzamosan szépen el vagyunk egymás mellett és kész.
2. Mindenkinek jó amit ott csináltok, igen. Mindenki olvassa a cikkeket, a videóidat mindig nézik, csak nem járnak oda napi szinten, nem posztolgatnak oda, nem replay-eznek, mert nem az a társaság. -
szoszibá #8491 Nem akarok én senkit megbántani, se semmilyen közösséget bomlasztani sorry. Kanyarodjunk vissza a fő témához a kirekesztéshez. De fogalmazzuk át a kérdést! Ti fansite-osok és mi TS-esek mért nem nyitottunk soha egymás felé? Ti mért nem kerestetek meg minket az utóbbi időkben és mi mért nem kerestünk titeket?? Vegyétek észre magatokat, teljesen el vagytok varázsolva, vagy nem is tudom megfogalmazni, mert megint csak szitkozódnék...
Fifus, a közvetítéseidet imádom, a kurva koliban alig várom, hogy mikor lesz újabb videó, szinte az tart életben, mert a korlátozások miatt company-zni nem tudok. A videóid nézegetése vidít csak fel igazán. Minden tiszteletem a tiéd, idősebb vagy, családapa, mégis van időd játszani, videózni stb. Ezt becsülöm. És most a legnagyobb jóindulattal írom amit írok hidd el.
DE!!!!4444!!négy!!!
Nem nagyképűségből de, hogy értse mindenki a lényeget. Játszottam már ellened, mindig nyertem. Nem bántásnak mondom, de ha a játékkal töltenél annyi időt, mint a site-on wayne és a többi nagykutya seggnyalásával és egy egy replay-ének kommentálásával, akkor már TE IS OLYAN JÓL JÁTSZANÁL MINT ŐK!
A TS problémáját megértettem és elfogadom. Ahhoz bizony nyugodt körülmények kellenek és valóban, lehet olyan eset, hogy egy fórum hatásosabb. Tiszta sor.
Conshilla: Eddig elolvastam minden válaszodat, de mindegyikben továbbra is benne volt a site reklámozása. Ha legközelebb is csak azt tolod a képembe, hogy űű milyen jóó, meg ááá mennyit tanulhat ott egy kezdő, akkor bizony isten el sem olvasom a hozzászólásodat. Vedd már észre, hogy tudom miről beszélsz, én is be vagyok regelve, olvastam a fordított cikkeidet stb. Ne reklámozd már minden erőddel FŐLEG NEKEM azt a szart...
A kihívásról meg annyit, hogy könnyű olyan brigádból puffogtatni, ahol az 5 aktív fórumtagból 2 volt company 2v2AT első is. Esetleg te meg én lerendezhetnénk, de személy szerint rólad azt hiszem itt olvastam, hogy olyan lvl 10-11 lehetsz 1v1-ben, ami meg, meg ne haragudj, de nem nekem túl easy.