Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként én anno 1500 forintért vettem meg egy videokarihoz adott OF-et bontatlanul. Megérte! 😊
Én a helyedbe digitálisan venném meg, boltba elég drága és OF szinte 100, hogy nincs nálunk sehol:

http://impulsedriven.com/cohgold

Én anno a ToV-ot vettem meg 5kért innen.
Fasza, akkor már csak négyszer kerül annyiba mint amennyiért reális lenne. <#hehe>

mascarun
Ni!
Már van TALES of Valor 8000 péz alatt!

mascarun
Én egy helyen találtam OF et megvételre de ott a megrendelõ lap baszakodott! Úgyhogy a jó "+!%%/=!=kat!
De ha kitartóan keresel biztos találsz újat vagy használtat jó állapotban!

w77d
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy az Opposing Fronts kiegészítõt hol lehetne megvásárolni? Ma megvettem a Tales Of Valort, holnap megyek az alapjáték Game of the Year verzióért, de az Opposing Fronts-ot sehol sem találtam....

Hát én nem szeretem és sztem egyáltalán nem egy nagy eresztés. De ez az én véleményem. Sok gammel próbáltunk rajta keresztül gamelni de nagyon nem volt az igazi, egy két CS-s meccstõl eltekintve. UT-vel a hamachi anno pl. borzalmas volt CoH-al is szenvedtünk amíg nem volt origi-be.

DE valóban arra próbáltam rávilágítani, hogy miért ien dzsunka progival szenvedjünk mikor a CoH online része bár nem túl erõs, de lehet vele játszani és százszor jobb mint Hamachin bohóckodni.
Jah, ezt észre sem vettem, bocsi! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

m0tTh0w
"Szar Hamachit felejtsétek el!"
Kb innen, de amugy nem érdekel. <#vigyor3>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Nemtom honnét veszed ezt. Senki nem mondta, hogy szar a hama, hanem alant csak arra próbált a srác szerintem rávilágítani, hogy teljesen más az online game. Ebben igaza is van.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

m0tTh0w
Miért is szar az a hamachi, attól függetlenül , hogy vki azzal vagy a nélkül játszik a cohhal?

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Szar Hamachit felejtsétek el! Vegyétek meg azt gyertek multizni! Kõkemény 3ezer forint a játék ne mondjátok, hogy ennyit nem ér meg!

Tessék itt is szoktak lenni eladó darabok:

http://hardverapro.hu/aprok/szoftver_jatek/jatekok_pc/keres.php?sfor_all=company+of+heroes

Hector Troy
bocs, mégsem <#vigyor>

every_body_tells_a_story

Hector Troy
404 <#szomoru1> mind2

every_body_tells_a_story

halle ^^

ha vki szeretne multizni, itt talál komplett leírást 😊

Hogyan multizz hamachin keresztül lanon? FAQ OLDAL

gyertek minél többen hamachira 😊 és toljunk nagyokat 😄

Hogyan multizz hamachin keresztül lanon? FAQ OLDAL
AndrewT
erre vess egy pillantást: #4678

A tales of valorraé az alap crackel is lehet multizni gond nélkül. Hamachival mennie kell.

Akkor töltsd le a demoját. Annak idején én is a demo kipróbálása után vettem meg.
lehet, hogy elõbb kipróbálnám.
mascarun
Vedd meg eredetiben!
kész!

sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy windows7 alól hamachival miért nem tudok haverral játszani? ennek van valami speciális megoldása, vagy a hamchi nem szereti, vagy csak mi vagyunk bénák?

segítségeteket elõre is köszönöm!
Védekezni AT gunokkal érdemes tankok ellen, plusz jól elhelyezett inf squadokkal, akik képesek sticky bombot dobni. Persze nem árt ha mire az Axis tankok jönnek, neked is van már Shermaned vagy M10/18. Ha nagyon jól kiépített védelemmel találkozol Axis részrõl, akkor mortar és arty, szûk mapokon a frontális támadás nem sok jóval kecsegtet. Jah és aknázni kell, SOKAT. Ostwindek ellen airbone+recoilless is jó páros.
Nekem inkább egy olyan kérdésem lenne, hogy amerikaikkal hogyan érdemes/esélyes támadni illetve védekezni T4-es V3-mas axis tankok ellen?! (PL 3 panther 2 ostwind és inf support) Adott a szitu: 3v3 red ball express, late game axis jön 2 panther 1kt háttérben pak, mg, 2 ostwind pár lángszórós pio és inf középen nyomul elörre.
Biztos sietett a gépeléssel, mert kezdõdött a TV-ben a Spongyabob.
Nem tudom hallottál e már róla, de a mondat közbeni írásjelek (vesszõ) igen fontosak, mert azzal lehet tagolni a mondandódat. Ha nem használod õket, értelmetlen katyvasz lesz amit leírtál, ahogyan az iménti hozzászólásodban is. Könyvekben sem véletlenül használnak vesszõket. Olyat láttál már közelrõl?

Hali tört a game és patchelve ment vista alatt és xp alatt is mióta win7 van azóta húzza az agyamat mert nem tok 20 percnél tovább játszani és elég szívás multi közben mikor kezdek fejlõdni.

Azért kössz mindenki
Hello! Single playerben a console parancsok között van egy olyan, amelyik megszünteti a életerõ-csíkokat és más ikonokat az egységek fölött, de a taskbar-t nem rejti el, és a taktikai térképen továbbra is látszanak az ikonok. Tehát nem a hide_taskbar. Valaki plz segítsen, ez melyik parancs? Thx!!

Because fuck you. That\'s why.

Na ez eszembe se jutott, kössz az infót.
mascarun
Van Chat a game ban! Keresd meg a Budapest szobát.
Ha esetleg tudsz összeszedni normális csapatot lehet én is beállnék!

Úha , ez buzisra sikerült, a lényeg, hogy szeretnék csapatban gyapni és taktikázni.
Sziasztok!

Kb 2ónapja játszok és szeretnék valami csapatba belépni,vagy "haverkodni", esténként valakivel(kikkel) csapatban játszani.
Sheltem
Eredeti vagy tört? Ha eredeti patchelve van az utolsó patchig?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én is win7 alatt használom és semmi bajom valami más lehet ott a gond esetleg vga driver vagy valami más eszköz drivere.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Hy mindenki!
Abban kérném a sígtséget hogy win-7 rendszerem van és game közben kifagyok kb 10 perc után.
A kompatibilitást hiába állítom nem segít valakinek ötlete azt megköszönöm.
Üdv
Jó multizást
Amint alattam is írták Recoilless Rifle-t forgatnak az ejtõernyõsök ami sokkal jobb mint a Bazooka. Plusz bárhol lehet õket reinforce-olni ami szintén nem elhanyagolható, és emelett ott a setchel charge ami ki tudja forgatni a földbõl a tankcsapdákat emlékeim szerint, plusz a fahidakat egybõl dönti, emellett pedig a házakat is pucolja keményen, és csak 50muníció. Hátránya h lassabban robban. Egyébként az airborne-osoknak M1 Carbine-jük van. Jó kis egységek hidd el. Ha elit rangot kapnak úgy megeszik az Ostwindeket, Párducokat nagyobb tömegben, mint a sicc.
Az nem bazooka, hanem M18-as recoilless rifle. Sokkal pontosabb a rangerek bazookáinál és nagyobbat sebez. Ezért nem ingyenes.

Hector Troy
A paratroopereknek milyen fegyójuk van? Sima m1 garand? Ha lehetne normális fegyvert adni (legalább egy bar-t) nekik egész jók lenének. Kár hogy 125 municíó a bazooka.

every_body_tells_a_story

sajnos nem igazán.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Köszönöm!

sziasztok!
sztetek futni fog/hogy fog futni a CoH ezen a pc-n?
2,4 Mhz celeron proci,512 RAM,nvidia GF fx 6200 128 mb vidikártya...
Nagyon egyszerû.
Pontnál: szépen átsétálsz a másik oldalra kattanás után és foglalod tovább.
Engineerel én még nem néztem ilyeneket, házból meg gondolom kijössz de házzal ritkán találkoztam becsapdázva.

Engem az érdekelne, hogy a Panzer Elite SE doktrínájának házakba és nyersanyag/command pontokra telepített bombái ellen az amerikai/brit player hogyan tud védekezni? Mine detektoros engineer/sapper team fel tudja deríteni? Van valami mód rá, hogy ártalmatlanítani lehessen egy ilyen csapdát a kisütése nélkül?

HA jól emlékszem már lent volt és szépen elfutottak melette ha odáig futnak akkor talán lett volna esélyemm de így mire visszaértem rámhúzta az mg írtam is neki hogy bug van de nem értette mi a baj, mindegy, most egy kicsit szünetelek cohal kijött a dragon age 10/10.

"Briteknél nállam ez úgy jelentkezik hogy néha kifutnak a pálya szélére mikor le van téve a kamion ezen már buktam el csatát."
Akkor is ha teljesen le van telepítve? Mert ha csak elkezded lerakni, akkor is kifutnak a szélre. Az új patch-nél még nem játszottam briteknél, de ezt azért majd kipróbálom.

A remény országában soha nincs tél.

Kösz

Sheltem
Köszi, megtaláltam és mûködik <#worship>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem. A ToVban bent van mindkét játék.

Hellosztok nekem megvan a COH alap és megvenném a Tales of Valort de az Opposing Frontsot nem az úgy nem baj?

Briteknél nállam ez úgy jelentkezik hogy néha kifutnak a pálya szélére mikor le van téve a kamion ezen már buktam el csatát.

*embereim

A remény országában soha nincs tél.