Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://impulsedriven.com/cohgold
Én anno a ToV-ot vettem meg 5kért innen.
De ha kitartóan keresel biztos találsz újat vagy használtat jó állapotban!
Nem tudjátok, hogy az Opposing Fronts kiegészítõt hol lehetne megvásárolni? Ma megvettem a Tales Of Valort, holnap megyek az alapjáték Game of the Year verzióért, de az Opposing Fronts-ot sehol sem találtam....
DE valóban arra próbáltam rávilágítani, hogy miért ien dzsunka progival szenvedjünk mikor a CoH online része bár nem túl erõs, de lehet vele játszani és százszor jobb mint Hamachin bohóckodni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Kb innen, de amugy nem érdekel. <#vigyor3>#vigyor3>
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Tessék itt is szoktak lenni eladó darabok:
http://hardverapro.hu/aprok/szoftver_jatek/jatekok_pc/keres.php?sfor_all=company+of+heroes
ha vki szeretne multizni, itt talál komplett leírást 😊
Hogyan multizz hamachin keresztül lanon? FAQ OLDAL
gyertek minél többen hamachira 😊 és toljunk nagyokat 😄
Hogyan multizz hamachin keresztül lanon? FAQ OLDAL
azt szeretném kérdezni, hogy windows7 alól hamachival miért nem tudok haverral játszani? ennek van valami speciális megoldása, vagy a hamchi nem szereti, vagy csak mi vagyunk bénák?
segítségeteket elõre is köszönöm!
Azért kössz mindenki
Because fuck you. That\'s why.
Ha esetleg tudsz összeszedni normális csapatot lehet én is beállnék!
Kb 2ónapja játszok és szeretnék valami csapatba belépni,vagy "haverkodni", esténként valakivel(kikkel) csapatban játszani.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Abban kérném a sígtséget hogy win-7 rendszerem van és game közben kifagyok kb 10 perc után.
A kompatibilitást hiába állítom nem segít valakinek ötlete azt megköszönöm.
Üdv
Jó multizást
every_body_tells_a_story
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
sztetek futni fog/hogy fog futni a CoH ezen a pc-n?
2,4 Mhz celeron proci,512 RAM,nvidia GF fx 6200 128 mb vidikártya...
Pontnál: szépen átsétálsz a másik oldalra kattanás után és foglalod tovább.
Engineerel én még nem néztem ilyeneket, házból meg gondolom kijössz de házzal ritkán találkoztam becsapdázva.
Akkor is ha teljesen le van telepítve? Mert ha csak elkezded lerakni, akkor is kifutnak a szélre. Az új patch-nél még nem játszottam briteknél, de ezt azért majd kipróbálom.
A remény országában soha nincs tél.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A remény országában soha nincs tél.