8857
-
bgabor #5601 Nem kötekedésképpen, de a Briteknél nincs is Tier4, nemigaz? Az Armoured Command Truck a vége, és az Tier3. -
HunZsoci #5600 Hmmm Bgabor nekem talált, ha nem a replay uploaded by hoz írom be, hanem ahova kell, a search player names blbablabla hoz, ami a KÉK keretes kis beíró mező ugye, és nem pedíg a sárga, nekem kidobta egyből.
Robi próbáld már meg légyszives, kidobja e neked, hátha csak nekem jó, nem tudom... -
HunZsoci #5599 Command tankot nézd meg a Coh statson, kb. annyit ér, már minden Vet nélkül is, csak a puszta jelenléte(most durván, nem 100% fogom mondani a statisztikákat, de nagyjából azért real)hogy ha van 2 Fireflyod meg egy command tankod a közelben, az felér 3 Fireflyal körülbelül, megdurvítja a lövések lötávját, ad plusz látótávot, és ami a legfontosabb, hogy sokkal gyakrabban fog lőni minden tank, aki a közelében van. Nem mindegy egy Pantherekkel vívott Fireflyos csatában, hogy 8 másodpercenként lösz egyet, vagy 6, és ezek a dolgok, ha vetteződik a command tank, még überebbek lesznek, egy vet3 command tank mellett parkóló firefly már megkockáztatom, lazán felér 2 fireflyal, ez meg azért, ugye ha 2 van, 4 el, stb felfele egyre durvább eredményt szül. A staghoundot meg egyszerüen ha ennyire szereted, váltsd ki stuartal, és miután command tank LEHET igy annak is a közelében akár, T4 en, fog annyit érni, mint egy Staghuound, ugyanazért az árért, és ott van ugye az anti blob fegyvere a britnek, a canister shot, ami igen random, de néha 75 muniért olyat tömegpusztít, mint egy Strafing Run... -
bgabor #5598 "GaryTaylorHun" néven nem talál találatot. -
oroberto #5597 Én is értem amit mondasz de a command tankkal ellentétben ok hogy T4 add sok bonuszt tankoknak de staghoundot más feladatokra is lehet használni mint csak tank support, ezért szeretem de majd kiveszem és megnézem hogy a command tank 100x többet ér-e mert én személy szerint a command tankot nem sokba nézem. -
HunZsoci #5596 Hmmm, Robi értem én, de T4 ből jön, és nincs AT ellenfélnek, te T4 ben vagy, neki meg ismétlem NINCS AT, akkkor már igyis, ugyis nyertél. Ellenben kiegyensúlyozott játékban, T4 ben vagy, a túloldalon Panther van érted... Ott meg Command tank aranyat ér, staghound meg ahogy irtam, annyit pont, mint egy másfélszeres életű Stuart pont, mivel staghound egy másfélszeres életű Stuart(egy tierrel, inkább másféllel a capitan miatt lejjebről...)ami nem tud canister shotot lőni. -
oroberto #5595 Ok. Jó az a Staghound hidd el egy kis mikroval csodákra képes főleg ha nincs AT az ellenfélnél vagy pontot kell bevédeni.Kis mapon (Angovile) én 2db szoktam használni sapper supporttal. -
HunZsoci #5594 Egyet értek, command tank 100x többet ér, ha tervezi valaki, hogy szeretne kijönni a 17 pounder emplák védernyője mögül is, nem csak campelni, és van Cromwell benthagyva a játékban Kenguru helyett, vagy tervez gyártani Firefly-t, mert olyan szinten megdobja a command tank a környező harckocsik hatákonyságát, hogy az kész csoda, ezt nem kihasználni, egy késöbbi 1.5x hp ju Stuartért, ami tud mg-t, de canister shotot meg nem, szerintem nagy hiba. Tehát Command tank aranyat ér, ha van rendes tankja az embernek(márpedig ha nincs, végjátékban szétartyzzák/le schreckezik az empláid, és utána a pantherek de még a P4 ek is megesznek. -
oroberto #5593 Köszi Zsoci! -
#5592 NdurancE az accom. Jelölj bátran, majd játszhatunk is.
Amúgy tényleg jó döntés volt a 17 fontos. Ja és a Staghoundot feljetsd el, inkább command tank.
-
HunZsoci #5591 Töltöttem fel www.Gamereplays.org ra 4 replayt, PE re variációk minden doktrinával, SE, LUFT, és TH is van közöttük, 3 US 1 Brit ellenfél ellen, akit érdekel, keressen rá COH replayek között, GaryTaylorHun nevet keresse, és ki fogja dobni a 4 feltöltött repet, remélem tudok segíteni valamit valakiknek, akiket érdekel PE vel való játék, vagy az ellenük való is akár...
Külön igényre hajlandó vagyok feltölteni a mákvirágra is, de csak ha valaki kéri, GR.org ot jobban csípem, ha aki látta, tud angolul egy picit, oda írhat is észrevételeket-kommentet alá, vagy ha tetszett nyomhat rá Wub ot.
GL HF -
oroberto #5590 88Hektor88 az account néved? -
oroberto #5589 Mindig használok hadnagyot és vigyázok is rá ezért van hogy nem kell másikat csinálni, ez olyan rossz beidegződés valóban jobb hatásfoka lett volna sappernek és lett volna rá nyersanyag is de Fireflyban jobban bíztam, mivel az esetek többségében nem hal olyan könnyen és jobban is céloz. Bár itt szerintem az AT gunok többet tettek hozzá a győzelemhez. -
#5588 Látszik hogy német játékos vagy.
Legnagyobb hibád, ami már 20 perc alatt eldönthette volna a játékot, hogy brit infet, (kivéve recon csapat), soha nem használunk hadnagy nélkül. Sapperre ez triplán igaz. Ott ültél a sok mp-n meg muníción, t3-mat erőltetve, ahelyett, hogy a sapperek, meg az infek mellé küldtél volna 2 hadnagyot. Pillanatokon belül elvérzett volna az ellenfeled, ezzel az idióta stug massal.
Egyébként Sturzdorfon kiválóan működik, mert a házakat jól meg lehet pakolni mg-kel.
Másik: kommandósnak van füstgránátja, amit ha benyomsz gond nélkül odafut/elfut az mg-hez.
Még ha beugrik valami megírom. -
bekefi7 #5587 Nemrég játszottam egy lvl. 9 wm ellen semios-on. Maga a meccs nem valami nagy szám, elég könnyen elvertem de volt egy elég mókás jelenet benne.
http://www.youtube.com/watch?v=LhEXmiCX1-A -
oroberto #5586 Játszotam én is egy jót wermacht ellen brittel hát nem ilyen taktikára számítottam, de az AT gunok megoldották.
http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=c819cba09a139dc6244ad558bf8d0637 -
Fifus #5585 Az ellenfél, ha nem vigyáz az egységeire, az alapvetően jó, csak könnyű győzelmet hoz. Igazi katarzis egy nehéz ellenfél megfogása, ő meg általában figyel az egységeire.
Doktrina sem volt választva, nemhogy FFL. Nem számítottam rá, hogy feladja. -
oroberto #5584 Persze vannak kivételek de Fifus játékában nem volt ilyen szituáció és én ezeket a játékára írtam elsősorban. -
#5583 "5. NEM FOGLALUNK MIKÖZBEN LŐNEK RÁNK!"
Ezzel azért vitatkoznék, adódhatnak helyzetek mikor már akkora hátrányban vagy seregügyileg, viszont VP ben 50alatt van ellenfél, hogy a VP-k mindenároni azonnali elfoglalása(akkoris ha lőnek rád közben) kb. az egyetlen lehetőséged a nyerésre.
Többivel egyetértek szépen összefoglaltad -
oroberto #5582
Jó volt Fifus, csak rossz volt nézni! :)
Pár dolog ami rossz volt:
1. BAR-t nem hagyunk a földön. (más fegyvert sem)
2. 100+ fuel inf Vet 2-3 meg sehol.
3. Nem szaladunk M8 után csúzlival.
4. AT Gunnak van kereke szabad mozgatni is.
5. NEM FOGLALUNK MIKÖZBEN LŐNEK RÁNK!
6. Volks MP44el közelről jó.
7. for the fatherland hiánya.
Ami Jó volt:
1. Jó volt a fogalási sorrend.
2. Időben jött AT Gun.
3. Figyeltél a piokra
4. Használtál aknákat.
5. próbáltad elvágni nyersanyagtól.
6. ellenfél nem vigyázott az egységeire. -
Fifus #5581 T2-medic bunker-T4
Két unitra nem figyeltem, de nem volt rossz. Igaz, csak 6-os ellen, szerencsére a counterek időben kint voltak, gondolom leragadt a techhel. Az artyt is AT-gun minusszal megusztam. Azt hiszem Langres-nak tényleg fekszik ez a-- be középre bunkerral mg-spammel, mögötte kettő AT, amíg P4 meg nem érkezik -- WM strat. -
Fifus #5580 Köszi, urak. Nem kell nagyon biztatni, semmi bajom a 8-9-10-esek elleni alkalmakkal. Még keresgélek a frakciók közt, sok újdonság van még számomra.
Most például szaporodik a basic match-em, újra nekiállhatnék a rankednek. -
HunZsoci #5579 Igy van, Fifus, csak gyakorlás kérdése minden, amiben tudunk, abba meg úgyis segítünk, meg itt pl., és majd ha elkészül, akkor az új HT-s forumon meg úgyis ki lesz tárgyalva minden részlete a játéknak, anno nekem is sokat segített, hogy a magyar elit segített megérteni a játékot. A legnagyobb tanítomesterek azonban, Wayne-Ash-Dini-HtBites eltűnni látszanak sajnos jelenleg, de remélhetőleg ott azon az oldalon majd megint felpörög az élet, és a tudás közkincs lesz^^
Nem csüggedni, gyakorolni, a lv.10-12 esek még sztem jelenlegi ranglistában normál emberi képességekkel, kortól is függetlenül bárkinek elérhető, nem kell erre születni, csak gyakorolni-meg tapasztalatokat gyűjteni. -
oroberto #5578 Csak gyakorlás kérdése a dolog ami persze idő és verhetők a lvl9 lvl10-is.
Gyorsabb ha valaki aki tapasztaltabb segít benne, nekem pl réges réges Zsoci segített az elején.
Fifus szerintem előbb a alapvető hibákat próbáld magadnál javítani egyszerűbb könnyebb taktikákkal. Az csináld amit én csináltam gyakorlásnál WM-el. az nem nehéz taktika.
-
HunZsoci #5577 Fifus, persze hogy sokkal egyszerübb fuelt csórni a brit ellen a mapról, mint US ellen, mivel ők sokkal lassabban terjeszkednek, mint US, US egy nagy cappelő erővel/olcsó osztagokkal/mobilitással rendelkező agressziv nép, a Brit meg erős de kevés számú/drága/lassu osztaggal rendelkező nép.
Valamint a T1 WM nek van Sniper, ami marha jó sokáig a Brit gyalogság ellen jól használva, az US meg könnyedén le tudja counter snipeolni, van rá Jeep ha barack on van, és BAR instakilleli kb. ha már felderítették. De azt mondom, még Brit ellen is egészséges azért egy T1 után T2 t beiktatni, és úgy menni T4 be, de ha mégsincs T2, az talán jobban megoldható ott, mint US ellen.
Marder meg über jó, de nézd meg az árát barátom, egy marder 300mp és 40 fuel, és ezért, ha távolról max lötávról elkezd 1 az 1 ben harcolni egy Shermannal, ami meg 420 mp és 90 fuel, kinyirja azt. Tehát olcsóbb, és jól használva bizony öli is az M4et. Nem kell szídni a Mardert, jól kell használni, ha nem engeded hogy körbe forgassák, miközben cikáznak körülötte, akkor nagyon jó AT gép. AT gunnal meg semmi nem veszi fel a versenyt, aminek kereke van, AT gun-t gyalogsággal/tüzérséggel/Sniperrel/mortarral kell megölni. Sok sikert. -
Fifus #5576 Egy marder nem marder, főleg support nélkül. Falkában szeret vadászni. -
hantorich #5575 Sziasztok.
Korábban baráti hülyülés miatt vettük meg a game-t, aztán alábbfagyott a lendület. Most megint elkezdtem vele játszani és hát.... Level 8 fölött már ki sem állok. Egyszerűen 0 az esély. Nehéz jó kört találni, de úgy vettem észre, hogy a lényeg az egyenlő erőviszonyokon múlik. Anélkül 0 a játékélmény szerény vélemény szerint...
Egy kérdésem lenne.
Most voltam benne 3 vs 3-on. Minden szép és jó volt, míg nem elkezdett jönni az enemy könnyűpáncélossal. Csak sima gyalogosok voltak, at nem, de AT-re mentem a panzer-rel. Na most jött is a torony nélküli masinám, ami szembekerült egy sherman-nel. Ne mondjam, hogy szétszedte a sherman az elméletben tankdestroyer-t... Ez most mennyire tűnik reálisnak? Ezután próbát tettem, bementem a következővel a báziásra, ahol egy halftrack állt és három lövéssel sem szedte szét, ezalatt viszont az enyémet kilőtte 2-ből egy AT. Mégis mire jó akkor ez a torony nélküli gép, ha még egy halftrack-ot sem szed szét 2-ből, illetve, ha 1 on 1-ben egy sherman szétszedi :S. -
Fifus #5574 Innen vettem
Csak a britteknél lehet, hogy egyszerűbb fuel-t lopni az elején. -
HunZsoci #5573 Te Fifus, honnan vetted WM ként ezt a hülységet, hogy T1 ből el akarsz érni odáig, hogy T4 ed legyen, és onnan még gyártani is szeretnél valamit??? Totál öngyilkosság, csak amatőrt lealázni jó kb, ha abszolut tied a map, és AT védelem nélkül van, bezavarsz hamar 2 p4 et. De kiegyensúlyozott játékban nem élsz addig t1 el, hogy ezt meg is csináld.
Ami működhet sokkal inkább, az mondtam már, T1-T2, T2 -t nagyon megerősíteni, bunkerezni, grenadierezni, VEt2 -t nekik, Pak, schreck, stb. és onnan menni kb. fele mappal, T4 be, ez működik. Vagy marad a T1-T3, és onnan puma/nebel. De azért ez is riziósabb már mint a T1-T2-T4/ ha elvágnak a fueltől T1-T3ban, csuszik annyit a puma, hogy bukod a mutatványt jó százalékkal, itt a sebesség sokkal nagyobb faktor, míg T1-2-4 en tudsz területet védeni/időt húzni, mert a vetek miatt neked dolgozik a dolog. -
Fifus #5572 Játszottam Oroberto-val is. Esküszöm visszafejlődtem. Bár ma volt vagy tíz meccsem, kicsit tele van a fejem. T1-T4 wm-mel csak gyenge usa ellen jó, annyi fuel a világon nincs, amennyit az kérne. Robi T2-je ellen meg nem volt muni az artilleryhez, mert ugye elkéstem mindennel. -
#5571 Ezek sem ismerték egymást.
Amúgy meg a schrekkel elcsúsztam időben, de egy nagy kalap szart nem ért az sem. -
Fifus #5570 Totál rossz szemlélettel álltam neki, talán előtte meg kellett volna beszélni a doktrinát, build ordert. Vagy közben. Az eleje nem volt rossz. -
#5569 Amiatt bukott hogy rohangáltunk össze-vissza mint a mérgezett egér, nomeg két M8-cal két Marderomat szedett le... -
Fifus #5568 replay
Miattam bukott a meccs? Lehet, bár a többszereplős partikat is tanulnom kell, első 3v3-am volt. meg ezt a t1-t4-et gyakorlom. Jók vagytok és kész. -
Fifus #5567 Úgy van, meg a sok skirmisht meghagytam HUNFifusnak. Azok csak gyakorló meccsek általában.
Ma beléptem egy 12-es usa mellé wm-mel. Megköszönte vakmerőségem, de azt írta, hogy Ő se érezné jól magát... -
bgabor #5566 Gondolom nem akar level 10+ arcokkal játszani. Meg tudom érteni. -
bekefi7 #5565 Minek akarsz te alacsonyabb szintű accountot? -
Fifus #5564 Világos, reinstallal gondolom működik. -
bekefi7 #5563 Legalábbis én így hallottam valahol. -
bekefi7 #5562 "Hiába kezdtem új accountot, 7-essel rakott össze mindhárom alkalommal."
Ez természetes. A Relic szervere tudja, h milyen szintű a legnagyobb accountod és legtöbbször aszerint választ ellenfelet is.