Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
every_body_tells_a_story
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Tán annyi a kettõ közt a különbség, hogy az utóbbiban nincs benne 3 kampány, de ebben nem vagyok biztos.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Végre egy CoH-os fórum ami él. Szóval steam-en leárazás van és meg akarom venni a Dawn of War II a CoH-t és a CoH Opposing Fronts-t, vagyis ezeket megveszem csak ,hogy most meg éri-e a Company of Heroes: Tales of Valor a 17,49 eurót? Azt hallottam ,hogy elég keveset nyújt ,de ennyit azért meg ér vagy ennyit se? Nah megnyomják vele multiban?
Ehh látom a hozzászólásaitokban ,hogy eléggé szarnak a support-ra. :S
Másodszor. Relic... A Relic Online nevû agymenés tipikus példája egy jó ötlet pusztán nemtörõdömséggel való elcseszésének. Az alapötlet jó, a megvalósítás sem vészes, de a support az nulla. Mióta a DoW2 kint van a CoH-osoknak szarnak a fejére. Sokszor cseszekszik az accountokkal, rengeteg az unfair meccs AM-ben, a mapok nem frissülnek csak ki-be kerülnek a listába. A votekicknél rengeteg a hiba... stb.
Az egész rendszeren azt érzem, hogy rettentõ gyenge lábakon áll, ami azért esik rosszul,mert rengetegen veszik a játékokat, és pl. a ToV elég irreális áron jött ki, ahhoz képest amit fel tudott mutatni. És azóta is mennyit foglalkozik a Relic az uj modokkal.... Szóval egyszerûen gusztustalan a Relic részérõl ahogy a CoH-osokkal bánnak. Ennél sokkal komolyabb supportot érdemelnénk.
Sajnos a ilyenkor látszik, hogy egy mérföldkõ játékot, nem elég csak megcsinálni, az utólagos munka nagyon fontos. Egy normális cég már rég fölvett volna egy csomó mapot, szarnák a javításokat, hegyeznék a multis rendszert, jönne még kieg, vagy folytatás. Ehelyett van nekünk egy Relic Online... Kár mert a CoH számomra a valaha volt legjobb stratégiai játék, minden benne van ami egy ilyen játékot naggyá tesz a szememben. Csak a support... 😞
Köszi a segítséget, remélem nem fog egy hétig tartani
Ti betudtok jelentkezni, nekem egész nap cd-t kér, de azutan is csak offline lehet belépni.
http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?s=320e9e300e1504c68b9ed6286661127d&game=25&tab=popular&show=details&id=101795
Van még remény 😄
http://kutyuszoba.blog.hu/
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
A köztudatban létezõ tft moncsik a tn+film paneles cuccok, amik drágábbak, mint a crt, és simán rosszabbak.
A 32vs64 bites kérdésben egyetértek.
32bit vs 64. 64 jobb de nem merik meglépni a vízválasztó lépést. Nevezetesen csak 64biten elérhetõ oprendszer, ezt sztem a win7-nél megléphették volna. Persze ehhez az is kell, hogy a gyártók a drivereket, és a szoftvereket 64 bitre készítsék. Ideje lenne már váltani sztem.
1280-ba 100Hz -en. 1024-be 120Hz. Igaz csak 1600*1200-ig tud, így lemaradok a HD -rõl, de sebaj. Legalább nem zavarja a szemem, és a színek is szebbek, élénkebbek. Digital Vibrance 100%-on. Fényerõ is felhúzva kicsit. Nem sok TFT-t láttam még 120k alatt, aminek ilyen képe lenne, mint ennek a 25kg -os monstrumnak 😄
És fixálva van Hz -is minden felbontásra. Fõleg h CoH -ba nem lehet állítani a frekit, eléggé zavaró.
64bit -es OP-ot meg csak olyan proci mellé tudsz feltenni, ami támogatja a 64bit -es utasításkészletet. De ez manapság már a minimum, hogy ezt minden proci tudja. Driverekbõl is, már szinte mindenhez van x64-es. Kivéve 1-2 laptop, meg USB stick. Daemon is csak az elején nem ment az x64 es W7-el, de azóta már 3.-4. frissítés jött ki belõle, amik már mûködnek. Az x64-es op, egy fokkal meg biztonságosabb is, mert még mindig nagyon sok vírus x86 os OP-ra íródik, így azokat már alapból elkerülheted, ha x64 es wint használsz. (már feleakkora a fertõzés esélye, ha 64eset raksz fel).
Én Vistát is x64 -eset használtam, és most meg Win7-et is. Sose volt semmi problémám egyik rendszerrel se.
Sztem tedd fel nyugodtan, ha van min. 4Gb RAM-od, és próbáld ki.
2-3 év múlva, amikor a hw gyártók meg merik végre lépni, amit kb 5 éve meg kellett volna már, nevezetesen, hogy leállnak a 32 bites cumok gyártásával, és ezzel párhuzamosan befejezõdne a 32 bitet supportálló szoftverek erõltetése, akkor megérné váltani, mert a 64 bites platform alatt tény, hogy gyorsabb a vas.
A jelenlegi felemás környezetben a hozzá nem értõknek (és ezt nem negatív jelzõkánt mondom) szvsz több nyûg van vele, mint amennyi pozitívumot tapasztalnának.