Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Dehogy jár....Az az elõnye, hogy több a tapasztalata.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kétlem az mindennel ellenkezne (még ha CnC4-ben el is játszották:S).
Hector Troy
Neten az jár vmilyen elõnnyel ha valaki magasabb szintû mint a másik? pl több manpower v ilyesmi...?

every_body_tells_a_story

Dizson
Húha. ITT azért olcsóbb. A kiszállítás pedig 2 és 5 font között mozog.

bocsi m18-akartam írni
Sokan istenítik itt a tiger-t.Pedig egy rakás f o s.lassú ,tûzereje gyenge (egy jeep néha 2 lövés)1szakasz m8 as amcsi simán kicsinálja, javítani 3szor lassabban lehet minta többi tankot.Ja és mindez 900 mp ért.Inkább 3 puma .Sokkal többet ér.
Az alap+OP pedig 2055 a ToV-val együtt meg 6850😊 ááááá
4795FT kb. átszámítva a TOV steam-en😊(le van árazva)
Sejtettem. Mondjuk ez legyen a legkevesebb. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ilyet lehet venni Magyarországon is?<#wow1> Eddig csak külföldi oldalakon láttam. THX
w77d
ha csk a TOV-t veszed meg, akkor nem tudsz játszani a másik 3 kampánnyal... kell hozzá a másik kettõ cd kulcsa is...

Nade ez 10,5k, a ToV meg kb 7k-ért megvehetõ steam-rõl.
Tán annyi a kettõ közt a különbség, hogy az utóbbiban nincs benne 3 kampány, de ebben nem vagyok biztos.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

bajgunar
Company of Heroes Anthology Edition
Akkor már inkább ezt vedd meg, és benne van minden rész.
Mármint a kampányokra gondolsz? Egyébként de. Simán választható mind a 4 frakció. Akár SP-ben is skirmishelhetsz velük.

De gondolom az alap-nak meg az OF-nek az SP része nincs benne. Gondolom a multira (mappok, játék modok-ra) gondolsz.
Igazából ezen nincs mit ragozni. A ToV-ban benne van az alap+OF, valamint a plusz egységek. Ha nincs meg a szériából semmi, akkor megéri megvenni. Ellenben pár új egységért nem adnék ki több ezer forintot, ha már rendelkezem a játékkal.

Miért vagy te a multira gondolsz?
Új vásárlónak csakis a ToV éri meg. Ez mondjuk megfordítva is igaz: ha megvan az alapjáték és az OF, a ToV egy likas fabatkát sem ér. 😊

w77d
én még 8000ft-ért vettem meg a tales of Valort boltban és így sem mondom hogy nem érte meg... Még nagyon sokan tolják multiban.

ui. boldog karácsonyt😊
Sziasztok!
Végre egy CoH-os fórum ami él. Szóval steam-en leárazás van és meg akarom venni a Dawn of War II a CoH-t és a CoH Opposing Fronts-t, vagyis ezeket megveszem csak ,hogy most meg éri-e a Company of Heroes: Tales of Valor a 17,49 eurót? Azt hallottam ,hogy elég keveset nyújt ,de ennyit azért meg ér vagy ennyit se? Nah megnyomják vele multiban?

Ehh látom a hozzászólásaitokban ,hogy eléggé szarnak a support-ra. :S
Most próbáltam újra.Mûködik!
Teljesen egyetértek veled! Mindenkinek Boldog karácsonyt!!

Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Másodszor. Relic... A Relic Online nevû agymenés tipikus példája egy jó ötlet pusztán nemtörõdömséggel való elcseszésének. Az alapötlet jó, a megvalósítás sem vészes, de a support az nulla. Mióta a DoW2 kint van a CoH-osoknak szarnak a fejére. Sokszor cseszekszik az accountokkal, rengeteg az unfair meccs AM-ben, a mapok nem frissülnek csak ki-be kerülnek a listába. A votekicknél rengeteg a hiba... stb.

Az egész rendszeren azt érzem, hogy rettentõ gyenge lábakon áll, ami azért esik rosszul,mert rengetegen veszik a játékokat, és pl. a ToV elég irreális áron jött ki, ahhoz képest amit fel tudott mutatni. És azóta is mennyit foglalkozik a Relic az uj modokkal.... Szóval egyszerûen gusztustalan a Relic részérõl ahogy a CoH-osokkal bánnak. Ennél sokkal komolyabb supportot érdemelnénk.

Sajnos a ilyenkor látszik, hogy egy mérföldkõ játékot, nem elég csak megcsinálni, az utólagos munka nagyon fontos. Egy normális cég már rég fölvett volna egy csomó mapot, szarnák a javításokat, hegyeznék a multis rendszert, jönne még kieg, vagy folytatás. Ehelyett van nekünk egy Relic Online... Kár mert a CoH számomra a valaha volt legjobb stratégiai játék, minden benne van ami egy ilyen játékot naggyá tesz a szememben. Csak a support... 😞
megint szar nekem is
Hajnal 1 kor még ment a game azóta ez van,illetve ez nincs. Volt valami rendszerüzi tegnap este ,hogy lesz valami szerver karbantartás,de az idõpontra nem emlékszem
Hát ha ilyet a Relic megenged magának sztm 1 év és éhenhalnak.. mert ha napokra is leáll a server is felháborito.. föleg karácsonykor..

w77d
ha azt mondják, hogy mostantól le vannak szarva a játékosok és le lettek állítva a szerverek, akkot szépen vissza fogom követelni azt a pénzt, amit kiadtam a játékért!!

Én sem tudok belépni reggel óta
hmm olvasom a commenteket.. hát ez két napja volt de én mostse tudok belépni.. azért ez durva:S

ok!
Köszi a segítséget, remélem nem fog egy hétig tartani
w77d
ezekszerint tényleg hálózathiba.... hát én egy hétig nem vagyok otthon, remélem addig megjavul 😄

mascarun
Nekem is cd-t kér!
Elõször azt hittem hogy a tegnapi kék halál miatt volt de utána is kérte!

VMi ötlet hogy mi lehet a hiba. VOlt már ilyen de az max 1-2 óráig tartott, vag ycsak pár percig.
w77d
ha CD-t kér akkor nem hinném hogy globális hiba, nálad lehet a gebasz

Én délután 3óta nem tudok belépni, még most se, cd-t kér
w77d
délelõtt olyan 11 körül...

most nem tudok mert nem otthon vagyok 😊

És most is be tudsz jelentkezni? Hánykor játszottál kb?
w77d
én ma is játszottam, minden rendben volt...

Hali!
Ti betudtok jelentkezni, nekem egész nap cd-t kér, de azutan is csak offline lehet belépni.
Mivel nagyon pörgõs lesz az elkövetkezõ pár napom, ezért most ragadom meg az alkalmat, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és win-ekben gazdag Új évet kívánjak minden kedves és kedvetlen harcostársamnak! 😊

Ez igaz, valóban drágák egyenlõre a jobb paneles monitorok. Most az enyém 80 tól kezdõdik kb. Remélhetõleg hamarosan elkezdik kiszórni a TN+film-es szutykokat és lenyomni a jobb monitorok árát. Ezen a fronton is eljött az ideje egy nagy lépésnek úgy gondolom. Csak hát minél több pénzt ki akarnak szedni a TNbõl...
PsyhoApu
Egy sikeres angol pio spam elhárítás
http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?s=320e9e300e1504c68b9ed6286661127d&game=25&tab=popular&show=details&id=101795
Van még remény 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

Csak akkor lehet megfogni ha balfasz az ellenfél vagy szerencséd van amúgy lehetetlen. úgy lehetne max ezt a folyamatot megállítani ha max 4 piot csinálhatnál. Hiába van brenned már szétfoglalta a mapot aztán T2-> 2db AT ennyi semmit nem lehet ellene csinálni.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Azért egy pva vagy ips panel nem épp egy kategória a tn-nel. Árban simán a duplája, szóval ne ezzel hasonlítsuk össze.
A köztudatban létezõ tft moncsik a tn+film paneles cuccok, amik drágábbak, mint a crt, és simán rosszabbak.

A 32vs64 bites kérdésben egyetértek.

Pio spam hatásos taktika britek ellen. Gyártasz egy zsák pioneert kell egy 18asra felOP-zott muníciós pont, aztán veterancy adás és lángszóró fejlesztés. Nagyobb mapokat pillanatok alatt szétfoglal egy WM így, és a lángszóróval minden megsüt ami elé áll. 😊 Adott mapon jó pio spamot nehéz megfogni.
Azért annyira nincs szét hypeolva sztem. Nekem 90 ropis Dellem van E-IPS panellal és jobban szeretem mint a régi síkképcsöves CRT-m. De 150-tõl már EIZO-k is vannak amik gyak. mindenben ütik a CRT-ket. Drágák ez tény, de ha az embernek van pénze akkor már nem kell kompromisszumot kötni. A TN+Film panelt el kell felejteni, ennyi.

32bit vs 64. 64 jobb de nem merik meglépni a vízválasztó lépést. Nevezetesen csak 64biten elérhetõ oprendszer, ezt sztem a win7-nél megléphették volna. Persze ehhez az is kell, hogy a gyártók a drivereket, és a szoftvereket 64 bitre készítsék. Ideje lenne már váltani sztem.
Jaja, csak szét van hype-olva ez a tftlcd, plazma dolog. A régi crt-k képe sokkal szebb. Nekem is itt csücsül a régi 19 colos HP-m. Ha dtpzni kell, csak azzal csinálom.

bajgunar
Nah jah. Nekem nem véletlenül van egy Acer 19"-os õskövületem.
1280-ba 100Hz -en. 1024-be 120Hz. Igaz csak 1600*1200-ig tud, így lemaradok a HD -rõl, de sebaj. Legalább nem zavarja a szemem, és a színek is szebbek, élénkebbek. Digital Vibrance 100%-on. Fényerõ is felhúzva kicsit. Nem sok TFT-t láttam még 120k alatt, aminek ilyen képe lenne, mint ennek a 25kg -os monstrumnak 😄
És fixálva van Hz -is minden felbontásra. Fõleg h CoH -ba nem lehet állítani a frekit, eléggé zavaró.

64bit -es OP-ot meg csak olyan proci mellé tudsz feltenni, ami támogatja a 64bit -es utasításkészletet. De ez manapság már a minimum, hogy ezt minden proci tudja. Driverekbõl is, már szinte mindenhez van x64-es. Kivéve 1-2 laptop, meg USB stick. Daemon is csak az elején nem ment az x64 es W7-el, de azóta már 3.-4. frissítés jött ki belõle, amik már mûködnek. Az x64-es op, egy fokkal meg biztonságosabb is, mert még mindig nagyon sok vírus x86 os OP-ra íródik, így azokat már alapból elkerülheted, ha x64 es wint használsz. (már feleakkora a fertõzés esélye, ha 64eset raksz fel).
Én Vistát is x64 -eset használtam, és most meg Win7-et is. Sose volt semmi problémám egyik rendszerrel se.
Sztem tedd fel nyugodtan, ha van min. 4Gb RAM-od, és próbáld ki.
Igazából nem éri meg. 4 giga rammig semmi értelme (feltehetõen elveszik kb 512 MB ramod, de ne foglalkozz vele).
2-3 év múlva, amikor a hw gyártók meg merik végre lépni, amit kb 5 éve meg kellett volna már, nevezetesen, hogy leállnak a 32 bites cumok gyártásával, és ezzel párhuzamosan befejezõdne a 32 bitet supportálló szoftverek erõltetése, akkor megérné váltani, mert a 64 bites platform alatt tény, hogy gyorsabb a vas.
A jelenlegi felemás környezetben a hozzá nem értõknek (és ezt nem negatív jelzõkánt mondom) szvsz több nyûg van vele, mint amennyi pozitívumot tapasztalnának.