8857
-
#5681 Mi volt az az ötlet? :D -
Ebola #5680 2v2-ben át lehet adni egységet a társamnak? -
#5679 A név + adatlap alapján nem vagy gyerek már.
Gyakrabban oszthatnád itt az észt, mert tegnap jól játszottál, mi több, jó ötletet adtál amit ma hasznosítottam is (1v1-be). Köszi -
#5678 Néha napján erre járok, de Oroberto szólt hogy kéne ember. -
#5677 Tegnap, az a Habib gyerek innen származik, vagy csak valaki haverja volt? -
HunZsoci #5676 Mindíg a nők^^...
Oszt hát te ki vagy"nincs kép feltöltve"? -
#5675 Jeeee te meg elsz?
Megint valami csaj van a dologban, tuti.
Vasarnap leszek, tolhatunk parat.
go4fear -
NovaTerra #5674 Britekkel 61 játékkal lv16-ak kellene lenni, 2v2-ben lv14 britekkel kb lv8-nak felel meg 1v1-b1n. A játék korai szakaszában szerintem hatásosabb tommy+bren, később, 10 perc körül már jobb, ha fejlesztve van. Azért, mert ügyes wm játékos 10 percben már pumával flangál és az a kis szaros bren igen jó ellene. Remélem hamar elkészül az új oldalunk. Azt hiszem akkor én is elkezdek megint játszani.
Wayne Gace -
Quent1n #5673 Semmi gond, csak máshogy látjuk ennyi. :) Egyébként 61 meccs és lv 10 vagyok 1v1 AM-ben (1518. hely), 2v2-ben pedig 131 meccs és lv 14 (801. hely). Basic is van de az nem hiszem, hogy fontos. :)
bekefi7: Egy pio osztagért én nem szoktam bemászni az ellen hqjához, inkább minél jobban visszaszorítom, és szétfoglalom a mapot.
Storm vagy KHC? Storm ha van muni akkor mindenképp! És vet2 alap!
A BCről még annyit, hogy én azért szoktam upgunra menni mert külön hatékonyabban tudok ÉN játszani egy upgonos BC-vel meg egy hadnagy+inf osztaggal aminek nincs brenje, mintha beültetném a tommykat a BCbe brennel és úgy kocsikáznék. Így a BC-vel is tudok fogni egy oldalt meg a tomykkal is még ha nincs brenjük akkor is. Egyébként meg ellenfele válogatja, hogy ki mire számít és mire készül.
-
bekefi7 #5672 Nem hittem volna, h egyesekből ilyen heves érzelmeket tud kiváltani egy BC
Egyébként én szerintem is jobb, ha nem fejleszted fel, mert ha csak beleraksz egy brenes osztagot,akkor simán bemész a wm bázisára és közelről elkaszálod a sérült infet a játék elején. Ha tolsz upgrade-t akkor ezt nem tudod megcsinálni mert elkezd körbekörbe rohangálni az hq körül és a BC nem tud normálisan ráfordulni. -
HunZsoci #5671 Ajándék vet ugrás az ellennek^^ -
#5670 Persze, a KCH csak kidobott mp, ezt mindenki tudja XD -
HunZsoci #5669 Cac, én nem vagyok semmi mellett, vagy ellene, leírtam, hogy amit Hector írt, az a gyakoribb mostanában, valamint hogy működik bizony az is.
Az egyetlen dolog ami nekem számít, ne feledd, az ez a reláció----->
S T O R M >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kch :D -
CAC #5668 Ketten vagytok a bren ellen, 3 mellette. Most ennyi erővel mondhatnám azt is, hogy láthatóan Robi és Quent1n felfogták, 2-en nem? :) -
CAC #5667 "És minek neked AP round bren szinten?" Mi ez, ha nem elbagatellizálás? -
Fifus #5666 Most épp nagyon örülök, hogy legyőztem egy 4-es PE-t brittel. :) -
#5665 "A fő érv pedig az volt (amit te is írtál most), hogy mert nem szokták, trendi, stb használni."
A FŐ ÉRV, HOGY DARABRA KI VAN SZÁMOLVA A MUNI AZ ELSŐ SAPPER CSAPATIG, UGYANIS NEKIK 75 MUNI A PIAT, AMIT HA IDŐBEN NEM TUDSZ KIFEJLESZTENI AKKOR BUKÓ.
HA UGYANIS KILÖVIK A BRENT, ONNANTÓL FOGVA NEM LESZ MG-D SEM, AMI MEGINTCSAK BUKÓ.
Mindeki döntsön szabad akarata szerint, én csak a tapasztalatomat akartam megosztani. Ennyi. Zsoci felfogta, és van aki nem. Ezen senkivel NEM fogok összeveszni.
"Ettől függetlenül mindenki azt használ, amit akar." Nagyon helyes. :) -
HunZsoci #5664 Dehogy bagatellizálta el Cac, éppenhogy felfújta, szerintem itt most a bagatellizálást nem jó értelemben használtad az egyik mondatodban^^ -
CAC #5663 Mielőtt megint belemennénk egy több oldalas, témától elrugaszkodott fejtegetésbe, nem mi túloztuk el a jelentőségét, hanem Hector bagatellizálta el. A fő érv pedig az volt (amit te is írtál most), hogy mert nem szokták, trendi, stb használni.
A lényeg, hogy ugyanolyan jó a BC upgun, mint az említett módszer, s néhol kiderült, hogy egyéb előnyei is vannak.
Ettől függetlenül mindenki azt használ, amit akar. -
HunZsoci #5662 Sztem ez amugy szinte lényegtelen nüansznyi különbség, ettől nem fogja vinni senki simán a meccset. Sokkal több olyan megoldást láttam én is mostanában, hogy nem upgunn, hanem tommy brennel a BC-ben, de ez nem oszt nem szoroz azért lényegesen, nem kell ezt eltúlozni. Igy is, úgy is lehet nyerni is, meg kikapni is. -
oroberto #5661 Nem az a lényeg hogy hányat játszott hanem az hogy kik ellen. :) -
CAC #5660 A szó, amit keresel T0. ;) -
#5659 Bocs Quentin, reggel kicsit ideges voltam, de a két brennel még mindig nem értek egyet :)
A többi igaz. -
#5658 Ha te T1-en két brent/hadnagyot csinálsz, számold már ki nekem hogy mennyivel később lesz sapper osztagod. Segítek, csak annyival, hogy egy félhülye PE/WM játékos is simán viszi a meccset. Nem tudom te hány automatchet játszottál angollal, de a hsz.-ed alapján egyet, max. kettőt. És azt sem mostanában... -
oroberto #5657 Teljesen egyetértek veled Quent1n. -
Quent1n #5656 Érdekes kis eszmecsere csak azt felejtettétek ki, hogy ez is mapfüggő dolog. Van amelyik mapon upgun érdemesebb mint infeket ültetni bele, hisz nem mindegyik mapon van a fenekünk alatt kellő muníció, és nem jön ám olyan gyorsan az a 75 muni a brenes squadhoz. Pl én 10ből 8szor upgunt csinálok és ezen még sose ment el meccs. Upgunnal kiváló védekező jármű lesz a BC mert lefekteti az ellent elég sokszor, pláne ha kettő van belőle. Plusz ne feledjük, hogy az upgun csak 50 muni míg a bren az inf squadnak meg 75 tehát egy gyors upgunnal HA KIHASZNÁLJUK akkor szert tehetünk egy kis előnyre, és később ha okosan használjuk a PIAT sappers-ekig/Stuart-ig remekül meg lehet fogni pl. a PE gyalogosok támadásait. Persze támogató egységek kellenek! Pio spam ellen meg különösen hasznos lehet, hisz folyamatosan hátrálva alig sebződik míg közbe lazán kaszálja a piokat. A brenes osztag is jó de a profibb játékosok villámgyorsan kikapják a hadnagyot mellőlük és onnantól már közel sem olyan erősek azért.
De van még egy érv az upgun mellett mégpedig az, hogy van mikor külön van szükség a BCre és egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy beleültessünk egy osztagot és azzal kocsikázzunk mert külön hatékonyabbak.
Egyébként ez kicsit olyan mint milyen egységet gyártsunk elsőnek vita. Pályája válogatja szerintem, és embere. A jó játékos attól jó játékos, hogy képes vesztett helyzetből is előnyt kovácsolni.
Egyébként meg itt írta valaki, hogy nem szabad hagyni, hogy foglalás közbe lőjenek. Ez nagy butaság, mert sokszor a meccs múlhat egy jókor épphogy elfoglalt vagy csak semlegessé tett szektoron. Csak azt nem szabad hagyni, hogy odavesszen az egész osztag! -
CAC #5655 Alapvetően a konstruktív vitánál jobb infó nincs. :) -
CAC #5654 Kössze!
Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy sajna nem én voltam okos, hanem a guglibarát mondta. Így, hogy mi történt a Gájriccsi figurával, aki elkövette az idézetet, az egyelőre még talány előttem, de ráállítottam a legjobb embere az ügyre. :) -
#5653 Rocknroller pontosan, de elfogadom. -
Fifus #5652 Srácok, bakker, ezt az információhalmazt brittel kapcsolatban. Pedig úgy döntöttem felhúzom 7-ig brittjeimet is, de sok a hiányosság. -
CAC #5651 Na akkor ezt megdumáltuk.
Ellenben Hector idézete nemtom mi lehet. Maybe Ráákkkenróóól? -
HunZsoci #5650 Ez is így van. Nem ezen fog múlni. -
oroberto #5649 Erre csak azt tudom mondani nem ezen fog múlni egy meccs hogy upgrade Bren vagy Bren inf+ sima BC. -
HunZsoci #5648 Nem is a relase notes ban van a piat leírva, hogy pontosabb, hanem érzésre, most komolyan, nem véletlenül kezdték el tolni, régen meg szinte senki sem csinált... Piat valami rejtett buffot kapott, anélkül hogy írták volna, ha majd elkezdesz megint játszani, lehet érzed te is, hogy régen soha nem talált, most meg csiribi csirbá azt elpukkantak a gépeid, ahogy hömpölyög a blob veled szemben...
Pio spamra kell a BC, ez vitathatatlan, csak megint ismételni tudom magam, bőven jó, ha van benne egy Brenes Tommy squad, és nem upgunn mg. Hát röviden tömören ennyi. BC azért kell, hogy ne tudjanak megszopatni MG-vel, meg sok pio közelről költséghatékonyságban ne egye meg a kevés drága osztagod, 120ér jön 2 pio, 450 egy 5 fös squad, ha szabadban találkoznak, 3x2 pio képes megenni az 5 fő tommy-t közelről, 360mp vs 450 et, de ez ha BC ben vannak, már merőben más, még ha sokkal több Pio is jön, mert szinte nem tudják bántani az infeket. BC be egy Recon squad, és a sniper dolog is megvan oldva kb. egyet tud lőni,és utána mellérusholsz, bc böl ki, 25 muniért sniper shot. Én azt mondom, amit mostanában látok jó Britektől, nem igen van upgunn, vagy csak ha nagyon van rá zsé, 90% ban a tommy-t Brenezik, és azt csüccsentik bele, ez gondolom nem véletlen...
-
#5647 Jó, figyi, több mint 50 brit automatch után én nem ajánlom az upolt brencarriert. Ha brencarrier, akkor brennel upolt infet bele, és ha egyszer kilövik, akkor sem buksz nagyot, és még muni is marad a sappereknek. Ha meg elfeljted behozni a T2 truckot, vess magadra.
Zsoci jól látja, ha tehetem én is sapperspammel nyomulok, két kapitánnyal a granokat leírtja, főleg épületből. Átlag ellenfélénél T3-ra sincs szükséged, mivel a megszerzett területekre építesz mg-t, bofordsot, vagy amit a helyzet megkíván. Meg ugye a brit tűzérsége sem a legrosszabb a játékban, ha nebellel, vagy stukával próbálkozna az ellen.
"There's no school like the old school" CAC mond meg melyik filmbe volt, és hogy járt a faszi aki ezt mondta.
-
CAC #5646 Attól függ hány brennel. :D -
#5645 Te Cac, és a stugot (T3) megfogod nekem brennel? -
CAC #5644 Köszi Robi a megerősítést!
Márpedig te aktív játékos vagy, így még csak ezt sem vetheti Zsoci a szememre. :) -
CAC #5643 Te Zsoci.
Azért, mert sokan ezt csinálják, még nem biztos, hogy jobb. Arról nem is beszélve, hogy a BC alap a pio spam megfogására. Jóval drágábban jön ki egy sapper piattal, kapitánnyal, kamion behívással.
Az tény, hogy oldschoolos vagyok, és nem játszottam egy ideje (kb 1 éve), de az uccsó peccsig képben vagyok, és annyit nem ugrott a piat találati pontossága, hogy hűde padlót fogjak. A kapitány turbózza persze, de ez további nyűg, míg a BC standalone is megállja a helyét, nem árt neki sniper, bírja a tüzérséget, etc. -
oroberto #5642 Valamit pio spamot is csak BCvel lehet megfogni.