8857
  • Gascan #8617
    mar par napja probalunk egyik haverommal jatszani River valley terkepen 2 HARD ellenfel ellen... (ha az egyik ellenfel normal masik hard akkor nincs gond)

nem nagyon megy, eddig vagy 6x vertek pics*an minket :D

van valaki akinek az ilyen feladatok nem okoznak nehezseget? ugy szoktuk csinalni h tank trapekkel meg MG postokkal lezarjuk a 3 atkelot de mire lezarunk mindent az ellenfelnek tul sok egysege gyulik ossze nekunk meg szinte semmi tamado egysegre nem futja

ha nem allunk be vedekezesre akkor sem huzzuk sokaig :)
  • Edyl
    A Company of Heroes-hoz készült BLitzkrieg mod-al menyien játszanak multiban átlag?
  • antgecc
    Ez közel se egyenlő esély. Van aki mindegyik frakcióval rendszeresen játszik, van akinek csak egy main frakciója van és mással nem is tolja. Ha ezek összekerülnek, az mennyire egyenlő esély? A jelentkezőkből meg kéne nézni, hogy mi is az állás (allies/axis) és az alapján összehozni vmi okosak. Sejtem, hogy nagyjából azonos lenne az arány. Ez után össze kell hozni a nagyjából azonos szintűeket, hogy meccseljenek. Akinek nem maradt párja... na ez a fogós kérdés :), de vmit biztos ki lehet találni.
  • conshilla
    Egyenlő pályák egyenlő esélyek. Akkor majd legközelebb.
    Mit kellene tenni szerinted, ha csak wm játékosok jelentkeznének?
  • antgecc
    Én írtam, hogy versenyeznék, de így, hogy mind a két oldallal játszani kell. Hát ez egy rossz vicc. Ha én wm játékos vagyok, akkor mire fel kell a visszavágót akármelyik allies-al játszanom? Hmm... köszönöm nem.
  • conshilla
    Ez, hogy majd pio/engi vagy volks/rifle legyen belőle ez szerintem nem okés a jelenlegi gyártás/reinforce költségek mellett, abuse lehet belőle. Hazafutó embered reinforce-ával nyersz egy teljesen új pio/engi vagy volks/rifle squadot, amiknek a full size reinforce-a ugye sokkal olcsóbb, mint ha egy új egységet gyártanál le. Úgy meg még jobban jársz, ha vissza tudod foglalni az ATG-t. Vagyis mindenki arra játszana, hogy lőjjék az ATG/mortar legénységet, ami elég hülyén néz ki.

CoH2-ben lehet majd csapatokat összevonni, meg a tank legénysége elhagyhatja a tankot, ha azt kilőtték, meg ilyesmi. Majd meglátjuk.

Szerintem amúgy nincs baj ezzel. Tudomásul kell venni, hogy ezek "érzékeny" egységek (sniper, officer, többi 1 fős squad a legérzékenyebb) nagy pusztító erővel bírnak, de annál sebezhetőbbek, tehát vigyázni kell rájuk.
    1 fős, lőni nem tudó, funkció nélküli egységnek nincs értelme szerintem, valós helyzetben sem. Azzal meg, hogy hazaszalad és pótlódik, illetve mortart/AT gunt is visszakapja, azzal nehézfegyvert lehetne olcsón duplikálni, ami játéktechnikailag megint abuse.

Más.
    Reklám. Nem öncélú.
    CoH 1v1 tornára invitállak benneteket.
    Részletek és versenykiírás itt.
  • antgecc
    Én egy olyan megoldást tudnék elképzelni, hogy az utolsó egység elengedné a gunt, mortart és egy alap egység válna belőle, pl pio/engi vagy volks/rifleman.
  • wednes
    Pedig lehetne jobb megoldás is.
    Legyen az, hogy a mortaros nem tud lőni, de egyedül hazaszaladhatna, tehát ki lehetne még pótolni. AT gunnál már problémásabb, de olyan lehetne, hogy 1 ember nem tud ugyan lőni, mozogni de nem veszett még el az AT gun. Ha éppen odaérne egy squad akkor elég lenne, ha gyorsan 2 ember pattanna az ágyúhoz.

Persze akkor rosszul játna az ember, ha lenne pár 1 fős AT-je, amivel semmit sem lehet kezdeni, kipótolni éppen nem tudja őket és közben foglalják a cap helyet. Na abban az esetben bevehetné a cián tablettáját.
  • conshilla
    AT gunt nem lehet egyedül tolni, irányba állítani (max Conannak), erre a valós helyzetre ezt a butuska játéktechnikai megoldást találták ki, de én se tudnék jobbat.
    Mortarnál is gondolom aggályos az egyedül üzemeltetés, hurcolás.
    A jelenség üzenete: ezekre az egységekre jobban kell vigyázni, mint pl. az mg-re.
  • antgecc
    Azt a jelenséget mivel magyarázza a Riot, hogy egy mortar vagy at gun team-ből kilövök 2 embert és a 3. egyszercsak éhen hal, elvágja az ereit bánatában vagy nem tudom, de rögtön hanyatt vágja magát...
  • conshilla
    Én akkor azzal próbálkoznék, de lehet, hogy hülyeség, hogy leszednék valahonnan egy ISO-t kiírnám lemezre, vagy virtuális meghajtóval beolvastatnám és akkor lehet, hogy tovább enged offline módba.
  • CAC
    Nem kell serial, csak lemez.
  • jocking
    Elvileg nem steames és nem is dobozos, hanem még anno a webshopjukból lett letöltve, a serialt meg emailben küldték.
  • conshilla
    Kb. egy hete tart a Relic szerverek költöztetése, ezért nehéz bejelentkezni RO-ra. Ahogy néztem csak 5000 pár száz user tudott egyszerre fent lenni hét végén. Ezt állítólag ki-twittelték a Relic-ék. Nem tudni, meddig tart ez.
    A játék Steames verziója, ha RO nem enged be, felajánlja, hogy offline módban folytasd, és akkor tudsz skirmishezni vagy kampányolni. Dobozosnál nem tudom mi van, de azt hiszem olyankor be kell tenni a lemezt és megadni a termékkulcsot.
  • jocking
    Hali!
    Lenne egy gondom a játékkal. Haverommal már napok óta nem tudunk online játszani. Ez még a kisebb gond. A nagyobb, hogy őt bár offline módban beengedi a játékba, így tudná pl. singleplayer pályákat tolni, engem be se enged. Nem a login képernyő jön be, hanem kiírja a játék, hogy "validating media", ledobja magát tálcára, és felugrik egy ablak, hogy adjam meg a serialt és aktiváljam a cuccost. Evvel csak az a gond, hogy már aktiválva van, és ha megpróbálom megint, akkor kiírja, hogy failed. Mi a gond? Van rá valami megoldás?
  • antgecc
    Mekkora nyomorék egy szar rendszer ez, hogy 3 napja órákig nem enged fel relic online-ra, aztán meg felenged, de haveromat nem, aztán fordítva. Mi? Ez? A? Szar??
  • antgecc
    Nem hinném. De fogalmam sincs mi lehet a gond. Jelenleg haveromat felengedi, engem nem.
  • Gascan #8600
    nem tudom mennyi koze van hozza h THQ csodbe ment
  • antgecc
    Nálam tegnap volt ilyen probléma. És nem először. De hála az égnek nem sűrűn van ilyen. Egyszercsak megoldódik.
  • Gascan #8598
    nem tudok bejelentkezni ma a Relic online-ra ... valakinek van hasonlo gondja?

offline vagyok ...
  • Kotomicuki
    Nekem a legutolsó sem kérte, hogy regisztráljak...
    Eredetivel úgyis regisztrálni "akarsz" a multihoz. Nem eredetivel meg nem volt ilyesféle gond eddig sem - ha meg mégis, akkor azt pár eurót simán megéri ez a játék.
  • wleihtmab
    Melyik az utolsó patch, ami még nem kéri hogy online regisztráljak és utána lépjek be a játékba? Mert van 20féle patch és 2.101-nél már regelnem kéne és nem tudok simán játszani
  • conshilla
    Multihoz elég a ToV is.
  • conshilla
    A WM fegyverek is kereshetők már az említett helyen.
  • conshilla
    Ha felrakod ultrára valamelyiket abból a néhány szűrőből, ahol ezt engedi (talán shader, meg texture, stb.), akkor onnantól dx10-ben fog futni, ha ezt támogatja a VGA-d és az oprendszered.
    Nekem mondjuk gondjaim voltak a dx10-zel (az egérmutató meghülyült játék közben), pedig a hardwer és szoftver biztos, hogy elég hozzá.
  • bgabor
    Köszönöm.
  • Edyl
    Megrendeltem a Company of Heroes-t az Opposing Fronts és a Tales of Valor kiegészítőivel. Ha multizni akarok akkor mind a 3 részt fel kell telepítenem, vagy elég a Tales of Valor-t is?
  • wleihtmab
    Valaki tudna abban segíteni, hogy ne dx9-be fusson a Company of heroes?
    a pályákon illetve a vizeken tisztán látszik h dx9-be fut, de alapból nem lehet a grafikus beállításoknál megváltoztatni.
    Vmi ötlet?
  • conshilla
    Ha hangosan jegyzed meg ott, lehet, hogy megjavul.
  • Attiska
    Csak halkan jegyzem meg, hogy a Wehrmacht fegyvereknél 404-et ír.
  • conshilla
    Csak nehogy megint az a vád érjen, hogy a pofájába vágom az embereknek a Fansite reklámját.

Ezt szerintem ismered: http://company-of-heroes.hu/

Ebben menj a frakciók menüre, és minden nép alatt megtalálod a fegyverek almenüt, ahonnan kikeresheted a számodra érdekes fegyvert.
  • CAC
    Elmondanám, hogy más külföldi oldalról sem igen, ugyanis nemigen szokták követni a patch változtatásokat sem a régi coh-stat, sem a gr.org-on. Nálunk simika progija konkrétan a játék fájlaiből szedi ki a fegyver statokat. Ha jön egy patch, csak le kell újra futtatni, sé megint naprakész adatok lesznek az oldalon.
  • bgabor
    Egy linket mondjuk megköszönnénk az adott cikkre.
  • conshilla
    Ezt úgy kell érteni, hogy a többi kézifegyverhez képest sebez többet mozgás közben, nem pedig álló helyzethez képest. Vagyis az MP44-et kisebb büntetés módosító sújtja mozgás közben, mint pl. MP40-et.
    A fansite-on Simika kolléga közzétette adatbányászatának eredményét ezzel kapcsolatban. Összehasonlíthatók az egyes fegyvertípusok célpont és egyéb (pl mozgás bünti) szempontok szerint. Bocs a reklámért :P, de más magyar oldalról nem tudok, ahol ilyen adattáblák lennének.
  • antgecc
    Na, csak megtaláltam wikin: Stormtrooper Squadnál írja: Remember, MP44s do more damage on the move.
  • antgecc
    ja
  • Beni521
    sziasztok, ha nekem van egy steames coh+kiegek, haveromnak meg egy steames natúr coh, ugye tudunk az alap pályákon multizni?
  • antgecc
    Remélem a 2. részre sikerül összehozniuk egy normális, felhasználóbarát rendszert. Nem is tudom milyen gyűjtő néven nevezzem. Arra gondolok, ami a starcraftban is van: hibátlan replay néző, player kereső/megtekintő és liga rendszer. Mert a jelenlegit, a mai napig nem tudtam megszokni sc2 után, akkora egy használhatatlan hányadék fos. Bocsi, de kikívánkozott.
  • Attiska
    Köszi. A blitzkirieg-ről mintha azt olvastam volna, hogy a Steam-es CoH-al valami gondja van, de majd ettől függetlenül megnézem.
  • AndrewT
    @V43 1105: [URL=http://www.youtube.com/watch?v=G4SpP7VBtA8]"ízelítő" : )[/URL]

@bgabor: a torrent file működik, én is úgy húztam le annó. hangmodból ízelítő

@antgecc: az Eastern Front teljesen különálló, nem bántja az alapjátékot, mindkettő játszható lesz. a Blitzkrieg modhoz tudomásom szerint van egy launcher, ami szintén megoldja, hogy az alapjáték is használható maradjon.