Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azt még meg is érteném, hogy elment a kedve attól, hogy újabbakat készítsen, de a régieket letörölni.... nem tudom felfogni. Ráadásul egy olyan ember miatt, aki maga is elmondta, hogy szerette a videókat. Szóval... <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem értem miért törölted õket le Fifus? Kérlek, rakd õket vissza!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem hinném hogy valakinek 16-os ranked rang kéne ahhoz hogy színvonalasan kommentálni tudjon egy videót. Amúgy sem számít sokat a szint, az ember eljut egy pontra sok gyakorlással, ahonnan már egyszerûen nem tud tovább fejlõdni. Ez mindenkinél így van, én például nem tudok egyszerre több pontjára figyelni a térképnek, sem 200 kattintást csinálni egy perc alatt. Mindenkinek vannak korlátai.
Azt sem értem, minek a vita a basic és a ranked meccs között. Mindkettõ mögött az indokokat teljesen meg lehet érteni. Ugyanúgy ahogy például egy baráti társaság is szívesen összejár focizni hétvégenként, de tudomásul kell venni hogy vannak akik ezt versenyszerûen csinálják, és természetes, hogy nem annyira vegyülnek egymással, egyszerûen mert a saját játékmódjuk körülményeihez vannak szokva, és nem a másikéhoz.
Leírná valaki egy mondatban, mi a ménkû történt itt, és hová lettek a kedvenc netes közvetítéseim?
Kicsit OFF leszek. Régen "Bélabácsi" néven futottam a COHban nagyon jókat játszottunk(Waynel,Ashennel,Predel stb) aztán átpártoltam a RUSEhoz utána meg a Wargamehez. Most fog megjelleni a Wargame folytatása... az Airland.
Aki szereti az igazi stratégia játékokat ahol inkább a stratégia számít nem annyira a micro/gyorsaság annak csak ajánlani tudom.
Akit érdekel bõvebben:
SG fórum
hivatalos oldal
Persze a COH2öt is kipróbálom majd!
Bocsi az OFFért,
További minden jót!
antiqueA,
WM inf vet
volksnál ezt jelenti:
vet 1: életerõ regenerálódás 10.56 életerõpont/perc
vet 2: elnyomás csökken 25%, kapott sebzés csökken 5%, látótávolság nõ +10
vet 3: maximum életerõ nõ 20%
grennél ezt:
vet 1: életerõ regenerálódás 10.56 életerõ/perc
vet 2: az egység megkapja az elit gyalogsági páncélt
vet 3: maximum életerõ 20%-kal nõ
Stormnál ezt:
vet 1: életerõ regenerálódás 10.56 életerõ/perc
vet 2: az egység megkapja az elit gyalogsági páncélt
KCH-nál ezt:
vet 1: életerõ regenerálódás 10.56/min-re emelkedik, elérhetõ a Fire Panzerfaust képesség
vet 2: 25%-kal kevesebb az esélye, hogy földhöz szegezi õket az ellenséges tûz, 5%-kal kevesebb sebzést szenvednek el
Az elite armorral golyós fegyverektõl kevesebb sebet kapnak, viszont láng jobban fogja sebezni õket.
2-3 napot kihagyok és máris "torokvágásra" térek vissza! 😄
Senki nem kérdez, de leírom!!!
Szeretem ezt a Forumot és szeretem a Fansite-t is. Örültem, hogy találtam olyan oldalakat, forumokat ahol lehet kérdezni és kapok válaszokat is! Nagyon sok forumon fent vagyok, de mégis minek... mikor válaszra se méltetnak még annyira sem, hogy -Nem tudjuk haver a választ!...
Ezt a Forumot inkább a "külsõsök" használják. Azok akik nem akarnak "tökéletesek" lenni, csak játszani szeretnének és kiélvezni néhány órában a játékot. Ami nem megy, azt itt megkérdik!
A Fansite szerintem az alapoktól szól.
Leír mindent a játékról. (Szájbarágós módon, hogy a kezdõ/hülye is megértse, mert segíteni szeretne!)
Onnan hogyan állj neki és haladj elõre a játékban! Hogy "profi" legyél.
Ez nem rossz. Ha valakinek ez már kevés, mert profibb lett, akkor vegye fel a kapcsolatot a site vezetõségével és hívja fel a hiányosságokra a figyelmüket!
És itt most mindenre gondolok!!!
Hogy a site-n belül a játékosok csak a ranked meccseket favorizálják és arra buzdítanak...az az Õ dolguk!!!
Ezért senkit nem szabad hibáztatni!
Sajnos én sem vagyok rankedes 😞 Én inkább a családomat választottm, mintsem a CoH-ot 😞 Amikor a munkám és a családom mellé éjszaka belefér egy CoH party, akkor nem fogok Ranked-ot nyomni, beérem egy Basic-el 😞 Sajnos beérem, mert tudom, hogy Ranked-ben lenyomnának...
De attol függetlenül, hogy a Fansite-n a Rankedet nyomatják még nem haragszom rájuk!
Miért is tehetném?! Hisz én döntöttem a Basic mellett, vagy nem?
Viszont ami ebben a káosz beszélgetésben nem tetszett az az, hogy -remélem szoszibá nem haragszol meg rám-, de nagyon primitív stílusban írtál! Érdekesnek találtam ki hogy látja és éli meg a CoH közösségeket, de mégis élvezhetetlen volt, mikor mocskolódó irományt olvastam. És nem tudtam átsiklani fölötte, hisz egy forumozó társasm írta erre az oldalra. Még kíváncsi is voltam rá... de zavart, hogy a trágárság is elõjön, pedig az nem ide való!!!
Kérlek szoszibá, olyan szép a Magyar nyelv és tele van szinonímákkal, használj más szavakat a trágárok helyett!
Szia antiqueA!
Neked csak annyit írnék a szöges drót "bajodhoz", ha nem tudom lezárni szögesdróttal az átjárót, hidat, stb... akkor ua. csinálnám, mint amit conshilla írt, hogy az emberrel nézeté meg, hogy át megy-e, illetve körbe megy-e a szögesdrótnál. Vagy, ha marad hely ahol át tud jönni az ellenfél a szögesdrót mellett, akkor oda aknát szoktam lerakni. Így felrobban mikor át próbál jönni (meghal), illetve ez egyfajta jelzés is nekem, hogy át próbáltak jönni (megerõsítés, további aknásítás)!
További szép estét mindenkinek!
Alul találjátok a company szobát...
Egyrészt teljesen érthetõ, ha valaki elvárja, hogy az általa alapított a klánban legyen egy minimum szint.
Másrészt a klán nem egyenlõ a fansite-tal. Régen -amíg hungarian-titans néven futott az oldal- még fel lehetett volna ezt hozni, de nm véletlenül változtattam domaint. Én személy szerint nem is igen támogattam a klánszervezést, de mivel akkor arra volt épp rákattanva a nagyérdemû, ezért nem gördítettem semmilyen akadályt elé.
Végül és a lehetõ leghangsúlyosabban: a Fansite nem rekeszt ki senkit! A 250 regisztrált felhasználó között, van aki úgy véli, hogy a rankedban lehet fejlõdni, a többiek meg vagy osztják ezt, vagy nem. Ennyi. Ezek után olyat írni, hogy a fansite kirekesztene bárkit is, nem jogos.
Én személy szerint örültem Cons "reklámjainak", mert több forrásból lehet igazán jó, népes versenyt szervezni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ezt nem idézném, csak korrigálnálak szoszibá lv8 volt a belépõ szint. Zsoci mindenki számára elérhetõ célokat tûzött ki, ami személy szerint engem is motivált. Én máig nem lettem klántag mégsem, pedig már megütöttem a szintet a "felvételihez".
Szerintem elég fontos azt leszögezni, hogy a Fansite /= HFS klán - ehhez csak körül kell ott nézni. Meg kell jegyeznem, hogy Mark TS-en játszik és egyben õ is HFS klántag, szóval átfedések is vannak. A HFS klán csak helyet kapott a fansite-on, de kifogyott a lendületbõl és jó ideje teljesen passzív, mondhatni halott, mint klán. A tagjai közül vannak még aktívak, de én nem látom a klánságukat (sosem láttam).
Zsoci kemény feltételeket szabott, elhiszem, hogy valakit ez elriasztott. Fõleg azokat, akik nem azért játszanak, hogy a legjobbak legyenek, illetve, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, hanem csak lárpúrlár gémeznek, mert jó játszani.
Szerintem ott ment félre ez az egész, hogy akik nem eredményorientált beállítottságúak (a többség ilyen), azok személyes sértésnek vették az egészet, azonosították a fansite-on lévõ összes fórumitát (klántagot és nem klántagot) ezzel a felfogással és leléptek. Jó pár embert fel tudok sorolni, aki annak ellenére maradt, hogy nem volt, illetve nem akart klántag lenni. Szóval ha jelen is volt pár napig, már nyoma sincs ott ennek a szemléletnek, hogy addig nem tartozhat senki a brancshoz, amíg meg nem üti a szintet. Ilyen már rég nincs.
Fifusszal, Caccal azon munkálkodunk jó ideje a videókkal, cikkfordításokkal, versenyekkel (és ennek reklámjaival), hogy azt a kevés embert, aki még játszik, vagy most ismerkedik a játékkal, meghívjuk közénk. Hogy legyen egy csapat. Nem klán, nem zártkörû melegbár, hanem csapat, közösség, ahová bárki jöhet. Szerintem ez nemes, jószándékú cél. Kapóra jött, hogy volt egy Wayne, volt egy Bites és hogy sikerült felkelteni az érdeklõdését néhány további, nagyon jó képességû magyar játékosnak is, Predrõl és Kiraye-ról beszélek, akik szerényen, alázattal, cseppet sem nagyképûen megosztják a tapasztalataikat velünk, noobokkal, illetve akik (mint pl én) már nem tudnak millió órát játszani, hogy kitapasztalják azt, amit egyébként pár szóban el lehet mondani. Mindezt nem játék helyett, hanem mellette. Mert nem lehet mindig játszani.
Nincs kirekesztés, nincs leszarás tehát. Aki normálisan jön, köszön, és kérdez, az normális választ kap. Aki segítséget kér, az kap.
Nem reklámozom tovább a fansite-ot, bár eddig sem magam miatt csináltam, hanem miattatok.
Mondjuk játék elõtt engem kb nem érdekel, ha ez történik, de egy fél órás, izzasztós 2v2 végén vérlázító egy DH.
Ez teljesen igaz, csak hát ez most hogy jön ide? Nem is errõl ment itt a vita eddig...
Nem te mondtad természetesen, de mondták.
Nem hinném, hogy kifulladt a lendület, csak valóban más módszerek kellenek. Mi kevesek vagyunk, ennyit tudtunk. Mert én és doki pl noobok vagyunk, csak szerettük volna, ha felkeltjük az érdeklõdést, de látom az ellenkezõ hatást értük el, kudarc az egész szerinted.
Más típust preferálnak mint én, nem néztek le, csak közölték, hogy akkor menjél játsszál 1v1-et legyél 11-es aztán talán lehetsz klántag, meg majd akkor szemeteljem ott a topicot basic-es meccsek kommentálásával, ha már játszottam sok 1v1-et is. Ez volt a lerázás és elutasítás.
Szerintem mindenki megértette, hogy "leszarod". Nem is azzal van a baj. Hanem abból alakult ki ez az egész, hogy azt mondtad elhajtottak.
Csak azt kellene megértened, hogy ottaniak más típust preferálnak, mint te. és ez nem lenézés.
Én is játszottam szerintem a csoportotokból néhány emberrel. 2v2 ashen meg én. Jól is tolták. 3v3-ztam is, úgy, hogy 5-bõl csak 1 embert ismertem névrõl. Mondták, hogy menjek fel TS-re. De mondtam, hogy nem jó a headsetem, na most úgy meg minek menjek fel.
Ráadásul a többség már szerintem nem is játszik, én sem.
És nekem mi értelme lenne a site-ra járnom, aktívkodnom, postolgatnom? 😊
Egyébként mi értelme lenne TS-re mennem?
Semmi.
Programozási hiba igen, tudnak róla igen, de nem, nem foglalkoznak vele. Fõleg most, hogy csõdbe mentek és a SEGA alá kerültek, szerintem teljesen hátat fordítanak a továbbiakban ennek a játéknak.
Tecsõdön amit találtam lobby cheat-re az egy sima Lobby képernyõ volt mindenféle konkrétum nélkül.
Õszintén megvallva nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember, akinek ez örömet okoz. Mert, hogy ha valaki képtelen veszíteni, és drophackkel egy bukott játékból, az még érthetõ emberi viselkedés. De hogy mindenféle élvezet (játék) nélkül csak elrontsa mások élvezetét, az már klinikai eset.
Maphack, oké ismeri mindenki.
Syncerror, jó benyomják elején vagy ha vesztésre állnak, általában loss.
Lagcheat ennek nem tudom a rendes nevét. Ez olyan, mint mikor valaki lagol, csak itt egyetlen egy akadás van kábé 4-5 másodpercig aztán kiírja hogy nyersz, de majd a relic eldönti kinek adja be a win-t, mert a másikat ledobta a gép. És ez mindig loss, természetesen.
Na de emberek, ilyet még nem pipáltam.
LOBBY cheat: Belépsz egy szerverre, látszólag kidob, mert visszakerülsz a lobby-ba, de õ mégis rá tud indítani. Elindul a meccs, amiben benn se vagy és loss.
ÉS AMI A LEGJOBB (direkt végére hagytam):
Csinálsz szervert, belép valaki - az ég világon semmit nem csinál - majd kilép. ÉS INSTANT LOSS! Mi a tosz? Találkoztatok már vele?
Ellenben, ha tovább folytatódik itt az offtopic, kénytelen leszek elõvenni a törlõceruzám.
De megint itt jön az ki amiért elhajtjátok az embert a búsba a site-ról, NEKTEK MÉG MINDIG CSAK AZ A SZENT! A KURVA 1v1. Szóba nem álltok olyannal aki nem játszik 1v1-et, és nem aktívkodik a site-on replay elemzéssel meg egyéb faszsággal.