Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én akkor azzal próbálkoznék, de lehet, hogy hülyeség, hogy leszednék valahonnan egy ISO-t kiírnám lemezre, vagy virtuális meghajtóval beolvastatnám és akkor lehet, hogy tovább enged offline módba.
Nem kell serial, csak lemez.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elvileg nem steames és nem is dobozos, hanem még anno a webshopjukból lett letöltve, a serialt meg emailben küldték.

Kb. egy hete tart a Relic szerverek költöztetése, ezért nehéz bejelentkezni RO-ra. Ahogy néztem csak 5000 pár száz user tudott egyszerre fent lenni hét végén. Ezt állítólag ki-twittelték a Relic-ék. Nem tudni, meddig tart ez.
A játék Steames verziója, ha RO nem enged be, felajánlja, hogy offline módban folytasd, és akkor tudsz skirmishezni vagy kampányolni. Dobozosnál nem tudom mi van, de azt hiszem olyankor be kell tenni a lemezt és megadni a termékkulcsot.
Hali!
Lenne egy gondom a játékkal. Haverommal már napok óta nem tudunk online játszani. Ez még a kisebb gond. A nagyobb, hogy õt bár offline módban beengedi a játékba, így tudná pl. singleplayer pályákat tolni, engem be se enged. Nem a login képernyõ jön be, hanem kiírja a játék, hogy "validating media", ledobja magát tálcára, és felugrik egy ablak, hogy adjam meg a serialt és aktiváljam a cuccost. Evvel csak az a gond, hogy már aktiválva van, és ha megpróbálom megint, akkor kiírja, hogy failed. Mi a gond? Van rá valami megoldás?

antgecc
Mekkora nyomorék egy szar rendszer ez, hogy 3 napja órákig nem enged fel relic online-ra, aztán meg felenged, de haveromat nem, aztán fordítva. Mi? Ez? A? Szar??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nem hinném. De fogalmam sincs mi lehet a gond. Jelenleg haveromat felengedi, engem nem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem tudom mennyi koze van hozza h THQ csodbe ment

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

antgecc
Nálam tegnap volt ilyen probléma. És nem elõször. De hála az égnek nem sûrûn van ilyen. Egyszercsak megoldódik.

nem tudok bejelentkezni ma a Relic online-ra ... valakinek van hasonlo gondja?

offline vagyok ...

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nekem a legutolsó sem kérte, hogy regisztráljak...
Eredetivel úgyis regisztrálni "akarsz" a multihoz. Nem eredetivel meg nem volt ilyesféle gond eddig sem - ha meg mégis, akkor azt pár eurót simán megéri ez a játék.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Melyik az utolsó patch, ami még nem kéri hogy online regisztráljak és utána lépjek be a játékba? Mert van 20féle patch és 2.101-nél már regelnem kéne és nem tudok simán játszani

Multihoz elég a ToV is.
A WM fegyverek is kereshetõk már az említett helyen.
Ha felrakod ultrára valamelyiket abból a néhány szûrõbõl, ahol ezt engedi (talán shader, meg texture, stb.), akkor onnantól dx10-ben fog futni, ha ezt támogatja a VGA-d és az oprendszered.
Nekem mondjuk gondjaim voltak a dx10-zel (az egérmutató meghülyült játék közben), pedig a hardwer és szoftver biztos, hogy elég hozzá.
Köszönöm.

Megrendeltem a Company of Heroes-t az Opposing Fronts és a Tales of Valor kiegészítõivel. Ha multizni akarok akkor mind a 3 részt fel kell telepítenem, vagy elég a Tales of Valor-t is?
Valaki tudna abban segíteni, hogy ne dx9-be fusson a Company of heroes?
a pályákon illetve a vizeken tisztán látszik h dx9-be fut, de alapból nem lehet a grafikus beállításoknál megváltoztatni.
Vmi ötlet?

Ha hangosan jegyzed meg ott, lehet, hogy megjavul.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Wehrmacht fegyvereknél 404-et ír.

Csak nehogy megint az a vád érjen, hogy a pofájába vágom az embereknek a Fansite reklámját.

Ezt szerintem ismered: http://company-of-heroes.hu/

Ebben menj a frakciók menüre, és minden nép alatt megtalálod a fegyverek almenüt, ahonnan kikeresheted a számodra érdekes fegyvert.
Elmondanám, hogy más külföldi oldalról sem igen, ugyanis nemigen szokták követni a patch változtatásokat sem a régi coh-stat, sem a gr.org-on. Nálunk simika progija konkrétan a játék fájlaibõl szedi ki a fegyver statokat. Ha jön egy patch, csak le kell újra futtatni, sé megint naprakész adatok lesznek az oldalon.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Egy linket mondjuk megköszönnénk az adott cikkre.

Ezt úgy kell érteni, hogy a többi kézifegyverhez képest sebez többet mozgás közben, nem pedig álló helyzethez képest. Vagyis az MP44-et kisebb büntetés módosító sújtja mozgás közben, mint pl. MP40-et.
A fansite-on Simika kolléga közzétette adatbányászatának eredményét ezzel kapcsolatban. Összehasonlíthatók az egyes fegyvertípusok célpont és egyéb (pl mozgás bünti) szempontok szerint. Bocs a reklámért 😛, de más magyar oldalról nem tudok, ahol ilyen adattáblák lennének.
antgecc
Na, csak megtaláltam wikin: Stormtrooper Squadnál írja: Remember, MP44s do more damage on the move.

antgecc
ja

sziasztok, ha nekem van egy steames coh+kiegek, haveromnak meg egy steames natúr coh, ugye tudunk az alap pályákon multizni?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

antgecc
Remélem a 2. részre sikerül összehozniuk egy normális, felhasználóbarát rendszert. Nem is tudom milyen gyûjtõ néven nevezzem. Arra gondolok, ami a starcraftban is van: hibátlan replay nézõ, player keresõ/megtekintõ és liga rendszer. Mert a jelenlegit, a mai napig nem tudtam megszokni sc2 után, akkora egy használhatatlan hányadék fos. Bocsi, de kikívánkozott.

Köszi. A blitzkirieg-rõl mintha azt olvastam volna, hogy a Steam-es CoH-al valami gondja van, de majd ettõl függetlenül megnézem.

AndrewT
@V43 1105: "ízelítõ" : )

@bgabor: a torrent file mûködik, én is úgy húztam le annó. hangmodból ízelítõ

@antgecc: az Eastern Front teljesen különálló, nem bántja az alapjátékot, mindkettõ játszható lesz. a Blitzkrieg modhoz tudomásom szerint van egy launcher, ami szintén megoldja, hogy az alapjáték is használható maradjon.

antgecc
Ouhh! Német hangcsomag nálam alap lesz! 😊

A Blitzkrieg modról sok jót hallottam már. Ezeket hogy tudom használni? Feltelepítés után mi történik az alapjátékkal? Tudok utána azzal is játszani anélkül, hogy leszedném a mod-ot?

Ennek a skinpacknak még értelme is van, ez engem is érdekelne, de a letöltési link sajna nem mûködik benne.

Hangcsomagnak nem sok értelmét látom, a COH mindig is a legkivállóbb hangokkal rendelkezett az RTS piacon, a német nyelvi csomag pedig... hát nem bánom hogy a német egységek angolul és nem az anyanyelvükön beszélnek, abba percek alatt belefájdulna a fülem. <#smile>

V43 1105
elsõbõl van valami "ízelítõ" ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AndrewT
ízlések és pofonok, nálam ezek futnak multi közben:

1. natív német "szinkronhangok" a német egységekhez

2. skinpack

3. hangcsomag

ezek mind "csak" kozmetikáznak, az alapjáték kinézetét és hangját módosítják, multi-kompatibilisek, de a játékmenethez nem nyúlnak.

ha utóbbira vágysz, akkor Battle of the Bulge Mod, Blitzkrieg Mod, Eastern Front Mod, ezek a leghasználhatóbbak

Sziasztok,

Mley mod-okat érdemes telepíteni, ami határozottan dob a játékélményen? Nézegettem a moddb-t, van egy pár, elsõ látásra jónak tûnõ kiegészítés.

Sziasztok! Fõiskolai elfoglaltságok miatt, csak ritkán van idõm mostanában ide járni, így elnézést kérek, hogy csak most válaszolok.
Az egp.hu ts, ingyenes, alul találjátok a company szobát ami tudtommal nincs password-el védve. És azért nem láttok más személyeket más szobákba, mert így vannak a jogok beállítva. Ha ez zavar kérj meg egy admint, hogy adjon magasabb rangot, vendég helyett normált például és minden rendben lesz. Zedét keressétek, vagy ha õ nincs akkor valaki más serveradmint!

"Van valami hatással a weapon teamre (pl machine gun, mortar, at gun), hogy mennyien vannak a csapatban? Például kilövök egy fõt a machine gun teambõl, ez van valamilyen hatással a mûködésére (pontosság, újratöltés ideje, mozgási sebesség vagy ilyesmi)?"

Ha Jeeppel odaállsz az MG42 mellé, akkor a 3. ember (talán a 2. is, aki nem az MG elsütõbillentyûjét markolássza) lõni fog rád az MP40-esével - ha elég közel állsz, és nem figyelsz, a full health-es MG42 teambõl az MP40-es elõbb aprít fel téged. Ha két fõt kilõsz a teambõl, akkor nem lesz több MP40-es, aki lõjön rád.
Szóval a mozgó mese a KCH-ra és az MP44 PG-re igaz, akik szintén kapnak levonást, de közel sem akkorát, mint az MP40-es unitok (pio, MP40 volks).
antgecc
Wikin ezt olvastam, igaz MP44-rõl, de gondoltam az MP40 is hasonló, csak gyengébb kivitelben: "The MP44 is even more stable than a regular SMG when the unit is moving, allowing it to remain accurate during a fast charge."

Bár, mivel az angolom nem kiváló és csak átszaladtam rajta, ezért gondolom félreértettem. Én úgy értelmeztem, hogy ezzel a stukkerrel jobban lõnek, ha mozgásban vannak. Utólag olvasva viszont, jobban lõ, mint a többi SMG, mozgásban.

Szóval, köszi az infót 😊

Azt vágod ugye, hogy minden mozgó gyalogság kemény büntetést kap a lövéseinek pontosságára? Tehát a legjobb a közelre mozgetott, de álló MP-40 volk osztag.

Én is itt kezdtem a pályafutásom, de már csak akkor jövök ide vissza, ha moderálni kell. Tudom, hogy többen is teljesen átszoktak már, és alig látogatják az sg-nek ezt a topicját.
Ez jól látszik azon is, hogy régebben elég pörgõ volt itt az élet. Persze felfoghatánk ezt a játék életgörbéjének a hanyatlásának is, de ezt cáfolja, hogy a fansite-on mindig van fent valaki online.

Egyébként az "iróniát" az I betûnél keresd a szótárban (lásd az elõzõ kommentem elsõ mondatát)!

1. nem
2. Mp40-es volks-ok ÁLLÓ helyzetben, közelrõl sebeznek legjobban. Szóval közelmész a célponthoz (mondjuk mögé klikkelsz) és mikor mellé értél, akkor jobb klikk rá.
3. ha végtelen sok kis egyenes drótból raksz le egy sokszöget, és elég messzirõl nézed, akkor körnek fogod látni 😛 Nem lehet ívben rakni. (de nem is kell)
antgecc
Akik ott válaszolnának nekem, azok szerintem ide is járnak. Hogy milyen gyorsan kapok választ, az nekem nem annyira fontos. Én - mondjuk így - sg-s vagyok, minden játékról itt tárgyalok, itt informálódok. Remélem nem nagy gond, hogy megtartom szokásom. Egyébként is, errõl szól ez a topic, nem? Gondolom nem azért hoztátok létre, hogy innen invitáljátok az embereket a fansite-ra.

Köszönöm a megértést 😊

(Hogy valamiben Szoszibanak is igaza legyen)

Tedd fel a kérdésed a fansite-ra! Ott hamarabb kapsz választ.

antgecc
Erre még nem is gondoltam, köszi!

antgecc
Ismét pár kérdés:
1. Lehet olyat csinálni, hogy pl focus fire-özöm az MG team lövészét, szóval, hogy ne az egész squadot lõjjék, hanem azt az egy lövész palit.

2. MP40-es Volksokat ugye mozgásban kéne tartani. Viszont jó volna a lángszórós engiket hamarabb kiszedni, tehát jobb klikkkelek rájuk. Ebben az esetben megállnak és egyhelyben lõnek a Volksok, ami ugye nem tesz jót az MP40 hatékonyságának. Ilyenkor mi a teendõ? Van erre vmi trükk?

3. Láttam egy replayben, hogy szép, kör alakban húzzák a szögesdrótot. Nekem eddig csak egyeneseket sikerült. Hogy kell ívben fektetni?

Csak MP szempontjából nem mindegy.
A volks reinforce költsége 28 MP (-> 3x28=84), míg ha pióval foglalod el az AT gunt, akkor bukod a teljes osztagot (-120 MP) és még 3 fõre kell reinforce-olnod az AT gunt, az még valamennyi.
Szóval MP szempontjából sokkal jobb, ha volks-szal foglalod el.
Nem, tökmindegy kikkel foglalod vissza.

A Company of heroes szoba a password-ös az baj azért köszi.
antgecc
Ismét akadt egy kérdésem: ha - például - egy AT gun csapat kihal és a helyüket pioneerrel/engineerel pótlom, akkor a csapat képességei (pl célzás, reload time vagy akármi) romlanak? Vagy máshogy kérdezve, érdemesebb Grenadierrel pótolni Pioneer helyett?