Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A játék Steames verziója, ha RO nem enged be, felajánlja, hogy offline módban folytasd, és akkor tudsz skirmishezni vagy kampányolni. Dobozosnál nem tudom mi van, de azt hiszem olyankor be kell tenni a lemezt és megadni a termékkulcsot.
Lenne egy gondom a játékkal. Haverommal már napok óta nem tudunk online játszani. Ez még a kisebb gond. A nagyobb, hogy õt bár offline módban beengedi a játékba, így tudná pl. singleplayer pályákat tolni, engem be se enged. Nem a login képernyõ jön be, hanem kiírja a játék, hogy "validating media", ledobja magát tálcára, és felugrik egy ablak, hogy adjam meg a serialt és aktiváljam a cuccost. Evvel csak az a gond, hogy már aktiválva van, és ha megpróbálom megint, akkor kiírja, hogy failed. Mi a gond? Van rá valami megoldás?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
offline vagyok ...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Eredetivel úgyis regisztrálni "akarsz" a multihoz. Nem eredetivel meg nem volt ilyesféle gond eddig sem - ha meg mégis, akkor azt pár eurót simán megéri ez a játék.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem mondjuk gondjaim voltak a dx10-zel (az egérmutató meghülyült játék közben), pedig a hardwer és szoftver biztos, hogy elég hozzá.
a pályákon illetve a vizeken tisztán látszik h dx9-be fut, de alapból nem lehet a grafikus beállításoknál megváltoztatni.
Vmi ötlet?
Ezt szerintem ismered: http://company-of-heroes.hu/
Ebben menj a frakciók menüre, és minden nép alatt megtalálod a fegyverek almenüt, ahonnan kikeresheted a számodra érdekes fegyvert.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A fansite-on Simika kolléga közzétette adatbányászatának eredményét ezzel kapcsolatban. Összehasonlíthatók az egyes fegyvertípusok célpont és egyéb (pl mozgás bünti) szempontok szerint. Bocs a reklámért 😛, de más magyar oldalról nem tudok, ahol ilyen adattáblák lennének.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
@bgabor: a torrent file mûködik, én is úgy húztam le annó. hangmodból ízelítõ
@antgecc: az Eastern Front teljesen különálló, nem bántja az alapjátékot, mindkettõ játszható lesz. a Blitzkrieg modhoz tudomásom szerint van egy launcher, ami szintén megoldja, hogy az alapjáték is használható maradjon.
A Blitzkrieg modról sok jót hallottam már. Ezeket hogy tudom használni? Feltelepítés után mi történik az alapjátékkal? Tudok utána azzal is játszani anélkül, hogy leszedném a mod-ot?
Hangcsomagnak nem sok értelmét látom, a COH mindig is a legkivállóbb hangokkal rendelkezett az RTS piacon, a német nyelvi csomag pedig... hát nem bánom hogy a német egységek angolul és nem az anyanyelvükön beszélnek, abba percek alatt belefájdulna a fülem. <#smile>#smile>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1. natív német "szinkronhangok" a német egységekhez
2. skinpack
3. hangcsomag
ezek mind "csak" kozmetikáznak, az alapjáték kinézetét és hangját módosítják, multi-kompatibilisek, de a játékmenethez nem nyúlnak.
ha utóbbira vágysz, akkor Battle of the Bulge Mod, Blitzkrieg Mod, Eastern Front Mod, ezek a leghasználhatóbbak
Mley mod-okat érdemes telepíteni, ami határozottan dob a játékélményen? Nézegettem a moddb-t, van egy pár, elsõ látásra jónak tûnõ kiegészítés.
Az egp.hu ts, ingyenes, alul találjátok a company szobát ami tudtommal nincs password-el védve. És azért nem láttok más személyeket más szobákba, mert így vannak a jogok beállítva. Ha ez zavar kérj meg egy admint, hogy adjon magasabb rangot, vendég helyett normált például és minden rendben lesz. Zedét keressétek, vagy ha õ nincs akkor valaki más serveradmint!
Ha Jeeppel odaállsz az MG42 mellé, akkor a 3. ember (talán a 2. is, aki nem az MG elsütõbillentyûjét markolássza) lõni fog rád az MP40-esével - ha elég közel állsz, és nem figyelsz, a full health-es MG42 teambõl az MP40-es elõbb aprít fel téged. Ha két fõt kilõsz a teambõl, akkor nem lesz több MP40-es, aki lõjön rád.
Bár, mivel az angolom nem kiváló és csak átszaladtam rajta, ezért gondolom félreértettem. Én úgy értelmeztem, hogy ezzel a stukkerrel jobban lõnek, ha mozgásban vannak. Utólag olvasva viszont, jobban lõ, mint a többi SMG, mozgásban.
Szóval, köszi az infót 😊
Ez jól látszik azon is, hogy régebben elég pörgõ volt itt az élet. Persze felfoghatánk ezt a játék életgörbéjének a hanyatlásának is, de ezt cáfolja, hogy a fansite-on mindig van fent valaki online.
Egyébként az "iróniát" az I betûnél keresd a szótárban (lásd az elõzõ kommentem elsõ mondatát)!
2. Mp40-es volks-ok ÁLLÓ helyzetben, közelrõl sebeznek legjobban. Szóval közelmész a célponthoz (mondjuk mögé klikkelsz) és mikor mellé értél, akkor jobb klikk rá.
3. ha végtelen sok kis egyenes drótból raksz le egy sokszöget, és elég messzirõl nézed, akkor körnek fogod látni 😛 Nem lehet ívben rakni. (de nem is kell)
Köszönöm a megértést 😊
Tedd fel a kérdésed a fansite-ra! Ott hamarabb kapsz választ.
1. Lehet olyat csinálni, hogy pl focus fire-özöm az MG team lövészét, szóval, hogy ne az egész squadot lõjjék, hanem azt az egy lövész palit.
2. MP40-es Volksokat ugye mozgásban kéne tartani. Viszont jó volna a lángszórós engiket hamarabb kiszedni, tehát jobb klikkkelek rájuk. Ebben az esetben megállnak és egyhelyben lõnek a Volksok, ami ugye nem tesz jót az MP40 hatékonyságának. Ilyenkor mi a teendõ? Van erre vmi trükk?
3. Láttam egy replayben, hogy szép, kör alakban húzzák a szögesdrótot. Nekem eddig csak egyeneseket sikerült. Hogy kell ívben fektetni?
A volks reinforce költsége 28 MP (-> 3x28=84), míg ha pióval foglalod el az AT gunt, akkor bukod a teljes osztagot (-120 MP) és még 3 fõre kell reinforce-olnod az AT gunt, az még valamennyi.
Szóval MP szempontjából sokkal jobb, ha volks-szal foglalod el.