Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bekefi7, ez azért meg nem ilyen egyszerü, mert Volks ha fedezékben van, vagy lötávról elkezdi lõni riflet, mozgás nélkül, mire 1v1 ben beérne közelre a riflemen squad, ha addig kilõnek közülük a volksok 1-2 tagot, akkor már nem sima liba ám az short rangen sem a riflemen osztagnak, mikor õk 4 en vannak, a volks meg még mindig jó erõben, 5 en. Sztem a Volks-Rifle marha jól meg van csinálva, addig amig nincs BAR addig Volks osztagokkal lehet tartani a Riflemeneket, sõt, ha már 2 3 osztagot mozgatsz egyszerre, és ugy támad rád 2-3 rifle, elõny nálad, mert focus firebe szinte fix lemegy egy squad rifle mire beérnek közelre, hogy mehet haza vagy meghal, utána meg a 3volks vs 2 rifle nem olyan jó ám az US nek. Wayne tõl láttam ilyen repet, pro US gyereket vert meg langresen ilyen technikával, 4 volksal kezdett, és együtt mozgott, aki támadott, fossá lett löve féluton. Szóval gyakorolni gyakorolni, ennyi az egész. Marha jó a WM vs US szerintem, ott nem igen van balance probléma szerintem, de tényleg.
KCH darabja 90hp, és infantry heroic armor, ennek egyetlen elõnye, hogy sniper 2 vagy 3 lövésbõl tudja csak ölni a full hp-s KCH-t, mert nincs ellene állandóra állítva a critical hitje, mint a heroicon kivül mindenki ellen. Na, szóval snipert félrerakva, inf. heroic armor, legtöbb kézifegyver ellen 0.85 ös bejövö pontosság, és 0.75 ös bejövö sebzéssel operál. HA viszont a sima mezei GREN, vagy méginkább a Stormtrooper eléri a VET2-t, akkor õ már inf. elite armort kap, ami 0.85 helyett 0.75(ami jobb ugye, 10 % al kevesebb esély eltalálni igy az eliteket, mint a heroicot, a bejövõ sebzés meg ugyan az, 0.75.
CSAKHOGY ehhez hozzájön még, hogy a Stormtrooper az 95!!! hp darabja, alapból is, nem csak 90, mint a KCH, és vet3 on meg ugyan azt kapják, +1.2 HP szorzót, tehát egy VET3 KCH member az 108 hp heroic armorban, egy VET3 STORM az viszont 114hp a JOBB, inf elite armorban. Ez mellett, itt fejlesztés után ugye 4 MP44 van, ha kell, nem 3(+25% tüzerõ), alapképesség a láthatatlanság, a legjobb gránát a játékban, ha kell 2x Schreck opció. JAH, és a fentartási költsége egy STORM osztagnak majdnem a fele, mint egy KCH squadnak, emelett ha az ellenfél megöl egy KCH membert(ami könnyebb mint Stormot ölni, ha már legalább mindkettõ Vet2), azután 4!!! Xp-t kap, mig egy Storm halála után csak 2.5xp-t, nem mindegy ám, milyen hamar vettezõdik be az ellen, ezt a dolgot sem szabad alulbecsülni, 2 KCH kill után minden vet gyorsító fejlesztés nélkül is VET1 lesz egy alap Riflemen squad...
NAh, kis okítás volt remélem nem zavar senkit, ha túl tudálékos voltam, de a lényeg, Stormtrooper>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>KCH, ha nem Sniper hordát kell kiírtani, akkor minden esetben.
Ekkora õrületet...
Ha egy kicsit okosabb az ellenfeled akkor nem távolról fogja lövöldözni a volksjaidat, közelrõl pedig ahogy már te is mondtad a rifle jobb.
A remény országában soha nincs tél.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Dióhélyban ennyi a WM vs US mass inf taktika.
Hatótáv kérdése. Messzirõl a volksok jobbak, de középtávon, vagy lerohanva a riflek gyõzedelmeskednek.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A blob ellen azt gondoltam elég az mp40, amíg a puma, ostwind meg nem érkezik a nebel támogatásával. Csak ez utóbbi volt hatásos. Meg megint csak elment a fuel vet-re, de azt is igazi koncepció nélkül csináltam. A stuh-ot is csak ki akartam próbálni blobra, de Langres elég nyílt neki, fõleg airborne ellen. Blitz is csak azért ment, mert egyelõre azt ismerem.
Arról tényleg nem is beszélve, milyen rohadt messze vagyok attól, hogy figyeljek az ellen fejlõdésére is, hogy aszerint techeljek, ahogy írtad.
Nagy királyság ez a game, egy real time chess.
Elõször, többször is hibáztál a volksok használatával. Nagyon megosztottad õket, sokszor olyankor is amikor az ami nagyobb csapatban támadt rád. Egy alap rifle mindig erõsebb egy alap volksnál, ezért próbáld õket harcokban együtt tartani. Továbbá az is többször elõfordult, hogy foglaltál egy pontot az egységeddel miközben lõtték azokat. Ilyet nem szabad csinálni, mert mindig csúnya vége lesz. Valamint túl sok egységedet hagytad meghalni.
Ezenkívül kicsit érdekesnek találtam a techelésed. Tudtad, hogy az ellenfélnek nincs wsc-je, így hát csinálhattál volna egy erõs mg spamet ami kicsinálta volna a hordákban mozgó gyalogságát. De te ennek ellenére gyorsan csináltál t3-at, ami önmagában nem baj, de kevés volt hozzá a fuel pontod. Ráadásul onnan is rohantál t4-be, ami aztán tökéletesen korai és fõleg felesleges volt ebben a szituációban.
A puma használatod nem volt rossz, habár az elején a saját gyalogságodat akadályoztad vele és így leöltek egy volks osztagodat.
A panzer 4-et is megmenthetted volna sztem ,habár akkor már elúszott a meccs. Arra pedig ügyelj, hogy felesleges mp SOHA ne legyen( volt amikor 1100 mp-d volt!).
Ez lehet, h kicsit soknak tûnik, de ezek apróságok; de egész meccseket dönthetnek el. Ha ezekre jobban figyelsz, akkor szép eredményeket érhetsz el. Ha pedig máskor ilyen inf spammel találkozol, akkor használj t2-t, erõs mg spammel, sniper-al, mortar-al, halftrack-al, pak-al; és fõleg sok gren-el. Gyalogságnak, ahogy te is csináltad mehet a vet 3, és ha van elég nyersanyagod akkor felhúzhatsz még egy panzer commandot is és onnan ostwind, vagy p4.
Huh, bocsi a hosszúságért.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Nem tudom, hogy ez armor vagy hp növekedés okán van e. Érzésem szerint nagyobbat is sebeznek.
A lényeg, hogy rengeteg MP készlete szokott lenni az exp AI-nek, amik a repekbõl tisztán láthatóak. Amint elér a speckó egységekig, azokat fogja spamolni. Pl PE Hetzer spam.
normal: 1,25 - 1,00 - 1,00
hard: 1,50 - 1,50 - 1,00
expert: 1,85 - 1,85 - 1,00
R- reinforcmence
így nem kell kattintgatni a pluszjelre mindig, sokkal gyorsabb.
Shift - foglalás egymás után, homokzsák szögesdrót építés.
CTRL + NUM - egységek csoportokra bontása
T - Retreat
F1,F2... - Épületek gombjai
Tudom, hogy a vérprofik többet nyomkodnak de nekem ez még elég nem érzem,hogy más gombokat is be kéne tanulnom.
Gép elleni játék nem sokat ér. Esetleg Expertek ellen de csakis nyílt pályákon, tehát Scheldt meg ienek kizárva. Azok is csak arra jók, hogy mikrozásba és kattintásba fejlõdjön az ember. Élesíti a reflexeket. Egyébként a gép pofátlanul csal, és ez engem eléggé irritál. 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Eddig az OP rövidítésnek csak az overpowered jelentését ismertem.
"Tehát még gyakoroljatok"
Összesen van 150 játékunk kb, ebbõl olyan 50 gép ellen 60-70 totál beginnerek ellen(nyilván nem akartam rögtön nekiugrani lvl10+nak).
Tehát nem mondanám, hogy nagy a tapasztalat, egyik srácnak valami 32:8 W/L ratioja volt a másiknak 8:20 kb. nekünk jóval jobb statisztikáink voltak. Hálistennek tegnap minden meccset nyertünk, de pl lorrainen csak mostanában kezdtünk játszani(1 mappal játszunk hónapokig is akár) rails and metal a favorit.
Szóval igen, igazad van van még hova fejlõdni, a társam ráadásul abszolút nem hajlandó hotkeyeket használni, nem jelöl ki ctrl groupokat stb, õ csak "játszik" (mondjuk replayeket néz).
Neki már 1 loss után is könnyen elmegy a kedve a játéktól "hát nem tudom, toljunk mégegyet, van értelme?" én leszarom ha kikapok, csak szeretem tudni, hogy mit basztam el. Mondjuk ennél a játéknál ez összetett dolog 😊
Kb. ennyi 7:50nél kiléptem. Az ellen amúgy nagyon gyenge volt. Brit és amcsi inf spammal az elején bitang agresszívan kell játszani és akkor szét lehet csapni a WMeket. Tehát még gyakoroljatok azért volt a játékotokban némi fantázia csak erõ nem sok. De hajrá!
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Megvan nekem tov-ig eredetiben.
köszi
http://www.akciofigura.hu
#5429 Köszönöm a véleményt <#worship>#worship>
Ez egyébként szerintem az egyik legnehezebb map a játékban, és rendszeresen tüzérségi párbajba szokott torkollni, amiben a szövik talán jobbak.
Tanácsot szeretnék kérni. Tegnap Lorraine mapon 2v2 ben kb 450:100 körüli fölénybõl kaptunk ki.
Cimborával Wehr/Wehr vs US/Brit. Artilleryket csúnyán bekaptuk(és a végefelé szétcsúsztunk).
Amennyiben lenne(vagy lennének) tapasztaltabb(lvl10+) játékos(ok) akik megnéznék a replayt és tanácsokat mondanának nagyon szépen megköszönném!
Lorraine 4v4
Köszi elõre is!
Örülök, hogy a tegnapi délutánt/estét játékkal töltöttem ahelyett, hogy ezt a sok szart olvastam volna amit ez az idióta KingPunisher idehányt.
Más:
Ajánlom megnézésre mindhárom húsvét alatt felkerült expert replayt, nagyon jól sikerült játékok:
expert
every_body_tells_a_story
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Próbáltátok megpingelni a relicet? Ha az nem okés, akkor megvan a csatlakozási probléma oka.
every_body_tells_a_story
Én rosszat nem írok rólad, mert sokat, és jót toltam veled Coh ban, életem legjobb meccsét együtt játszottuk, a Dow2-Coh párhuzamról meg tudod-ismered a véleményemet^^, nem rossz játék az, nekem nem jön be, attól még aki szereti, nem tartom hülyének, ahogy én sem érzem magam annak, hogy a Coh ot érzem NR.1nek.
Én nem akarlak meggyõzni, és gratulálok ezúton is, KOMOLYAN, hogy szép eredményeket érsz el a mai napig Dow2-ben, csak így tovább!
U.i, az M8-Tiger párhuzam ugye azért hibázik, mert a KT-t lehet csak körbe circle strafe-elni M8 al(sima Tiger, Bergetiger gyorsabb hogy hagyja), de mivel annak meg 2k élete van, és csak hátulról tudja átütni M8, ott is lószart sebez rá, valamint kevés pályán van ekkora nyílt hely, hogy ezt kivitelezni tudd, nem noob player visz mellé azalatt a kb.5 perc alatt amig M8 végezne vele supportot, így ez a dolog azthiszem tárgytalan, enyhén laborszagú, kár volt ezt felemlegetni^^
GL HF
Tudod nálad jobb játákosok nem egyedül küldik ki a tankjaikat a harcmezõre. Na nem mintha akár 1-1 ellen egy M8-assal ki tudnál mikrózni egy Tigert, ha normális játékos irányítja. (persze azt elfejetetted írni hogy milyen Tigert, mert van vagy háromfajta a játékban)
Ebbõl látszik hogy te bizony egészen biztosan nem voltál 10-es szintû player ebben a játékban soha. Egyszerûen ostoba vagy hozzá.
Szóval takarodj vissza az orkjaidhoz meg a láncfûrész-kardjaidhoz, az való neked.