8857
  • Fifus
    Megnéztem újra. Map is hiányzott talán, meg ugye volt két jelenet, az egyik a 16. percben, mikor a nyugati VP-nél lévő pak-volks-storm kombót rohanta le kettő bar vet0 rifle-lal és egy flame engie-vel. És ő nyert. A másik meg mikor már vet2-es négy volksot küldött haza három vet1-es rifle és egy flame engi.
    Ezen kívűl talán annyi, hogy mp40-nel nagyon közel kell menni, szinte lerohanni a riflet és hullik.
    Alig volt egysége, csak jól mozgatta őket.
  • Hector Troy
    Hideg fejjel megnéztem még egyszer a repim, hát csináltam egy-két hajmeresztő dolgod. Ki kellett volna hoznom két pumát, aztán azokkal elmikrozgatni. Na mindegy, majd legközelebb.
  • Hector Troy
    Köszi, hogy megnézted, amúgy az összes automatch map közül ez a Beaux Lowlands a legrosszabb szerintem. Az AT hol a domb miatt, hol a fák miatt, hol a bungi miatt nem tud lőni.
    Próbáltam legalább a bázisom vonalába megtartani a pontokat, de amint megneszelte, hogy hol vannak a fő erőim, lehúzta a jobb oldalt, (majd a balt is). Ha meg nem megyek rá az AT-re, akkor meg kihoz még kettő m8-at, aztán azért szívom meg.
    Nem baj, legalább már tudom, hogy amerikaival mit fogok játszani ezen a pályán. De WM-mel mit csinálnék másként, arról lövésem sincs.
  • Fifus
    Megnéztem, de én noob vagyok, velem nem mész sokra. A staghound rush csak arra enged következtetni, hogy aggresszív playerre lehetett számítani, körbe szoktak nézni velük (M8-Stag) de nem ennyire az elején. Jól mondtad, elvitt más irányba, végül inffel lerohanta a pakjaid.

Amikor valaki ilyen profin alkalmaz egy technikát, amihez szinte csak asszisztál az ellenfél, mit lehet tenni? Volt párban részem, utálom is, hogy semmit. Egyelőre.
  • Hector Troy
    Csak megjegyezném hogy a repi lejátszási sebességét 8x-osra is lehet növelni, szóval egy 80 perces repit 10 perc alatt megnézhettek. Nem kell 1x-es sebességen végigülni a repit.
    Bocs azoktól akik tudták.
  • Fifus
    Szóval nem is ketten rakja az aknákat, hanem a schwimmwagen. Ennyit erről.
  • Fifus
    Elég jó ötlet, köszi az enyémet is.
  • Hector Troy
    Király, köszi szépen, ez jó ötlet volt, a repi amiről beszéltem, Hector1 néven lesz feltöltve, én a wm játékos vagyok, várom a jótanácsokat. 19 perc össz-vissz, nem egy hosszú meccs volt...
  • JanosUK
    Barmilyen otlet van csak szoljatok, nagyon szivesen segitek.
  • oroberto
    Beszélj Cac-al Ő csinálja a HT weboldalt oda biztos jól jönne egy ilyen okosság, amit még fejleszteni is lehetne.
  • JanosUK
    Na jo unatkoztam kicsit...:D

http://www.pampog.com
  • JanosUK
    Sracok ha gondoljatok osszedobok egy oldalt gyorsan ahova lehet feltolteni reply-okat, van a szerveren hely boven.
  • Fifus
    Meglepetés
  • Fifus
    Meglepetés

6-os PE, nem számítottam rá.
  • Hector Troy
    A következővel szembesültem emberek: wm-mel voltam, us ellen, a gyerek staghound rush (2db-ot legyártott) iszonyú gyorsan, aztán beállt full inf. massra miután elhitette velem, hogy a stag-okat fogja massolni. Én persze at gunt, meg schrekket fejlesztettem, jól meg is szívtam. Van repim is, de nem tudom hova feltölteni (még).
    Az a kérdésem, hogy az ilyen jellegű dolgot hogyan védhetném ki, esetleg hol rontottam el az egészet, ha feldobom a repit, légyszi nézzétek meg a konkrétumok miatt. Ilyen nagyot us ellen még nem szívtam, pedig nem vagyok németpárti játékos.
  • CAC
    Ááá, a durva, hogy én javítottam ki oRobi-t, erre simán bekopipészteltem a rosszat tőle. :)
  • Fifus
    Megint megszívatott egy 6os PE. Most amcsiként.
    Csak kettent gyártott az elején, csak munira ment, és a legjobb helyekre aknát rakott, plusz a maradék kettennel ment a cutting. Nem sokkal később csupán 3 pg-vel tizedelte az aknára lépett rifle-ket, majd hamarosan egy hotckiss is feltűnt. Az épülő motor pool-t lőtte vele...
    Döbbenet.
  • B52Yami
    Nem tudom ki szerkeszti a magyar F.A.Q rovatot,de legyen szíves kijavítani:

HF - have fan (jó szórakozást)

Nem have "fan", hanem "fun".

Legyünk maximalisták :)
  • JanosUK
    ...ez igy igaz, random jatekforumokra regelek es igy bovitem a customer bazist, attol a perctol hogy letoltottetek a replay-t csak botokkal tudtok verekedni a COH-ban, es a Kingstigert-t hamarosan felvaltja a lengyel csuzlis lovassag.Mivel ezen mar csak a piocasember, vagy a szolgaltatasom tud segiteni ha rauntok a csuzlizasra allok rendelkezesetekre :D
    Sajnos a reply nekem sem mukodik, es nem is listazza ki a replyok kozott szval passzolok, valszinuleg egy ALT-TAB nem tett jot mentes kozben, mas nem jut eszembe.
    A PCP keszuloben van, sajat project egyeb massal karoltve ;) ISC managerkent dolgozom egy, hm nagy foodservice company-nal.
  • Hector Troy
    Ja, ennél a cégnél nyomatod? Mi vagy te, rendszergazda, vagy webdizájner?
    Amúgy tényleg nem jó a repid.
  • CAC
    Bezony, ez megdöglött. Vagy csak vírust küldözgetsz itt nekünk, hogy aztán a pécéfalanksz szolgáltatásait ajánlhasd. :D
  • JanosUK
    Nem tudom mi lehet, megnezem estere, lehet beserult a file transfer kozben, remotely masoltam fel a serverre.
  • Fifus
    Valami gond van vele, a replay analyzer is lefagy, ha indítom.
  • JanosUK
    voila : http://www.pcphalanx.com/rp/bsumer.rec
  • JanosUK
    Termeszetesen, mindjart feltoltom.
  • JanosUK
    Letoltottem ujra, az elso reply file amit letoltottem valamilyen okbol csak 111kb volt valsznuleg azert akadtam le 6 percnel, erekes hogy az 1/4 jott le a filenak megis mukodott egy darabig.
  • Fifus
    Láthatjuk az első meccsed?
  • Fifus
    A replay működik, érdemes megnézni. A 15.perc után nem lett volna szabad ennyire VP-re menni, és váltani kellett volna taktikát, ami nem ment, mert már szinte láttam a végét. Őrület.
  • JanosUK
    Fifus nekem kb 6 percnel megall a reply. Megvolt az elso jatekom az USA-val tegnap (elso online es az elso jatek veluk ever), azt kell mondjam hogy nagyon meglepett hogy ennyire gyorsan tudtam "ontani" a gyalogsagot a barracks-bol, ennyi emberrel korberohantam a terkepet seperc alatt, egeszen addig amig az MGket be nem telepitette a WM jatekos, de ugy ereztem hogy Victory point 500 as jateknal a Jeep es a gyalogsagon kivul nagyon nem is kellett volna fejlesztenem, bar lehet a srac volt bena (5 szinten volt) de megettem a rengeteg BAR-ral felszerelt infantryval es a Jeep-ekkel amelyeket mindig reserve tartottam es flankeltem az MG-ket vele. A strategiai pontok nyomaszto folyamatos elvagasa valahogy egyszerubbnek tunik ennyi emberrel.
  • Fifus
    Tegnap én is csak vigyorogtam. Én nem tudnék visszahozni innen semmit, a szerencse a tudással jár karöltve.
  • oroberto
    Na ott sírva röhögtem hogy ilyen nincs!
  • HunZsoci
    Amúgy, egyszer, Oroberto ellen is, kb. hasonlóan szopókából nyertem, szintén Blitzel, csak az St.Mere Dumonton volt, nem pedíg Angovillen. Ott ha lehet ilyet mondani, méginkább szopókára álltam, és Orobi azért Britekkel már közel van a lv.11 hez, szóval nem is ügyetlen, de a Stormokat és a Nebelt ő is megtanulta tisztelni azután a meccs után^^. Ő már szétlőtte a bázisom ott, csak az HQ volt meg félig, onnan jöttem vissza, és nyertem a végére, csupa off map dologgal, ment a sok storm, és végén Tiger. De ott is, és itt is SZERENCSÉM is volt, hidd el, azért mindenben van szerencse, ebben is volt.
  • Fifus
    A Stormtrooperekre gondoltam, de a cohban a szerencse, kb annyi, mint a sakkban.
    Leírtam, hogy gg, és azt hittem, nyertem, erre... Ez kódolva volt.
  • HunZsoci
    Haha, Fifus, amugy Luke Skywalker én lennék:D? Mert ha igen, akkor találóbb szerintem a LUCK Skywalker név innentől nekem:D.
  • v1r2sd3n4
    Szóval akkor beépül.
    Köszönöm.
  • Fifus
    Egy a mappa, gyakorlatilag felpeccseli.
  • v1r2sd3n4
    Hogy ha az alapjáték fent van a gépemen , és aztán fel rakom az OF-ot, akkor az beépül az alapba , vagy külön lesz
  • Fifus
    A Jedi visszatér

Ilyen utolsó percekre nehéz felkészülni.
  • HunZsoci
    Amit mondtam már neked PE ellen mit kell csinálni:M8, Strafe spam, recoilles rifle, mindenhova aknát, és AT gun spam a komolyabb tankok ellen(bár kis HT kat-AC-t meg 2 lövésből öli arra is jó), mg mortar a végén supply droppból, onnan megint amit kapsz munit strafe-re, és hihetetlen nehéz helyzetbe kerül a PE. Azt csinálhattad akkor, amit elötte mondtam, és kb. be is jött, már nem emlékszem rá, totál összekevertem egy másikkal...
  • Fifus
    Ráadásul Langres volt. Amúgy béna voltam, csoda, hogy az M8 és a paradrop kihúzott a csávából.