8857
  • Hector Troy
    "Langres pont az egyik leginkább WM map, főleg az erős T2 medic bunker+gren spam+vet hez a legelőnyösebb, amit kétségbe vontál."

Írd le az előző hsz.-omból azt a sort amibe én kétségbe vontalak.
    Oké, szívesen játszok "ismerős" ellen.
  • HunZsoci
    Langres pont az egyik leginkább WM map, főleg az erős T2 medic bunker+gren spam+vet hez a legelőnyösebb, amit kétségbe vontál. Játszunk majd egyet, ma nem tudok, holnap sem de jövőhéten, és játszok a te fast bar od ellen egy T2 heavy WM stratot Langresen, majd megnézzük, hogy mi a baj azzal, én sok jó US ellen nyertem már szinte csak Gren+Bunker/mg kombóval.
  • Hector Troy
    Wrecked Train, Langres, kb. minden 1v1 automatch map kiv. angoville. Barakk, 4-5 rifleman, mikor összejön a 60 fuel BAR. Mikor összejön 50 muni, lángszóró. Ezt megakadályozni a két fős piokkal elég nehéz. Normális us játékosnak szerintem 5-6 perc.
    Ekkor te ott tartasz, hogy T1, meg van annyi fuelod, hogy irány a T2 fejlesztés, esetleg megvan a T2 épületed is. Meg van egy rakás volksod, ami vet2-, mp40-, nélkül kuka. Snipert meg sem említem, MG jó helyen tartva még elmegy.
    Néztem pár repit, és T3 nélkül, ilyen massot, csak feltartani tudott a gyerek, mondjuk mire megvolt a T3-ma utána T4, viszonylag könnyen nyert az igaz.
    Amúgy köszi az okfejtést.
  • HunZsoci
    Sok variáció van a BAR ellen. Először is, a legfontosabb, hogy valamit rosszul csináltál már elötte, ha a 6. percben 5db BAR rifle rohangál, lángszórós ember, és gránát, mivel a BAR és a granyó együtt 100 fuel. Szóval az egyik kulcs, hogy azért nem hagysz neki ilyen sok nyersanyagot ilyen gyorsan összeszedni. A többi counter pedig: Építesz bunkert, jó helyre, ezt célszerü lesz késöbb medic bunkerré alakítani, igy a sok elhulló volks(amik tényleg nem ellenfelek a már BAR os rifle-knek) elöbb utobb gren squadok lesznek, valamint a bunkerból már nem lehet kigránátozni-körbeflankolni könnyen az mg-t, igy az jó esélyel megfogja majd neked a map egy fontos részét, amit tartva onnan lassan de biztosan tágíthatod az élettered. Ez egy erős T2 strat, ennek része a temérdek Grened miharabbi VET2 vé tétele, mert azzal egy darabig(amig nem vetteződnek be a BAR rifle-k is)partyban lehetsz velük, ha használsz doktrinális skilleket, mint For The Fatherland/Assault nade akkor még elönyöd is lesz. Innen célszerü T3 at kihagyva menni T4 re, hozni Ostot ha inf mass van a túloldalon, ha van egyéb gépe is, akkor P4-panther, és WIN. A másik megoldás, a T1-T3 strat, itt a lényeg, hogy megitn nem hagyod nagyon sok fuelhez jutni gyorsan, majd ha kihozza a sok riflet, fejleszt nekik BAR-t, amig csak lehet, KERÜLÖD a nagy konfrontációt Volksokkal, időt húzol ahogy tudsz, persze ahol túleröben vagy(pl. 2 volks vs 1 BAR) ott harcolsz, és ahogy kijön a PUMA T3 ból, iszonyatos manpower veszteséget okozol neki, és visszaveszed az addig elveszített mapod, sőt ha puma párod jól dolgozik, akár már ott win lehet, hogy lekergeted a mapról... HA ez még nem elég, mert utolér téged, és T3 ból hoz AT gunt-M8 at, off map rangert/parát, akkor megint a cél hogy tartsd a mapod ahogy tudod, majd Tech to T4, és jó esélyel ott WIN. Nem mondom hogy csak ezek működnek, de nekem ez a kettő vált be eddig igazán.
  • Hector Troy
    Zsoci mester, wm-mel hogy fogod meg a már 6. percben 5 db BAR inffel nyomuló us-t?! Az MG-k addig tartják fel őket, amíg ráfejleszt a gránátra, esteleg hoz egy lángszórós embert. A volksokat meg bedarálják, még messziről is. Sima granból meg kihozhatsz addigra jó esteben két osztagot.
    (Fifus is ezt játszotta ellenem tegnap.)
  • Quent1n
    ImpulesDriven --> ImpulseDriven
  • Quent1n
    Hardverapró, ImpulesDriven, Steam stb.
  • hantorich
    Sziasztok.

Ismer valaki olyan lehetőséget, amivel meg lehet vásárolni a tales of Valor cd-keyt online? Tehát nem szeretnék dvd-t venni, a gold edition meg van (alap + OF), új dvd-t nem nagyon akarok...
  • JanosUK
    Hiall, tegnap jol bemakolt egy 6os szintu jatekos, a Best map en VPC limit 500 es "majdnem" joljatszottam...
    Ma este tengernyi ido probalkozom tovabb
  • Fifus
    Most megijedt a churchill-től és kilépett? Bezzeg én nem tudok ilyeneket kifogni.
  • Fifus
    Ha van elég muni, akkor megbizhatóbb az artynál, nem volt ám sok, talán hat helyre tettem.
  • Hector Troy
    Grat neked, amúgy nagyon noob voltam, te meg nem hibáztál. Ja, és hogy minden négyzetméterre 3 akna, azt kicsit túlzásnak tartom, de hatásos, az biztos.
  • Fifus
    Legközelebb wm-mel leszek, Te meg brittel.
  • oroberto
    Feltöltöttem egy Lvl 11 full piospam wermacht elleni mecsem Brittel Semoison.
  • Hector Troy
    LOL. Azért a repieid nem ezt mutatják. Az allied oldallal jobban játszok, mondjuk azzal vagyok középszerű, a németekkel meg...
  • Fifus
    Jöhet, bár szerintem csak pofozóbábú leszek.
  • bgabor
    Fizetős magyarítás? Te aztán jól el vagy tévedve.

Itt keressed.
  • Hector Troy
    Fifus, este egy meccs? 8 körül? Nekem a frakció mindegy.
  • hitman090
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet magyarosítást letölteni a COH-hoz mert amit én találtam az fizetős volt a 2.101-hez kéne vagy a feletihez nem tudom melyik az utolsó patch.
  • HunZsoci
    Valóban az a legjobb Kangoo counter, ha nem hagyod hogy csináljon akár egyet is, a baj az, ha már van akár csak Bren Tommy, és Piat sapper, kis muniért megfogja Brit a mardert, Piat meg 2 sorozatból öli. Nem könnyü, az az igazság, inkább tolj más néppel ha sikert is akarsz Fifus, ne PE vel, WM el jobbak az esélyeid sokkal, ha US vagy, akkor meg nem kaphatsz Kangoot^^
  • Hector Troy

javítva a link
  • Hector Troy

Fifus: A 2 marderoddal, lepattintottad volna (kb. 10 mp alatt) a Field Support Truckot kb. a 18. percnél, aztán csókolom. Végére nem maradt AT védelmed, ami mint látszott végzetes hiba volt. Majd legközelebb base rush marderral, oldalról, melette inf supporttal.
  • bgabor
    Hol találjuk?
  • HunZsoci
    kangooval sokan nem tudnak mit kezdeni, azért az árért amennyiért jön, egyszerüen túl sok hp-ja van egy túlságosan is jó cromwellarmorból, vagy drágábbnak kéne lennie és/vagy hardcap kéne a darabszámnak is(max 2), vagy olyan armorra kéne megcsinálni, mint PE halftrackok, hogy small arms fire is sebezze. Ez a jelenlegi helyzet, hogy csak páncéltörő/tank ágyu sebzi, 650hp még overrepair nélkül is, és a benne lévö bren tommy buttonozni is tudja a menekülni akaró gépeket, a szintén benne lévö piat meg kivégzi, a szintén még benne ülö hadnagy meg vettezödik közben röhögve, egy kurva nagy viccparádé, főleg, ha nagynehezen sikerül a fél hadsereged árán kilőni a "bulibuszt", akkor veszitett KŐKEMÉNY 280mp-t és 10 fuelt^^. A kangoot sokan csak "BUG" nak hívják, szerintem is az, nem tudok mást mondani Fifus, tisztességes Brit player nem használja...
  • Fifus
    Új 05.22-es PE repim brit ellen. A kenguruval nem tudok mit kezdeni.
  • Fifus
    Válasz #6199-re.
  • Fifus
    Mi volt a gondod az elejével? Jól meg lett fogva az ötös fogat. A fura inkább a közepe után volt, javítása nem volt a gépeknek, és stormmal foglaltál három pontot, ők harcolni valók inkább. Tigrised, mint az én Jagdom: mindent túlélt.
  • HunZsoci
    Muni Ht az újratötlést gyorsítja nagyon nagy mértékben, spec képességeknek, mint pl. AT granyó, flame granyó dobás, AT HT két skillje mnt bénítás(thread breaker) és inf Snipe-olás(focused fire), Mortar HT flame bombard etc. DE CSAK gyorsít, nem lesz olcsóbb semmi sem tőle, annyi az effekt, hogy gyorsabban tudod ezeket a skilleket használni. Valamint ugye az egyetlen lehetőség PE ként, hogy normál aknát rakj, doktrina függetlenül, mert amugy csak ha a shwimmwagen van berakva ketten helyett, akkor tudsz aknázni normál aknával, ha Tank Hunteren vagy, és akkor is 35 muni darabja, azt a muni HT 25 ért szórja. Ha sokat akarsz aknázni akkor a költség nem mindegy ám(arról ismétlem nem is bezsélve, ha nem tank hunteren vagy, és shwimmawagennel, más megoldás nincs is csak muni HT aknához). Erre van. Árát amugy nem éri meg, ha valaki T1 épületet épít, általában NEM muni HT miatt^^, hanem AT granyó-4. fős squadok miatt, ÉS ha már kész van, akkor néha hozok egyszer egyszer, de nem jellemző igazán.

Vampire HT-t meg oda kell rakni, amit először foglalt, az a legjobb neked, mert igaz hogy azt a pontot felesbe osztja, tehát annak nyersanyagmennyiségének felét te is megkapod, viszont amit utána foglalt, azoknak a szektoroknak is csak a felét kapja meg, bár te már azoknak a felét természetesen nem kapod meg, de ő igy is kivérzik 2 perc alatt, ha nem veszi észre, hogy a full nyersanyagkészlete le lett felezve^^ Vampire az jópofa egy dolog, csak nehéz igazán effektíven használni jó ellenfél ellen.
  • Fifus
    Megszűnt a coh-stats. Excel formában él tovább. A muni-HT PE-nél mit csinál? Újratöltést gyorsít, focused fire lesz olcsóbb tőle? Másik kérdés, hogy a vámpírt hová kell telepíteni, hogy szívjon? És honnan fogom látni hogy megfelezi a motyót?
  • Hector Troy
    Fifus a hector2-őt csekkold le, undorító BAR infmass-ot countereltem Langresen, úgy ahogy megvagyon írva. Vélemény? Az elejét elszúrtam, de miért?
  • Fifus
    Igen, van benne vmi, nálad is leírtam, és utána még egyszer. Gratuláltam a győztesnek.
    Amúgy gagyi egy meccs volt, utána egy 5-ös brit gyorsan trenchelt a nagy fuel pontoknál és három tommyval és lt-vel elintézte ezt a taktikát.
  • bgabor
    Tőlem Starcraft2 bétában azt is megkérdezte már a győztes, hogy "ennyire ráérsz?".
    De az mondjuk jóval egyszerűbb játék ennél, amit többnyire jóval egyszerűbb emberek játszanak.
  • HunZsoci
    Hector be lehet írni, csak nem illik. Ez a netikett. Tényleg nem szép dolog, a legyőzöttnek kell gratulálni a gyöztesnek, ha akar, a gyöztes ne törölje bele a lábát a legyőzöttbe, meg ne sürgesse(pedíg igy jön le, ha gyöztes pozicióbol jelezvén másiknak írod, hogy --->gg, véged, ne húzd az időm, lépj ki!!!) ez nem annak a kérdése sztem, ki hogy reagálja le, és megsértődik e vagy sem, csak nem szép, ha te irod be gyöztesként, ennyi. Ettől persze a világ nem áll meg, csak így a szép, a sportszerü, ahogy én mondtam.
  • bgabor
    Marha jól játszottatok, gratula mindkettőtöknek.

Zsoci elméleti oktatásai jól kiművelték a társaságot. :D
  • Hector Troy
    Ma nagyon ráérek, úgyhogy mindenbe beleszólok: szerintem nyugodtan beírhatod hogy gg, akár győztesként is, ha normális az ellenfeled, akkor úgy fogja fel (legalábbis én így), hogy jól játszottál, ügyes voltál, (de hát most nem sikerült). Csak addig tényleg ne írd be, amíg 99% hogy vége a meccsnek.
  • HunZsoci
    Nem igen van szerencséd ezzel a gg dologgal^^. Amugy nem illik a győztesnek(vagy annak aki azt hiszi ő lesz a győztes) írni először, úgy a szép, ha a legyőzött írja, jelezvén, feladja-nem tud mit tenni, és hogy gratulál a másiknak a jó játékhoz. Én sosem szeretem, mikor vesztésre állok, és még az elött hogy én beírnám a másiknak gratulációként, már tolja bele a pofámba a paraszt, hogy gg, és kb. takarodjak kifele, mert az idejét húzom:P... Ezen gondolkozz Fifus, és majd legközelebb ha neked írja valaki, akkor írd csak vissza, vagy ha vesztésre állsz^^
  • Fifus
    Uh, csak Zsoci meg ne nézze... Legközelebb megnézem a repit mielőtt feltöltöm, jó lassú meccs, wsc kezdés usa részről, három engi, hagyom a snipert vetteződni. Ez a schwimm gyors járgány, csak használni kéne tudni és hamarabb vége lehetett volna, rengeteg aknát lepakolhattam volna és jobb helyekre.
    Ezer év után második PE basic match, direkt Angot választottam, írtam, hogy 2-5 level, erre az első srác a végén bevallotta, hogy 10-es usa...
    És megint korán írtam le, hogy gg. 7-nél...
  • Hector Troy
    Megnéztem, és jól játszottál, mondjuk egy-két egységedet feleslegesen bedaráltattad, de hát a győzelem a fontos ugye.
    "Szakmai" szempontból: csak azt a megveszekedett gránátot kellett volna kifejlesztened, mivel bebújt minden házba az ellened. Amennyi bazookát kapott a Jagdod, annyitól még a KT is megfeküdt volna , de ha bírja miért ne harcoltatnád, nem igaz?!
  • Fifus
    A www.pampog.com-on lévő 05.22-es Angoville.
  • Fifus
    05.22-es Angoville

Ezer év után nyertem PE-vel, én is schwimm-et nyomattam az elején aknákkal. Nem tudom ki volt a srác, nincs leaderboardon.