8857
-
#6269 Ok! Értem. Köszi! -
HunZsoci #6268 Bezony, Fifus megmondta a tutit^^, amit nyersz azzal hogy nem építesz barackot, veszíted is az első 4-5 pont huzása közben, ugyanis azt az időt a rifle +50% os foglalási sebessége visszahozza, valamint az engie ha nem pioval/kettennel találkozik a pont huzása közben, az futhat, a rifle meg futtathat. US nek a legerősebb a játék elejei terjeszkedési lehetősége, rifle spam FTW^^(mielött valaki megkérdezi FTW->For the win-győzelemért). -
Fifus #6267 A rifle-k 50%-al gyorsabban foglalnak. -
CAC #6266 Csak egy ötlet, a mortal angolul halandót is jelent. Ez alapján gondolom van egy olyan jelentéstartama ebben a környezetben, amit a magyar hadászati terminus technicus élőerőként jegyez. -
#6265 A pio-k ha kinyírnak egy ellenséges unitot, miért mindig azt mondják hogy enemy mortal unit down?! -
#6264 Én két kilőtt T17-re emlékszek, az elsőt valóban akna végezte ki.
A másodikat meg, egy-az-egyben a fák közé rejtett pak hátba kapta.
A harmadikra nem emlékszem, lehet lestoppolta a gyártását.
00:11:03 wshirufa starts producing T17 Armored Car
00:23:28 wshirufa starts producing T17 Armored Car
00:41:59 wshirufa starts producing T17 Armored Car
Tudom, hogy nem kötözködsz, én sem azt teszem. -
#6263 Igen a későbbiek során erre is gondoltam. Az elképzelés az engie-vel az volt, hogy gyorsan foglaljak.
CAC köszi! -
Fifus #6262 Nem kötözködni akartam ám, az egyik pak lőtt egy stag-et, ami felgyógyulva jött a hídon később és egy akna megölte. Több stagje nem volt, erőltette a drága air blobot. A másik pakot, amit a híd alá húztál, egy gránát ölte meg, az előbbit meg az air blob.
Az offmapra valóban nem volt muni, de a nebelhez nem is kell. -
#6261 A Régebbi Fraps-ek nálam sem vettek fel hangot, de ha gondolod tudok neked küldeni olyat ami jó. -
CAC #6260 Kérésed számomra parancs. :)
Urak!
Azokhoz szólna a kérdésem, akik rögzítettek már Fraps-szel játékmenetet. Csak nálam nem vesz fel a progi hangot? -
#6259 Köszi mindenkinek a válaszokat, néhány dologra reagálnék is.
-Doktrína miatt nem tudtam stormokat hozni, ha előre látom a jövőt, blitzet választok.
-Igen, volt két pakom, az egyik azt hiszem alapból 2 staghoundot szedett le, a másikat leirtották, azért kellett őket odakint tartanom, mert a quad/stag iszonyú gyorsan közlekedik, írtja a manuszokat.
-A p4, a quad kilövésére készült elsősorban, de kb. tényleg egyet lőtt.
-A nebel jöhetett volna korábban, de azzal sajna nem lehet cappelni
-Ha rangert hoz, pumákkal, ostvinddal könnyebben leszedem, szerintem
-Az offmap tüzérség ha lő, nyomsz egy retreatot, azt annyi, elpocsékolt 150 muni, meg olyan csata volt, hogy nekem sem volt munim tüzérségre, pedig a firestorm-ot tudtam volna használni...
A pillanat hevében döntött ő is, én is, ebben a játékban több szerencsém volt, mint neki, mondjuk az életben nem gondoltam volna, hogy én valaha is fogok KCH-kat automatchben használni.
Azt hittem ők dísznek vannak. -
HunZsoci #6258 Quent1nel teljesen egyetértek, WM ellen INF doktrina jobb választás az esetek nagyon nagy százalékában, pont azért, mert strafing amilyen über dolog egy PE ellen, annyira nem igazán gamebreaker a WM infek ellen, mivel azoknak majdnem 1.5 a hp szorzójuk már alapból a PG-khez képest, majd késöbb a vet szintek megvétele után a strafe már szinte alig bántja őket, igy viszont, a para blob tényleg nem képes tartani magát a gyalogsággal szemben, és ha kilvöldözöd a drága airborne unitjait, akkor nincs az a gépek számára áttörhetetlen fal, amit ők okoznak, karöltve az at gunokkal. Valamint a VET2 KCH kb. annyit ér nagyjából, mint a sima, erre is jól rávilágított a kollega, a vet2 a grennek-Stormnak dob nagyon nagyot, Volks-KCH miatt nem igen éri meg.
Kch jó unit, addig amig nincs túloldalon pár vetted rifle BAR al+távolról focus nekik mielött közelérnél hogy te is tudj ölni akkor retreat, vagy thompsonos ranger, ezek mind leölik a KCH-t, ami sok pénz a rfc, sok xp-t ad az enemy osztagnak aki ölt belőle, és még sokáig is tart a rfc. KCH inkább szép mint jó, azon a szinten-játékperiódusban, ahol elérhető már, sztem ahogy régebben is írtam, egy tierrel lejjebb lenne a helye hogy megérje használni tényleg-gyakrabban^^ -
Fifus #6257 Neked Cowie meg csak annyit, hogy ne 4 engievel kezdj, ők nem tudnak harcolni, nem arra valók, csak lángszórósan hatásosak némi rifleman támogatással. -
Fifus #6256 Hadd szóljak én is vmit, bár nem értek hozzá. Persze, így, hogy nyertél, jó volt, de volt kettő pak és egy p4 vesztés, szinte semmit se lőttek, és a nebel is későn jött.
Fog of warral néztem, de gyanús volt, hogy csak az airborne massot erőlteti, semmi mása nem volt. A puma+kettő flame pio kombód sokáig uralkodott a pályán, és sokkal olcsóbb, mint az ötös air pótlása.
Szóval a gyors szót nem merem kimondani, de aki harmadszor is 5 airrel támad, az ellen "hamar" nebel, és hamarabb vége van. -
Quent1n #6255 Vet2-őn a KCH unitok nem kapnak semmit, úgyhogy azt felesleges volt kiemelned. :) De grat a meccshez! Amúgy én WM ellen 10 ből 8szor inf tacticot tolok sztem a rangerek tommyval és bazookaval hasznosabbak a Wm unitok ellen mint az Airborne. Példának okáért KCH-ket is képesek lenyomni. Meg hát rapid response, offmap arty, aknarakás ... hasznos dolgok ezek. AIR sztem PE ellen az abszolút telitalálat. -
JanosUK #6254 Ez nagyon jo volt hector! Most neztem meg ,szuper game volt, gyonyoruen reagaltal mindig, es az ellenfel is jol jatszott!!! rendesen cserelodott a terkep -
#6253 Azt néztem, de ez pont nem volt benne. -
#6252 Nem láma kérdés, senki sem úgy születik, hogy tudja. :)
Az angol capture szóból jön, foglalás, cohban a stratégiai pontok elfoglalását értjük ez alatt.
Amúgy a magyar faqban, a gyakran ism. kérdések között van szlengszótár, elég sok rövidítés van benne. -
#6251 Köszi. Lehet egy láma kérdésem: mi jelent a cappelés? -
#6250 hector3-knightscross.rec, pampog.com-on:
-vet 2,3 airborne mass, strafing run support vs. vet2 knight's cross-ok, ostwind support.
Nem írom meg mi lett a vége, lehet tippelni -
#6249 Mg nest---> felejtsd el, az estek 90%-ban nem éri meg.
Cappelés hiánya --> hiba
Egy helyen veszteglő blob --> hiba
Ekkora fölénnyel nem támadtad be a bázisát --> hiba
Kihozott AT gun, Hetzer ellen --> jó
Kihozott mortal, m8, inf mass ellen-->jó
Nagy vonalakban ennyi, csüsz -
#6248 Feltöltöttem egy játékot (cowie_langres_win) a www.pampog.com -ra. Ezen éppen nyertem, de nem mindig van ez így. Ha valakink esetleg van ideje és megnézi akkor szívesen fogadom a kritikákat tanácsokat. Köszi. -
#6247 Köszi, ezt még nem tudtam, én a 25 fontost, crommal rendszerint lelövettem, ha beakadt. -
#6246 Hagyd a gép elleni küzdelmet, nem ér semmit. Az expert gép csal (magának), és még úgy sem ér fel egy lv5 emberrel. Én már játszottam 2 v 2; én lv10 amcsi basic matchet, lv 4 és 5 fricc ellen, velem egy expert al-volt, (mert rászedtek), és kikaptunk mint a rongy. Gyakorolj ember ellen, sokkal többet ér. -
#6245 Épület kijelöl + Delete gomb= taskbaron megjeleneik egy új gomb, nah azzal lebonthatod...
A lövész árkokat brittel kötelező elbontani ha veszett az ügy. -
JanosUK #6244 7vegen probalkoztam multi sajnos nem tul sok sikerrel, level 6-8 jatekosok ellen jatszottunk mi USA (3-3 player) ellenfel WM, tarsaim lvl 4 es 5, szetboritottak minket...neha ugy erzem hogy van valami fogalmam a jatekrol vegre aztan kiderul hogy megsincs, persze eddig kb 25-30 alkalommal jatszottam osszesen (skirmish+multi egyutt)
Az expert gepet itt mindenki meg tudja verni - allando jelleggel ? Jelenleg ezzel probalkozom hatha sikerul ujra. Megprobalkozom csak a WM-tal jatszani es ezt fejleszteni arra a szintre hogy kepes legyek az expert pc-t is megruhazni, mert kis tudas itt kis tudas ott ugy tunik nem igazan mukodik. De ez az amiert nagyon bejon ez a jatek, hihetetlen mennyi fele modon meg lehet szivni benne, es forditani lehet a meccsen. -
#6243 Hogy bontod le amikor már megépítetted? -
bekefi7 #6242 Én erre a bugra gondoltam -
Quent1n #6241 Az tleg durva, de nem bug. Egyszerűen amíg aktív addig lő. :) Én azt bírom mikor az arty vagy mortar nem lő mert pl. közel raktam véletlen a fákhoz... Aztán bonthatom el.. :P De az is jó hogy a Stuh42 buta mint a segg és összevissza lő. Vagy ott a brit "árnyékrepülő" ami a levegőben ragad.
Am most huztam egy 2v2-t Etavauxon, mi két PE ellen meg vegyes csapat. Háát... nagyon durva volt. Szerencsére a brit elment Churchillezni amivel könnyebb lett nekünk. De persze az ami air-es volt. Kurva strafe lekaszált 1 full luft squadot + 1 PS-es osztagot. VICC. A mapról meg ne is szóljak, a járműveknek egy szenvedés. Izzadtunk de nyertünk azért, nem véletlen volt a szintkülönbség (mi 14, 13(vagy 15 nem emléxem)) ellen 11 körül. Az biztos, hogy senkinek nem kívánom Pe-vel Etavauxot. HALÁL. -
hapi #6240 Engem is soxor le Nooboznak, ilyenkor azt írom hogy "yes I am a noob". És néha olyan szarul játszom hogy komolyan is gondolom. :) -
bekefi7 #6239 Az én kedvencem az amikor beragad az is kezében a bren és folyamatosan lő vele. Olyankor úgy néz ki a csávó mint a Schwarzenegger -
#6238 Ja, nekem a bren szokott mindig pörögni, forogni, de persze csak akkor amikor a pak88 elől kéne menekülni. -
#6237 Hát nem érdekelt különösebben, bár 1v1 automatch volt.
Meg a gyerek elkezdett noobozni, de nem vettem fel a kesztyűt mert kb. a nebelek is 2x beakadtak, brit 25-ös arti-jével tapasztaltam ilyet, kiadod a parancsot, és csak állnak, az ikonja meg be van nyomva. Se előre se hátra, csak felfele tartják azt a sz@rt.
A rangerjei meg olyan pozicíóból lőtték ki az egyik pumám, hogy csak lestem.
Szóval a bug tényleg csőstűl jött. -
Quent1n #6236 Pedig joggal mondhatnád, hogy ezen ment el mert simán elmehet rajta. 1 teljes osztag elvesztése végigkísér az egész játékon ha nem tudod kompenzálni. A jobbak ezt könyörtelenül megtorolják. Én igen csúnyán tok káromkodni ienkor egy AM közbe. :) Az is utálom mikor retreat közbe a semmibe elakadnak aztán mikor eltűnik a jel a fejük fölül szépen agyonlövik őket... -
#6235 Köszi a válaszokat, nem mondom hogy egy volks csapaton ment el a meccs, de az elején jó lett volna kicsit cappelni, meg mozogni velük, mivel az ellen vsc-vel kezdett.
Hát ez van, ez csak a coh, nem Urmy? -
HunZsoci #6234 GaryTaylorHun amivel játszogatok és megvan állandónak, a többit folyamatosan törölgetem, azok nem nyilvánosak, csak szórakozom velük legtöbbször. Szivesen játszom veled Wayne, de ma biztos nem tudok, holnap is csak maximum este, nem leszek gépközelben annál hamarabb.
Amugy ez a nincs retreat ez nem jó dolog igen, de tényleg néha van ilyen, szerencsére nem túl sürün, ezzel kb. nem tudsz mit tenni Hektor, gyártasz egy új squadot, ez a megoldás rá^^. -
NovaTerra #6233 Egyszerű bug, mindenkivel előfordult már.
Játszottam kettőt, egy wm, egy us. kicsit csalódás volt, nem éreztem olyan pörgösnek, mint korábban vagy csak én nem rázódtam bele.
Zsoci te most milyen néven tolod? Játszhatunk párat majd, ha gondolod. -
#6232 Játszottam egy meccset, Industrial Riverbeds pályán és az egyik osztag volksaim MG alatt egyszerűen NEM vonultak vissza, kinyíródtak.
Kb. 100x retreatoltam, de egyszerűen nem reagáltak. Ez mitől van? csítelt az ellen? Mondjuk ki is kaptam.
Ui.: Repim megvan, ha érdekel. -
#6231 Jogos következtetés, bár én csak azt írtam, hogy nem T2-vel végezte ki. Tudom hogy nem támadólag írtad, csak azt nem értettem, hogy mire, azért kértelek meg, hogy idézz.
Inf ellenében inkább T3-mat használok szívesebben, amiben megtalálható (az egyik kedvenc német járművem), a Geschutzwagen, arra az esetre, ha a pumáimat M10-zel fenyegetné.
Mostanában kétszer is találkoztam ezzel a fast BAR + Tankdepot taktikával, armoured companyval használva természetesen. Az volt a szerencsém, hogy 57mm-est T3-ban lehet gyártani amcsinak, amit átugrott, a gyorsabb siker érdekében.
Szóval a Geschutzwagen + Puma kombó kitűnően fogta az amcsit, amíg meg nem érkeztek T4-en a komolyabb tankjaim, meg persze a Tigris. -
HunZsoci #6230 "Barakk, 4-5 rifleman, mikor összejön a 60 fuel BAR. Mikor összejön 50 muni, lángszóró. Ezt megakadályozni a két fős piokkal elég nehéz. Normális us játékosnak szerintem 5-6 perc.
Ekkor te ott tartasz, hogy T1, meg van annyi fuelod, hogy irány a T2 fejlesztés, esetleg megvan a T2 épületed is" + "Néztem pár repit, és T3 nélkül, ilyen massot, csak feltartani tudott a gyerek" Ezekből következtettem arra,hogy a fast BAR-t szerinted nem lehet elverni T2 heavy strattal. Semmi offense nem volt a válaszomban, szerintem félreértettük akkor egymást...