Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt speciel megnyertem, de elõtte hasonló kaliberû srác elgyepált Sturzon(délen voltam persze).
Mondjuk lehet, hogy az adatbázissal lesz gond, mert a phpMyAdmin ad hibát az importnál.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Viszont lélekben ezt már feladtam, így új portálrendszer kialakításán gondolkodom. Ez viszont idõbe kerül, abból meg most nincsen sok.
Minden esetre a domain már él, elõbb-utóbb eljutok odáig, hogy tartalom is legyen rajta.
Õszintén megvallva a múltkori töménytelen blabla miatt, csak felületesen futottam át a hozzászólásaid. 😊))
Bocsi! 😊
A host fájl visszaírására csak azért van szükség, mert az tiltja a relic szerverét (nehogy autentikáljon). Ez tört verziónál jó dolog, ellenben az eredetivel nem fogsz tudni így játszani, mert nem fog beléptetni.
Viszont fél árban van, a másikhoz képest. És én így is a magaménak érzem az egész coh univerzumot, eredetiben megvolt a COH-Oppfronts is, csak mint írtam, továbbadtam, ingyen. Miután igy is ugyis megvettem volna a TOV ot, az új módokért, új unitokért, fölöslegesnek érzetem hogy ott porosodjon a másik két játék, FÖLEG a kódjuk ugye, és igy egy emberrel több tud online játszani, hogy nem áll az én szekrényemen. Ennyi. Akinek van pénze/gyûjtõ vénája/szépérzéke stb, az vegyen Anthology-t, aki meg tanul/csóró, és játszani akar, az Tov ot, ennyi az én véleményem.
Az utóbbi tíz évben ezügyben látott igénytelenség miatt meg se fordult a fejemben, hogy a DVD tokon és a négyoldalas "kézikönyvön" kívül bármit is adnak hozzá.
Csak azért mondtam egyébként, mert ha most készül megvenni, tudjon róla. Hiszen csak az összes információ ismeretében lehet jó döntést hozni.
Gyerekek. Én teljesen megértem akik csak azt nézik, hogy mit ad magában a játékban és oké tény, hogy multiplayerben egy az egyben ugyanaz mint a sima tales of valor. Az is tény, hogy "unlockolhatóak" még a hadjáratok is....
Akkorse így fogalmazz, hogy "csak annyival tud többet"
Ugyanis:
-Kapsz egy igényes szép dobozt(oké 99% leszarja én nem)
-Mindhárom játék kis kézikönyve benne figyel a dobozban(99% leszarja én nem)
-1dl lemezen kapod a 3 játékot(nem úgy mintha külön vennéd -> kényelmes)
-Megiscsak tiédnek érzed az "egész" company of heroes cuccost az anthologyval(oké 99% leszarja én nem)
Lehet az egész hülyeség, és felesleges az ilyesmi 2010ben már. Akkor én régimódi vagyok.
#5543 ez még nem fanatizmus jézusom 😊 Basszus...már bánom, hogy felhoztam ezt az anthology témát....ezt a hülye vitát istenem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ahogy azt egyébként már HunZsoci is leírta a #5528-ben, az anthology és a Tales of Valor multizás szempontjából pont ugyanazt adja csak éppen az anthology kétszer annyiba kerül.
Az anthology csak annyival tud többet, hogy van benne plusz három SINGLEPLAYER hadjárat. Ami ugye nekünk, akik netes multizásra vesszük, nem kell.
Mellesleg érdemes megjegyezni, hogy ez a három plusz singleplayer hadjárat bizonyos módszerekkel a Tales of Valorban is feloldható és játszható, tehát a ToV is tartalmazza õket, csak kereskedelmi okokból vannak letiltva. Mert hát ki a fene venne Anthologyt kétszer annyiért, ha tudja hogy az egyszerû Tales of Valor is pont ugyanazt tudja.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
FPS-be is el vagy tévedva. több játék is van ahol átverheted, kitaktikázhatod az ellenfeled. Nem minden FPS olyan mint a CS.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Halesz sztem angol amazonról rendelj, lehet olcsóbb a szállítás. (aztán lehet nem.)
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
-Uninstall a törtet,
-Maradék mappa törlése,
-Reinstall az eredetit,
ennyi.
Sheltem: mindegy, akkor is olcsóbban megszerezheted, számlával stb. <#levele>#levele>
every_body_tells_a_story
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
every_body_tells_a_story
Fõlem most hogy többen is megveszik.
Tov a jó vétel, 3 ért, eredetiben, boltban, csak mûgyüjtöknek ajánlom az ettõl eltérõ megoldást.
Multihoz elég csak a tales of valor de akkormár...
Link megy privátban.
Kell még egy német, amúgy funról beszél itt mindenki.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Nem azért játszok dow 2-vel hogy feljebb legyek a tabellán, hanem azért játszok dow2-vel mert FELJEBB lehetek a tabellán akár a legtetején is.
Bocs ez nem sértés de ti mind noobok vagytok, ezen a szinten ezek nem jönnek elõ én megértem. Hamán pár haverral meg lvl 6-7 -ig igen tetszett nekem is.
De én keresem a kihívást egy játékban, azért szorakoztat, persze nem mindeki ilyen, oké ezt elfogadom..
Sakk: ne fárassz 10 perc megtanulni a szabályokat, az hogy valaki betanul elõre 50 lépést stb. az tök más dolog.. de tény nem tökéletes a példa, csak képletesen rámutattam hogy coh-ba még Zsoci sem tud mindent ^^ több ezer ora játék után.
Dow 2-be nem kell gondolkodni ? Haha
Figy micro mint olyan nincs vagyis minimális, nem tul bonyolult ebben is egyetértünk, bár relativ, de cohoz képest egyszerûbb joval.
Nha itt akkor a kérdés miért van jo meg rossz player ?????
Ez tiszta taktika amit bárki képes irányitani nem veszik el a részletekbe, nem kell évekig tanulni a statisztikát, 5-6 unitot lehet kontrolálni bárkinek.
Csak a taktika dönt egy rossz döntés és GG igen mert 10-20 perc egy meccs általában.
De értelmetlen a vita mert más a szemléletünk..
Azért innen is van pár player akik megprobálták DOW2-t online és csunyán elpicsázták õket 😊 pedig ha olyan mint az 1x1 akkor pár év coh után mi a gond.?? az hogy dow2-be gondolkodni is kell..
Tényleg fura ezt belátni átlátni nekem sem ment sokáig.. de amig cohba izzadsz hogy sunyulj 1 sniperrel amit kb. le is veszi egy átlag ember képességeit, mellette meg ott van még 20 osztag, addig dowba a 3 osztaggal az elején azon agyalsz hogy jobbra vagy balra capplej támadj stb.. és ezen áll vagy bukik is az egész.
Nha nem tudom jobban leirni ahhoz regényt kéne ^^ igy is hosszu..
Számomra coh szar játék, lassan megtanulhato és átlag embernek sosem játszhato pro szinten.. Ez meg rossz kombo.. Számomra.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Mégis mennyi lehetõség van bent..és micsoda különbség a playerek közt. Ilyen a jo játék..
Nem hogy 1000000 szabály 2 évig tanulod aztán képtelen vagy megcsinálni amit kitalálsz.. XD"
Te talán sakkozol? Mert akkor tudnád, h sakkozni KIVÁLÓ szinten megtanulni több évbe kerül. Tudod mi az a caro-kann meg petrov védelem? Bolondmatt? Az összes sakk taktika megtanulására egy élet sem elég. Ráadásul hiába tanulod meg õket kívülrõl, tökéletesen, pontról pontra akkor sem tudod megcsinálni. Mindig rugalmasnak kell lenned és tudnod kell változtatni a taktikádon.
Bocs az offért, de ezt azért le kellett írnom nehogy itt King téveszmékbe ringassa a népet a világ legjobb stratégiai játékával kapcsolatban 😊
A remény országában soha nincs tél.
"Ebben sosem lennék top 100-ba és nem azért mert egy hû de komplex nagy startégiát igénylõ valami , hanem mert képtelen lennék végigvinni azt egérrel amit fejbe kitalálok.."
Miért dow 2-be akármit kitalálsz, azt mindig meg is tudod valósítani? Ezt nem éppen stratégiának hívják. A coh olyan mint a sakk. Vannak benne stratégiák, különbözõ taktikák; de mindig alkalmazkodnod kell az ellenfélhez és az alapján módosítani a saját játékodat. Ez benne a szép. Vagy legalábbis nekem ez tettszik benne.
A remény országában soha nincs tél.
Mégis mennyi lehetõség van bent..és micsoda különbség a playerek közt. Ilyen a jo játék..
Nem hogy 1000000 szabály 2 évig tanulod aztán képtelen vagy megcsinálni amit kitalálsz.. XD
Nha nem töröm magam ugy sem értitek meg..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."