8857
-
CAC #6309 Az T-home-os modem lesz szerintem.
SZU:
Sajna nincs se konzol, se direkt kapcsolat. -
SZU #6308 Hali!
Lanon próbáltunk játszani az alap játékkal. De nem látta a szervert, bárhogy is próbálkoztunk. Tűzfal kilő és társai megvoltak. Így kénytelenek voltunk mással játszani.
Nem lehet a játékot valahogy konzollal indítani, hogy direkt IP-re tudjunk csatlakozni. Mert a gond csak az volt, hogy nem browesolta be a szervert. Később a melóhelyen ugyanezek a notik wifis routeren keresztül simán látták a szerót. -
oroberto #6307 Nekem is jó most próbáltad direct kábellel routert kihagyva amugy net az van? www.portforward.com találod a megnyitni érdemes portokat hátha úgy jó lesz
-
Fifus #6306 T-home-os routerrel lehet gond? Eddig ott se kellett beállítani semmit, vagy vírus? -
Fifus #6305 Nálam továbbra se jó, minden a régi, semmin se változtattam. -
JanosUK #6304 Relic mukodik (10 perce probaltam) , bejelentkezett, neztem bekefi7 reply-et amig a fonokom be nem setalt. -
Fifus #6303 Reméljük. -
bekefi7 #6302 Szerver karbantartás volt nemrég, az lehet az oka. -
Fifus #6301 más=már -
Fifus #6300 A Relic Online működik mindenkinek rendesen? Napok óta dvd-vel jelentkezek be, de ma más azzal se enged. -
oroberto #6299 ott van egy +10 muni a kezdőpont elött.
-
bekefi7 #6298 Köszi. Te hova raknád a helyemben az armor truck-ot? -
oroberto #6297 Megnéztem a replayod néhány apró dolog azért van.
- Foglalaási sorended ne volt a legjobb.
- Mortal pit medic depo hamarabb kell.
- Brenel lödd az Mg oldalról közelről az veszélyesebb infjeidre mint volks
- LT-re jobban vigyázz.
- Armor truck rossz helyen
- túl agresszív voltlál szembe mentél Mgvel mindig.
- Bren carrierrel hátrálj volksnál nem tud elérni panzerfaustal. -
bekefi7 #6296 Na köszönöm a tanácsokat, tudom van még hova fejlődni. Alapjaiba véve én sem vagyok ám a mass inf blob híve Zsoci, csak hozzászoktam már ahhoz, hogyha egy wm-es meglát egy britet akkor egyből jön a pio/gren spam. Igyekszem majd változatosabban játszani és majd meglátjuk mi sül ki belőlem. -
HunZsoci #6295 Nézd, hogyha a firefly neki csak annyi, hogy "lerohanja schreckes infel", és főleg a T4 az ahogy irod, ami miatt rosszul érzed magad általában WM ellen, mert hozza a "P4 panther ostwind kombót avagy KT-t doktrinából" akkor erre azt tudom mondani, rohand le te is ezeket sapper piattal^^. WM nek nincs mellé olyan okosság sem, mint ami neked, hogy bren-button, előnyben vagy, csináld azt amit ő, úgyis olyan könnyü csak úgy lerohanni a tankokat^^
Viccet félretéve, langresen, pár 17 pounder(nem sok, tényleg 2 elég max 3) és nem kell nagyon bejönni sem ostwindel, sem semmilyen tankal a hatótávjukba, Firefly nagyon jó ha tudod tartani a lötávot(főleg ahogy leírtam ha van command tank mellettük), a schreckes infet meg öld a saját infeiddel, arra van, ráadásul a Brit inf blob>Wm inf blob ha van sok hadnagy mögöttük, vagy Stuart canister, arty, commandos--->demo a kulcspontokra felháborítóan olcsóért stb stb stb.
Játsz egy picit jobban, figyelmesebben, ne ilyen egysíkúan, és nyersz idővel a jók ellen is, mást nem tudok mondani, te folyamatosan az infet erőlteted, itt az idő kitalálni mást is, vagy kicsit keverni a paklit. -
oroberto #6294 Ma este megnézem majd én is.
De elöszóban annyit WM ellen brittel 2 jó taktika van szerintem.
1. vagy már az elején recon+trench elvágod a nyersanyagtól és kockáztatod a capelés rovására ez langresen kivitelezhető és még néhány mapon.
2. ha inkább cappelsz akkor egyből kell mortar pit (ha jól betalál kb meg is nyerted a meccset, + így nem tud megfogni mg-vel. + bren hadnaggyal benne. Elöbb tommy+riflegranat mint bern jól tud vetezni. Taktikától függően lehet menni Churcilre + 17 AT gun + borfors vagy ha captain, stuart, command tank, firefly + Commando. Ami még fontos és maptól függ hogy ha megvan a cappelés és van 2 osztag+bren(hadnagy) akkor rámenni az elvágásra. -
#6293 Ha nagyon zavar a házba küldött mg a játék elején akkor ne az uppolt brent-t erőltesd, hanem a riflegran-t a brenbe, nem részletezem miért, de ha ügyes vagy, a pak kihozataláig csak futni fog, ha feltűnik a brened.
Végignézetem a repid, és a türelmetlenséged tűnt fel. Gyors győzelmet akartál, iszonyúan zavart a pálya közepén veszteglő párduc, aminek a kilövésére rengeteg mp-t áldoztál (feleslegesen), pedig egy 17 fontos megtette volna.
Map controlba általában fölényben voltál, nem is értettem mire fel a kapkodás. Brittel úgy bekempelhettél volna oda középre, hogy nem szed ki, a meccs végéig. Amcsinak nehezebb dolga lett volna.
De ha mindenképp a támadást erőlteted, akkor legyél konzekvens, ha 30 percen át nem vállik be az infblob, akkor valószínű az ellennek is feltűnt, hogy mit erőlködsz. Ilyenkor kellene a meglepetés ereje, pl.: nem a főerői leirtása, hanem a pontjai elfoglalása a jobb oldalon, a lényeg, hogy megzavard (egy időre).
Olyan hatalmas hibád nem volt, a türelmetlenséged okozta a veszted, meg hogy nem váltottál stratégiát, majd zsocirobot megírja, hogy a 315 hp-s kommandóst a 158 hp-s anti-tank gun 44,5 mp alatt írtja le. -
bekefi7 #6292 Nah, fel is töltöttem egy példát a pampog.com-ra mitcsinaljak.rec néven. -
bekefi7 #6291 Help!
Mostanában többször is kikaptam Langresen wm playerektől és az esetek 80 százalékában ugyanúgy. A játék elején szépen mg-el befoglalja a map közepét onnan pedig megy t2-be. Elkezdi tolni a gren spamot, 2 pak tankok ellen közvetlen a bázisa elé, vet 3 megy az infnek. Na, ezt még csak-csak megfogom, de hiába verem el, nem tudom elfoglalni soha a harmadik vp-t. Ezért csak nagyon lassan pörögnek lefele a pontjai, az idő meg ugye neki dolgozik, szépen techel t4-be onnan meg PIV, panther, ostwind combó; avagy kt doktrínából. A gyalogságomat felőrlik a tankjai, ha pedig hozok firefly-t akkor azt lerohanja a schreck-es grenekkel. Én pedig irtom a gyalogságát rendületlen, de hála a medic bunkereinek, nemhogy fogynának, hanem csak egyre többen lesznek. -
HunZsoci #6290 Igen, ilyen dolgokban lehet szerepe, a reális játékban viszont nem igen éreztem még szükségességét, mivel sosem volt fölöslegesen sok száz municióm bespájzolva, valószinű másnak sem, ezért nem látjuk gyakran replayekben sem, hogy nagy szükség lenne a munitions ht-ra. Az egyik legértelmetlenebb/leghasználhatatlanabb unit ami a játékban van szerintem. -
bgabor #6289 Ja, minden aminek abilityje van. A PE-nél megszokott 180 másodperes cooldownt csökkenti 3 (!) másodpercre. Szóval azért lehet szerepe, gondolj egy csapat infantryra, akik 3 másodpercenként tudnak AT gránátot hajigálni, vagy egy AT HT-re, ami három másodpercenként süti el a Thread Breakert. -
Fifus #6288 Akkor a Marder mellé hiába állítom. Tehát AT HT focused fire-ja már látványosabb lehet, illetve az infek anti tank-anti building device újratöltése lesz gyorsabb? Vagy a vámpír goliath rakási ideje? Meg maga a muni ht aknarakása? Mortar ht roundja?
Nem egy nagy segítség, egy-két helyzetben talán életmentő lehet, ha van pár ezer muni a brifkóban, de 200 mp és 15 fuelnak lenne helye máshol is.
Mindenesetre jó volt az ötlet. -
bgabor #6287 A Munitions Halftrack egy dologra jó: Abilyti cooldownt csökkent, gyakorlatilag néhány másodpercre viszi le a PE egységek képesség újratöltődési idejét. Ezen kívül aknát lehet rakni vele. Ennyit tud.
Online játékban alig használják. -
bekefi7 #6286 A muni ht-tól csak a unitok ability-jei töltődnek gyorsabban, az egységek nem lőnek többet vagy hamarabb. Ha így lenne akkor mindenki itt sírna Zsocinak, h milyen op a PE -
Fifus #6285 Próbálgattam skirmishben a Marder mellé állított muni ht-t. Valamiért egy idő után vet2 def-es lett, de azt hogy a Marder gyorsabban tüzelt volna, azt nem láttam. -
HunZsoci #6284 Jah, és ezeket tudom fejből, természetesen, mivel Coh statsot annyit nézegettem, a legtöbb adat már fejből megy, veterancy levelek, unit adatok, spec képességek-doktrinák, nagyjából tudom mindet, a Briteknél annyira nem, másik háromnál igen. -
HunZsoci #6283 Igen, ez elég köztudott dolog, aki egy kicsit is utánanéz a Gamesystemnek, az tudja. Én meg inkább abban lelem örömöm, ha értem mi miért történik, mivel nem vagyok egy nagy micro bajnok, nekem csak ez marad, hogy ismerem a legapróbb részleteket is, de ezt tényleg azért csinálom, mert ÉLVEZEM, nem pedig a győzelemért. Szeretem a számokat-összefüggéseket, nem tehetek róla^^, ha ez betegség, akkor beteg vagyok, I Robot:D.
Akarsz még játszani:D??? -
CAC #6282 Ez egy elég köztudott dolog, ha valaki komolyabb szinten űzi a játékot. -
Fifus #6281 Megkövetlek, nem voltam alapos. Tényleg a pak végezte ki a második t17-et, a harmadikat pedig az Ostwind. Na ők nem öltek sokat. -
KingPunisher #6280 Hoho.. De ez miért ? Most nekik nem árt a fejlövés :P ?
Költői kérdés volt amugy.. Bazz Zsoci te beteg vagy komolyan :)
Ezeket betanultad vagy megnézed ? -
JanosUK #6279 Thanx Fifus -
CAC #6278 Tudtam én, hogy kuala lumpurban is gondot okoz ez! :)
Természetesen az az alap, hogy be volt kapcsolva a hang rögzítés is. A gépem integrált audio cuccával lesz gond, mert a másik simán felvette az audió sávot is. -
Fifus #6277 Wm-nél Storm, officer, grenadier foglal úgy, mint a rifle. -
HunZsoci #6276 A Stormoknak nagyobb a Hp-ja mint a KCH-nak, a lényeg a páncél tipusában van, a heroic armort leszámítva, minden más inf páncél criticalja 100% ra van állítva a sniper hitre, azaz ha lenullázza a member hp-ját a sniper hit, ha nem, mindig öl, míg a heroic unitoknál tényleg csak a -hp vonódik le, ezért nem hal el egy lövés után a kch member, míg más meg igen. A critical table a kulcs itt, nem a hp. -
JanosUK #6275 A WM-nal a pioneer foglal a leggyorsabban azonban eszrevettem hogy a volks upgrade utan hasonlo (vagy gyorsabban?) gyorsasaggal foglal mint a pioneer... az egesz jatekon belul van kulonbseg ? A rifle foglal a leggyorsabban vagy ez kiegyenlitett ? -
NovaTerra #6274 Nem akarok spamolni, csak nem lehet szerkeszteni. A KHC szerintem nem hajol el a sniper elől, csak a hp-ja olyan magas, hogy egy lövés nem elég neki. -
NovaTerra #6273 Én, ha tehetem, akkor szeretem a KHC-t párban járatni, azaz 2 squadot.
A muszály, az muszáj. -
NovaTerra #6272 Nem, úgy hallottam, hogy egy kuala lumpur-i szőke cofos kislánynak se vett.
Nálam vett hangot. Mindenesetre nem árt a Record Soundot bejelölni. ;) -
HunZsoci #6271 Igen, ez így van, ezt senki más nem tudja ami squadban dolgozik, viszont az összes heroic armoros single inf unit, a hadnagy, a kapitány, a németek officere meg igen. KCH szép is jó is, csak minden fejlesztés nélkül is egy rifle squad öl 2 membert, és vet lesz, ezt nem szeretem, én nem etetem az ellenfelem Xp-vel ha nem muszály, és KCH val meg okosan fedezékről fedezékre mozogni, biztonságos range-n megbújni nem lehet/érdemes, ők rohamozni vannak, távolról nagyon gyér amit lőnek, ha viszont assaultozol velük, akkor hullani fognak, ha hullanak, hamar vet3 rifle lesz a túloldalon, ami nem szerencsés... -
#6270 KCH-ban azt szeretem, hogy elhajol a sniper elől, (ezt senki más nem tudja ám!!)