Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, leírom az én szemszögembõl mi történt. A cappingolást nagyon csúnyán elrontottam, túl kevés fuel-em volt; nem tudtam gyorsan menni t2-be. így hát gondoltam egy masszív inf spammel fogok játszani, sok lt-vel, piat-al. Az elején prímán mûködött is, de aztán felbukkant egy AC. Gondoltam, nem baj majd a sapperek megoldják, így hát csináltam még osztagot+ még egy lt-t. Ez elég nagy gyökérség volt, ha stuartot hozok azzal fölénybe kerülhettem volna( sztem), de inkább gyorsan cromwell-t akartam. Amikor azok kijöttek akkor a marder ellenére szépen tartottam magam, csak hát aztán az egyikkel nagy figyelmetlenül aknára futottam, és nem tudtam megmenteni. ekkor ütközött ki az inf spam hátránya. Folyamat gyilkolták õket az AC, a reinforce pedig annyi mp elszívott, h semmit se tudtam csinálni (ezért sem nem tudtam az elején bofors-ot csinálni, pedig szerettem volna) . Amikor bejött a
JP az feltette a pontra az i-t.
Egyébként kiakartam próbálni mi van akkor ha egy trench-ben lévõ osztagra rádob Zsoci egy gránátot, de benyomon a heal-t akkor, mi történik( ezért murdáltak meg a piat-os sapperek). Nem tudjátok véletlenül? Hat a heal a trench-ben lévõ osztagra?
A remény országában soha nincs tél.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Én sose értettem miért akkora divat briteknél az emplamentes játék.
Értem én, hogy nem akarnak simcityzni meg röghöz kötni magukat, de sok esetben (így ebben a replayben is) a brit lazán visszaverhette volna az armored car spamet egyetlen tetves Bofors lövegel, nem beszélve a 17 fontosról, amivel jóval messzebbrõl és jóval hatásosabban irthatta volna õket.
Szerintem emplamentes játék helyett inkább érezni kell, mikor mit kíván meg az adott helyzet, és azt használni, jelen esetben valamilyen AT emplát.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Robi próbáld már meg légyszives, kidobja e neked, hátha csak nekem jó, nem tudom...
Amúgy tényleg jó döntés volt a 17 fontos. Ja és a Staghoundot feljetsd el, inkább command tank.
every_body_tells_a_story
Külön igényre hajlandó vagyok feltölteni a mákvirágra is, de csak ha valaki kéri, GR.org ot jobban csípem, ha aki látta, tud angolul egy picit, oda írhat is észrevételeket-kommentet alá, vagy ha tetszett nyomhat rá Wub ot.
GL HF
Legnagyobb hibád, ami már 20 perc alatt eldönthette volna a játékot, hogy brit infet, (kivéve recon csapat), soha nem használunk hadnagy nélkül. Sapperre ez triplán igaz. Ott ültél a sok mp-n meg muníción, t3-mat erõltetve, ahelyett, hogy a sapperek, meg az infek mellé küldtél volna 2 hadnagyot. Pillanatokon belül elvérzett volna az ellenfeled, ezzel az idióta stug massal.
Egyébként Sturzdorfon kiválóan mûködik, mert a házakat jól meg lehet pakolni mg-kel.
Másik: kommandósnak van füstgránátja, amit ha benyomsz gond nélkül odafut/elfut az mg-hez.
Még ha beugrik valami megírom.
every_body_tells_a_story
http://www.youtube.com/watch?v=LhEXmiCX1-A
http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=c819cba09a139dc6244ad558bf8d0637
Doktrina sem volt választva, nemhogy FFL. Nem számítottam rá, hogy feladja.
Ezzel azért vitatkoznék, adódhatnak helyzetek mikor már akkora hátrányban vagy seregügyileg, viszont VP ben 50alatt van ellenfél, hogy a VP-k mindenároni azonnali elfoglalása(akkoris ha lõnek rád közben) kb. az egyetlen lehetõséged a nyerésre.
Többivel egyetértek szépen összefoglaltad <#eljen>#eljen>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jó volt Fifus, csak rossz volt nézni! 😊
Pár dolog ami rossz volt:
1. BAR-t nem hagyunk a földön. (más fegyvert sem)
2. 100+ fuel inf Vet 2-3 meg sehol.
3. Nem szaladunk M8 után csúzlival.
4. AT Gunnak van kereke szabad mozgatni is.
5. NEM FOGLALUNK MIKÖZBEN LÕNEK RÁNK!
6. Volks MP44el közelrõl jó.
7. for the fatherland hiánya.
Ami Jó volt:
1. Jó volt a fogalási sorrend.
2. Idõben jött AT Gun.
3. Figyeltél a piokra
4. Használtál aknákat.
5. próbáltad elvágni nyersanyagtól.
6. ellenfél nem vigyázott az egységeire.
Két unitra nem figyeltem, de nem volt rossz. Igaz, csak 6-os ellen, szerencsére a counterek idõben kint voltak, gondolom leragadt a techhel. Az artyt is AT-gun minusszal megusztam. Azt hiszem Langres-nak tényleg fekszik ez a-- be középre bunkerral mg-spammel, mögötte kettõ AT, amíg P4 meg nem érkezik -- WM strat.
Most például szaporodik a basic match-em, újra nekiállhatnék a rankednek.
Nem csüggedni, gyakorolni, a lv.10-12 esek még sztem jelenlegi ranglistában normál emberi képességekkel, kortól is függetlenül bárkinek elérhetõ, nem kell erre születni, csak gyakorolni-meg tapasztalatokat gyûjteni.
Gyorsabb ha valaki aki tapasztaltabb segít benne, nekem pl réges réges Zsoci segített az elején.
Fifus szerintem elõbb a alapvetõ hibákat próbáld magadnál javítani egyszerûbb könnyebb taktikákkal. Az csináld amit én csináltam gyakorlásnál WM-el. az nem nehéz taktika.
Valamint a T1 WM nek van Sniper, ami marha jó sokáig a Brit gyalogság ellen jól használva, az US meg könnyedén le tudja counter snipeolni, van rá Jeep ha barack on van, és BAR instakilleli kb. ha már felderítették. De azt mondom, még Brit ellen is egészséges azért egy T1 után T2 t beiktatni, és úgy menni T4 be, de ha mégsincs T2, az talán jobban megoldható ott, mint US ellen.
Marder meg über jó, de nézd meg az árát barátom, egy marder 300mp és 40 fuel, és ezért, ha távolról max lötávról elkezd 1 az 1 ben harcolni egy Shermannal, ami meg 420 mp és 90 fuel, kinyirja azt. Tehát olcsóbb, és jól használva bizony öli is az M4et. Nem kell szídni a Mardert, jól kell használni, ha nem engeded hogy körbe forgassák, miközben cikáznak körülötte, akkor nagyon jó AT gép. AT gunnal meg semmi nem veszi fel a versenyt, aminek kereke van, AT gun-t gyalogsággal/tüzérséggel/Sniperrel/mortarral kell megölni. Sok sikert.
Korábban baráti hülyülés miatt vettük meg a game-t, aztán alábbfagyott a lendület. Most megint elkezdtem vele játszani és hát.... Level 8 fölött már ki sem állok. Egyszerûen 0 az esély. Nehéz jó kört találni, de úgy vettem észre, hogy a lényeg az egyenlõ erõviszonyokon múlik. Anélkül 0 a játékélmény szerény vélemény szerint...
Egy kérdésem lenne.
Most voltam benne 3 vs 3-on. Minden szép és jó volt, míg nem elkezdett jönni az enemy könnyûpáncélossal. Csak sima gyalogosok voltak, at nem, de AT-re mentem a panzer-rel. Na most jött is a torony nélküli masinám, ami szembekerült egy sherman-nel. Ne mondjam, hogy szétszedte a sherman az elméletben tankdestroyer-t... Ez most mennyire tûnik reálisnak? Ezután próbát tettem, bementem a következõvel a báziásra, ahol egy halftrack állt és három lövéssel sem szedte szét, ezalatt viszont az enyémet kilõtte 2-bõl egy AT. Mégis mire jó akkor ez a torony nélküli gép, ha még egy halftrack-ot sem szed szét 2-bõl, illetve, ha 1 on 1-ben egy sherman szétszedi :S.
Ami mûködhet sokkal inkább, az mondtam már, T1-T2, T2 -t nagyon megerõsíteni, bunkerezni, grenadierezni, VEt2 -t nekik, Pak, schreck, stb. és onnan menni kb. fele mappal, T4 be, ez mûködik. Vagy marad a T1-T3, és onnan puma/nebel. De azért ez is riziósabb már mint a T1-T2-T4/ ha elvágnak a fueltõl T1-T3ban, csuszik annyit a puma, hogy bukod a mutatványt jó százalékkal, itt a sebesség sokkal nagyobb faktor, míg T1-2-4 en tudsz területet védeni/idõt húzni, mert a vetek miatt neked dolgozik a dolog.
Amúgy meg a schrekkel elcsúsztam idõben, de egy nagy kalap szart nem ért az sem.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Miattam bukott a meccs? Lehet, bár a többszereplõs partikat is tanulnom kell, elsõ 3v3-am volt. meg ezt a t1-t4-et gyakorlom. Jók vagytok és kész.
Ma beléptem egy 12-es usa mellé wm-mel. Megköszönte vakmerõségem, de azt írta, hogy Õ se érezné jól magát...
Ez természetes. A Relic szervere tudja, h milyen szintû a legnagyobb accountod és legtöbbször aszerint választ ellenfelet is.