Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az a lényeg hogy hányat játszott hanem az hogy kik ellen. 😊

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

A szó, amit keresel T0. 😉

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hector Troy
Bocs Quentin, reggel kicsit ideges voltam, de a két brennel még mindig nem értek egyet 😊
A többi igaz.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Ha te T1-en két brent/hadnagyot csinálsz, számold már ki nekem hogy mennyivel késõbb lesz sapper osztagod. Segítek, csak annyival, hogy egy félhülye PE/WM játékos is simán viszi a meccset. Nem tudom te hány automatchet játszottál angollal, de a hsz.-ed alapján egyet, max. kettõt. És azt sem mostanában...

every_body_tells_a_story

Teljesen egyetértek veled Quent1n.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Érdekes kis eszmecsere csak azt felejtettétek ki, hogy ez is mapfüggõ dolog. Van amelyik mapon upgun érdemesebb mint infeket ültetni bele, hisz nem mindegyik mapon van a fenekünk alatt kellõ muníció, és nem jön ám olyan gyorsan az a 75 muni a brenes squadhoz. Pl én 10bõl 8szor upgunt csinálok és ezen még sose ment el meccs. Upgunnal kiváló védekezõ jármû lesz a BC mert lefekteti az ellent elég sokszor, pláne ha kettõ van belõle. Plusz ne feledjük, hogy az upgun csak 50 muni míg a bren az inf squadnak meg 75 tehát egy gyors upgunnal HA KIHASZNÁLJUK akkor szert tehetünk egy kis elõnyre, és késõbb ha okosan használjuk a PIAT sappers-ekig/Stuart-ig remekül meg lehet fogni pl. a PE gyalogosok támadásait. Persze támogató egységek kellenek! Pio spam ellen meg különösen hasznos lehet, hisz folyamatosan hátrálva alig sebzõdik míg közbe lazán kaszálja a piokat. A brenes osztag is jó de a profibb játékosok villámgyorsan kikapják a hadnagyot mellõlük és onnantól már közel sem olyan erõsek azért.

De van még egy érv az upgun mellett mégpedig az, hogy van mikor külön van szükség a BCre és egyszerûen nem engedhetjük meg magunknak, hogy beleültessünk egy osztagot és azzal kocsikázzunk mert külön hatékonyabbak.

Egyébként ez kicsit olyan mint milyen egységet gyártsunk elsõnek vita. Pályája válogatja szerintem, és embere. A jó játékos attól jó játékos, hogy képes vesztett helyzetbõl is elõnyt kovácsolni.

Egyébként meg itt írta valaki, hogy nem szabad hagyni, hogy foglalás közbe lõjenek. Ez nagy butaság, mert sokszor a meccs múlhat egy jókor épphogy elfoglalt vagy csak semlegessé tett szektoron. Csak azt nem szabad hagyni, hogy odavesszen az egész osztag!
Alapvetõen a konstruktív vitánál jobb infó nincs. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Kössze!
Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy sajna nem én voltam okos, hanem a guglibarát mondta. Így, hogy mi történt a Gájriccsi figurával, aki elkövette az idézetet, az egyelõre még talány elõttem, de ráállítottam a legjobb embere az ügyre. 😊

Hector Troy
Rocknroller pontosan, de elfogadom. <#wink>

every_body_tells_a_story

Srácok, bakker, ezt az információhalmazt brittel kapcsolatban. Pedig úgy döntöttem felhúzom 7-ig brittjeimet is, de sok a hiányosság.

Na akkor ezt megdumáltuk.

Ellenben Hector idézete nemtom mi lehet. Maybe Ráákkkenróóól?

Ez is így van. Nem ezen fog múlni.
Erre csak azt tudom mondani nem ezen fog múlni egy meccs hogy upgrade Bren vagy Bren inf+ sima BC.

Nem is a relase notes ban van a piat leírva, hogy pontosabb, hanem érzésre, most komolyan, nem véletlenül kezdték el tolni, régen meg szinte senki sem csinált... Piat valami rejtett buffot kapott, anélkül hogy írták volna, ha majd elkezdesz megint játszani, lehet érzed te is, hogy régen soha nem talált, most meg csiribi csirbá azt elpukkantak a gépeid, ahogy hömpölyög a blob veled szemben...

Pio spamra kell a BC, ez vitathatatlan, csak megint ismételni tudom magam, bõven jó, ha van benne egy Brenes Tommy squad, és nem upgunn mg. Hát röviden tömören ennyi. BC azért kell, hogy ne tudjanak megszopatni MG-vel, meg sok pio közelrõl költséghatékonyságban ne egye meg a kevés drága osztagod, 120ér jön 2 pio, 450 egy 5 fös squad, ha szabadban találkoznak, 3x2 pio képes megenni az 5 fõ tommy-t közelrõl, 360mp vs 450 et, de ez ha BC ben vannak, már merõben más, még ha sokkal több Pio is jön, mert szinte nem tudják bántani az infeket. BC be egy Recon squad, és a sniper dolog is megvan oldva kb. egyet tud lõni,és utána mellérusholsz, bc böl ki, 25 muniért sniper shot. Én azt mondom, amit mostanában látok jó Britektõl, nem igen van upgunn, vagy csak ha nagyon van rá zsé, 90% ban a tommy-t Brenezik, és azt csüccsentik bele, ez gondolom nem véletlen...

Hector Troy
Jó, figyi, több mint 50 brit automatch után én nem ajánlom az upolt brencarriert. Ha brencarrier, akkor brennel upolt infet bele, és ha egyszer kilövik, akkor sem buksz nagyot, és még muni is marad a sappereknek. Ha meg elfeljted behozni a T2 truckot, vess magadra.

Zsoci jól látja, ha tehetem én is sapperspammel nyomulok, két kapitánnyal a granokat leírtja, fõleg épületbõl. Átlag ellenfélénél T3-ra sincs szükséged, mivel a megszerzett területekre építesz mg-t, bofordsot, vagy amit a helyzet megkíván. Meg ugye a brit tûzérsége sem a legrosszabb a játékban, ha nebellel, vagy stukával próbálkozna az ellen.

"There's no school like the old school" CAC mond meg melyik filmbe volt, és hogy járt a faszi aki ezt mondta.

<#vigyor>

every_body_tells_a_story

Attól függ hány brennel. 😄

Hector Troy
Te Cac, és a stugot (T3) megfogod nekem brennel?<#idiota>

every_body_tells_a_story

Köszi Robi a megerõsítést!
Márpedig te aktív játékos vagy, így még csak ezt sem vetheti Zsoci a szememre. 😊

Te Zsoci.
Azért, mert sokan ezt csinálják, még nem biztos, hogy jobb. Arról nem is beszélve, hogy a BC alap a pio spam megfogására. Jóval drágábban jön ki egy sapper piattal, kapitánnyal, kamion behívással.

Az tény, hogy oldschoolos vagyok, és nem játszottam egy ideje (kb 1 éve), de az uccsó peccsig képben vagyok, és annyit nem ugrott a piat találati pontossága, hogy hûde padlót fogjak. A kapitány turbózza persze, de ez további nyûg, míg a BC standalone is megállja a helyét, nem árt neki sniper, bírja a tüzérséget, etc.

Valamit pio spamot is csak BCvel lehet megfogni.

Piat sappers vagy BCvel vagy brenes infel ér valamit Puma és AC ellen mivel anélkül elmikrozzák öket sappers elöl.

2. Má mé lennék lusta? Arra a hsz-edre reagáltam.
3. Kit érdekelnek a piatos sapperek? A lényeg, hogy már T0-n megfogja a brit a T3-as WM egységet. Erre jössz egy késõbbi, drágább alternatívával.
4. Akkor nem néztél eleget. A Zsoci által említett magyar top playerek, klántársaink Wayne és Ash (de lehet, hogy Dini) is így csinálták többek közt. Roppant zseniális. Ha nem tudnád õk sokáig 2v2-ben az elsõk voltak.

Cac, sajnos azt kell mondjam, igaza van Hector úrnak...

Régi beidegzõdés szerint Brenbe ment az Mg up azonnal, látszik hogy old schoolos vagy^^, igen jó dolog az is, valóban, de AC-t, Puma-t a sapper piat nagyon öli, ha megfogja Bren neki, pár másodperc csak... Ezzel ellentétben, az upgunn BC egy ideig tudja csak sebezni a pumát-AC-t durvábban, de ha kimozogsz a fogásból, eldobott muni volt csak a történet. VAlamint ahogy leírta, az is igaz, ha pl. valaki olyan PE vel találkozik, mint amit én is csinálok sokszor, hogy T1-T4 hotckiss/esetleg inf P4, akkor Piat sapper+bren még mindig müködik, vagy bázisvédelemre P4/hotckiss rush esetén trenchbõl simán a PIat sapper, mig BC egy kalap szart nem ér már. Gyalogság ellen viszont, ha fogod egy inf sectiont, és ráraksz Bren upgradet, az a 2+1 ami a BC sajátja, öl kb. ugy, mint az upgunn Carrier. Mostanában ez megy tényleg, amit Hector írt, undorító, de effektív. Ez a régi iskolához képest alighanem azért változhatott, mert amikor te is aktív voltál, szinte SENKI sem csinált PIAT os sappert, de utolsó pathcek egyikében ocsmány szinten feljavították érzésem szerint a találati pontosságát annak a szarnak, és most a legtöbb britt ezt abuseolja, mass inf, sok hadnagy, piat sapper, Bren / rifle nade tommyk, és ahogy elér a Kenguruig, akkor egy piat egy bren a fikáért spamolható nagyobb hp-jú tankba, mint cromwell, és megy rád. Ehhez meg ugye jól jön a játék elejérõl megspórolt extra Brenre fejlesztett inf. És ez mûködik, valóban, nem igen kell félni gyors pumától, AC-tõl, mert ahogy írta, addigra valóban legtöbbször már van Sapper piattal mire jön Puma, AC gyorsabban jön, de hála a cover nerfjének, azt meg sima puskával is szétlövöd(pláne Brennel), ha csak egy zöld fedezékbe beállsz, trenchrõl még nem is beszélve...
Hector Troy
1. Nem, nem én vagyok.
2. Nem, nem néztem le a BC-t, csak lusta vagy visszaolvasni.--> #5629
3. Mire te legyártasz egy pumát addigra nekem befigyel két piatos sapper oszatgom, (legalább) egy hadnaggyal. PE-nél figyelni kell, de ha nem balfasz az ember, ott egy sapper csapatot ki tud hozni.
Te pumpálod az AP roundba a munidat, aztán ha nem egy pumával jön neked, akkor leshetsz.
4. Sok jó repit néztem, az emberek 90%-a infet küld a brenbe, nem MG upot. #5629 ismét.

every_body_tells_a_story

Mondjuk a legjobb counter AC-k ellen. A Pumát is megfogják. 1 BC button, 1 AP round, és a tankokig nincs ellenfelük. Mindez T0-n.
T1-n akkor szedik szét a BC-t, ha balfasz vagy. T2-n csak a PAK fogja meg, de az minden 4 kerekûvel ezt csinálja.
Az overrepairos BC-krõl meg hagy ne beszéljek. Igazából, aki a BC-t lenézi, az nem normális.

FIGYELEM-FIGYELEM!

Nem is oly rég többen is jeleztétek, hogy szeretnétek CoH rajongói oldalt csinálni. Érdeklõdnék, hogy ezekbõl lett e valami?
Konkrétan egy stainley-s mélre regelt msn-û fórumitára emlékszem. Nem te vagy az Hector Troy?

A lényeg, hogy hamarosan elkészül a Hungarian Titans felújított klánoldala. Nem látom értelmét, hogy több félig-meddig mûködõ CoH rajongói oldal legyen, inkább több forrásból próbáljunk valami minõségi site-ot létrehozni. Ezért, ha bármilyen anyagotok, cikketek van CoH témában, ne tartsátok magatokban, és mindenképp juttassátok el hozzám!

Elõre is köszi!

Hector Troy
-És minek neked AP round bren szinten? 😊
-A brent T2-n úgy szétszedik mint a büdössz@rt. Ja, még T1-en is. Az én variációmba csak kiugranak az infek, és ennyi, ti meg elszórtatok 50 munit, ami a sappereknél igen jól jött volna.

every_body_tells_a_story

Igazából költõi kérdés volt. 😄

The Protector
Szaisztok.Tudna nekem valaki küldeni egy magyarítást a sima company of heroeshez?Sehol sem találom kivétel a BAker onlinon de onnan meg nem lehet letölteni.Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Persze hogy nem 😉

És akkor az szerinted fog tudni AP roundot nyomatni, mert szerintem nem. 😉

Ez már csak azért sem igaz, mert akkor a WM T6-ig menne, hisz ott meg a HQ-n kell elõször fejlesztéseket tenni. Tehát a brit bizony T3-nál megáll.

Hector Troy
Brent upradelni kidobott muni. Akkor már az egyik infet brennel, azt be a brenbe vagy mi <#idiota>

every_body_tells_a_story

PE ellen nagy pályán:
LT
HQ move, municióra
inf
Bren
Bren upgrade,
inf
2nd truck fuelre Captain stuart 3nd truck
LT recon természetesen külön irányba foglal ide már szoktam emplát rakni általában boforst.

Brittel kezdésnél én sok mindent kipróbáltam már.
Ami müködik.
PE ellen, kis pályán:
inf,
HQ move, municióra
LT,
Bren
Bren upgrade,
inf
2nd truck fuelre
2 két inf két irányba foglal LT HQ közelében ha látom hogy blobba jön retret és mindenki oda LTvel. aztán 2inf+LT elvágás REcon foglal + bren support.

Hector Troy
Igen, valóban kiszedik, ha különbözõ irányból lõnek rá, de a te esetedben lehet hogy pinned lett volna mind3 osztagod, mert egy kupacban volt az összes.
Próbáld ki kezdésnél a Inf. squad + Lieutenant/Bren kombót. Sokkal nagyobb biztonságot ad, fõleg PE player ellen.

every_body_tells_a_story

A ház sztem elég közel volt ahhoz az hq-hoz, h megtudjam védeni. Ha sniper-t hoz akkor marksmen-el lekapom, egy mg-t pedig 3 is-el csak kiszedek egy házból. Én is inkább attól féltem amit Oroberto mondott, h telepakolja lángszórós pio-kal.
A kezdésnél viszont tolhattam volna egy is/ bren/ mobile hq combót.
De ez a fajta kezdés nekem eddig csak 2 pályán kamatozott( Langres-en no meg ezen) a többin sztem jobb az alap lt/ mobile hq. Legalábbis szerintem.

A remény országában soha nincs tél.

Hector Troy
Nem bántásból, de ha a házba betett volna egy mg+sniper kombót, akkor gyorsan végetért volna a game.
Nem vagyok axis player, de ez még nekem is nagyon szemetszúrt.
Házas pályáknál a riflegranadiers alap wm ellen.
Meg szerintem a szokásos hadnagy, pak-up kombó sem a legjobb kezdésnél.

Nagy mákod volt barátom. Grat.
<#vigyor>

every_body_tells_a_story

Köszi a tanácsokat!

Megnéztem Bekefi a replayt nem voltak nagy hibák és elég kemény taktikát használt az ellenfél a HQ és a tank truck nem volt jó helyen.
Igazán arrébb állahattál volna a +10 munira. veszélyes volt a HQ olyan közel vinni a házhoz wermacht ellen ugyanis Piospamnál beleül és véged majdem most is ez volt. én ezen az oldalt a HQ a közelebbi +10 munira állítom hamarabb is oda ér.szerencséd hogy mg nem használt jó ötlez volt a mortal bár én elöbb a bunkert löttem volna ki artyval.

http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=b5e6d589ee976920d9b55efb58d7982f bocs a link miatt

Nemrég játszottam egyet egy lvl. 9 wm ellen. Azt a szemét pio spam/ht/gren taktikát nyomta. Szerencsére nem volt profi a srác, mert akkor nem tudtam volna megverni, de így eléggé megizzasztott. Ha vkit érdekel belinkelem, illetve Oroberto mestertõl elfogadnék egy-két tanácsot
link
Két dolgot azért elmondok mielõtt megköveznétek. A kangaroo-t nem akartam használni, nem tudom miért volt benn, nem szoktam élni vele.De így , h nem volt cromwell-t azért toltam néhányat. Az pedig, h ilyen szarul techeltem az elején abban bõven benne volt a szar pálya is.

Tettem fel Gamereplay.org ra még 2 replayt, mert valaki magyar kért rá ott, hogy szeretne brites repeket nézni, az egyikben lv.9 WM ellen, a másikban lv.9 PE ellen tolom Britként, ahhoz képest hogy nem igen játszom a britekkel, eléggé meglepõdtem, egyik sem volt hosszú, aki akarja nézze meg õket, a gyakorlottabb Brites kollegáktól tanácsokat-tippeket is várok.
Stuart akkor ha készülnek rá, nem éri meg. Én azt vártam, azért mentem T1-T4 re, mert tudni akartam magamnál minnél hamarabb AT HT-t, a thread breaker skillel, és utána meg kifejlesztettem a hotckisst, ami egy az egyben is öli a stuartot, pláne upgunn után.Ezek után nem jött, hanem volt egy valag kõkemény inf, nagy veterancyval, amik megették az enyéimet reggelire, itt váltottam, hogy akkor nekem T3 kell, és olyan sok AC amennyit csak tudok csinálni a cromwell/firefly ig. Ott is mikor megvolt a T3, mondom magamnak kell a Marder, mert ha megleped az 5!!! AC met egy cromwellel, akkor kb. végem van. Igy hogy vártam azt is, igy is kellemetlen volt. Valamint, ha megnézed, az AC-im pusztultak önmagától attól a brit inf blobtól is, amire szántam õket, félelmetes azért, milyen tûzerejük van, kis piat sapper mondom a blob közepére, sok hadnagy, és buttonolni a gépek Brennel, piat öl, infeket meg önmagában a sok inf section-od ölte, igazából nagyon nem mertem közelmenni sokáig semmivel sem, csak AC-kal lödözgettem messzirõl, remélve hogy fáj neked az anyagilag. Végül kiderült hogy eléggé fájt, de azért messze nem volt ez PE oldalról könnyü nekem sem, infjeim nagyon haltak, és AC-t is kicsit tovább bentfelejtettem tüz alatt, már pukkant is el, a sima Brentõl is, nem is kellett piat találat sem mindíg...
Egyébként én magam nem vagyok az inf spam feltétlen híve, de amint mondtam; elrontottam a cappingolást. Ezért használtam most azt.

Értem, szóval szerinted a stuart nem igazán éri meg ilyen esetekben?

A /r és utána a válaszról lekéstem^^, a heal meg szerintem hat a trenchre is igen, ha hatótávon belül van.

Visszavágó majd mehet.

Nézd, amit csináltál ott, az egy egyébként egyre jobban terjedõ brit taktika sajnos, rájöttek páran hogy Brit infantrynak nincs párja, ha sok hadnagy(pláne vet) van melléjük rakva, ár/érték arányban, a 35mp-s rfc költség röhelyes az teljesítményükhöz képest, pláne ha valaki kever a pakliba sappert piattal, és tommy-t Bren el, akkor a gépeket is megfogod/lebénítod amig a néhány piatos kivégzi akár a legdurvább tankokat is. Szóval hidd el, amit nyomsz stílust, nagyon nem kellemes megfogni, kemény dió ez ellen játszani. Egy tény, hogy az mentett meg, hogy az MP-d valóban sikerült folyamatosan alacsonyan tartsam, a sok rfc miatt, amit AC-k okoztak, de ha látod, én is sokat veszítettem ám, nem adták olcsón a gyalogosaid a bõrüket... Amit csináltál, kellemetlen volt nekem, ha hamarabb hozol stuartot, arra már kész lett volna idõben az AT ht, meg a hotckiss is, igy viszont az inf spam miatt muszály voltam T3at, és AC-t építeni/visszaspamolni. Ahogy megjött a cromwell, az kicsit befosatott, de elkezdtem szórni a tellert ahogy értem, igazából az miatt mentem TH doktrinára, meg a végén a bonusz JP-miatt.
Egyébként szoros játék volt ez, nincs miért szégyenkezni, úgy gondolom, azért lett felrakva.
Persze. /r és mehet a válasz
Hector Troy
Ha játszom, és vki. akkor ír rám a menübõl, annak tudok válaszolni?

every_body_tells_a_story

Zsoci, azért vmikor szeretnék megejteni egy visszavágót!<#gun>