8857
  • bgabor
    Én eddig nem tudtam hogy mit jelent a mikrotranzakciós rendszer, azt hittem valami finanszírozási mód. Ez a "fizessünk a jobb egységekért" nekem se tetszik. Szintén nem jön be a csatatéren rohangáló fejlődő hős gondolata. Már látom is a level 10 G.I.Joet, amint egy felkapott panzerschreckel két lövésből lő ki egy Tigrist.

A legzavaróbb számomra azonban a doktrínaválasztás megszűntetése, ha jól értettem ki a különböző cikkekből, itt majd a játék előtt kell majd a doktrínához hasonlót kiválszatani.

Hát majd meglátjuk, ha lesz nálunk egyáltalán, hiszen szeptemberben csak észak amerikában jelenik meg, nálunk nem tudni mikor lesz, vagy lesz e egyáltalán. Online játék szempontjából miníg is harmadrendű országnak voltunk besorolva a nyugat részéről.
  • PsyhoApu
    Az elgondolás jó, viszont ők pénzből élnek. És bizony rá fogják az embert kényszeríteni arra, hogy vásároljon, ha partiba akar maradni. Aki nem vásárol = veszteség.
    Ez a hős dolog se tetszik nekem. Tök jó lesz egy lvl20-as hős, aki egy konzervnyitóval felszecskázza a shermanokat :)
  • cikasz
    Azért nem hiszem, hogy a készitők ilyen hülyék lennének, hogy ezt megengedjék :) valószinüleg lesz egy szűrő a meccsekben, hogy akinek pénzért komolyabb egységei vannak azok ne kerülhessen össze csak olyanokkal akiknek szintén van!
  • PsyhoApu
    Én nem vagyok maximálisan elragadtatva. A mikrotranzakciós rendszer igen könnyen felboríthatja a játék egyensúlyát. A kiccsávó (szigorúan két cs-vel) megveszi az űbertáp egységeket, képességeket. Amivel engem kevéssé pénzes embert úgy agyon fog verni mint a huzat. Ergo akinek több pénze lesz, az komoly előnyöket szerezhet. Ennek így ebben a formában nem örülök. Ezt a pénzt amit erre költenek, inkább a Coh2-re fordították volna.
  • bgabor
    Én nagyon örülök ennek a hírnek. Ingyenessé teszik a jó öreg CoH-ot, és kap mellé valami SC2-höz hasonlatos ladder rendszert. Emiatt talán újra lesz supportja a játéknak és ki tudja? Lehet hogy még új elemek is kerülnek majd bele. Én örülnék új egységeknek.
  • cikasz
    Vazze 4 hozzászólással elöbb linkelték ezt a hirt.. Ezért kár volt ide irnod...
  • mascarun
    Company Of Heroes Online
  • Fifus
    Pedig ez az andre76 1245 meccset játszott már, jobbára 2v2-ben, csakhogy ebből 411-et nyert. Lehet, hogy jobban jártál az AI-val.
  • v1r2sd3n4
    Kösz a tippeket Fifus .
    Meg fogadom a tanácsaidat.
  • Fifus
    Szóval, gondolom tudod, hogy társad egy-két perc múlva már az AI volt, ő meg szinte rangert gyártott csak, ennyit a társadról.
    Azt szeretném neked felsorolni, amit nekem is felsoroltak pár hónapja:
    Ne gyárts 3 engit az elején, nem tudnak harcolni.
    Minél hamarabb indítsd el a játékot: 12 mp-ig semmit se csináltál az elején.
    Ne veszíts teljes osztagot, időben vonulj vissza, sőt: értelmetlen, egyenlőtlen csatákba ne is bonyolódj.
    A fejlesztésekhez alapvetően FUEL kell, a nagy 16-os pontokra menj már az elején, így hamar összejön az anyag wm ellen BAR-ra, PE ellen supply depot-ra, motor poolra és m8-ra. A profiknál az M8 járgány sokszor a 7.-8. perc körül már összejön, persze ehhez az ellenfél ilyen irányú "segítsége" is kell.

Először játssz easy ai ellen ranked mapokon, és gyakorolj be egy számodra jól fekvő fejlesztési irányt, de az nagyon pontosan menjen, minden időben legyen.

Olvasgass cikkeket a gamereplays-en COH témában, és nézz meg pár expert replayt. És játssz 1v1 automatch-et, minél többet, ne zavarjon, hogy sokszor vesztesz.
  • v1r2sd3n4
    Szerintem nem lehet rossz.
    Tetszik az az ötlet, hogy saját parancsnokot csinálhatunk.
  • Hector Troy
    EZMIEZ?!
  • v1r2sd3n4
    Szerintetek mit csináltam rosszul??
    Point du Hoc 2.rec (pampog.com)
    Én vagyok noob, vagy a társam volt, vagy nem tudom.
  • v1r2sd3n4
    Köszi bekefi17.
    Amúgy már rá jöttem.
  • Fifus
    Egletons-ra szavaztam, és az is fog nyerni 1v1-ben.
  • Quent1n
    http://www.gamereplays.org/companyofheroes/portals.php?show=news&news_id=620779

Mapverseny. Lehet szemezgetni. Szerintem egész jók. Sőt!
  • bekefi7
    Sturz azért szar map mert a déli játékosnak sokkal kevesebb munija van mint a másiknak.
    v1r2sd3n4! Az at meccsnél kell keresned magadnak egy partnert és akkor párban játszhattok. Itt nem keres melléd a relic csapattársat, viszont nem kell amiatt aggódni, h n00b társat kapsz. Így sokkal élvezetesebb a team game és jobban összehangoltabb taktikával lehet játszani.
  • Fifus
    Sturzon a déli bázis is balról támadható, falat kiszedni, és demo a hq-ra.
  • oroberto
    Feldobtam egy temp.rec benne van szerintem az ideális foglalás Langres pályán északról Brittel.
  • oroberto
    Sturzdorf az egy kalap szar pálya az északi bázis be lehet támadni balról viccosztály.
  • v1r2sd3n4
    Úgy értem , hogy sötét , hogy nem csinál semmit , ha rá kattintok.
  • v1r2sd3n4
    Miért van az , hogy a Multiplayer-ben az Automatch-ben nem tudok 2v2 AT, 3v3 AT, 4v4 AT-ben játszani??
    Ott van a Start Game , de sotét.
  • Fifus
    Beaux, és Wrecked is nagyon jó pálya trainingnek, ezeken már a hard ai is megnehezíti az életed, bár pár meccs után kiismerhető.
  • HunZsoci
    Flooded plains, Beaux lowland, Industrial riverbed, Wrecked Train, Ruins of Ruen is AM ranked 1v1 mapok még, ezeken sem árt gyakorolni, azokon kívül amit Fifus írt neked.
  • HunZsoci
    A ranked mapok sokkal jobban balanceoltak, figyelnek rájuk jobban, hogy ne legyenek bennük átgondolatlan hülyeségek, és ne legyenek kedvezőek az agyatlan emberi szemétségeknek, amik bár unalmasak-patkányságok, de hatékonyak lehetnek(pl. kevés számú támadási pont egy pályán, amik nagyrésze híd--->örült campelés, ami majd szükségszerüen arty war-ba, és az átkelési pontok felrobbantgatásába torkollik, egy ilyen meg sosem lehet élvezetes játék épeszü embernek,aki már egy kicsit is tud játszani)

A másik, hogy a ranked mapok ismerete fog segíteni idővel abban is, hogy az automatchekben jól helyt tudj állni, és a legjobbakat úgy fogod tudni játszani, ha 1v1 ezni akarsz, ha automatchet játszol, mert ott elvileg véletlenszerüen generált egy idő után ha beáll, saját szinteden lévö ellenfeleket kapsz.
  • JanosUK
    Igazad lehet, a hidas palyan most feltunt hogy a gep bug/gyengeseget ki lehet hasznalni, hiszen semmilyen igazan jo strategiat nem hasznal a vedelemre/hidon atkeleshez. Szinte feladta nekunk a palya kozepet, akarmennyire is lerohant minket az elejen, es a hid le lett bombazva, nem az volt a proirity-je hogy ujraepitse hanem hogy egysegeket gyartson es varjon... Mi a kulonbseg a "ranked map" es a tobbi kozott ?
  • Fifus
    JanosUK, hagyd ezeket a hidas pályákat. Ha már egyszer skirmisht nézel, játssz ranked mapokon: Angoville, Langres, Sturzdorf, Semois. Ezeken kell az ai-t lenyomni. Ha már skirmish. Sima 500-as VP-vel, standard resource-szal.
  • bekefi7
    Én az amerikaikat javaslom neked, könnyen(vagy legalábbis a többinél könnyebben) játszható, de elég szimpi nép. Ha pedig a választott népeden keresztül megismered a játékmenetet, melyik egység mire jó, akkor majd lehet tolni a többivel is. Persze ez csak egy tanács, ha te vmelyik másik néppel szimpatizálsz akkor ne hagyd, h eltérítselek
  • v1r2sd3n4
    Kösz a tanácsokat oroberto.
    Amúgy az angolokat annyira nem csípem, csak "úgy is vesztek" alapon választottam őket.
  • oroberto
    Tenky 1996 megnéztem a replay azt tanácsolom elöször is válasz egy frakciót kezdésnek ami a legszimpatikusabb fekügy rá arra, néz meg jó pár replyat expert játékostól aztán amit látsz abból vond le a következtetést, hogy:
    1. Te mit nem csinálsz amit mások mindig.
    2. Melyik egység mire való és hogyan használják.
  • HunZsoci
    PE ként sniperre a legjobb counter a ScoutCar/Armor Car. Mindkettő kapott detectálást a legújabb patchekbe, igy még ketten nélkül is egyedülállóan hatékonyak sniper ellen, egyszemélyben felkutat/öl, AC ellen Snipernek ha bukik nincs esélye, ott futás közben is kb. garantált a kill, AC utoléri(pláne overdrive-al), és mozgás közben is killel egy sorozatból legtöbbször. Amivel itt baj lehet, egy eldugott AT gun, ranger/para, MG armor piercing el, szóval nem egyszerü, tudom én.
  • v1r2sd3n4
    4p_point_du_hoc.2010-05-31.12-16-09.rec
  • v1r2sd3n4
    Feltöltöttem az első online győzelmemet a pampog.com-ra .
    A játékban a nevem Tenky 1996 .
    Kérlek írjátok le a Hibáimat, és azt mennyire noob vagyok.
  • JanosUK
    Feltoltottem egy videot amelyen en-WM a tarsam-PE vs HARD-Brit/US computer. Nem igazan tudom kifigurazni hogy mi toltuk jol (nagyon rossz - gyenge kezdessel) vagy a gep benazik iszonyatosan egy power start utan. Nem egyeztettunk strategiat es en a terkepen a bal also sarokban akartam nyitni/secure a teruletet majd benyomulni kozepre kesobb. Ha gondoljatok nezzetek meg (RAR-ban tettem fel mert 4.8 Mb)
    4p_achelous river.2010-05-31.20-02-53 - a srac kozepen nyitotta a hidat aminek majdnem az lett a vege hogy kipofoztak a jatekbol...kivancsi lennek ti mit gondoltok arrol amit probaltam...bar veszitettunk volna pontot az elejen de kis "erogyujtes" utan bemasirozhattunk volna kozepre es egyszerubb lett volna mint igy...thnx
  • CAC
    Igen, ez szokott lenni a klasszikus felállás, ha tüzérségre megy az allies. 2 PE-vel nehéz választ találni erre, így nem érdemes belemenni egy tüzérségi adok-kapokba az tény.
    Meg az is, hogy a legerősebb frakcióból 2-3 peccs alatt a leggyengébbet csinálták sajna.
  • Quent1n
    Szét kellett lőnöm Panzerschreckel a saját Flakjaimat, mert a csipások totál lepucolták őket! Egyszerűen csipaspam ellen a PE tehetetlen főleg ha brit emplák és staghoundok védik őket.
  • Quent1n
    Hihetetlen ez a játék. Kezdem megutálni 2v2-ben a Pe-t de nagyon. Egyszerűen fos gyenge. 2PE voltunk 15 és 16 szemben hasonlo szintű vegyes csapattal Duclair-en. Egyszerűen esélyünk nem volt!! Amcsi gyártott 3 csipást amivel egész osztagokat lőtt ki. PLusz szép lassan mindenhova mg-t tett. Brit elment artysnak lerakta az emplákat és ennyi. Néha 3-4 osztag infel ránk jött és szétlőtte a HT-ket azt visszavonult. Természetesen EÜ sátra is volt. Amcsi elment Armornak így Staghoundal vígan foglalgatott Booby Trap-ek ellenére is. Aztán jött a két Calliope és a brittel közösen szépen lebontották a bázisainkat. Jah és mindenhova aknát tettek. Rohadt frusztráló, hogy a Relic így eltolta a PE-t.
  • CAC
    Az modem restart. :)
    Bocs, de szakmai ártalom. Helpdeskes voltam. :)
  • Fifus
    Modem reset megoldotta a problémát, többször volt áramszünet a múlt hónapban, minden visszajött, a múlt hét óta azonban nem voltam relicen. Már kezdtem megijedni, jó érzékeny kis progi...
  • Fr3nky21
    Garena nevü programmal tudtok játszani lanban, majdnem olyan mint a hamachi csak annál sokkal egyszerűbb és jobb. Miis azzal játszottunk.