Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg baromság, ha a harmadik AC-t is lehívom a bázisára,és ha gyors captain-gyilok után ott is maradok, vége lett volna a meccsnek. Kb a 17-18. perc körül. Utána már elvesztettem a fonalat.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Nevezetesen sehol sem volt stuart, cromwel, AT empla eddig a történetben, arról nem is beszélve, hogy vagy az erszényesek vagy a kromik, így annyira nem kéne dramatizálni.
Természetesen nem csak PIV-ek fognak rohangálni egy cromwelektõl, kanguktól, inf bloboktól hemzsegõ pályákon, és ne várj egy-két tiertõl ultimate megoldást a britek egész arzenálja ellen.
Mivel a ToV megjelenéséig nemigen lázadoztál a britek ellen, ezért feltételezem, hogy a kanguk rakták fel a pontot az i-re. Ezeket viszont simán meg lehet fogni AT HT-vel, és utána semmit nem fog érni az a 2 magára maradt gyalogság. Mert ugye az ember stratégiát fog alkalmazni, ami annyit tesz, hogy a thread breaking-gel egyidõben már repül a flamo gránát, vagy a mortar bombardment. 2-3szor megcsinálod, hidd el vagy elmegy a kedve az ellennek a többszöri próbálkozástól, vagy veszít annyi nyerst, hogy elõnybe kerüljél.
A G43 pedig a slow miatt fontos, nem a sebzés véget.
Mivel a heroic charge-t említetted, akkor érdemes a kifáradást is szóvá tenni. Ezt is ki lehet használni. Ha meg valaki esetleg lenne akkora láma, és nem derült volna ki neki eddig, akkor talán eljutott mostanra arra a felfedezésre, hogy a tiszteket illik elsõként kiirtani, fõleg mielõtt vetesednének.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Amint írtam is, T1-T3-T4t próbálgattam, és T2-T4 et. Aknákról amik megeszik a gyalogságot, úgy olvashattál volna, hogy T1 et választ azért az ember, és onnan hoz megint még fuelért T1 en egy gépet, munition ht-t PEként, ami tud rakni aknát, finoman szólva ezért nem szeretnék lemaradni egy stuart-AT HT/vagy schreck versenyben, hogy rakhassak két - három aknát addig, de sztem ezzel nem én vagyok egyedül mint PE player.
P4 nagyon jó infre, igen, amig nem buttonozzák le a T4 es drága fuelért fejleszthetõ/gyártható TANKOMAT mondjuk T0 ás Brennel, ami után se nem lõ, se nem mozog, viszont PIAT meg megzabálja a védtelen tankom mint a szart eközben, vagy egy 17 pounder hatótávjában fogják meg, az is pár másodperces történet, esetleg kint van kangoo helyett a cromwell, amit már meg sem sebez az a szar, valamint ha P4 van, nincs hotckiss, ami azt is jelenti, hogy NINCS non doktrinal Arty lehetõség, ez különösen hasznos pl. emplázásnál ugye, ha a legjobb arty SZERÜSÉGED a mortar HT.
Szóval ugy ahogy van, P4 et én kivettem, hotckiss van helyette, ami ha nagyon kell, 66% nyi arty teljesítményt legalább nyújt full stuka áron, de upgunnal elbánik a stuartal is, és legalább megsebzi a cromwellt, staghoundot.
AT HT kikapja a hajtást a kangoo alól igen, és akkor mi történik??? Kiszáll, megfog brennel, és ugyanugy szétpiatoz, odaér a Stuart, Cromwell, MÁSIK KURVA olcsó SPAMOLHATÓ Kangoo, etc.
Az inf harcokban pedig, adott a tommy osztag, ami 65hp vs a PG-k 55 hp jával per tag, ugyan az a soldier armor mindkettõ, csak egyiknek Rfc költsége 35, a másiké 45(még világos hogy azé az olcsóbb, aki 65 hp-s, nem az 55ös) emellett 5 en vannak, és nem 3an.
Itt mondhatná mindenki, hogy persze, de az inf section drága vételi díjban, és ezért ez a lényeg, hogy erõs, de sokba kerül az osztag, olcsó az rfc, igy osztagot kell ölni mindenképp. Tudom én, tudom.
A bajom ezzel meg csak az, hogy ez kb. lehetetlen szinte, mert minden más nép kap 50 % bonuszt a retreathez, a brit az nem, õ kap 75%ot, hogy még esélyed se nagyon legyen az 1hp-s utolsó menekülõ embert/igy egy drága squadot elimnálni végre, hogy ne tudjon 15 sec mulva ugyanúgy olcsobban felreinforcolt 5 fõs squaddal visszajönni ölni a te drágább Rfc-zet 3/vagy drága fuelért 4 fõssé tett squadod.
G43 - Mp 44 párhuzamra meg azt tudom mondani, hogy ez az US re igaz amit írtál, ott érdemesebb szerintem is távolmaradni amig lehet, Britek ellen pont hogy a mp44 a jobb választás, mivel soldier armorra Mp44 nek kevesebb negativ bonusza van, G43/alap Kar98 nak viszont van bõven. Valamint a Brit inf sectionok összehasonlítva a többi néppel a legjobbak a long range-n vivott inf harcokban, fõleg ha van hadnagy-ok mellettük, tehát ott érdemes rájuk menni(commandos az egyetlen kivétel ebben).
Mortar lövedék jó, és tényleg kell is használni, de azért hadnaggyal nem olyan lassuak azért õk sem(csak pont mint bárki más), heroic charge-al egy kicsit gyorsabbak is, tehát semmi elõnyt nem érsz el egy mortar ht-val többet, mint pl. us ellen.
Most az, hogy lehet bemákolni egy doktrinális 50munis Tellert úgy, hogy pont ott blobozik felette a teljes inf hordája a britnek, és van fejlesztve AT nade, amit pont jókor dobsz oda rá, és ez berrobbantva a tellert megöl mindenkit, szóval ilyet láttam már, csak ez azért millió az egyhez, hogy összejöjjön, ennél már többre tartom a goliathot tényleg, csak ez is ugye T1, onnan gép stb, amit pl WM megkap egy bunkerból, a kezdõpontoknál...
Telesség igénye nélkül most csak ennyi ami eszembe jutott hirtelen, amit "furának" találok.
Végigolvastam. De lehetett volna a KHC vs Storm szál is, ezért kérdeztem.
Majd, ha jössz hozzánk betonozni, akkor a felszabadult idõmben kipróbálok a kedvedért mindent.
Így látatlanba annyi, hogy ha jól emlékszem sehol sem olvastam aknákról, és PIV-rõl sem, pedig mindkettõ szereti megenni a gyalogságot, és az mp44 helyett is inkáb g43-at érdemes szerintem használni a brit ellen, kombinálva némi slow-val, mert nincs szebb látvány a lajhárként vánszorgó britek közé csapódó mortar lövedéknél.
A kenguru is csak addig virgonc, amíg az AT HT ki nem kapja a hajtást alóla. A rostokoló erszényesbe aztán mehet bármi.
Szóval szerintem T4-et kéne erõltetni. T1-T4 vagy T2-T4
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Mondjuk azt próbáld ki, milyen felemelõ érzés néha, ha PE(ahol minden fuel, de tényleg minden) vel nyomod pl. egy angovillen, olyan brit player ellen, aki már eljutott arra a szintre, hogy ráül az egyik nagy munira, mellette ott a nagy fuel pont, a bázisa mellett, 5 perc mulva már azt is OP-zva az övé T2n, és közben a tiedet folyamatosan elvágogatja,valamint eljutott arra a szintre is, hogy össze tudja térben és idõben kombinálni T1 en a hadnagyot néhány tommy osztaggal, BrenCarrierrel, ismeri az elvágást, mint stratégiát+az ingyen trenchet, kicsit késöbb ahogy elérhetõvé válik a sapper osztag, rájön, hogy a Bren Tommy/BC megfogja neki a gépeket, a Piat pedig kivégzi, majd ennél is kicsit késöbb arra is rájön, hogy ha a kangoo-t spamolja, és rak egy 1Piat+1bren squadot bele, akkor az mozgás közben megint megfogja a gépeket, Piat meg öli, ez panther szintig bezárólag igen hatásosan mûködik sajnos. Ehhez még vedd pl. azt a nem elhanyagolható tényezõt
hogy pl. egy commandos doktrina esetében telespamolhatja demo charage al az egész mapot hatása kb. a 125 munis goliathal ér fel, csak ez 50^^,üres csali trenchekbe hagy ajándékot, dob gránátot, válik láthatatlanná igy fut át kb. mindenen, érkezik a hátországodba stb. De az én kedvencem az elõrejelzõ rendszerek, amik még azt is megmondják neki, hogy mikor szellentett az ellenfél player, mit gyárt, mit épít, merre mozog a térképen, és a fake arty is finom, keverve az egyik legolcsóbb (125muni) offmap artyval.
Szóval ez zavar engem pl. egy angon vagy ahhoz hasonló mapon. Viszont a jól védhetõknél meg pl. mint Wrecked Train, meg kb. kezdõdik az, hogy befekszik 2 Vp közé a 3 ból, ott elkezd masszivan védekezni, ingyen FHQ val, ingyen start OP-val, doktrina nélküli jó védekezõ emplacementekkel, doktrina nélküli tüzérséggel, ott kihuzza megint Firefly-ig, kangoo ig, és lõn boldogság, ha más nem, csak eltelik a Vp.
Wm ként a nagyon camper/emplaspammer brit ellen még megoldás a szintén nem rossz NEM doktrina függõ artyk alkalmazása, nebel-stuka, vagy a doktrina függõ láthatatlan dupla schreckes storm, esetleg ha más nem, a minimum vet2 es schreckes Grenek(ezek azért jobban bírják a strapát a sime PE Panzergrenadiereknél jóval, valamint az õ schreckjük többet is sebez, ha elhal egy osztagod elejti a schrecket, a másik aminél már van egy, FEL TUDJA VENNI, a szerencsétlen PG osztag akinél van egy, az NEM, otthagyja martaléknak muszályból a vigyorogva felé futó Commandosoknak a schrecket, akik köszönik szépen, majd jól felveszik, és kivégzik vele az összes olyan gépedet, akik PE ként counter lett volna rájuk addig pl. AC inf HT stb^^) ez PE ként nincs.
Nem doktrinális Artynak Papir Mortar HT, ami azért nem egy stuka, nem egy nebel, és vége. Doktrinából van SE legvégén a HUMMEL, ami viszont sokszor késõn jön, vagy a hotckiss light stukája, ami pont 66% a a simának ugyanazért az árért, és akkor nincs PE P4, ami viszont biztosítja a vet/elite gyalogság ellen a védelmet. Nincs rendesz multifunkciós strapabíró tank sem, ami kezeni tudna infet, egy stuart/staghound szintû gépet, ugyanakkor nem pukkan el 2 lövésétõl egy 17 es emplának.
Most a lényeget kiemelve csak ennyi jutott eszembe.
Szóval ezt probáld ki, mit tudsz ilyesmi ellen csinálni PE vel, és várom a jó repeket továbbra is.
Am nincs mit. Azért van ez a topic.
Told sokat a játékot! Fõleg MULTI-ban, megéri! Nagyon frankó.
Az elsõ pár vereség ne vegye el a kedved!
Elején 2x én is letaroltam a géprõl 😄 de aztán haverok unszolása végett visszatettem.
Azóta minden nap ez az esti levezetõ game! 2-3 menet multiban (haverokkal).
Sok sikert, és jó játékot.
<#worship>#worship>
Szedd le onnan az összes patch-et, és tedd fel.
Utána jelentkezz be.
Gyorsabb, mintha letöltögettetnéd a saját downloaderével.
2.6.0.1. ig bezárólag.
Ha OF -ig van meg (2 kulcs = alap+of) akkor azért nem fejezte be 5. patch után sem. Mivel eltolja 2601-ig. Odáig meg van 13 patch.
De ha ToV-is megvan, elég ha 2500-tól rakod (4db).
Mivel tartalmazza of-ot + a patch-eit. Így csak a ToV-ot kell patch-elni.
Remélem érthetõ. 😄 s igazam van. (lassan fennvan 1 éve).
Mi lehet a probléma ?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Igy van ezt mondtam én is ^^ nekem meg ezért nem kerek a CoH..
Inkább a kicsit gyerekesebb egyszerûbb dowocska, de ott bármit megtudok csinálni amit kiagyalok.. a világ legjobb Sm playerét vertem el minap ^^..
"Mert mit ér az erõ ha nem uralod.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Kedvenc népeddel meg nem tudsz tolni hozzád hasonló képességû britek ellen , egyes mapokon..
Tényleg ez a full másféle energia , nyersanyag rendszer nem jó ötlet..
Nem jött be igazán necronnál sem ,itt sem.. Nem hiába blizzard stb.. nem is kísérletezik vele.
Bár tény hangulatos meg igen megdobja a játékélményt, csak sajnos balancot így nehéz csinálni a különféle mapokon..
Hajtépés meg nem hiányzik, elég volt nekem a BloodCrusher a dow 2 -be, ami olyan volt mint kenguru, szerencsére 4 hétig csak ^^ nektek meg már ez így marad örökre..
Nha jolvan megnyugodtam legalább 😊
Valami okosságot hozzá tudnál tenni esetleg PEvsBrit kérdésemhez, te is az elite játékosokhoz tartozol, bármi ötletet szivesen vennék tõled is, és Wayne-tõl is, bár nem tudom PE ben mennyire vagytok otthon, ahogy tudom fõleg a vanilla népek mennek nálatok, de azért nálam csak okosabbak vagytok. Köszi elõre is!
Tartom, hogy balance van nagyjából, inkább én nem érzem a britek elleni játékot angovillen/esetleg még pár nekik lejtõ mapon PE-vel.
Nincs igazából jó ötletem, ez tény, olyan ellenfél ellen, kis mapokon ahol van nagy OP-zható pont/pontok aki használja a trenchet elvágásra, a Brent-buttonnal keverve a Piattal néha heroic charge-el ha kell, commandos doktrina minden szépségét és végén tolja a kangoo-t, off map mocsokságot,kamu+frankó arty-t, elõrejelzõ rendszereket, mg-nestet, mortar pitet stb, amit kell/lehet brittel... NEKEM a legjobb Strat Urmy, hogy marad a WM. Van játékos, aki lv.20 PE, és ugy tolja mint az álom, õ nem sír, én nem tudom mi az amit meg kéne csináljak, ha tudom, mert láttam, akkor meg nem tudom véghezvinni. EZ a történet azért így kerek.
Jaj ez kurva jo duma volt ezen behaltam 😊 bár jelentõs fordulat a "balance van CoH-ba" beszélgetésünk után de ettõl csak jobban üt.
Csak azért gáz ez egy 4 éves kiforrott játéktól hogy 4 népnél van olyan MU ami Zsoci szerint (pedig nem hülye gyerek) is játszhatatlan.. 😞
Értitek a dilemmát..
"de jobb játszani mint patch-re várni" és amugy is "balance van".. 😊
Nha ettõl sem jött meg a kedvem CoH-t tolni, nem mintha lenne rá amugy is affinitásom, de hogy 1 unit, ez a kanguru vagy mi massolásával freewin .. hát nekem ez nem hiányzik.
Bár kiváncsi lennék mit sikerülne elérnem CoH-ba, de ilyenek olvasása után inkább nem feszegetem.
Jó öreg DoW2-be is vannak hasonló dolgok (bár nem ennyire kritikus), de ott még lesz számtalan patch, meg ott a remény hogy nem a szarban tapiskolunk az idõk végezetéig..
"Britekkel 61 játékkal lv16-ak kellene lenni" ezt meg nem értem ? Zsoci 5000 után lvl 9 . Az a 16 emlékeim szerint igen durva olyan top 5 ^^
Jok ezek a stratégiai okfejtések igen csípem õket..
Nha puszi rendszeres olvasótok : urmyke
Tegnap játszogattunk párat Orobertoval, aki kb. szintemen van mint játékos, és a legerõsebb népe a Brit, én ugye PE/Wm beállítottságú vagyok inkább. Eddig is sejtettem, de ezután már 99% ra mondom, valami nem kerek a Brit vs PE Mu körül, angoville-n toltunk 2-t, két olyan vereség volt, ami kb. mintha lenne köztünk 5 szint különbség legalább, és ezt nem indokolja szerintem semmi. Igy a véleményem kezd az lenni,hogy a legjobb stratégia jelenleg ha nem játszom PE-vel, marad a WM, de még utolsó szalmaszálként felteszem a kérdést, mi lehet jó stratégia PE vel, Brit ellen? Én próbáltam T1-T3 at, gyors Ac, mp44 inf push, azt általában egy Stuart és az õ inf blobja eszi, próbáltam massziv T2-t, advenced repairrel, Schreckel, 2 inf HT + mortar Ht onnan ha tudok T4 AT HT ért, késöbb Hotckissért, ezt meg ha eljutottam egyáltalán T4 be, akkor ott vagy a Cromwellek, vagy a Kangoo spam(ezt nem robi csinálja, hanem a brit playerek 98%)az amivel már megint kurvára nem tudok mit csinálni, Panhter group kell rá,és nem egyjátékom volt, ahol még a panther groupot is könnyedén megzabálták a szarért hugyért spamolt Kangook, mikrozás nélkül, ész nélkül elveszítve is akár, mert ha elpukkant, nem éri meg javítani se, retreat haza(mégjobb ha ott van Armor command truck elött a capitan egy threncbe, és akkor retreat rögtön oda ahol a Kangoo kijön) és 240/10 ér(ami olcsóbb mnt nekem egy inf HT, csak ez cromwell armor, és több hp mint cromwell, hogy azért adjunk a balance-nak^^)10 sec mulva már megint ott is van a nyakamon, ezt 3 kangoo val játszod el, benne mindben legalább 1 piatossal, és kb. PE ként nem tudok mit tenni úgy érzem...
Nekem minden Fuel itt. Nincs Schreck/Bazooka/RR térkép szélérõl és/vagy muniért, amig nem költök 35 öt, nincs normális sebességgel javító ember amig nem költök 35 öt, egy gránát dobása 20 fuel fejlesztés után megy szintén, egy mortar 20 fueles épület, és 40 fuel/db amit kispuskával szétlõnek+ összes halftrack full balfaszul mozog/útvonalkeresés vicc, nincs AT gun fuel nélkül, amit ha kilönek bázisfelé menekülve, majd felveszek olcsó infel, és rfc-zek, az AC nem puma, ezt 3 BAR/Tommy akár Bren buttonnal egyedül lendületböl/állva tartva szétlövi, Panther groupig nincs rendes tank, stb. Szóval megmondom õszintén, szerencsétlenkedtem egy hónapig kb. PE vel, és tanácstalan vagyok, hogyan tovább. Én úgy érzem, WM és PE közt ugyanazzal a humán faktorral, amit tudok játékot WM el, annál 3 levellel lejebb van kb. a PE, akik okosak, írhatnának, mit csináljak, vagy milyen ötlet van, esetleg hogy látják a fentebb elsorolt dolgokat.
Thx
Gyakrabban oszthatnád itt az észt, mert tegnap jól játszottál, mi több, jó ötletet adtál amit ma hasznosítottam is (1v1-be). Köszi
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Oszt hát te ki vagy"nincs kép feltöltve"?
Megint valami csaj van a dologban, tuti.
Vasarnap leszek, tolhatunk parat.
go4fear
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Wayne Gace
bekefi7: Egy pio osztagért én nem szoktam bemászni az ellen hqjához, inkább minél jobban visszaszorítom, és szétfoglalom a mapot.
Storm vagy KHC? Storm ha van muni akkor mindenképp! És vet2 alap!
A BCrõl még annyit, hogy én azért szoktam upgunra menni mert külön hatékonyabban tudok ÉN játszani egy upgonos BC-vel meg egy hadnagy+inf osztaggal aminek nincs brenje, mintha beültetném a tommykat a BCbe brennel és úgy kocsikáznék. Így a BC-vel is tudok fogni egy oldalt meg a tomykkal is még ha nincs brenjük akkor is. Egyébként meg ellenfele válogatja, hogy ki mire számít és mire készül.
Egyébként én szerintem is jobb, ha nem fejleszted fel, mert ha csak beleraksz egy brenes osztagot,akkor simán bemész a wm bázisára és közelrõl elkaszálod a sérült infet a játék elején. Ha tolsz upgrade-t akkor ezt nem tudod megcsinálni mert elkezd körbekörbe rohangálni az hq körül és a BC nem tud normálisan ráfordulni.
A remény országában soha nincs tél.
Az egyetlen dolog ami nekem számít, ne feledd, az ez a reláció----->
S T O R M >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kch 😄
A FÕ ÉRV, HOGY DARABRA KI VAN SZÁMOLVA A MUNI AZ ELSÕ SAPPER CSAPATIG, UGYANIS NEKIK 75 MUNI A PIAT, AMIT HA IDÕBEN NEM TUDSZ KIFEJLESZTENI AKKOR BUKÓ.
HA UGYANIS KILÖVIK A BRENT, ONNANTÓL FOGVA NEM LESZ MG-D SEM, AMI MEGINTCSAK BUKÓ.
Mindeki döntsön szabad akarata szerint, én csak a tapasztalatomat akartam megosztani. Ennyi. Zsoci felfogta, és van aki nem. Ezen senkivel NEM fogok összeveszni.
"Ettõl függetlenül mindenki azt használ, amit akar." Nagyon helyes. 😊
every_body_tells_a_story
A lényeg, hogy ugyanolyan jó a BC upgun, mint az említett módszer, s néhol kiderült, hogy egyéb elõnyei is vannak.
Ettõl függetlenül mindenki azt használ, amit akar.