8857
  • Fifus
    Bug lehetett tényleg, kipróbáltam skirmishben, és visszaadta fuelt. Hát tényleg a barakk befejezése előtt egy mp-vel történt, és 1 fuelom lett utána.
  • Hector Troy
    A fuel-t miért nem adta vissza? Na ennek látnám a repijét.
  • Fifus
    Zsoci ellen volt egy meccsem, amiben a szokásos HQ-engie-engie barakkot épít után talán egy másodperccel kattintottam a barakk elkészülte előtt a rifleman helyére... Ugye ilyenkor no barakk és a fuel is oda, újat se tudsz építeni. Azóta megvárom szépen a rifle ikont.
  • CAC
    Szívesen.
  • v1r2sd3n4
    Köszönöm
  • CAC
    Kijelölöd, aztán nyomsz egy delete-et, majd katt az ikonra...vagy 2 delete.
  • v1r2sd3n4
    Hogyan Lehet az angoloknál a 25 pounder , 17 pounder -eket szét rombolni, hogy legyen megint népesség pont.
    Mert az a problémám , hogy építek egy 25 fontos Howitzer-t és maximumra megnő a népesség , és nem tudok pl. Firefly-okat lehozni amikor kéne csak ha szét nem lőnek pár tankomat.
  • imp99
    Magamhoz képest lassú :) Bárki aki itt van jobb nálam, mert én már régóta nem gamelek...csak hobby szinten néha, de akkor szeretek komolyan játszani és nem csak úgy pötyögni. (Szeretem jól elverni a gépet :D:D:D)

De szerintem gyártok egy saját hotkey rendszert ehhez a verzióhoz, mert ahogy nézem nem találok sehol.
  • Fifus
    Küldj egy replayt, mennyire vagy lassú.
  • imp99
    Én annó a star craft hoz készítettem ilyen rendszert, mert erre én is rájöttem amit leírtak a link-nél kb 10 évvel ezelőtt....

A gondom, hogy a jelenlegi FlakGrid-es verziók nem jók a régi alap sima COH-hoz...Enélkül meg lassúnak érzem magam.
    Nah mind1...gondoltam hátha van valakinek régi verziója...
  • Fifus
    gridkey

Szerintem enélkül is lehetsz nagy játékos.
  • CAC
    Mi ez a grides hotkey cucc egész pontosan?
    A másik kérdésedre ott a válasz a faqban balra fent.
  • imp99
    Szervusztok!

Egy olyan gondom lenne, hogy feltettem a sima alap coh-ot. felpatcheltem 1.71-ig. És szerettem volna feltenni a Gridkeys hotkey módosításokat, de ehhez a verzióhoz nem találtam. Csak a 2.XXX-hoz. De ez meg már a ToV patchei...

Amúgy még egy olyan kérdésem lenne, hogy a ToV tartalmazza a sima alap egységeket is vagy ez vmi teljesen új...?nem nagyon látom át sok év után, hogy most hogyan épülnek egymásra a kiegészítők..
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Fifus
    Nagyon jó film Eastwoodtól.
  • CAC
    Nade 6 sniperből is csak greenek lesznek.
  • Hector Troy
    Így van. Elég nagy kib@szás. Simán meglehetett volna programozni, hogy volksból ne grenek jöjjenek ki, (legalább addig, amíg nincs T2 épület.) Egyébként akkor meg a kórházat se támadd, csak haladj el mellette.
  • AndrewT

• Oddball29
    Eleinte én se bántottam őket, de amikor sima volksgrenadier hullákból grenadier zombi-hordák lesznek, onnantól kezdve, amivel csak érem.
  • cikasz
    Amúgy milyen ember már az aki lelő egy szanitécet?
  • B52Yami
    Sziasztok!

Nem akar valaki sűrűbben 2v2, esetleg 3v3 AT-t játszani ventri vagy ts2-vel kombinálva?

lvl 10körül van az átlagom, US-el 12-13. WM annyira nem fekszik.
  • Oddball29
    Ugyanúgy, ahogy a harcoló egységeket. Manuálisan becélzod és bal katt.

Amúgy Hi, GeneralHabib tesója vagyok. Az accom ugyanez online is. Inkább Eastern Front skirmisht játszom mostanában, de van kb. 500 vcoh automatch is mögöttem.
  • cikasz
    Szerintem azokat sehogy. Eltünnek ha szétlövöd az épületüket.
  • Hector Troy
    A bunkerból/medic stationből kimászó medikeket mivel lehet lelövetni? (melyik gombbal)
  • Cowie
    Nálam sem megy most.
  • Jossua
    Aki szeretne kicsit játszani LAN-ba (TALES OF VALOR) az vegyen fel msn-re ! nem bolti játékunk van és hamachi nélkül tudunk egy tuti jo megoldást!

MSN: [email protected]
  • koschwarz
    eredeti CoH ingyen!
  • hapi
    Ma nem tudtam automatchet játszani nálatok sem megy? Valami gond van a szerverekkel?
  • CAC
    Ne pazarolj rá energiát. Egy ideje módszeresen törlöm kedvenc házitrollunk hozzászólásait. :)
  • cikasz
    akkor menjél hozzájuk és kérjél olyan mellkasra erősithető bombát és tedd a dolgod egy eldugott helyen....
  • Fifus
    A youtube-on is vannak Online videók, ebben igazán az a hír, hogy viszik máshova, pár év és eljut hozzánk is.
  • Kopiati
    Mindenki elment kínába?XD
  • Kopiati
    Kínában már vagy 1 éve béta teszt van...
  • Fifus
    Még egy cikk
  • Fifus
    Ha level 5-ösként legyőz sok level 3-as, visszaveszi a szinted, de nem kell újra megvenni a level 5-öt.
  • Fifus
    Nos igen, az Élő-pont alapú rangsorolás teljesen korrekt. Ez a rendszer a sakkban is működik, ráadásul vicces volna, ha erősebbé válna a kezdő csapatom, mert többet fizettem.
    Nem hiszem, hogy a mikrotranzakció az egységek leveljére, vagy skilljeire vonatkoznának, az már nem a mostani egyenlő alapú kezdésről szólna.
    Valószínűleg adott levelű, adott számú játékos legyőzése után vehetsz új levelt. Ugyanez a rendszer marad, csak a fejlődéshez kell fizetni, akinek elég a level 1 nem fizet.
  • CAC
    Nekem alapvetően nincs bajom a mikrotranzakcióval (bár a BFH-nál már elég undorító méreteket öltött a dolog), ellenben egy rts, főképp a CoH teljesen alkalmatlan egy ilyen fizetési rendszerhez.
    Egy olyan játék, ami ténylegesen megkövetelte a jó stratégiai érzéket, és a következetes, gyors gondolkodást, egyszerűen nem engedheti meg, hogy a kevésbé jó játékosok pénzért előnyökre tegyenek szert.
    Egyébként rohadtul nem mai hírről van szó. 2008 tavaszán jelent meg a hír. Már itt is megjelent egyszer kb fél éve:
    http://www.gamekapocs.hu/hir/10695/Jon+a+Company+of+Heroes+online+valtozata
    http://community.companyofheroesgame.com/company-heroes-online
  • Hector Troy
    Engem inkább az érdekelne, hogy a mostanitól különálló játék lesz-e, vagy például tudnak majd meccset játszani a "régi" DVD tulajok az új cohhal játszók ellen.
  • PsyhoApu
    Ezzel nincs is gond. Csak nem akarom, hogy elpusztíthatlan rambo-k mászkáljanak a terepen. Mert ezzel még jobban eltávolodunk a realitásoktól. Simán el tudok képzelni egy hőst úgy, ahogy az orosz mod-ban a sniper elit. Tüzérséget tud hívni, láthatatlan, persze van ingyen sticky-je és mittomén még mi van a zsebében. Ha így lesz, akkor átmegy a game Dota-ba :) Ami nem egy rossz játék, de az nem Coh. Mindenesetre meglátjuk a jenki reakciókat majd.
  • cikasz
    Vagyis nem "ha van esze" hanem szvsz igy is meglehet oldani!
  • cikasz
    "Ez a hős dolog se tetszik nekem. Tök jó lesz egy lvl20-as hős, aki egy konzervnyitóval felszecskázza a shermanokat :) "

Ha van esze a cégnek akkor pl. nem engedi össze a lvl10-20-ast egy egyessel!