Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every_body_tells_a_story
Majd megcsinálom az oldalt. Addig találjátok ki milyen infók legyenek rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
every_body_tells_a_story
Mondjuk szerintem ez a mostani szép, igényes...jó lenne, ha nem kéne újat csinálni!
every_body_tells_a_story
Mert igazából online miatt vettem, de érrdekel a Singleplayer is.
Itt már mindenki Tales of Valorral játszik, alapjátékban nem tudok segíteni. Azt vedd meg, ne az OP-ot.
every_body_tells_a_story
Igazából nem rég játszottam vele elöszõr egy ismerõsömnél ,és meg vettem az alapjátékot, de nem enged semmit csinálni.
Az megoldás lehet ha megveszem az OP-t ?
Felakartam rakni , de az egyiket se tudtam.
Azt írta ki hogy "Patch is Aborted" , és leállt.
Nem tudom mi lehet a baj.
Az számíthat , hogy Windows 7-em van?
Amúgy meg, tud tüzérséget hívni a friccek nyakába. Szerintem.
every_body_tells_a_story
A remény országában soha nincs tél.
# Próbáltam a konstruktív témákat meghagyni. Elnézést ha nem mindig sikerült!
# Újra várjuk az értelmes, ontopic kommenteket!
every_body_tells_a_story
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Gl Hf.
Fifus amit linkeltél replayt megnéztem, és nagyon szép játék volt a PE-tõl, de alighanem klasszisbeli különbség volt tudásban a két játékos között, PE sokszor kimozgott uccsó pillanatban egy gépek microzását finoman sem segítõ Wrecked Trainen félhulla gépekkel, nem igen veszitett, Brit meg elején ugy harcolt, hogy nem mindig volt mellette hadnagy/nem mindenki volt lötávban a full PE gyalogsággal szemben, bázis mellett sehol legalább egy félkész trench, nincs Bofors PE ellen, dobott el squadot tüzharcban, és így is szoros volt ez azért egy darabig. Jellemzõ volt az is, hogy bár végig PE támadott írányitott, több nyersanyag volt sokáig a másik oldalnak, ennek volt köszönhetõ, hogy még szorongatott helyzetben is simán tudott techben jönni a PE vel a Brit.
Azért írom könnyen, mert nekem ez jött be, és én könnyen elhárítottam anno. Alapban nagyon ritkán használok AT HT-t, direkt a kanguk miatt hoztam be õket, és tökéletesen megfeleltek a célnak.
Itt reagálnák a késõbbi kérdésedre: én allied oldalon US-t, axisnál PE-t toltam. Amikor odajöttél hozzánk a közös 2v2-kbõl teljesen kiegyensúlyozott meccsek voltak köztünk. Márpedig azóta új peccs nem jött ki, tehát 0 változáson esett át a játék. Nem hinném, hogy annyit fejlõdtél, hogy ez a éninkábbcsakatottypléjerektõlvárnéktanácsotköszi attitüd indokolt lenne, de természetesen szíved joga, hogy annak az írását fontold meg, akiét akarod.
"Persze, meg lehet csinálni, én is tudom, csak nem olyan jó, hogy szerintem(és lehet hogy itt nincs igazam, akkor is így érzem) NEM fér bele hiba a PE játékba szinte Brit ellen, mert azonnal szinte megfordíthatatlan hátrányba-helyzetbe kerülsz, míg a másik oldal sorozatos hibák után fog csak kikapni, egy egy hiba lazábban korrigálható azzal a néppel, de összehasonlítva akár US-WM el is, mint PE vel."
Ez ellen rengeteg dolgot tehetsz:
- bombázd levelekkel a relic supportot balance-ért
- nem játszol PE-vel, van még másik 3 frakció
- tökélyre fejleszted a PE skilled, és sosem hibázol
- nem játszol custom setes ellenfelek ellen, ezáltal szûkítve a vélt vagy valós rést a brit/PE ütõképességben
Ha az exp AI-t el tudod verni, nincs félnivalód a multitól. Természetesen fognak majd meglepetések érni, de idõvel ráállsz a human playerek ritmusára is hidd el.
Szóval hajrá, és gratulálok a remek döntéshez, hogy megvetted az rts-ek általam ismert legjobbikát!
Attól nem félek, hogy kikapok mert ez csak játék.
Csak azt nem szeretem, ha ok nélkül lekezelõen bánnak velem és belém kötnek, holott én csak jóindulatúan érdeklõdtem. Nem lehet mindenki kapásból CoH bajnok. 😊
A remény országában soha nincs tél.
Most kezdek játszani a játék multi részével. Eddig elég sokat játszottam a gép ellen. Hogyan érdemes nekilátni - mert gondolom elég béna vagyok ha élõ ember az ellenfél? Simán válasszam az automatch-et? Mekkora az esély, hogy valami elit emberkével sorsol össze?
Persze, meg lehet csinálni, én is tudom, csak nem olyan jó, hogy szerintem(és lehet hogy itt nincs igazam, akkor is így érzem) NEM fér bele hiba a PE játékba szinte Brit ellen, mert azonnal szinte megfordíthatatlan hátrányba-helyzetbe kerülsz, míg a másik oldal sorozatos hibák után fog csak kikapni, egy egy hiba lazábban korrigálható azzal a néppel, de összehasonlítva akár US-WM el is, mint PE vel.
Robi elleni játékok nem mérvadóak igazán, õ nem használ kangoot-sem emplaspamot, az igazi féreg dolgok küzül szinte semmit, egyébként jellemzõen igy is feltette az i re a pontot a trenches elvágosdi, a stuart már magában, valamint hogy ahol összeütöttünk már elsõ találkozásnál a mapon, az õ ingyen kapott starter RECON squadja úgy kényszerítette az én pénzért vásárolt elsõ 255mp-s Pg squadomat retreatre, hogy szinte nem tudtam megsebezni az õ FREE starter squadját, én meg 1% hp-s egy taggal futottam haza 45mp-ért rfc-ni darabját, és még mák hogy nem lõtt utánam sniper skillel, mert egy vérprofi le is pukkantotta volna az uccsó emberkémet 25muniért retreat ból is 100% sikerrel(ez is RETARDÁLT dolog), és így buktam volna az egész squadom...
Ezek amugy érdekességek csak, de elgondolkodtam, hogy kell e ez nekem tovább, mikor lehet WM el piot spamolni flamerrel, Sniperezni, motor bike spamolni, fast pumázni off map stormal, non doktrinal JÓ arty-t csinálni, stb. És tényleg amit írtam, szerintem a legjobb strat ha hagyom a francba a PE-t egy darabig, mert NEM versenyképes ez most jelenleg, csak ha jobban játszol jóval mint az ellenfeled.
LEHET tévedek, nekem ez jött át,de mégegyszer mondom, nem hinném hogy te tudod helyesen megítélni a betonozás mellõl, hogy tévedek e vagy sem, amikor aktív voltál sem emlékszem hogy olyan sok PE játékod lett volna...
És persze, nem kell profinak lenni CAC, csak azért ahoz hogy értsd INGAME milyen érzés szarrá microzni egy AC párost(ami még kispuskáktól is sérül ezt lötávba mozgatni javitgatni-visszamenni csipegetni stb), sasolni a thread breaker lehetõséget AT HT val, mert ha lemaradsz stuartról/bármilyen tankról, közelér és már circle strafet- is kaptál amibõl nem thread breaker nem lesz, de halál biztos, PE ként, ahol hullanak még az inf blob tüzerejétõl is a gépeid, akkor leszel csak mûértõ a szememben, ha játszol, ezeket úgy tudod majd meg, bár mégegyszer, ahogy én tudom nem igen vagy aktív mostanában, pláne nem PE vel.
Javíts ki ha tévedek, és lássuk a jó repeket akkor.
Nem haragszom természetesen a lentiért, de egyetlen dolgot válaszolj meg kérlek! Szerinted a kritikusok mind eposzt írtak? A mûértõk, mind megfestették a milói vénuszt? Ismerned kell a triolák és szinkópák rejtett rendszerét, hogy megmond egy számról, hogy jó e vagy rossz?
Segítek, nem. Nem kell top playernek lenni ahhoz, hogy átlássam ilyen szinten a játékot.
Az ellenfeled elég láma volt. Ez abból is kiderült, hogy sokáig nem települt rá a munira.
Ettõl függetlenül te szinte vágóhídra vitted az embereidet. Belementél a mg nestbe, pedig tudtad, hogy ott van. Foglaltad a pontokat, amikor tudtad, hogy mortar pit alá esnek. Lecövekelted a PIV-et az AT gun elõtt, látod, hogy bombázza az ellen a bázisod, erre ott javítgatod a tankjaid, AC-kel bofors mellet flangálsz, pedig tudod, hogy ott van.
Aztán még voltak olyanok, hogy supressben mg elõtt 4levelû lóherét kerestél, vagy épp kapitány miatt flamo gránátot használtál.
Szerintem ezek mind figyelmetlenségbõl adódnak. Kicsit nagyobb odafigyelés kéne, semmi több.
De most frankón, P4 rõl beszélgetünk, gondoltam anélkül hogy leírom, világossá vált mindenki számára, mire az van neked, egy olyan mapon, ahol van 16 os fuel, és ezt ingyen OP-za a brit nép, a tiedet meg úgy elvágja ingyen trenchel, hogy 20 fuel rá az is, hogy egyáltalán tudjál rá dobni egy flame-nadet(nincs flamer mint Wm nél, nincs Sniper, igazából nincs rá más counter, csak a 20 fueles fejlesztés, és utána mindig muni a granyóra) szóval ilyen kondíciók mellett lesz 17 pounder és/vagy bren+piat, esetleg még cromwell/kangoo is, Stuart meg méghamarabb, mint hogy te elérsz P4 ig, és ugye stuart azt jelenti, hogy minden gépeddel futhatsz elõle, AT HT meg tudja lõni thread breakerrel, de kivégezni már az sem gyorsan végzi, és megjön mellé a bren+piat ott megint vagy futsz, vagy meghalsz.
De most komolyan, ne haragudj, tényleg nem offense, de nem kimondottan rád gondoltam CAC,komolyan nem megbántásból, hogy tanácsokat adsz majd PEvel, mivel nem is igen játszol mostanában, meg nem hinném hogy sokkal magasabb szinten tolnád a PE-t, vagy úgy ám blokk a játékot mint én.
Akinek a véleményére inkább kiváncsi lettem volna, az mondjuk Wayne, Nin3, Dini, Ash, stb.
Haha ez jo volt.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."