8857
-
oroberto #6433 Csak annyit kell tenned hogy az ultrát visszaveszed high-ra sok különbséget nem fogsz észrevenni. -
Kotomicuki #6432 Nos, nálam elég ritkán lépked ki (DX9, High), ez lehet még akár programhiba(bug) is - a virágbolti verzióról elég nehéz ezt eldönteni... :D
StefanNT:
Az alaplaphoz adott tuning-driverekkel, vagy Everest progival ("Everest a Számítógép -> Érzékelő alatt írja ki a hőfokokat.")!
A videokártyához is adnak gyárilag ilyesmit - vagy ingyenesen letölthetők és használhatóak - , ahogy CAC kolléga is írta:
- ATI Catalyst Control Center
- ATI Tray Tools
-
StefanNT #6431 Sokat irok, de van még valami amit érdemes lehet tudnotok! Hátha valakinek ez alapján jut eszébe megoldás!
Az ANTHOLOGy-t most újítottam be. De még pár éve megvettem a COH alap játékot amit egyszer sem patcheltem. És ugyanezen a gépen patch nélkül ultra beállítással végig tudtam tolni kifagyás nélkül!
Most az ANTHOLOGY ban előről végig akarom tolni, mind a 6 kampányt, természetesen az alappal kezdve és a 4. pályán (amikor a 3 hidra kell védelmet kiépíteni) szokott kifagyni mikor támadnak a panzer-ek és szétlövőm, felrobban, robbanásnál kifagy!!!
-
StefanNT #6430 Kedves KingpPunisher!
Fején találtad a szöget! Első próblémámat leiró hsz-emben (#6421) én is erre céloztam!
Minden fut mint állít hibátlanul, amik szerintem is a CoH-nál komolyabb gépigényüek!
Pl: GTA4, Assassins creed 2, Bad compamy 2, CoD MW2, S.C. Conviction...
Minden ultra, very high beállítással 1680x1050-en fut hibátlanul!
Nagy melegek pedig voltak már 3-4 hete is és nyomtam a gépet hiba nélkül!
Eszembe jutoo még valami lehet hogy hülyeség, akkor bocsi mindenki :)
ANTHOLOGY feltelepít, akkor csak az ANTHOLOGY patcheket kell leszedni: sorrendben: 2.500, 2.501, 2.502, 2.600, 2.601 - én így patcheltem.
Ilyenkor az előzőeket nem kell már: CoH alap, CoH OF ??? -
StefanNT #6429 Köszi mindenkinek: hapi, Kotomicuki, oroberto, CAC! :)
Hapi: drivereket régen kb: 3-4 hónapja frissítettem, először kipróbálom ezt, hátha segít. Bár irtad hogy kipróbáltad és neked is kifagy ha maxon megy. Nálad frissz drieverek vannak és neked is kifagyott? Akkor eddig hogy játszottál hogy nem fagyott ki? Alacsonyabb beállításokkal?
Kotomicuki: A hűtéses témára reagálva: még kipucilni kitudom, de ezt a hőfok ellenőrzést foggalmam sincs hogy ellenőrizzem. Van valami progi amiben meg tudom nézni mi hány fokos? Vagy hőmérő? Vagy mi...? :)
Oroberto: Úgy tudom hogy installnál DX10 et tesz fel, és igen ultrával használom. DX10-ről hogy tegyem vissza DX9-re? Honnan szedjem le?
Vagy hagyjam a DX10-et és csak húzzam lejjebb a beállításokat. Köztünk szólva nem szívesen húznám lejjebb hogy "csúnyább" legyen a játék.
-
KingPunisher #6428 Nha jo urak de gondolom nem csak eme remekművel játszik a kolléga..
Most bármilyen más mostani játék jobban kihajtja a gépet mint a CoH.
Ott gondolom nem döglik meg neki 10 perc alatt ha meg igen akkor nem CoH topic téma.. Futass 3d markot vagy játsz valami mással és hamar kiderül..
Meg eleve van beépitett jelző ezekban az alkatrészekben ami sipol ha melege van..
Szar a COH nha.. bugos.. -
CAC #6427 Szevasz!
Ez vga vagy táp probléma lehet. Ahogy Kotomicuki polgártárs már leírta, a hd4850 szeret túlmelegedni. Legyen megnyitva az ACCC, és nézd meg rögtön a kilépések után a gpu hőfokát!
Milyen tápod van? -
oroberto #6426 DX10-et (Ultra beállítás) használsz? mert asszem voltak vele is problémák hogy fagyott meg kilépett próbáld DX9el. -
hapi #6425 Kipróbáltam és ha mindent maxra teszek akkor nekem is kiakad a progi, pontosan egy robbanásnál.
Szerintem ez driver hiba lesz.
Ugyan olyan video kártya windows 7.
4Gb ram
core 2 duo -
Kotomicuki #6424 "gyári hűtő" = az ATI/AMD által tervezett, itt (is) kissé(?) alul-méretezett darab -
Kotomicuki #6423 Üdv!
Ha nem az előttem szóló által felhozott, szoftveres hiba volna a bűnös, akkor én a melegre tippelnék.
Először a tuning MHz-k és + feszek visszavételét, a por kitakarítását, tápegység ellenőrzését akartam írni, de másodjára már megakadt a szemem a 4850-n. :)
Ha gyári hűtése van, akkor kissé forrófejű a lelkem, pláne, ha a ház szellőzése sem a hozzáillő, túlméretezett fajtából való.
Nézd át, hogy a gépben melyik alkatrész hány fokon kell, hogy tegye a dolgát - 60 fölött már mehet a fejvakarás, hogy hogyan tudnál rajta segíteni (pl. vinyónál már a 45-50 is sok!). (Ami még elmegyen télen, az a nyári kánikulában már nem biztos - proci, vidkari főleg...)
Ideiglenes jelleggel kipróbálhatod, hogy miután a ház oldalát levetted, egy szélkavarót direkt ráirányítva a nyitott házra javul e a helyzet. Ha igen, akkor a ház szellőzésének növelése és a forróbb részegységekhez jobb hűtőteljesítményű alkatrész beszerzése és felszerelése lesz a megoldás. -
hapi #6422 Minden driver a legújabb? hang, video stb..
Vegyél le a a grafikai beállításokból és próbáld úgy is. -
StefanNT #6421 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki penge a témában.
Megvettem az ANTHOLOGY-t.
Nagy nehezen hosszú órák és küzdés árán feltelepítettem működőképesre.
Minden szuper: grafika fullon, nem szaggat, gyönyörű a játék, mind az 6 küldetés sorozat elérhető... már-már álomszerű….
A legújabb patch is fent van: 2.601
Elkezdek játszani (singleplayer) és egyszer csak kimerevedik a kép, és kidob a játék, ezután persze azonnal feljön a "jelentheted a hibát" ablak.Többször is nekiálltam, és mindig kidob: valamikor 10 perc után, valamikor fél óra után.
(apró észrevétel: a legtöbbször akkor fagy ki mikor valami felrobban: pl egy tank...de ez lehet hogy nem függ össze)
Szerintetek miért dob ki? Mit próbáljak meg? Mit tegyek?
A géppel nem lehet baj, ennél sokkal komolyabb gépigényű játékok is futnak fullos beállításokkal.
Egy pár adat:
Core2duo E7400
2GB DDR II
Ati Sapphire 4850 1GB VGA
op. rendzser: Win 7
Kérlek segítsetek, mert már szétcsesz az ideg!!!!
Előre is köszi!
-
Oddball29 #6420 Huhh, ezt el se hiszem, bekapom auto-n Semois-t, ráadásul wehr az ellenfél. Alapból kihúzott a map, mert ritkára rühellem, de most sikerült a leszorításból kitörni. Sikerült 2 mortar-el, 2 flame engivel, 2 rifle-vel meg 1 at-val ledózerolnom a híd elé épített védelmét, még a templom is összedőlt, aztán benyomultam középre. Az ellentámadó gren meg storm osztagokat is jórészt a magam elé belőtt 60-asok kapták el, egyik vet2 másik vet3 lett...
Nem volt pro a srác. dehát én se vagyok az. -
#6419 Nyertem délután egy automatchet, repi megvan, és egyszerűen nem került be a statsomba. Ez is bug?! Mondjuk nem érdekel mert gyakorló accommal játszottam, de akkor is.
Valakinek volt már ilyen? -
Oddball29 #6418 Igazából már a TOV-ot is ilyesminek tartom. Fizettél azért hogy legyen kangoroo-d, vakítós T17-ed meg Geshutzwagen-ed, ami 4 lövésre ko-zik 60 range-ről egy M26-ost... -
bekefi7 #6417 Az RE doc jó tud lenni PE ellen, mert az inf blobok ellen remek a churchill ( még akkor is ha az inf-nek van schreck-je), lévén nagy a hp-ja, gyorsan zabálja a gyalogságot és van tank shock-ja is ami iszonyat király ability, ha jól használod. Ha fast p4-re megy ( márpedig ezt szeretik britek ellen használni) akkor gyakran életmentő lehet egy churchill, hoztam már így vissza mérkőzést elég rossz helyzetből. Ha mardert hoz akkor is jó, mert sok lövést kibír,főleg overrepair-al, közben pedig cromwellekkel flankolhatsz. WM ellen viszont valóban nem túl hasznos. Az RCA-ban pedig csak a foo (forward observation officers) ami használható, semmi más. Nem véletlenül használja a brit játékosok nagy része az a kommandós doktrinát, de PE ellen az RE is jól jöhet. -
#6416 1. Már kitárgyalva előző hsz.-ekben.
2. "Szerintem szép gesztus hogy ingyenes lesz :D"
Ne legyél már ennyire naív. Szerinted a vöröskereszt csinálta, hogy jól szórakozzál? Lesznek nagyon is fizetős részei nyugi. Ha nem lenne rajta profit, bele se vágnának ilyesmibe. Na szép álmokat! -
hitman090 #6415 Szerintem szép gesztus hogy ingyenes lesz :D -
hitman090 #6414 Sziasztok!
Ajánlom mindenki figyelmébe a videót:CoH Online
-
#6413 Az airborne brutálisan drága, ember ellen gyenge, és a recoilless rifleje is sok muni szerintem. Én csak basic matchben használom, ha noob az ellenfél. Amúgy a ledobott AT se nagy szám, nagyon sok mp, és önmagában semmire nem elegendő. Akkor már gyártok inkább a motorpoolban, 280 mp-ért, mondjuk armor rapid deploymenttel iszonyú gyorsan kész.
Profi játékos repijében air companyval még nem találkoztam, meg engi supporttal sem britnél, az összes más német, amerikai doktrínával viszont igen. -
B52Yami #6412 Jó, persze, hogy a rifle+bar ott is alap. Őket viszont faszán fedezik az airbornosok +AT tankok ellen. Ha pedig az AT mögé akar menni, akkor ott a sticky. De ez a dolog már inkább muni függő, minthogy fuel. dual air-el már vertem el 2v2 ben PE-ket. A sok at + 1-2 air faszán aprítja a tankokat. Ha meg tényleg nincs fueled akkor wsc-mg. Blobokra strafe és csoki. -
Oddball29 #6411 Airborne-t nem szeretem, mert strafe miatt sokszor beszólnak és az ernyősöknek meg nincs garand-juk, csak carbine-juk. Drágák, lassan töltődnek és gyalogság ellen gránát nélkül elég törékenyek, az M18 RR pedig elég horror árban van ahhoz képest, hogy csak egy cső.
Wehr ellen viszont olykor meglépem, de azért hogy az airdrop at-vel ugorjam a Motor Poolt és egyből tank depo, ha van anyag. Persze közel sem játszok mindig ilyen tudatosan. -
B52Yami #6410 De azt se felejtsük el, hogy air docnál a strafe nagyon hasznos a blobok ellen és aztán falme, valamint P4-ellen a röpcsis AT-k életmentőek tudnak lenni. Bár ez így sok xp, de az xp szerzést op-munival és sok-sok aknával lehet turbózni.Így két legyet ütsz egy csapásra. Van röpcsid és még flank ellen aknád is. -
Oddball29 #6409 Ha a panzer elite a gond, ellene más ritmusban kell játszani mint wehr ellen. Az alap pgren ellen 1v1-ben a rifle is megfelel, de figyelni kell a fedezékre és közelről erősebbek az amik, távolról meg a németek. Ha épületbe veszik be magukat, oda már inkább lángszóró kell, de figyelni kell rá, hogy le legyenek kötve, amíg az engik bemozdulnak.
A PE amúgy jellemzően tömegben jár a group zeal miatt. Egy jól helyezett akna ezért eléggé el tudja rontani a napjukat. PE ellen jellemzően armor company-t húzok és minden fuel rapid deployment-es quad-ra és m8-ra költök. Ezért eleinte inkább kerülöm a harcot, inkább foglalok meg elvágok, csak fölényben kezdek el lövöldözni. Aztán ha kijön a két support járgány, akkor erő összeszed és megindulok mindennel előre. Fontos, hogy magában egy egységnél se számítok arra, hogy megállja a helyét, hanem kölcsönösen egymást támogatják. Quad halftrack az rohadt erős tud lenni PE ellen az elején, ha tartok mögötte engit, akkor nem féltem a PE AT halftrack-tól sem és tudok vele a bázison kívül bárhol gyalogosokat feltölteni. A támogatásukra hozok fel aztán AT gunt, BAR meg sticky csak akkor jön, ha már kinn vannak a könnyű support járgányaim. Armor-nál általában a Calliope ágra megyek először. Amúgy gyakran az dönti el a partit, hogy ki tudom-e trükközni a mortar halftrack-ját.
A fejlesztett PE gyalogosokkal a közelharcot kerülni, ha van már BAR, akkor supressive fire-el megfektetni őket. Quad és M8 is jó, ha tartja a távolságot,de az első vonalban a lövészek legyenek. Előfordul, hogy vissszatechelek wsc-re sniper-ért. Aztán tank depot, de a tankokkal sem nyomulni ész nélkül, hanem gyalogság elöl, tank csak tűztámogat. PE-nek gyengéje még a flame engi, csak jó kell időzíteni, és le kell kötni a gyalogosait, mielőtt rájuk mozdulsz.
Ha kb. 5 pgrent mozgat egy blobban és nagyon nyom le az elején a pályáról, akkor számítani kell arra, hogy Panzerrel jön, ekkor először BAR-t és flame engit húzok és könnyű járművek helyett először AT gunt. Érdemes rakni szanaszét pár aknát is, mert magában egy ágyú elég nehezen bánik el egy ide-oda garázdálkodó P4-el. Ha felveszed a harcot a PE gyalogos tömeggel, akkor először fedezékbe rohanva BAR-el, quad-al stb. ha sikerül őket lekötni, megfektetni, akkor bemozdulsz 2 flame engivel és ész nélkül szaladnak vissza.
Az is megoldás, hogy inf company-t húzol és elmész a ranger ágra. Egy thompson géppisztolyra fejlesztett ranger közelről nagyon büntet. Főleg ha veterán és elintézi a könnyű járgányokat is, de tank ellen őket is kell hogy támogassa egy AT gun.
Zanzásítva: csapatmunka. Tartsd az egységeid mozgásban, támogassák egymást, használj hotkey-eket (nálam 1-től 9-ig mindig ugyanazokat a billentyűket használom gyalogságra, tankokra, stb.). PE is inkább mobil erő, ezért gyorsan kell reagálni. -
hantorich #6408 Sziasztok. Ismét megpróbáltam USA-val pár kört és csufos vereség, ami már az első 15 perc után látszik... Ha egy britt és usa van még van esély. Ha együtt megyünk a társsal van esély. De ha külön utakon mozgunk vége van. Az alap inf képtelen elintézni egy 3 fős alap panzer inf-et. Innen meg már vége is. Ha nyitott pályák vannak simán kenterbe vernek. Többen vannak, gyorsabban mozognak. Túk sok oil kell, hogy egyenrangú ellenfél lehessek. Mire megvan a tapadóbomba, esetleg a BAR géppuska, már el is ment legalább 130-150. És utána még supply center 50-ért, plusz a könnyű páncélosokhoz 45. Eddig ő legyárt egy halom félpáncélost és még AT-je is lesz eddigre. Szóval nincs meg a taktika....
Ha az ellen panzer és wermacht, akkor meg egyenesen meddő. (persze ha képben vannak a kollegák). Elmazsolázgatnak a panzerrel, a wermach felmegy T4-re és jön a flak-kel. Kizsigerel... Hiába van bármilyen AT-m, azt még a panzer armored car-ja is simán leszedi 2 másodperc alatt, ha mögé kerül. Tehát nagyon nincs meg a formula :(.
-
hapi #6407 Szerintem enm ezért gyártanak. Elsősorban azért mert messzire lát és így nem tudod oldalba kapni az Mg-ket, ráadásul hamarabb kezd lőni is. Harcolni nem nagyon kell a motorral inkább csak nem hagyni hogy az ellen foglaljon. mérnököket pl. szépen akadályozza. -
#6406 Szted miért van a piros kereszt a homlokukon? :) -
#6405 Rewards fülön eldöntheted melyik jön be neked... -
#6404 Mind2-t lehet. -
#6403 Köszi Bájgúnár! Meg két motortól már "pinned" lesz a squad is, ha jól láttam. Mondjuk eddig minden us játékos visszaverte, hiába vitt volksot, snipert, meg mg-t a német. -
v1r2sd3n4 #6402 Lenne egy kérdésem, hogy ha feltelepítem a ToV-ot , akkor pl: M10-es helyet az M18 Hellcat-ot lehet csinálni csak , vagy mindkettőt lehet csinálni. -
#6401 Ezt Brit -re írtam. -
#6400 Mert 2db min. 1 vet. -es motor leszed egy US csapatot simán, amellett, h kb ua-ba kerül. Közbe te legyártod a második csapatod azzal előremész és kb azt is leszedik, míg ezalatt az ellen körbefoglalja a pályát.
Aztán legyártasz egy kapitányt nem épp olcsóért, de addigra már az ellen teljesen körbefoglalt.
Egyszóval us -t simán meg lehet fogni motorosokkal. Egy baj van vele, h nem tud tolatni. Ha az elején kicsit feltartja az US-t a WM motorosokkal és közbe befoglalja a pályát rendesen, a meccs állása szinte már el is dőlt.
Én ezt vettem észre. -
#6399 Wm játékosok minek gyártják a motorokat, amikor az us játékosok 99%-a barakkal kezd? -
CAC #6398 A lényeg? Hogy tapadjon a bélyeg. :D
Az mg-ket ki kell flankolni a riflékkel. Esetleg indíthatsz wsc-vel, és counterelheted egy sniper, mortar kombóval, de én nem szeretem őket, ugyanis nagy az esélye, hogy elveszíted őket, és az rengeteg nyersanyag mínusz. Profik ellen ez el is döntheti a játékot.
Ha wm-mel megy a játék, akkor az us egyszerűen nem okozhat gondot. -
hantorich #6397 Sziasztok.
USA-ra tud valaki valami jó taktikát??? Egyszerűen mindig kenterbe vernek, más kaszttal már nagyon jól megy. Ha az ellen berak jó helyre egy két jó MG-t, egyszerűen nincs elég kraft a srácokban hogy bevegyék és szétszedjék. Ha meg így eljutok a páncélozottakig, addig ő már rég ott jár... Szóval nagyon nem megy velük. Mi a lényege? -
oroberto #6396 Semois elég kiegyensúlyozott map nem kicsi és van rajta sok magas értékű nyersanyag ezért jó mecseket lehet rajta nyomni. Én szeretem. Sok a zöld cover középen ezért "nehéz-könnyű2 tartani inkább infel jó operálni és a bázisokról csak 2 út van ha azt jól fogod gg. Mortar azért jó ha van középen! Wermachtként szerintem def doktrina nagyon jó oda. Britnél egyértelmű commandos, Amcsinál meg airborn. -
Oddball29 #6395 Teller-aknákkal nyerte meg szvsz, ami azért nem rossz húzás, mert PE ellen általában nem számítanak aknákra. Talán ez volt azon kevés esetek egyike, amikor bejött volna a Crab mine flail...Egyszer egy ilyen akna miatt buktam armor company-vel egy partit Langres..en. Csak nyomatta a bázisom elé a pgre-neket. Ki tudtam jönni, de a quad-om rászaladt egy ilyenre és ott voltam bar meg minden nélkül.
Semois-t egyébként már kihúzom az AM pályák közül, mert nagyobb szintű ellen istencsapása tud lenni, gyengébbet meg túl könnyű rajta sakkban tartani. -
#6394 repi
Tessék, itt egy jó pze játékos, nem szívesen játszanék ellene. Nem láttam itt, hogy nagy imba lenne a pze, főleg hogy az usás gyerek sem játszott rosszul. Legfeljebb a kis csapatok mikrózása, sokkal nagyobb figyelmet igényel.
A semois szerintem egy olyan pálya, hogy aki jól beássa magát a templom köré, a középső VP-hoz, gyakorlatilag nyert is. Kirobbantani sokkal nehezebb, mint ott bekempelni, főleg ha az ellen valamilyen védekező doktrínát választ. A saját bázisánál lévő VP-t meg nem nagy tudomány megvédeni. Csak arra akarok rávilágítani, hogy ha semoison játszotok, ne hagyjátok az ellent középre befurakodni, mert nehéz dolgotok lesz. Baráti jótanács.
Vélemény? Cáfolat?