8857
  • Oddball29
    Pedig ranger-el vagy sticky-s rifle-vel megtámogatott 2 at nekem általában megfogja, csak először a kíséretét kell lekaszálni, ha van neki. PE-nél igazából én is a MTHT-tól tartok, sokszor azon áll vagy bukik a csata, hogy sikerül-e kilőni valahogy.Én szinte kizárólag armor-t játszok PE ellen.

Így néz ki a team, ha mozdulok, akkor általában az egész brancs megy. Elég brutális tud lenni egy ilyen támadás.

2x2 rifle, párokban mozgatva (irányítási rendszerem miatt ilyen)vagy 1x2 rifle+1x2 ranger

2-3x flame engi, előfordul köztük minesweeper-es is.

2xAT gun

1-2xquad/m8, inkább Quad hívő vagyok, mert ATHT általában nem bírja kilőni, ha javítom közben és tudok vele kinn erősíteni.

1sniper/mg

Ez az alap, többi inkább csak extra. Tank/howitzer/Calliope
  • Quent1n
    A PE gyenge hidd el. :) A Parduc csapatot meg lehet előzni olyan dolgokkal amik könnyen zavarba hozzák a PE playert. Ilyen 2-3 csipás, gyors airborne behozatal, valamint rengeteg akna. Ezekkel ha időben jönnek nem nagyon tud mit kezdeni a PE. A gyalogosai drágák és nem is igazán jók. USel ellenük játszva Airborne a legjobb, de Armor is jó lehet. Inf az jobb a WM ellen mert ők hajlamosabbak arra, hogy beássák magukat. A PE egyáltalán nem nagy szám frakció inkább 2v2 supportba erős SZVSZ. De a strafe ott is földbe döngöli. Nem egy meccsem ment el egy szarul bekapott strafe-en.
  • CAC
    Teller mine us-sel?
    Párduc vs huvi&arti?
    Na ne... :)
  • Hector Troy
    Szóval, az 1000 MP, nem ár két párducért, az meg csak idő kérdése, hogy (nem noob)! PE player mikor hozza ki, te meg védekezhetsz, hogy mire kilövöd őket, hozza a másik kettőt. És bárki bármit okoskodik, a PE egyáltalán nem inba, ha jó játékos hajtja, legalább brit szint, de lehet usa is. Legfejebb nehezebb betanulni mint a többit. Bár a brit se leányálom.
  • Hector Troy
    2 panther, mögötte egy mortar ht, és a pantherek mellett 2 PZ, egy puskás, egy assaultos, ja és luft inf, folyamatosan javítja a panthert. Nekem 3 osztag tommis ranger, 2 at gun, egy ht reinforcenak, egy t17, hogy lestunnolja a párducot.
    Szóval én sem tárt karokkal vártam, de a ranger blobot a tüzes mortar gyorsan felszámolta, inf ht-t a pantherek lőtték szét, T17 csak lesett, az at-k magukra maradtak, szóval 2*280 Mp mínusz, plusz a halott rangerek, plussz az inf ht, a t17 meg túlélte, hurrá. Neki az egyik panthernak lehelet élete maradt, de nem tudtam szétlőni, ugyanis (be nem következett) halála előtt kb. 2x pattant róla le az at sell. Infjei futottak, meg a luft squad halt meg. Másik párduc kb. sértetlen maradt. Nekem mínusz ~1000 MP, neki mínusz 100, nem is beszélve, hogy befoglalta az ott található pontokat. Párduc repi, azt go megint, míg be nem írom hogy gg.
  • Fifus
    Nem vagyok Zsoci, de ha PE panther group-ig eljut, neked is lenned kéne legalább egy upgradelt sörminek, de lehet nyilván kettő is. AT gunt csak az pörgeti, ami közel van hozzá, hagyd távol őket, szerintem jól sebez és mocsok messziről, csak kell ranger vagy airborne, ami látótávot ad neki.

Jó az M10 is, de AT nem kerül fuel-ba. Esetleg ott van még a teller mine, és a Pershing. Panther a howitzert se szereti, és az off map howit se, láttam pár repit. Nem mondom, hogy egy jó mikrójú játékos nem tud nehézséget okozni, de elvileg nem érhet felkészületlenül.
  • Hector Troy
    Egyszerűen nem bírok a panther grouppal pze ellen. At gunokat simán megpörgeti, sticky bombra nem reagál, rangerek, ha nem hátba kapják akkor minimálisat sebeznek, ha pze eljut a panther groupig, nekem lőttek. Ma 2x kaptam ki így. Airborne-nal kellett volna lennem valószínűleg... Ja az m10 se jó, mivel ugye egyszerre jön kettő, és hiába kapom hátba az egyiket, a másik 2 lövéssel szétkapja.
  • Ragamofi
    Sziasztok!
    2 kérdésem lenne amelyek a következők:
    -Miért van az hogy patchelni akarom a játékot és hibaüzenetet ir ki!!????
    -Nem tudtok valami trainert,esetleg csalást vagy cheat modot 1.00-hoz????
  • Palle92
    company of heroes simán ! ! !
  • Palle92
    2v2 vagy 3v3 emberek jelentkezését várjuk xfire:kriss9212 hamacsival lan-ba gamelünk haverommal. jó lenne még legalább 2 player
  • mike0013
    ezt nem igazán értem:) ha megpróbálom hozzáadni (Add product), akkor meg kiírja, hogy ez már egy másik profilhoz van hozzárendelve és nem engedi:S

a levelezés meg annyi volt, hogy először küldték ők, hogy az OF kulcsát átrakták egy másik játék profiljára, aztán írtam nekik, hogy ilyen mi történik, erre küldtek megint egy emailt, amiben az alap kulcsát is átrakták a profiljára... és belépve a játékba meg kiírta, hogy "Your account has been banned, please contact...", írtam is nekik, amit megadtak email-t és most jelenleg várok a válaszra:s
  • formatuq
    3x lehet kulcsot tarsitani.
  • Quent1n
    Ilyenkor célszerű mellékelni a full levelezést, hogy jobban megértsük a problémát. Egyébként igen érdekes a gondod. Játékokat boltba vetted?
  • Quent1n
    Próbálj meg a magyarosítás készítőihez fordulni ők igazán kompetensek a témában.
  • mike0013
    Sziasztok!
    Olyan gondom van, hogy eredetiben van meg a játék (sima + OF) és kaptam egy olyan emailt a relictől, hogy egy másik accounthoz átrakták az OF cd-kulcsomat! Nem nagyon tudtam mit csinálni, írtam a relicnek ma, erre most kapok egy másik emailt, hogy az alap cd-kulcsát is átrakták egy másik accounthoz és bannoltak:S Most mit tudok ilyenkor csinálni? Volt már valakinek hasonló? Köszi előre is
  • Rusy
    Kijött a teszt magyarítás a tales of valorhoz feltettem a játékot és olyan problémám van hogy nem működik csak ablakos módban nem tudom miért tud erre valaki valamilyen megoldást?
  • Ragamofi
  • Ragamofi
    Itt a kép
  • Ragamofi
    Sziasztok!
    Nekem lenne egy problémám :S:Fel akartam patchelni a játékot 1.00-ról 1.4-re ment minden szépen és kiirt egy hibaüzenetet a patchba!Utána meg el akarom inditani a játékot és kiir egy Platform.dll hibát!!!!Vki help!!
  • Quent1n
    AM-ben 18as szint? Az top 10 kb. :) Egyébként meg a Relic Online rendszerét sose zavarja, ha nincs a szintednek megfelelő játékos...

• Hector Troy
    Egyéni. Bár én csak 8-9-es szinten vagyok, ha 18-as szintű vagy lehet tényleg nem talál senkit.
  • hapi
    Mostanában automatch nekem elég lassan talál ellenfelet. És utóbbi 3 napban az van hogy eljut a 3. fázisig beadja a hangot is és nem történik semmi. Minden gomb szürke lesz nem tudok kilépni sem, és bár meddig várok úgy marad.

Ez egyéni szoc probléma vagy másnál is előfordul?
  • Palle92
    Üdv!
    sima coh-ba szívesen mennék én és a haverom lan-ozni másokkal 2v2 vagy 3v3 is lehet (és mi sima hamacsival szoktunk gamelni) akir érdekel vegyen fel xfire-re:kriss9212
  • CAC
    Gyerekek! Ki kell próbálni oszt kész! Majd x hónap játékélmény után mindenki eldönti, hogy jó e vagy sem. Aztán vagy vált, vagy marad a jó régi CoHnál. Ennyi.
  • Kopiati
    Szerintem, hogy kezd divatba jönni az MMORTS, úgy most a Relic sem akar lemaradni a hullámról, siker lesz (már látom a túlterhelt szervereket:)), de az a testre szabható egységek, háááát az volt a szép az eredetiben, hogy olyan mint a sakk, vagy a kő-papír-olló, de itt jön az utász mg42vel azt leoszt egy riflemant...
  • Hector Troy
    1. Nincs Brit és PZE.
    2. Ahhoz, hogy ne csak infeket gyárthass, fel kell fejlődni, sokáig csak gyalogsággal lehetsz.
    3. Egyelőre elég lownak tűnik, a "régi" cohba belepiszkáltak, tipikus relic mentalitás. (TOV)
  • hapi
    Sztem ez rókabőr. Ugyan azt a játékot (grafika,fizika,pályák egységek) eladják mégegyszer annyi különbséggel hogy most fejlődnek a seregek és tovább viheted őket. Ha akarod vehetsz nekik majd lézer pisztolyt is ha van elég pénzed. Mivel ingyenes kipróbálom, mivel sok pénzért sokkal erősebb lehetsz nálam nem lesz hosszúéletű.
  • Kopiati
    hááááááát nekem így, hogy láttam ez milyen mozgás közben csak több kétségem támadt:( jól néz ki, de ez sajnos megint a pénzeseket honorálja majd a tehetséggel szemben...
  • v1r2sd3n4
    Greg Wilson Demonstrating COHO
  • hapi
    Nekem friss win 7 van fenn (kb 10 napos) és friss driver is éppen ezért de kiakad minden maxon és kicsit fura is, nem lassú hanem fura picit az irányítás is, sztem kevés az fps.
  • Oddball29
    Marad a rendes coh is, annyi bukó van a dologban, hogy így nem lesz EF ranked automatch és egy rendes balance patch-re is várni kell még.
  • KingPunisher
    Ez két külön játék..
    Persze hogy alap CoH megdöglik , és nem fog tudni versenyezni egy olyan játékkal amihez van support sokkal több játékos stb..., nos ez már borítékolható..
    Szóval a válasz: a pénzedért azt kaptad hogy EDDIG is játszhattál online.
    Ha elmész moziba ott sem viheted haza 1500ft-ért a vásznat, csak a 2 ora élményt..
    Igy kell nézni.. én megvettem dow2-t eddig 20k-ba van nekem de ha elosztom az 1000 ora játékkal akkor 20 forint jut egy orára..
    Még ha nyakadba kolbászt kötsz hogy kutya játszon veled az is többe van..
  • mascarun
    Amit eddig használtunk relic es cucc az megmarad vagy most minden online mod erre a CoHOnline-ra fog korlátozódni?
    Tehát most mi akik megvettük a játékot hogy a neten játszhassunk teljesen feleslegesen tettük?
  • v1r2sd3n4
    Company of Heroes Online E3 2010
  • StefanNT
    Hapi: Amint lejjebb irtam, legfrissebb driverrel Ultra beállítással simán fut folyamatosan, nem szaggat kicsit sem. A driver frissités előtt én is éreztem hogy nem folyamatosan fut, és ki is fagyott, de azóta nincs gond! És a beállítást sem kellett lejjebb vennem!

• hapi
    Nekem eddig soha nem lépett ki, de nem is használtam maxon. Amikor maxon megy nekem, kicsit érzem hogy nem elég folyamatos, és hát ki is fagy, ez tuti hogy program vagy driver hiba, nem melegedés. Melegedésre nem adja fel a debug ablakot, hanem kikapcsolna gép.
    Legújabb driver van fenn ráadásul.
    Tedd automatikus beállításra és azon picit még húzhatsz és szépen fog futni DX10-ben.
  • StefanNT
    Valaki tud esetleg fix dátumot a Tales of Valor magyarításra???
  • StefanNT
    Hali mindenki!

Végigtoltam az első kampány 4. pályát (ez volt a kritikus itt mindig kifagyott valamelyik tank felrobbanásánál), úgy hogy direkt ráálltam a robbanásokra, ráközelítettem, meg minden és hibátlanul futott a játék! A beállításokat ultra-n hagytam, csak a drivereket frissítettem, úgy néz ki ez volt csak a gond!

Köszön mindenkinek a tippeket! És jó játékot! :) :) :)
  • StefanNT
    Feltettem a legfrissebb drivereket, este tesztelem a játékot, és jelentek, hogy megoldódott-e a probléma!
  • CAC
    DX9 vs DX10