Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
every_body_tells_a_story
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
ps: készülget az oldal 😊
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
gl - good luck (sok szerencsét)
empla - (emplacement rövidítés) britek által építhetõ rögzitett lövegek (mg nest, mortar nest, Bofors stb.)
inf - (infantry) gyalogsági egységek gyûjtõneve
blob, Spam - ha több egység (3,4 egység) egyszerre mozog 10-15-20 ember, vagy több páncélos (spam).
T1,2,3,4, - Tier 1,2,3,4, ezek az építkezések által elérhetõ szintek a játékba
P4 - Panzer 4es tank
AC - armored Car Panzer elit könnnyû páncélozott jármûve.
Techelés - fejlödés a játékban pl T1-rõl T2-re.
Counter - valami ellen kihozott egység ami hatásos is ellen. pl Páncélos ellen Anti tank Gun.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Counter egység, empla, inf blob, P4 (gondolom ez a német 4-es szintû HQ), AC, techelés, setup time stb... 😊
Tud erre valaki írni egy összefoglaló szerût? 😊
Amúgy sikerült tegnap egy brit gyõzelem, szép nyugodt építkezéssel, három tommy kettõ lt-vel upgradelt bren carrierrel, kettõ sapper, kettõ firefly command tankkal, és kettõ 25 fontos bõven elég volt.
Mondta is a srác, hogy nincs balance.
Hantorich: 2v2 teljesen más mint 1v1 ott szerepek vannak amiket meg kell osztani úgy lehet nagyobb esély gyõzelemre. Nem gyárhatsz mindent te egyedül mindenre mert nincs pénzed rá. Pl 2 britnél szokták hogy az egyik emplákat gyárt a másik pedig inf blobot alkalmaz. Wermachnál egyik páncélost vetez és használ a másik pedig infeket. Valószinû még a játékodban is sok hiba van amit nem veszel észre ezért nincs még annyi sikerélményed.
Fifus: Annhilate az wermatchnak kedvez az idõ nekük dolgozik. Semois az nem nehéz pálya britnek. PE meg fõleg könnyû brittel leverni azon a pályán hisz ott közel vannak HQ a nagy muni fuel pontok. Én VP 1v1 közben is tudok anhit csinálni ott PE ellen. Ha német frakciókat elvágod a fueltõl már az elején akkor nem lesz gond de ha hagyod rajta ülni akkor ne csodálkozz hogy megerösödik és nem birsz velük.
Ha nem tudod levágni készülj P4 re mert mostanában gyors P4 tolnak ellenük. AC ellen hoznod kell stuartot (idõbe nem szabad elaludni) + használnod trenchet, és simán megfogható. Majd ha lesz Semoisos replayem küldök neked. I
Valóban az van, hogy parancs kiad, tovább, parancs kiad, tovább, közben techelsz a gyorsbillentyûkkel, setup time-os egységekre fordítasz talán néha többet, mint egy másodperc.
Végignézni a játékot a replayben lehet.
Megfelelõ egységek megfelelõ idõre? Ez nagyon sok embernek nehéz, köztük sok profinak is. Csak azt tudom mondani amit nekem szoktak: ne add fel. <#eljen>#eljen>
A játék régóta meg van, most viszont újra kipróbáltam mostmár multiban. 2 vs 2-et akarok játszani, de egyszerûen szörnyen megy, pedig már 40-50 játék bennem van. Egyszerûen képtelen vagyok a megfelelõ egységeket a megfelelõ idõre kiállítani. Bármelyik oldalon játszok, azonnal a gyenge pontjaimon támadnak. Ha brit vagyok, a lehetõ leggyorsabban jönnek páncélossal. Ha amerikai vagyok, simán lerushol panzerrel, vagy mp-44-es osztagokkal szanaszét szedi az összes gyalogosom, stb.
És ami a legdühítõbb, hogy azt látom, hogy ami ellenem simán bejön, azt én nem tudom használni. Lsd szétszedtek már ranger osztagokkal, viszont ha én megyek 4-5-tel egyszerûen szétszaggatják õket tankokkal, holott ellenem teljesen leirtották az egészet.
Ja és még valami. Azt látom, hogy nagyon nem használják az egységek nagyrészét. Van pár bevett formula és ezzel képesek lejátszani egy meccset.
Nem tudom ebben mi az élvezet, elfárad a mutatóujjam az egészben, de egy normális tankcsatát nem tudok végignézni, mert másodpercenként máshova kell kattingatnom.
Van esetleg valami noob modja ennek a játéknak, vagy teljesen átment ilyen cpm versenybe az egész? Ha adnátok pár tanácsot nagyon megköszönném. Teljesen elveszett a játékélménye így :S.
Egy darab ingyen trench a bázisod elé, ha beszorítana az Hq-hoz, belemész egy sima inf sectionnel, mégjobb ha Bren upgradelt, és szétlövöd, saját ember vesztése nélkül, az alap inf squadoddal. HA nem a Hq-nál zargat, orvosság még BREN squadnak a bármilyen zöld cover, beállsz, és szétlövöd, mikor futna, megbuttonozod, és utána lövöd szét, a zöld cover miatt meg kb. 2 embert veszítesz max. Megoldás még az upgunn Bren Carrier, az armor piercing roundal, nagyon megöli az is az Ac-t, egy darab Bofors, esetleg egy darab Stuart(és az összes PE halftrack futhat kb., AT HT is csak akkor igazán veszélyes, ha meg tud lõni a bénító skilljével, és van mellette schreckes inf, vagy AT granyós inf etc. Szóval az AC az ha totálisan felkészületlenül meglepi a brit playert, csak akkor veszélyes, amugy szinte használhatatlan, nem ér annyit mint US ellen.
AC-k ellen amúgy orvosság? Odaszorít a HQ, casualty-hoz és lényegében vége.
A remény országában soha nincs tél.
Mindegy, jó céltábla vagyok.
Egy hosszabb játékban tüzérségi támogatás is jól jön. Ha ezeket PZE-vel megfogja, akkor beírod hogy gg, kivéve ha épp C.Darvin ellen játszol. xD
every_body_tells_a_story
<#hamm>#hamm>
every_body_tells_a_story
Ugyanez Usa-val 20 perc. Még nagy fuel-os pályán se tudott mit kezdeni a vet-rifle-flame engie blobommal, m8 támogatással, a végére kettõ croc teszi fel a pontot. Britnél a croc nagyon soká van, és kettõ marha sokba kerül, mert támogatás is kell mellé, az sincs ingyen.
Vagy a pálya közepére induljak kapcsiból? Onnan gyorsabb a rfc, ami ugye britnél olcsó. Csak ott meg az eleje lehet necces, amíg nincs kész a camp.
A Tisztelt Egybegyültek gondolkoztak azon, hogy mily kérdéseket szeretnének fent látni? Vagy rám bízzátok?
every_body_tells_a_story
http://www.4shared.com/file/x4idPOxg/temp.html
A remény országában soha nincs tél.
every_body_tells_a_story
Ami nekem sütött róla, hogy volt egy WM játékos, aki elõnyre tett szert a játék legelején(jobban is játszott, sok olyan apróság volt, amit nem tudom ki vett innen észre, de MG re futó rifle-t motorral tolt pl. kicsit szét, hogy ezt a 1secet amit nyert vele, arra használja, ne tudják megkerülni az MG-t, igy az tudta öket supresselni és retreatre kényszeríteni a saját mg elvesztése helyett stb), pénzért vett inf vet2-t, support gépek vet3-t, használt fire storm abilityt/propaganda wart, nebelt, Pak-ot, egy tonna vet3 as pumát/vet2 volksot mp40 el, vet2 grent behozta a King Tigert, ÉS nem bírt egy Riflespammer US el, akinek a legkomolyabb gépe a játék folyamán a T17 volt, meg két AT gun.
A MG-k en keresztülfutó fire upolt már supresst kapott Rangerek, a Sticky kombinálva az AT gun al, T17 gépbénító képességével, az US off map artyval, ami kivégzi a saját 150 munijáért a WM T1 épületet, kombinálva 4-5-6 Rifle-el, és 2 flame engivel, vitte a játékot, ennyi WM unit/full Terror doktrina ellen^^
EZ nekem szánalmas, és nem hinném hogy a WM player játszott nagyon rosszul, lehet fikázzák sokan a srácot, de azért ez a CharlesDarwin nem egy ügyetlen gyerek.
Majd megcsinálom az oldalt. Addig találjátok ki milyen infók legyenek rajta.
every_body_tells_a_story
Fifus: Baromi jó repi volt, messze a legjobb mostanában. Az a flamelõs köcsö* NAGYON megérdemelte, hogy vesztett. Az amcsinak meg nagy GRAT.
<#vigyor>#vigyor>
every_body_tells_a_story